Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LedyGyuszi

addikt

válasz Sirandrish #16160 üzenetére

"nem igazán rúg labdába a PS mellett. Mondjuk eddig sem tette." - :DDD :DDD :DDD - grafikában jobb a PS és ezzel kis is fújt, de aki grafikára élvez, az ne konzolt vegyen...
    "gyakorlatilag minden box cím jön PC-re is" - és? én pl. nem az exkluzív címek miatt vettem boxot és semmi bajom vele, ha a pc-s társadalom játszhat egy Gears of War-ral vagy egy HALO-val...
    "mit akarnak pontosan ezzel a win10es összemosással, addig nem kell boxot venni" - azért mert te ebben nem találod meg a fantáziát, attól még nem feltétlenül rossz dolog, én speciel örülök neki, hogy össze van kötve a telóm, a lapotopom és a konzolom
    De mielőtt kitalálnátok ,hogy elfogult vagyok, jelzem PS-ről váltottam boxra, tehát van némi viszonyítási alapom, bár korántsem biztos, hogy jól látom a dolgokat... Mindenki eldönti azt a szempontot, mai alapján kiválasztja a konzolját, de ez nem jelenti automatikusan, hogy aki a másikat veszi, az rosszabb játékélménnyel lesz gazdagabb... :R

(#16158) LendvaiFeri1 :
    köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, de majd eldöntöm... ;)

Mdewc:
    +1

(#16162) Yodamest:
    X1-en teljesen játszható!Egy coinhackerrel sem találkoztam eddig, DNF-ek száma elenyésző...És valszeg ez lesz a válasz a PS tulajok részéről is...

Új hozzászólás Aktív témák