Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag

Ha már a squad builder a fő topik:

Nagyon úgy fest, hogy a Serie A világa jön be idén, velük élvezem a játékot és jó lenne statokat látni, de valószínűleg velük vannak a legjobb eredményeim is. Kicsit meguntam a CDM alapú felállást (433-3), és betolult az agyamba Tevez, akit mindenképpen ki szerettem volna próbálni, főleg, hogy most röhejesen olcsó ahhoz képest, amit tud.

Először két csatáros felállással próbálkoztam Dybalával az oldalán, de nagyon nem működött. Tevez alig jutott szóhoz, bár nem játszott rosszul, de gólokig nem jutott el. Aztán gondoltam egyet és egy olyan formációt próbáltam ki, amit még tavaly pedzegettem párszor, és tudom, hogy totál unortodox - ezért is izgalmas :K

Ez a 4411, ahol Tevez CF szerepben, a winger játék kicsit módosul, illetve visszaszorul, vagyis azt mondanám, hogy a meló jobban megoszlik a középpályások között. Pár meccsen vagyok túl, Tevez egy élő Isten, ebben a felállásban tökéletesen játékba hozható, ha pedig valamiért mégsem, akkor ott van Dybala, akinek mai napig maradtam az alap rare gold lapjánál, mert több helyről azt hallottam, hogy nem sok pluszt ad az upgrade verzió. Végre Pereyra is szóhoz jut, aki meg mondjuk egy kisebbfajta Isten :D Pogba miatt a középpálya atom biztos, El Shaarawy is nagyon bejött (előtte Asamoah volt), Candrevát pedig soha a büdös életben nem cserélném le, annyi meccset döntött már el nekem.

Ez egy kedvcsináló lett volna annak, aki a formációkkal variál, akik közé én egyébként nem nagyon tartozom, úgyhogy ez most egy kivételes alkalom, de működőképesnek tűnik. Instrukciókkal még nem próbálkoztam, de majd fogok, bár így is elég jól működik ez a felállás. Most DIV2-ben vagyok, remélem velük összejön a feljutás :R

Új hozzászólás Aktív témák