Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag
    válasz vegitossj7 üzenetére #15733

Az a helyzet, hogy szerintem ez még külföldi mércével is iszonyat durva ár, tekintve, hogy mit kapsz érte. Itthon meg 10 Ft lenne reális 2200 pontért, kb annyit ér...

Csak sikerült egyébként mások zsebében turkálnom az előbb, elnézést érte, csak ilyenkor soha nem birom megállni, hogy ne írjam ki magamból. Nálam ez a játékgépbe való pénzdobálással van egy szinten, ugyanolyan lenyúlás az egész, és ugyanolyan veszélyes, könnyű elcsábulni és gondolkodás nélkül csengetni a pénzt.

(#15734) Kristof_94: Ennek örülök. Úgy tűnik éjszaka indul be igazán, én egy órája töltöttem fel a listát és már 30-at elvittek. Ami viszont durva, hogy kiraktam vagy 20 squad fitness lapot 550-ért, de valamiért azokból egyet sem vittek el, ellentétben azokkal, amiket pár perccel korábban 650-700-ért tettem ki. :DDD

Azt egyébként én sem értem, hogy tudsz annyit keresni div1-ből. :Y Olyan sokat ad a coincsalók ellen? Mennyi meccset kell ahhoz idítani?

Na nem mint ha nagyon érintene, mert jelenleg div6-ban bohóckodok. :DDD Valahogy még mindig nem megy igazán jól a játék, pedig már elég régóta fifázok, igaz az UT-t csak idén kezdtem. Lehet kéne nekem is kontrollerre váltani már, de csak egy játék miatt nem fogok venni...

(#15736) Sirandrish: Pedig napi fél óránál többet nem foglalkozok vele, hidd el. :K
    PC-n tolod egyébként te is? Mert különböző platformokon más lehet a piac, de én most rare contract lapokat viszonylag kényelmesen tudtam venni zsákszámra 250-ért, squad fitness-t meg 350-ért...

Új hozzászólás Aktív témák