Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Sakcok! :)

Hoztam végre egy online meccset is. :R

Na nem azért mert mekkora spíler, hanem mert sztem nagyon tanulságos lett. Ezen a meccsen múlt, hogy az idei gyalázatos online div szereplésen javítsak (még jó, hogy az online kupák mennek) és végre feljussak div3-ba, szóval volt tétje. Ez után még volt két meccsem ugyan, de nem volt mind1, hogy hány ponttal futok neki.

Végül is ami miatt tanulságosnak gondolom a videót, az az, hogy soha nem szabad feladni egy meccset.

Pár gondolat:
    - sikerült jól kezdenem, ahonnan indul a videó, már túl voltam két zicceren, amik folytatódtak is, kapufa, stb... (még jó, hogy Di maria egyik trait-je a chip shot...)
    - nem volt nagy gond a védekezéssel, úgy éreztem, hogy relatíve kézben tartom a meccset, de figyelni kellett
    - a meccs előrehaladtával egyre frusztráltabb lettem, ahogy nem sikerült gólt szerezni és kapkodtam is, aminek meg is lett az eredménye, az első komolyabbnak mondható hiba egyből megbosszulta magát
    - erre jött egy kis extra a géptől... ;) (vagy hát úgy mondom, hogy eddig nekem 1 vagy 2 ilyen gólom volt idén, ami nem sok)
    - ITT VOLT AZ A PONT, amikor majdnem kiléptem! De nem szabad, mert az ellenfél védelme is hibázhat és hibázott is, sztem a taktika sem volt rendben a túloldalon a végére.

A lényeget itt találjátok, akinek van kedve. :) Visszatérés vesztett helyzetből.

:R

Casti98: itt van egy jó beállítás az irányításra

Új hozzászólás Aktív témák