Hirdetés

Aktív témák

• €uro

őstag

válasz Bodor #12779 üzenetére

Szia!

Elméletben ismerem az ilyen és ehhez hasonló programokat. Viszont még soha sem csináltam ilyet. Kérlek írd le nekem címszavakban a művelet menetét.

Valami ilyesmire gondolok. De ez tényleg csak fikció lesz. Találgatok, elképzelem, hogy hogy működhet az a Norton Ghost 15:

1.) SATA portra csatlakozom az SSD-vel.
    2.) Indítom a Windows-t, hogy telepítse a driver-t hozzá.
    3.) Két HDD van a gépemben: C és E. Ezért az SSD-t D meghajtónak fogja felismerni. Itt jegyzem meg, hogy szeretném, ha végül az alábbi betűket kapnák a meghajtóim:
    - C: SSD
    - E: HDD-2 (jelenleg is ez az E HDD)
    - F: HDD-1 (a jelenlegi C)
    4.) Feltételezem, hogy a Norton Ghost 15 egy boot-olható DVD-s program, amivel újra kell indítani a PC-t, illetve boot-olni kell róla.
    5.) Feltételezem, hogy most jön az, amit említettél, vagyis: Az SSD-n beállítok egy master boot record-ot.
    6.) SSD-n aktív partíciót hozok létre.
    7.) Meg létrehozok még egy 100MB-os partíciót is?
    8.) Most már elvesztettem a fonalat, hogy hány partícióm is van, meg hogy mi aktív, meg mi boot rekordos és mi nem...

...úgyhogy nem is folytatom.

Lehet, hogy ha már itt lenne előttem a program, akkor egyértelmű lenne minden. De jobb szeretnék biztosra menni. Ezért kérlek segíts nekem!

Ha nem lesz energiád ilyen részletesen leírni - semmi gond. Így is elindítottál egy úton. Max majd a neten keresek útmutatót.

Köszönöm!

Aktív témák