Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
drakkar11
üzenetére
ilyen hírért nem kell a szomszédba menni

-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz
drakkar11
üzenetére
hát ha nincs problémád vele akkor nem muszáj szerintem mert állitolag töröl minden adatot a driverol a frissités igy ha már meg van töltve, fel van partinicionálva, rendszer van rajta, ha nem akarsz vele szorakozni nem muszáj, ha még üres akkor ártani nem árt és ha esetleg késöbb elöjönne valami gond amit javit az fw akkor ugyis meg kell csinálnod...
én is rendeltem egy 30 gigabájtost kiváncsi leszek... elsö ssdém lesz... én az biztos hogy azzal kezdem hogy frissitem majd a fwt rajta
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
drakkar11
üzenetére
áh, nem kényszeritek én senkit, félreértés ne essék!

Köszönjük a tesztet!
Sajnos a specifikációtól elmarad, de még igy is jó vétel volt!Ajánlom figyelmedbe az első hozzászólást, melyben megtudhatod a szükséges beállitások nagy részét az SSD-k optimális működéséhez! (defrag-off, indexing - off stb)
-
-
válasz
drakkar11
üzenetére
Egy tesztet találtam: Transcend 64GB SLC SATA
Annyira nemrossz, bár az irási sebesség elég halovány a specifikációhoz képest.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest