- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
Aktív témák
-
Myers
senior tag
Próbáltam a Acronis TI 2011-et. De elrontja az alignálást, amit előtte csináltam diskparral.
Még egy full leírást is találtam videóval, hogy kell egy (gondolom alignálatlan) xp-t acronis TI 2009-el egy diskparral alignált winyóra felrakni. És érdekes módon a 2009 nem rontja el az alignálást. Persze az is lehet, hogy én nem csináltam valamit jól a 2011-ben (valószínű), de próbáltam a 2009-es videó mintájára megcsinálni.
Szóval ATI 2009-el megcsináltam mindent, az alignálás jó, de nem bootol be róla. Valószínűleg azért, mert az mbr-ben még mindig az hiszi, hogy a 63. sectornál kezdődik a partíció.
deicide: megpróbálom norton 15-tel, de még a drive snapshotot is megnézem és még van egy driveimage xml nevű progi is. Mindenképp fogok írni, hogy mi lett az eredmény.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- új Western Digital WD PC SN740 NVMe SSD (512GB)
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest