- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Ha csak simán felcseréled, attól még nem fogja megváltoztatni a betűjelet, azokat a telepítéskor nevezgeti el. Ha nem akarod újrarakni, akkor neked kell átírni. Ezért ne rakd újra. Ettől amúgy nekem kissé behülyült a rendszer, nem tudtam, hogy indításonként mi a f@szért cserélgeti, hol az egyik HDD volt az 1. -es, hol a másik. Aztán rájöttem, hogy a win7 valszeg nem olvasta az alaplapi kézikönyvemben a SATA csatik számozását, és az SSD volt a Bus Number 0 amit a 2-esbe dugtam, az lett a 2, amit a 3-asba, az meg az 1-es. Én meg az átbetűzéskor természetesen a 2-esbe dugottnak, azaz a Bus number 2 -nek adtam a "D+E+F" -t, ami a 3-asban volt, a Bus number 1 -esnek pedig a "G+H+I" -t. A win7 meg nem tudta eldönteni, hogy akkor most melyik az 1-es, és a 2-es lemez

A 3-4 -ben már ok.Viszont stabilitási gondot nem okoz, nyugodtan át lehet írni. Én ezt a win7 telepítése után rögtön, valahol még az UAC kikapcsolása előtt megteszem. Telepített programok, és áthelyezett win7 könyvtárak alatt nem célszerű átírni, illetve a DVD meghajtó átírása hülyítheti meg pl. a DVD írót.
Apropó, Win7 könyvtárak - mint dokumentumok, zene, videók, letöltések stbstbstbstb át lehet helyezni, ha használod őket, akkor át is érdemes a HDD -re, ne az SSD -n foglalják a helyet, másrészt ezeknek nem kell gyors meghajtó.
(#11024): A HDSentinel monitorozza a lemezenm az írás-olvasás mennyiségét. Nálam az átlagos napi írás most 32,8 GB, mert miután meglett az AAD, volt egy kisebb problémám, és agyon tesztelgettem szegényt, 2 nap alatt megkapta a 100 gigát írásban, lehet még többet is a TRIM teszt miatt, azért pl telemásoltam. 2X. AZtán később kiderült, feleslegesen. Fent írtam, a letöltéseket, és az összes win7 júzer doksit helyezd át a HDD -re.
Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest