Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94
    nagyúr

A coincsalók ellen maximum 100-130 zsetont szokott adni, függetlenül attól, hogy lőtt-e öngólt vagy sem. Szóval az jelentéktelen, viszont ha valahogy sikerül összehozni 8 győzelmet, akkor van 15 ezer zsetonod. Persze ez nem 1 órás meló, viszont ha szerencséd van akár egész gyorsan is összejöhet, mondjuk nekem volt olyan, hogy 40 perc alatt 1 öngólos volt... Napi 1 DIV győzelem szerintem teljesíthető és napi 15 ezer zseton szerintem nem olyan rossz.
    Természetesen ezt nem régóta csinálom, mert annak semmi értelme nem lenne, csak most TOTS idején kell a zseton. Néha nyomok pár kupameccset is, hogy normál ellenfelek ellen is játsszak! :) Illetve draftolni is szoktam a csomagok miatt, de amikor 4 "győzelemért" csak valami gagyi csomagot ad, akkor nem igen van kedvem egy újabb körre. Alapból nem értem, hogy miért nem ad minden győzelem után külön csomagokat... Vagy 4 győzelemért legalább egy 50k csomagot.
    Ha esetleg szeretnétek, részletesebben leírom a dolgot, hogy milyen ellenfeleket kell keresni, stb.

Te amúgy mennyi keresel naponta a kereskedéssel?

Új hozzászólás Aktív témák