Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
drakkar11
üzenetére
ilyen hírért nem kell a szomszédba menni

-
whitehand
senior tag
-
whitehand
senior tag
válasz
drakkar11
üzenetére
hát ha nincs problémád vele akkor nem muszáj szerintem mert állitolag töröl minden adatot a driverol a frissités igy ha már meg van töltve, fel van partinicionálva, rendszer van rajta, ha nem akarsz vele szorakozni nem muszáj, ha még üres akkor ártani nem árt és ha esetleg késöbb elöjönne valami gond amit javit az fw akkor ugyis meg kell csinálnod...
én is rendeltem egy 30 gigabájtost kiváncsi leszek... elsö ssdém lesz... én az biztos hogy azzal kezdem hogy frissitem majd a fwt rajta
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
drakkar11
üzenetére
áh, nem kényszeritek én senkit, félreértés ne essék!

Köszönjük a tesztet!
Sajnos a specifikációtól elmarad, de még igy is jó vétel volt!Ajánlom figyelmedbe az első hozzászólást, melyben megtudhatod a szükséges beállitások nagy részét az SSD-k optimális működéséhez! (defrag-off, indexing - off stb)
-
-
válasz
drakkar11
üzenetére
Egy tesztet találtam: Transcend 64GB SLC SATA
Annyira nemrossz, bár az irási sebesség elég halovány a specifikációhoz képest.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest