Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Védelemben nálam a PACE nagyon sokadlagos. szélen is bőven elég a 75+, CB-knél pedig 70 körül bőven jó, sőt sokszor jobb is, mint ha sok lenne, nem rohan túl a védőn, hanem tartja a távolságot és nem fordul le a speed dribblingre.
Linkeld el az Ibrást pls, mik a tervek, had okosodjak.

Naldonak örülök, én is így érzem 1 meccs után, hogy nagyon nagy pajtik leszünk

Konoval pedig elkeserítettél. 2.osztály óta mindig állandó tagja valamelyik csapatomnak. Még nem volt ennyi coin hekker majdnem 1,5 gól/meccses átlagot hoztam vele 1-2. osztályban kb 30 meccsen át. Kb azt játszottam, hogy labda felpassz neki, aztán gyüjjön a dribli, majd a shot jó 7 méterről 1on1-ben, aztán lehet megpróbálni kiszedni a lasztit a hálóból
Mostanában annyira nem magaslik ki nálam se, de nincs szívem kirakni, annyira megkedveltem. 
-
thebigK
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Teenyleg, Guarin. Eszembe sem jutott
na ot mindenkepp, egy ujabb lovesz a kozeppalyara sosem art

Naldo eddig kiemelkedik a vedoim kozul, szogleteknel nagyon jol jon, tud loni ha oda kerul a sor es az a 4K erte nem penz
Sokratis atlagos, se nem rossz, se nem kiemelkedo 
Manolast pedig mindenkepp es Insuat is, nem egy sebessegbajnok de nincs is ra szuksege
en is beszerzem majd Chiellinit de most ugydontottem osszerakom az Ibra fele csapatodat, kis modositassal 
El kell hogy keseritselek, Konoplyanka megvolt mar. De nagyon nem jott be
bar egy szelvesz, de loni nem tudtam vele megfeleloen, valamint a szel arrebbfujja 
-
fpatrik17
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi az infókat

Kedvemért próbálj ki pár dolgot, anyagi hátrányod nem lesz belőle:
1. Guarin Pereyra helyére, és Pereyra CAM-ba & említett csatárcsere.
2. Vidal & Gundogan marad, azokat hiba lenne cserélni, és CDM-be Gustavo.+1. Amint lehet, Chiellini, nem fogod megbánni.Már-már kritikán aluli milyen occsóé megy a piacon

+2. Könyörgöm bal oldalra tedd be valahova a Konopolyanka+Krychowak+Tremolinas hármast. Konon sírni fogsz

Egy valami lemaradt... Naldo+Sokratis hátsók hogy szuperálnak az eddigi védőidhez képest? Naldo szerintem azzal az 198-al meg statjaival hihetetlen, de még csak 1 meccset próbáltam. Egy meccs tapasztalata alapján nálam versenyezni fog a legjobb védő címért Chiellinivel, de majd meglássuk
Manolast meg tuti kipróbálom, eddig csak chemistry miatt maradt ki, de valahogy beékelem.
Jaaaa és Insua?
Esküszöm egyik legjobb balbekk lehet szerintem, de nem volt még alkalmam tesztelni. 

-
thebigK
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Naakkor szep sorjaban

Shaqiri es Depay: abszolut a kedvenc szelsoim ingame, legjobb valasztas lehet mindenkinek az altalad emlitett tulajdonsagok miatt. Rooney hol cm, hol cam, de bitang, tud mindent a labdaval, amit kell es a H/H miatt nem rest vedekezni sem.
SerieA: Mertens az elmegy kategoria, alapbol Perisic lenne ott,de mivel jobban bevalt (wf, skill, ero, gyorsasag) csatarban, mint Higuain, nincs mas alternativam. Insigne keves, Pereyra meg kell kozepre, Pogba meg draga (aztan kitudja, meglatom). A csatarok helycserejen meg elgondolkodom
Chiellinire egyenlore nem akartam kolteni,de most, hogy van mibol, jonni fog.
Manolas kegyetlen, egyedul a pass/shoot statja huzza le az atlagjat, eddigi legjobb vedom, a sebessege is adott es az up lapjat is beszerzem majd
Bundesliga: Lahm abszolut nem jott be eddig. Lehet eladom, vagy feljebb lep cm-be es Vidalt rakom visszabb, de ot meg nincs szivem hatravonni mert elorefele qrvajo. Thiago megvan, felvaltva jatszatom Gundogannal, abszolut op, mozgekony kis cselgep ott a kozeppalyan, ajanlom
Luiz Gustavo par honapja megvolt, tetszett, lehet beszerzem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi

Elég faszányossak a csapataid

Pár vélemény/kérdés (építő jellegű hozzászolásnak szánom, nem kötekedésnek, csak kíváncsiskodom)
:
1. BPL:
Depay kegyetlen, ennyi coinért vicc kategória, Shaqiri detto... Nyomvadt nyulak, és alig lehet őket ellökni, speed dribbling meg szinte követhetetlen ha megindulnak és van azokban a lábakban olyan shooting, hogy a csatárok megirigylik. Lehet építek megint rájuk én is valamit, csak nagyon nem szeretem a BPL-t
Rooney CM-ben pedig az egyik olyan dolog amit nagyon rühellek, ha ellenem húzzák meg, gigászi ötlet. Az valami kegyetlen milyen tankolós agresszív vadbarom, szabályosan dominál CM-ben. Ez a három player már megér egy misét, bravo!2. Seria A:
Mertens nálad jól rakoncátlankodik? Nálam nem vált be egyáltalán.. :/
Perisic milyen csatárban? nagyon nagy kártyának tűnik, de nem volt még lehetőségem kipróbálni sajnos.
Dybala és Perisic oldal cserén nem gondolkodtál még? Nálam a bal lábas playerek főleg csatárban mindig jobb oldalon vannak, úgy több lehetőség van helyzetkihasználásban. Perisicnek meg ugye mindegy melyik oldal, az 5* weakfoot aprít rendesen
Chiellini hogy-hogy nincs kezdőben? Szerintem a legjobb védő az egész FIFA-ban.
Manolast se próbáltam még, az is érdekelne milyen
3. Bundes:
Én se sokat variálnék, itt csak kérdezek. CM Thiagot probáltad-e már? Kártya alapján igazi hókuszpók a csávó, nagyon le akarom tesztelni, de még nem jutottam el oda.
És utsó kérdés: Lahmot nem muszklizzák le mint egy szem hátratolt CDM? Én tuti Luiz Gustavot játszatnám, szerintem a 2. legjobb védekező középpályás a játékban, de Lahmot még soha nem próbáltam. Van-e esetleg tapasztalatod a kettő játékosról in-game? -
fpatrik17
senior tag
Ibrát ki akarom próbálni majd target man instructionnel false 9-nek. Dobtam össze egy igen használható cheap teamet.
Szerintem parádé.
Ha van péz, akkor mehet bal oldalra Ribery+Alaba, de szerintem elég overpriced mindkettő 
-
thebigK
addikt
Neymar kell, mert 5* skill. Az a baj, hogy Bale oldalan nincs megfelelo konkurencia. Csatarban meg tulelnem ha pl Griezmann vagy Benzema lenne. Azta lehet, hogy egy brazil csapat lesz Jonas legujabb IF lapjaval mint CF, Douglas Costa-val, Neymar-al

-
thebigK
addikt
Kicsit szamolgattam, ha most eladnek mindenkit es fognam a jelenlegi zsetonmennyiseget, osszejonne olyan 850-900K korul. Ez mar eleg fincsi. De egy Neymar-Suarez-Bale harmas meg igy is cinkes lenne

-
fpatrik17
senior tag
+
Jelenlegi két csapat, testreszabva:
Instructions:
- LB, RB stay back while attacking
- CDM stay back while attacking, agressive interceptions
- LW get behind, RW Stay forward
- CF Target manTactic:
- Build ip speed 70
- Passing 40- Pass: 75
- Cross: 20
- Shot: 75- Pressure: 30
- Agression: 85
- Team width: 45Organised - Organised - Cover
Nyugodtan tessék kommentálni

-
fpatrik17
senior tag
Ma játszottam megint pár meccset. Készítettem egy számomra elég fekvős update utáni custom taktikot false 9-ra. 1 meccs kellett volna az újabb divizió 1 győzelemhez aztán 90. percben szoptam az egyenlítő gólt. Kezd újra feküdni a játék, de a védekezésem még mindig kritikán aluli... Az én eddigi védekezési stílusom teljesen megölte az update
Most kb a rúgjak több gólt mint kapok stratégiát követem. Na mind1, majd belejövök megint, de így update után 15 meccsel kb kezd beállni a kapott 2 gólos átlag. Azt meg nem nehéz túlrugdosni 
Hónap végére menni fog ez megint, aztán behúzom még párszor ezt a fránya div 1-et.
-
ikusz
csendes tag
A védelmem módosításán gondolkodok, szerintetek Kompany-t érdemes lecserélnem az upgradelt Koscielnyre?
Így néz ki a csapatom jelenleg:
http://www.futhead.com/16/squads/10315156/ -
MdewC
nagyúr
Skacok!
Hoztam nektek egy gólt, sok kommentárt nem fűznék hozzá, de az egyik legjobb gólom idén. Volt pár passz, mire rálőttem...

Csekkoljátok!!!

-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm.

-
Sanyicucu
aktív tag
Én tegnap 2 olyan gólt rúgtam magamnak hogy a családom is pislogott.Haza passzoltam a labdát a tök üresen álló kapusomnak és nem kirúgta hanem be a saját kapumba.Ez a 89. és a 90+ percekben történt.2-0 volt addig az eredmény ide.Az ellenfelem nem csinált egész meccsen semmit csak felrúgott.Egy normális passza nem volt.Eddig ilyet nem tapasztaltam.Besokalltam.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
B, majd gyorsan A
-
zsolti72837
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy xbox one-on, hogy kell lövőcselt csinálni?

-
thebigK
addikt
Már nagyon ideje volt

Esküszöm ma még a játékot is élveztem, meg is nyertem két online single matchet, az egyik úgy laggolt mint állat, de behúztam, a másikon igaz leadtam egy 2-0ás előnyt, 2-2 lett, de a hosszabbításban vertem még hármat
Tegnap még csináltam egy német csapatot és a Ribery-Douglas Costa páros az 5* skillekkel nagyon beteg. A fake rabona-ra úgy szállnak el a védők, hogy öröm nézni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Garsza
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ment a játék de nem éreztem ezeket a dolgokat amiket mondasz. Mindenki a saját képességeihez képest teljesített. Voltak kimaradt ziccereim is.
Közben meglett a bajnoki cím de még jött két vereség és utána egy döntetlennel lett meg.
Az egyik vereséget nem éreztem jogosnak, ott Ilyesmi dolgok történtek és még játszani is tudott 5:4 -re kikaptam. A másikon meg jött egy csel gép. Nem tudtam vele mit kezdeni itt 3:2 kaptam ki. A harmadik meccs meg 0:0 lett ezen lehetett érezni hogy döntetlent akar a rendszer. -
thebigK
addikt
Wiiiii online draft

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Grat hozzá.
Javasolnám, hogy ne hagyd abba.
Mindenkinek volt már olyan hogy a leglassabb játékosa is úgy ment mintha 99es ratingje lenne, és persze olyan is mikor a leggyorsabb játékosod mintha iszapban futna.
Jó érzés mikor minden ziccer bemegy, minden kapura lövés célt talál, ám ez nem lesz mindig így, ezért tényleg azt tanácsolom, hogy addig játssz míg nincs a csapaton az "ólomláb" és használd ki.
Így tovább.

-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Szerintetek Cristijan újabb kifakadásának van valóság alapja?
https://www.youtube.com/watch?v=SjrmuDhPhO4
Mondjuk én el sem tudom képzelni, hogy lehet kikapni 12-0-ra...
Biztos lerakta a joyt csak azt már nem említi. -
Z'Z"
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azt nem mondtam, h minden meccsen. Sőt.
De van/volt rá példa, sztem ez nem akkora dolog.
A négy gól egy embertől sztem nagyobb, főleg, h nem csak az befolyásolja. -
Garsza
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Az min változtat ha többször nyomom a lövést?
Más SIF Griezman ára fog lejjebb menni még szerintetek? Tervezek eggyet CAM nek IF Ben Yeder és Lacasett mögé. Meg állná ott a helyét? Igaz csak 8CHEM -je volna de engem az nem zavar. Jelenleg Valbuena van ott de vele nem vagyok teljesen elégedett vele.
-
dudu5130
őstag
Letoltam ma a div 7-et. Az első 3 meccsem szopó ág volt de rendesen. Olyan volt mintha a játékosaim nem lennének képesek gólt lőni. Kapufa hegyek kapust agyon rúgtam, de semmi. Minden meccset uraltam de egyszerűen nem sierült gólt lőnöm, pedig meccsenként átlagban 10-12 kaput eltaláló lövésem tuti van.
Negyedik meccs, a játékosaim mintha görcsösen oldanának meg mindent, raklap helyzet gól sehol. Végül egy kipattanó lövésből sikerült beflippereznem egyet és átszakadt a gát, szó szerint. Utána zsinórban. nyertem az összes meccseket 3-4-5 gólokkal.
Most ezt a keretet raktam össze. Tevezre nagyon kíváncsi vagyok. Még egy upolt Dybala kell Tevez mellé és tuti a buli.
-
sch_a
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az szenzációs nyeremény.
Kösz. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem emlékszem, hogy meddig tartott, de nem is 5 percig.

De volt a 90. perc végén is többször is.
Vagy ez akkora dolog? 
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Mit takar ez az ultimate team, ami a az első osztály megnyeréséért jár?
Most jutottam el odáig, hogy összeraktam két olyan keretet, amivel már az első osztályban is van esélyem.
(Elverem az összes coinom draft-ra, mert türelmetlen vagyok a gyűjtögetéshez és hátha onnan esik valami.
)Ezt a két csapatot upgrade Dybala árából raktam össze.

[link]
[link]Ha van valakinek ötlete, ajánlata hozzá, szívesen fogadom.
Eddig olasz és angol csapattal játszottam, most újítottam. Felállást is. -
Rypejakten
addikt
na, elkezdtem ismét előröl, div10, a már korábban említett csapattal.
csak a miheztartás végett 4/4 győzelem eddig, de nem nagy dicsőség, vagy starter team-ek vagy fogalmatlanok ellen játszottam, a neheze úgy 4-5 osztállyal fentebb következik, addig is, cél minden osztályt elsőre, divíziógyőzelemmel abszolválni, lehetőleg vereségek nélkül.
-
marcess
senior tag
Szerintetek Cavanit vagy Menezt érdemesebb befektetés céljából megvenni?
-
LedyGyuszi
addikt
egy kis kereskedési tipp, hátha segít vkinek:
Sajnos x1-en nem nagyon megy ez a fogyó eszköz business vagy csak én vagyok türelmetlen...
Én általában olyan játékosokat keresek, akik top ligában játszanak, az adott poszton kb. a legjobb 3 között vannak és lehet rajtuk pozi módosító lapot alkalmazni vagy HUNTER lap van rajtuk... Pl. ST-> CAM, CAM-> ST, RM-> RF Ezek a módosítások ugye nem annyira olcsó mulatságok...
Tehát keresek pl. CAM Fékirt, CAM Dybala,CM Rooneyt, RF Shaqirit, HUNTER Candrevat, stb...
Megnézem, hogy kb. hol van a minimál áruk és vagy azonnaliban vagy licittel min. 500 coinnal olcsóbban szerzem be, de sokszor vki kiteszi akkora minimum árral, mint amennyiért az alap lapja megy...
Kupáknál főleg érdemes a jobb játékosokra így ráfeküdni. Pl. Most sorra dobálják ki CAM Dempsey-t (alapból ST) 1000-1500-el olcsóbban...
Remélem érthető volt...
-
ProgenXL
őstag
rento néhány laggos meccs azért van de az már inkább az ellenfél miatt. Érezhetően jobb.
Mai 3. csaló is előbukkant. Bal lábasnak való szögben kaptam szabadrúgást. Mivel csak a kapusom Cech volt ilyen ezért vele vállaltam és gól lett.
A gond az hogy ez után valamit megnyomhatott mert megszakadt a mérkőzés de úgy hogy kirakott az UT-ből is ezért DNF.. -
thebigK
addikt
Köszönöm Urak

Garsza - Te meg mindent bele, ahogy látom elkaptad a fonalat
ha van kedved/kedvetek később barátságoshoz, bennevagyok, a divíziót úgyis most hanyagolom, a célomat elértem, marad a piac, a barátságos meccsek, kupák, esetleg draft 
-
Garsza
veterán
Pár napja megvettem Tevez IF lapját. Elkezdtem használni is. Csatár poszton nem volt semmi extra. De ma megcseréltem Dybalaval, így most Tevez a CAM és azóta 3 meccsen játszott mindháromszor ő lett a meccs embere. minimum két pont mind a 3 meccsen jött neki. És így mind a két csatárom 4*skylles.
-
Garsza
veterán
válasz
ProgenXL
üzenetére
Hát igen ezt szokták mondani.
Közben módosult az állás:
Ebből 2 meccs éjjel 3 most délellőt. De egyenlőre ennyi. Majd holnap vagy hétvégén folytatom csak.(#12719) Rexcsek
Persze semmi gond. Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz.
. Nekem meg jól jönnek a tanácsok. Másik fél mindég jobban látja mik a gyenge pontjaim mint én. -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Olvastam a korábbi kommenteket, Garsza kollégával én is játszottam már egy párszor, ha nem gond én is leírnám a véleményemet:alapvetően a játékoddal szerintem nincs semmi gond, mondjuk én nem játszok ennyire agresszíven mivel az 1-1 elleni védekezésben nem vagyok annyira jó. Kicsit türelmesebbnek kellene talán lenned ill. a becsúszásokkal jobban kellene vigyáznod, főleg a 16-oson belül, de ezek alapvetően könnyen orvosolható dolgok.
-
thebigK
addikt
Siker, siker, siker! Tegnap késő este mégegyszer elkezdtem, ma befejeztem. Hosszú, nagyonhosszú út volt, tele picsogásokkal, anyázással, örömködéssel, WTF gólokkal, de véééégre megvan!
az utolsó győzelem egy zsetoncsaló öngólja révén lett meg, de nem érdekel, ennyi kijárt

-
Garsza
veterán
MOTM Menez Elég jól néz ki csatárposztra Serie A -ban.
Közben megkezdtem újból a 4. ligát miután pár napja visszakerültem, Két meccs után 2 győzelemnél tartok.
-
drachoHUN
senior tag
Ha valaki PC-én kapható barátságos meccsekre(akár FUT csapattal, akár rendes csapatokkal), az vegyen fel originben: dracho_HUN
Elsősorban olyan ellenfelet keresek, akivel változatos, izgalmas, szoros meccseket tudok játszani, hosszabb távon. 15-ben voltak ehhez partnereim, de a 16-ra elfogytak. Most jutottam el oda, hogy egyszerűen hiányzik az, hogy egy megszokott emberrel rivalizáljunk, taktikázzunk. -
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nyugi, mindenki csak jót akar.

Én is ideges lennék, ha kiesnék több osztályt, mind1, h a gép, vagy más miatt.

Fel a fejjel, holnap jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostanában annyira nem magaslik ki nálam se, de nincs szívem kirakni, annyira megkedveltem. 
Sokratis atlagos, se nem rossz, se nem kiemelkedo 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos lerakta a joyt csak azt már nem említi.