Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag

Na, ez így király! Fékir helyett itt is mehet Di Maria, szerintem jobb lenne (bár még Fekirt sem próbáltam).
    Az a baj viszont, hogy ez így lehet, hogy nem fog beleférni pénzügyileg :/

Nincs kőbe vésve semmi, igazából olyan játékosokkal akarok játszani, akiket a TV-ben is szívesen nézek :) A felállás viszonylag permanens, 1-2 meccses próbákat leszámítva nem játszottam még más felállásban, bár már régóta fontolgatom néhány új formáció kipróbálását. Valójában minden megvan ebben a felállásban, amit szeretek, 4 védő, két szélső, 1 csatár, viszonylag stabil középpálya (CDM-re nincs szükségem, az olyan felállás sosem jött be).

Amúgy most Div1-ben szembejött velem az eddigi legdurvább karácsonyfa csapat 16-ban (nem nagyon találkoztam eddig ilyenekkel, max 1-2 IF volt, az is nagy ritkán).
    Volt itt minden, TOTY Marcelo, RB Cech, SIF Neymar, IF Diego Costa, IF Oscar, tényleg a szivárvány minden színében pompázotta csapat.
    2-0-ra nyert, de végtelenül szánalmasan szar játékos. Olyan eszement sprinteket nyomott hogy a jobb hátvéd Clyne sokszor balszélső pozícióban tűnt fel, míg az ST Diego Costa nem egyszer utolsó emberként szerelt, Marcelo igen gyakran tűnt fel 3. ST-ként... 1. gólja 11-esből esett, egy apró lökést követően a csücsökben (egyébként totál vert helyzetben) fújt be, mondom nem baj, még nagyon az eleje van, simán lenyomom. Aztán lőttem 3 kapufát, szarrá sprintelt a gyerek, és végül egy félpályás szabadrúgást felívelve Clyne (!) fejelte be Laporte és Varane közt.... Ezek után megszerezte a labdát, és addig tartotta a kapusnál, amíg totál le nem támadtam, csak állt és várt, ilyen szintű unfair játékot már rég láttam...
    Remélem a srác örült a győzelemnek, mert én csak röhögtem rajta, és nagyon szégyellem magam, hogy nem tudtam elkenni a pofáját. Valaki tegye majd meg helyettem, pls. :D
    A felhasználó: ihaterangers, csapatnév: whoatealldepays

Új hozzászólás Aktív témák