- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Sakcok!

Hoztam végre egy online meccset is.

Na nem azért mert mekkora spíler, hanem mert sztem nagyon tanulságos lett. Ezen a meccsen múlt, hogy az idei gyalázatos online div szereplésen javítsak (még jó, hogy az online kupák mennek) és végre feljussak div3-ba, szóval volt tétje. Ez után még volt két meccsem ugyan, de nem volt mind1, hogy hány ponttal futok neki.
Végül is ami miatt tanulságosnak gondolom a videót, az az, hogy soha nem szabad feladni egy meccset.
Pár gondolat:
- sikerült jól kezdenem, ahonnan indul a videó, már túl voltam két zicceren, amik folytatódtak is, kapufa, stb... (még jó, hogy Di maria egyik trait-je a chip shot...)
- nem volt nagy gond a védekezéssel, úgy éreztem, hogy relatíve kézben tartom a meccset, de figyelni kellett
- a meccs előrehaladtával egyre frusztráltabb lettem, ahogy nem sikerült gólt szerezni és kapkodtam is, aminek meg is lett az eredménye, az első komolyabbnak mondható hiba egyből megbosszulta magát
- erre jött egy kis extra a géptől...
(vagy hát úgy mondom, hogy eddig nekem 1 vagy 2 ilyen gólom volt idén, ami nem sok)
- ITT VOLT AZ A PONT, amikor majdnem kiléptem! De nem szabad, mert az ellenfél védelme is hibázhat és hibázott is, sztem a taktika sem volt rendben a túloldalon a végére.A lényeget itt találjátok, akinek van kedve.
Visszatérés vesztett helyzetből.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy hát úgy mondom, hogy eddig nekem 1 vagy 2 ilyen gólom volt idén, ami nem sok)