Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
€uro
őstag
Szia!
Elméletben ismerem az ilyen és ehhez hasonló programokat. Viszont még soha sem csináltam ilyet. Kérlek írd le nekem címszavakban a művelet menetét.
Valami ilyesmire gondolok. De ez tényleg csak fikció lesz. Találgatok, elképzelem, hogy hogy működhet az a Norton Ghost 15:
1.) SATA portra csatlakozom az SSD-vel.
2.) Indítom a Windows-t, hogy telepítse a driver-t hozzá.
3.) Két HDD van a gépemben: C és E. Ezért az SSD-t D meghajtónak fogja felismerni. Itt jegyzem meg, hogy szeretném, ha végül az alábbi betűket kapnák a meghajtóim:
- C: SSD
- E: HDD-2 (jelenleg is ez az E HDD)
- F: HDD-1 (a jelenlegi C)
4.) Feltételezem, hogy a Norton Ghost 15 egy boot-olható DVD-s program, amivel újra kell indítani a PC-t, illetve boot-olni kell róla.
5.) Feltételezem, hogy most jön az, amit említettél, vagyis: Az SSD-n beállítok egy master boot record-ot.
6.) SSD-n aktív partíciót hozok létre.
7.) Meg létrehozok még egy 100MB-os partíciót is?
8.) Most már elvesztettem a fonalat, hogy hány partícióm is van, meg hogy mi aktív, meg mi boot rekordos és mi nem......úgyhogy nem is folytatom.
Lehet, hogy ha már itt lenne előttem a program, akkor egyértelmű lenne minden. De jobb szeretnék biztosra menni. Ezért kérlek segíts nekem!
Ha nem lesz energiád ilyen részletesen leírni - semmi gond. Így is elindítottál egy úton. Max majd a neten keresek útmutatót.
Köszönöm!
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest