- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #3 üzenetére
Találtam a Youtuben egy tesztet az 5G modellről.
Egész jó a kijelzője, legalábbis a Mi 10T-hez képest videón nem látszik sok különbség.Ezen lehet bankolni? Vagy annyira nem megbízható a márka?
-
Kiváncsi lennék egy tesztre, főleg a kijelző miatt.
A Mi 10T utódját keresem egy IPS kijelzős telefon személyében, de ritka mint a fehér Zorro -
moleculez
veterán
Mind2 (de főleg a sziamiau) olcsóbb volt a hasonló spec telóknál legalább. De itt ezt nem látom és tényleg nem tudom mi kéne hogy meggyőzzön hogy ezt válasszam egy ismert márka helyett
De ők tudják …
(nem mintha almásként célközönsége lennék, de ha elvonatkoztatok attól akkor sem látom mi itt a piaci rés) -
Nekem egy a bajom a Tecnoval, nem tud semmi olyat, amiért a már ismert márkák helyett ezt venném.
Nem olcsóbb, nem tud többet, és bizonytalan. Persze így indult anno a Huawei vagy a Xiaomi is.. De ott legalább szoftveresen más volt ( azt nem mondom, hogy jobb)
Egy Moto-t hamarabb veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest