Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valaki?
-
balisz
senior tag
Köszi a sok visszajelzést, mindenképpen kipróbálom ha ilyen pozitív benyomásokat tett mindenkire!
Nem is értem eddig miért nem próbáltam, tavaly nálam is egész évben kezdő volt, pedig akkor még a pace is jobban számított.Yaya milyen védekezésben? Amikor ellenem játszott akkor nagyon idegesítő volt, de inkább a támadójátéka miatt.
Azért kérdezek ennyi mindent mert bár a BPL csapatomban elméletileg elég jó játékosok vannak, valahogy mégis gyengécskének érzem, ugyanebben a formációban a Bundesliga csapatom sokkal jobban teljesít, pedig nincsenek benne magasabb rating-es játékosok.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
balisz
üzenetére
A Birodalmi Lépegető...
Ha nem próbáltad, akkor uccu neki, hajrá! Egy tank, "kicsit" lassú, de egy állat, a bal lába életveszélyes, nagyon jól lő. Nekem egy problémám van vele: kicsit támadó felfogású a lelkem, ezért állandóan elől kolbászol, hiába mondom neki, hogy maradjon hátul, leszarja. De mivel elég lassú szegénykém, nem ér vissza időben védekezni sokszor.
De egy próbát megér, sokak szerint az egyik legjobb CDM a játékban.
-
balisz
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Igaz, más játékstílus, más igények.
Mivel én amúgy is védekező taktikával kezdek és megpróbálom addig járatni a labdát míg valaki helyzetbe nem kerül ezért nem nagy probléma hogy nem túl fürge, hátul úgy is vannak védők.Matic-ot próbálta valaki? Elég jónak tűnik, de valamiért idén egyszer sem fordult meg a fejemben hogy kipróbáljam.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
balisz
üzenetére
Nekem semmi bajom a némettel, csak nem szimpatikus(draftban rendszeresen használtam). Én csak BPL csapattal játszok (kb 1 hónapja nem Fifazok), de csak olyanok vannak a csapatomban, akiket szeretek. Hiába van jobb ember a posztra, ha nem szeretem, nincs helye csak a padon

My babies: [link]
De Geat akartam a kapuba, de minden kapus bamba Valdeshez képest, amit nem is értek. -
gabigyerek
senior tag
-
balisz
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Köszi a választ.
Azért tettem be alapból Kompany-t mert ő már megvan, Koscielny-t és Cech-t pedig akkor meg kéne vennem. Baines az egyik BPL játékos akivel tökéletesen elégedett vagyok, szeretek türelmesen játszani és passzolgatni, ő ebben nagyon jó. Én meg azt nem értem miért nem használja senki Schweini-t, persze gondolom az 52 pace miatt. Szerintem nagyon jó mindenes játékos, stabil a labdával, jól passzol és lő, védekezése is nagyon korrekt, CM posztra nem is kell ennél több. -
Sirandrish
legenda
Offline lehet UT-t játszni VS-ben?
Bár sejtem hogy nem, mert az coinhack lenne már, de azért rákérdezek
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
balisz
üzenetére
Szerintem Kompanyn nem is kellett volna gondolkodni, egyértelműen Koscielny a befutó. De ha nem jön be, akkor azért adj egy esélyt Mangalának. Sokak szerint ügyetlen kicsit a labdával, de sztem kárpótol érte minden más. BPL csapatban Koscielny-Mangala kettős sztem elég ütős.
Ha nem vagy megelégedve Bainesel(nekem nem jött be), akkor esetleg itt egy jó opció, nem is értem miért nem használja senki, nálam Fifa 15/16-ban túl van 3000 meccsen-istenkirály.
Alberto Moreno [link] -
balisz
senior tag
Erről a csapatról mit gondoltok? Esetleg érdemes lenne elgondolkozni Koscielny-n Kompany helyett?
-
balisz
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Szerintem is próbáld ki Baines-t, én már évek óta őt használom a bal oldalon és idén jobb mint valaha! Persze ha nincs szükséged pontrugóra vagy nem akarsz szélső védővel támadni akkor Azpilicuete valószínűleg jobb választás, gyakorlatilag minden védekezési stat-ja jobb. Egyébként ezt a BPL csapatot szerintem már csak IF lapokkal lehetne igazán erősíteni.

-
teglaga
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő ps3-témában:a FIFA 16-nál a lejátszott meccs után(eredménytől függetlenül) a gép csak tölt és nem hagyja abba,nem töltődik be a folytatás,bármennyit várok.
Köszönöm a segítséget teglaga
teglaga@freestart.hu
-
gabigyerek
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
IF Shaqiri egy hatalmas kártya. Erősen ajánlom a 82-es változatot.
De Bruyne-ből megvolt a 89-es lapja. Azt is érdemes IF lapra cserélni ha esetleg lesz rá mani.
Tipp. Inkább legyen egy CDM-ed, és ebbe a poziba használd Tourét. Két CM-nek meg De Bruyne meg Fabregas már jó lesz.
-
ProgenXL
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
IF Ramsey meg IF Henderson-ra gondoltam de őket most hagyom az áruk miatt

Ramires az biztos Fabre helyett. Willan helyett pedig if Shaqiri lesz szerintem
csak hát az áruk kb egy hét alatt jön össze egy játékosra így időigényes meló, de kell a változtatást. Elég gyenge a középpályás védekezésem most így egyenlőre. Köszi 
-
thebigK
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Fabregas helyett probald ki Ramirest, gyors es megy mint a vonat 90 percig. Ha nem o, akkor Rooney
Willian-Hazard termeszetesen jok, de ha nem jonnek be, probald meg a Depay-Shaqiri parost, mindketto egy tank es a labukban benn van a bomba. Valamint Azpi helyett Baines, nem egy Usain Bolt, de cserebe tud passzolni, beadni, loni, pontrugasoknal is hasznos 
-
ProgenXL
őstag
válasz
evibly
üzenetére
thebigK, Rypejakten, gabigyerek, MdewC, evibly
Köszönöm a segítséget. Persze igyekszem minél többet gyakorolni őket és csak az után próbálkozni élesben. Valahol el kell kezdeni és most éreztem úgy hogy ezek következnek.
Más:
Ezen a csapaton hol változtatnátok?
A középpályával nem igazán vagyok megelégedve. Fabregas a kapu előtt nagyon jó de kicsit lassúnak érzem és kevés labdát szerez. Touré sem igazán győzött meg de lehet csak az én játékomba nem illik.
Szeretek olykor megindulni a játékosokkal és nem csak passzolgatni. Amihez kell a mozgékonyság
-
evibly
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Ha rangsorolni akarnám, akkor nálam egyértelműen a ball roll van az első helyen. Baromi egyszerű, asszem már 3 stars skill elég hozzá (de lehet, h kettő is), és nagyon könnyen helyzetbe lehet vele kerülni, vagy le lehet rázni a védőt, kapust.
Egy a lényeg (ahogy minden cselnél), az időzítés. A 16-os környékén már mindeni vetődik az emberre, vagy ziccernél ugyanez a helyzet. Ha ekkor elhúzza az ember valamelyik irányba, akkor helló, lehet befejezni. A Tetejében a ball roll után a player kap egy plusz lendületet, majd figyeld meg, amivel még könnyebb pontosan lőni.
A második a fake shot: ez legalább ennyire alap, erre gyorsan rá fog állni a kezed, labdatartásra is tökéletes.
A body feint is hasznos, de ott nagyon nem mindegy, hogy milyen irányba, milyen pillanatban léped meg, gyakran elakadok vele a védőkben. A különböző spinekkel is szoktam operálni, de már csak akkor, ha kísérletezgetek.
Nekem a stop and turn lesz a következő, amit meg kell tanulnom, mert elméletben tudom, de a gyakorlatban még nem nagyon megy.

-
thebigK
addikt
Szemely szerint ugy gondolom, hogy ezeket a cseleket nem akkor a legkifizetodobb alkalmazni, amikor mar a nyakadon az ellen, hanem egy, de inkabb ket utemmel korabban. Hogy miert? Mert igy tudod kizokkenteni a vedekezeset, vegrehajtod a cselt, o elmegy szerelni masik iranyba, amerre eredetileg mentel volna es igy egy vedekezo jatekos mar ki is esett plusz tobb idod lett kigondolni a kovetkezo lepest. Persze van olyan, mint a berba spin, amit akkor is tudsz alkalmazni, ha a vedo mar a tamadod tokeit szorongatja, vagy a spin left-right, ilyenkor ugye 90fokkal valtozik az iranyod, es paapaa vedekezo jatekos

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Általában nincs 1 másodperced mérlegelni sem, akkor a legtöbb esetben labdát vesztesz.
Bármilyen cselt szeretne valaki tolni, annak rutinból, gondolkodás nélkül, azonnal jönnie kell, akkor van értelme.

A legjobb, ha meccsek előtt gyakorol valaki az arénában, majd skill games, majd offline meccs. (Ha gép ellen nehéz fokozatosan már megy, az egész jó.) Aztán mehet online.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Az a baj a cselekkel, hogy amelyikkel a levegőbe kerül a labda ott ütemet vesztesz, van hogy beválik pl az átemelés kirontó védővel szemben, de alapesetben tényleg a basic cselek, amiket földön tartott labdával tudsz kivitelezni a legjobbak.
Az hogy ezeket játék közben milyen nehéz alkalmazni egyén függő. Én kifejezetten nehezen jegyzek meg cselnél gomb+irányítás kombókat, plusz erre rájön még az is hogy rohadtul helyzet függő, és amikor van 1 másodperced hogy mérlegelj melyik jönne be plusz emlékezz rá hogyan is kell .... na az külön művészet
sikerült persze olyan ellen már játszanom aki 5 skilles cseleket alkalmazott és tényleg rohadtul lefujatott

-
Rypejakten
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
ball roll, fake shot, heel to heel, drag back, ezek viszonylag egyszerűek, de rendkívül hasznosak.
van még pár jól kinéző, és könnyen végrehajtható csel (pl. Berba-spin, rainbow, ball roll chop, etc.), de azt tapasztaltam, hogy hiába csinálom meg, még akkor is, ha sikerül, nem jutok helyzetbeli előnyhöz a végrehajtásukkal.
sokáig próbáltam cifrázni a játékom bonyolultabb, extrább cselekkel, de nekem valahogy csak a basic cselek igazán hatásosak.
-
ProgenXL
őstag
Valaki leírna melyek azok az alapvető cselek amiket viszonylag sokat használ? úgyérzem mostmár ez a következő lépcsőfok.
Azt tudom hogy youtube tele van vele de érdekelne az itteni helyzet is hogy ki mit használ
aztán gyakorolgatom. -
dudu5130
őstag
Ma reggel játszottam elég sok meccset és azt a következtetést vontam le, hogy az ilyen szuper emberek mint Ibra, Suarez, Ronaldo stb. mikor kapura lőnek, nem ők rúgják olyan kurva jól, hanem a kapus bolondul meg. Egyszerűen olyan lövéseket vesz be tőlük a kapus amit egy Sturridge-tól vagy Palaciotól nem.
-
dudu5130
őstag
Kísérletezek sokat és tesztelgetem a csatárokat, de olyan jóval még nem találkoztam mint Palacio. Nekem brutál adja vele.
-
evibly
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi, ez tényleg egy igazi happy end volt. És valóban igaz, h a szerényebb képességű csapatokkal nyerni sokkal nagyobb élmény.
Azt is érdekes volt látni, h ki miként oldja meg ezt a 3 csillag dolgot - ennél nem lehet több a csapat értékelése. Volt akinél a támadósor volt arany, a többi meg inkább bronz, olyan is akadt, aki pont a védelmet erősítette, a támadók meg mind ezüst.
Nézegettem egyébként a játékosaim in game statjait és feltűnt, hogy a csatárom, Tiago Luis ára Futhead-en valami 10 ezer körül van. Ránéztem most web appon és egyáltalán nincs belőle a piacon. Ez hogy lehet? Van erre valami magyarázat?

Mindjárt felteszem fél milláért
(amit a price range miatt persze nem tehetek meg, max 10 ezerért) -
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Te tudsz spanyolul?
Amúgy add el a projektort, mert nem nyersz meccseket.

-
evibly
senior tag
Figyelem, pozitív sztori következik!

Elindultam brahiból ezen a 3 Stars kupán. A klubban lévő brazil silver lapjaimat használtam, semmi fuksz, meg csillogás, tök átlagos arcok, plusz egy Felipe Melo, hogy a középpálya ne legyen harmatos, illetve beszereztem Bastost a bal szélre, mert egy non rare arany még belefért a három csillagba.
Az első meccs sima, bár 3:0-ra elhúzott, mert eleinte nem tudtam felvenni a tempót a sprint taktikával, meg Giovincoval (végül 6:3 lett ide
). A másodikon kilépett az ellen, vagy megszakadt, nem tudom. A harmadik találkozón már 18/11 volt az arányom, és végül hosszabbításban csak sikerült megtörni az átkot. Jött a döntő egy full silver török ligás csapat, ami már gyanús volt, mert nem törekedett arany lapok használatára.Igazam lett: hatalmas meccset toltunk. A srác minden megmozdulása életveszély volt, nem sprintelt, sokat passzolt, pattanásig feszült idegekkel kellett koncentrálnom a védekezésre. Nyomott ezerrel, és végül az első félidő végén össze is jött neki egy hármas passz kombináció után a gól. Elképesztően jól látott a pályán, a védelem közé befutó embereinek tökéletes ütemben passzolt, 1:0 oda.
A második elején kezdtem én is támadgatni, de nem volt egyszerű. A kontra maradt ellenszerként, amiből lett egy elég erős lövés. Ez lepattant, Gedoz meg bekotorta. Na, innen még durvább lett az egész. Minden támadás végén potenciális helyzetek, folyamatosan begurítgatta a bogyót és ez is lett a veszte sztem, mert kiszámíthatóvá vált. Hosszabbítás, megint én jövök, látom, hogy Gedoz megint jól mozdul, ott a folyosó, teszem be neki laposan a lasztit, amibe épphogy csak belepöcköl, a labda elgurul a kapus hasa alatt én meg akkorát ordítok, hogy remeg az üveg. (Főleg, h az ő módszerével jött a gól)
A hosszabbítás 2. félidejében brutál pressure, de Giovanni a döntő szitukban véd, és végül nyerek. Az utóbbi idők legintenzívebb Fifa élménye és meccse volt, a srácnak ismeretlenül is gratula, nagy menet volt!

Ja és a 6000 coin se jött rosszul... -
tigomigocika
senior tag
nyahhhhh
Akkor.....
Ma megjött kora reggel a Hangprojektor ,beüzemeltem es valami brutális ahogy a meccsek mennek
Hangulatban eszméletlen mit dob egy ilyen szerkentyű a játékon.
Bevallom, ma a játék rovására is ment mert zsinórban 5 vereség beszaladt
A 6. Meccsen tort meg az átok
Elkezdődik a meccs , külföldi faszi latja hogy Chelsea a címer meg a mez is...gondolom én ezért bekapcsolta a fülest es spanyol vagy milyen nyelven a tudtomra adta, hogy tegnap este kedvenc csapatom kikapott es hogy vidrahimovics az isten...
Erre picit bepöccentem es 2-0 legyőztem , a második golom Dijjjègoooooo lőtte iszonyat mèlytorkos becselezos hosszúra felverős gólt lőtt
Gondolkodtam rajta, hogy írok neki meccs után,de ilyenkor jobb csendben maradni,bár nagyon nehezen álltam meg
-
atti29
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen Suarez lenne az ideális .. De az még nagyon nagyon drága !

Gabi helyére meg Rakitic finanszírozható és előre lépés lenne játék terén , Modric /James páros is drága még Nekem ..
-
atti29
tag
Sziasztok!

Ez a mostani csapat !
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-03/10/599848_citjoqbicjfweyy9_kezdo.jpgHákszont kire lenne érdemes cserélni Benzemára vagy Costára a chem meg coin miatt Ők jönnek számításba !
Plusz Gabi meg Perez helyett Toni Kroos ,Rakitic(85) !
Kíváncsi vagyok a véleményetekre !
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
PC-n játszom, nincs valami magyar bajnokság patch mint régen?

-
dudu5130
őstag
Kremmer89 kolléga jár ide?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még véletlenül se sértődj be a semmin, nem azért írtam.
Inkább linkeld gépről. -
TBMC
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére

-
TBMC
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Letezik ugyan ezen felallasbol cdm helyett cm? Vagy csak pozicio modositast dobnal ra?

-
MdewC
nagyúr
(#13127) LendvaiFeri1: Srácok.

Már többször kértelek titeket, vagy írtam, ha linkeltek képet, akkor azt kérlek úgy tegyétek, hogy meg is lehessen nyitni, mert így semmi értelme kitenni például a TOTW csapatokat, mert nem látszik semmi a statokból.

NEM kötekedésből, meg semmi para, meg tudom, hogy 1000 helyen meg tudja nézni mindenki, csak mégis.

Tudom, hogy mindenki jót akar, szóval tegye ki mindig a leggyorsabb, oszt kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NAGYON KÖSZI!!!

-
MdewC
nagyúr
Kezd visszajönni a srácok önbizalma...

Fejelés projekt alakul, egy futós arcot sikerült leteríteni az elődöntőben, 2-1-ről lett 4-2, a legszebb, hogy a 4. gól egy beadásból jött, a hosszúra küldtem egy szélről betörés után, az alap vonalról, a csatárnak célozva, de nem ment el addig és a kp-ről felérve Marci befejelte, akit a GÉP IRÁNYÍTOTT, nem én. De befejelte helyettem.
Nem bántam.Van még egy plusz instrukció a szélsőkre, amit tesztelek, majd jelentek.

-
MdewC
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit passzolsz, gondolom sokat. Alábbi chem lapokat javaslom akkor:
Tévez - katalizátor lappal vált be nekem a legjobban
Dybala - építész
Matuidi - építész
Pereyra - hunter
Chiello - katalizátorSokat dobnak rajtuk.

Szerk.: Nem ilyen az alakzatom, de pár kollégának már megcsináltam ezt a keretet, max 1-2 eltéréssel...

-
-
fpatrik17
senior tag
Estére egy tápihápi csapattal jöttem.
Véleményeket pls!
-
thebigK
addikt
golgolgol
Ami rontja az osszkepet a 6-3as gyozelem mellett, hogy rendesen tolt a gep. 5-1 az elso felidoben, 7 lovesbol...volt meg rabona gol Gundogan reven, szabadrugasgol, de ezek jobban tetszettek
-
MdewC
nagyúr
Ghoulam is baromi OP lett és fillérekért fog menni, Schürle is baromira lent nyitott PS4-en, ahhoz képest, hogy mennyire brutál lap, pozi módosítással. Ha Bellerin is lemegy 150K környékére (minden esély megvan rá), akkor az is egy érdekes befektetés. Roni és Messi miatt a többiek szerintem még lejjebb lesznek, mint egyébként lennének magukhoz képest.
-
dracox
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a passz pillanatában alapból el van döntve kié lesz a labda. Nagyon sokszor amikor picit nyomom meg az inditast hogy kiugrassam az emberemet olyan erővel csinálja automata a rendszer, hogy az ellenfél kapusa hamarabb érjen oda a labdához, mint a lendületben és sprintben lévő játékosom....
-
MdewC
nagyúr
Nos 1 meccs még csak ugyan, de IF Salah többet volt játékban a szélen, mint IF Perisic 3 meccs alatt.

Valóban jobb arra a posztra. Egy darabig sztem okés lesz.
Remélem. T. Pogba is kezdi megtalálni magát, fejesek jöhetnének tőle, mondjuk ahhoz be is kell adni.
DE jönnek a szélek vissza.IF Matuidit eladtam, hogy legyen coin mag, hátha a nagy hypeban a 7végén lesz egy két hasznosabb IF befektetés szempontjából, ha sokan nyitnak a nagyok
miatt... (Pl IF Schürle ST-ben elég szimpatikus erre a célra, egyébként végre van egy OP, elérhető CAM jelölt a IF/SIF/UP Vipera mögé a Bundesben.)
-
MdewC
nagyúr
Kösz Skacok!

-
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Ma nekem is volt 2 meccsem, amin az egyiket elbuktam egy szerencsés fejessel (szögletnél ráfejelik a labdát, nem volt erős és el is akadt egy védőmben, de GIGI elvetődött rá, így a lehullót egy érkező embere kapuba fejelte... No mind1), a másikon az említett szindrómák ellenére, amit írtál, ólom lábak, stb, sikerült megnyerni, pedig nem sok lapot kaptam, azt is egy belassult nagymama osztotta, miközben túrós rétest evett, dohányzott és a nyugdíját számolta fejben...

Más: IF Perisic nem megfelelő szélső CAM posztra nekem, így ameddig nem veszem vissza SIF Dybalat, addig teszek egy próbát IF Salah-val.

-
Sanyicucu
aktív tag
Mit szóltok ehhez a csapathoz?
-
thebigK
addikt
Sajnos ma a játék azt az arcát mutatja felém, amire csak annyit tudok mondani, hogy egy kabaré az egész. A tegnapi 3meccsen 3győzelmes csodataktikám (tudom, nem mérvadó a 3 meccs, de két ellenfél közülük jól játszott, tette a zsugát, elégedett voltam nagyon a saját teljesítményemmel) ma csődöt mondott. Három meccsen két zakóra és egy büntetőpárbajos vereségre futotta. A játékosaim lomhák, nem indulnak be, ólomlábakkal futnak, bakker Florenzivel megtoltam egy labdát és NEM TUDTAM OTTHAGYNI BENATIAT. Vágjátok, Benatiat! Ugyanígy Thiago utolérte Dybala-t, a labda alig akar elvánszorogni a kiszemelt játékoshoz és hasonló finomságok, de ezt tudjátok mind. Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Vagy a frontra érzékeny ez a f0s játék, vagy van egy szopatás be-ki kapcsoló amit kapcsolgatnak napi szinten, vagy a tököm tudja, de nagyon kiakasztó. Elnézést a rinyáért urak, de a fifás karrierem 2-3ezer meccsével a hátam mögött ezt az egy dolgot nem tudom hova tenni. Megbarátkoztam a cselmatyikkal, a sprintersanyikákkal, a szerverszakadásokkal, a kamutizikkel, tényleg, tiszta a lelkiismeretem mert nem vágnak a földhöz ezek a dolgok, de ez az egy igen. Mi befolyásolja azt, hogy ami tegnap összejött, az ma semmi pénzért nem jöhet össze? Egy frankón összerakott taktika-kezdő11 kombó, ami ERŐS ellenfelek ellen bizonyított, az ma a szerényebb képességűek ellen sem hatékony.

-
evibly
senior tag
Srácok, komoly eredményt értem el: feljutottam a 2. osztályba. Ez nekem óriási teljesítmény, soha eddig nem sikerült, mindig megálltam 3-nál.
És ha ennyi volt erre az évre, az nekem tökéletesen megfelel.Álomszerűen indult a Div 3: nyertem négyet zsinórban, aztán jöttek a döccenések, egy vereség, döntetlenek. Végül annyira kiélezett lett, h egy meccsem volt és 1 pont kellett. Vezettem, aztán persze 1:1 lett, de maradt végül a végéig ez az állás. Persze, nyilván rágörcsöltem, de nagy eredményként értékelem, hogy mégis sikerült!
Mindezt úgy, hogy nincs semmilyen brutál csapatom, talán a BBVA a legerősebb, mégis a Serie A az a team, ami a legjobban muzsikált. Oda Pogbára beruháztam és nekem ő a játék egyik legnagyobb élménye: soha nem volt ilyen jól használható, vadállat lapom.
Az eddigi legnagyobb csalódás pedig James, akivel semmire sem mentem, próbálom eladni éppen. IF lapok nagyon hullámzóan teljesítenek, SIF Aduriz teljes csőddé vált, eladtam, de jól is tettem, mert itt az új fekete kártyája. Talán Kruse az, aki még elég jól nyomja. Kösz a sok hasznos tanácsot, most egy ideig nem nyúlok az online Div-hez, az is biztos

-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Messi

-
Dorcika50
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Velem is volt már ilyen és szerintem simán lehet ez "külső beavatkozás nélkül" (is). Mondjuk a győzelmek után elbízod magad, hogy már csak 2 pont kell és még sok meccs vissza van. Vagy mondjuk két rosszabb meccs után megijedsz, hogy nem lesz meg a feljutás/bajnoki cím és feszült leszel meccs közben.

-
Garsza
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Pont az előtt pár percel vettem meg ahogy olvastam a hozzászólàsod. De nincs para mert 148k vettem azonnaliban, úgy hogy 180k alatt általában nem nagyon van. Pár mecsre berakom és ha adja megtartom ha nem megy a piacra.
Más. Szerintetek nem fog csokkenni a nemnyitható IF lapok ára így hogy Messi és Ronaldo is IF kapott a héten?
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Schurrle nagyonkeeeell

-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már most látom a sok youtube-ost ahogy Messit vagy Ronaldot akarják, de 200K elköltött forint után is csak Ghoulamot kapják

-
LedyGyuszi
addikt
ST Schürrle...

-
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Leszel ma estefelé?

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Azért annyit nem passzolok hátul, ne állítsuk úgy be, mintha mindig hátul lennék, inkább csak az átalghoz képest többet tartom a labdát.
Az ideális, ha az ellenfél térfelén is megy. 
Egyébként nem baj, ha ez miatt letámadnak, sőt, néha örülök is neki, csak a labda eladásokra kell figyelnem. Ha azzal nincs gond, akkor így lehet hatékonyabbnak lenni, mintha mindig csak előre mennék. Ez évek óta így van.
-
tigomigocika
senior tag
-
gabigyerek
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Hát igen...ilyen létezik.
Sokan tapasztaltuk már ezt és gondolom azt is, amikor pl 1 vagy 2 pont kell a feljutáshoz vagy bennmaradáshoz és van hátra még 3-4-5 meccsed és tuti egyiken sem tudsz nyerni

A saját legszebb élményem amikor így jöttek a meccsek
W/W/W/W/W itt még 2 pont kellett volna a feljutáshoz és érkezett a L/L/L/L
úgy hogy én még mindig azt mondom hogy ilyen mérleg (W/W/W/W/W/L/L/L/L) külső beavatkozás nélkül nem jöhet össze.

-
dudu5130
őstag
Na megismertem a DNF istenét. DIv 6, 1 pont kell a feljutáshoz, utolsó meccs. Az előző meccsem is megérne egy misét, de ez. Csávókám nulla tudással úgy vezetett 2-0ra a 15 percben, hogy 2 kapura lövése volt nekem meg addigra már 6 amiből 5 kaput talált. Kroos, Rakitic mind 20 méterről gól. 43. percben mentem már 4-2re mikor berúgtam a negyediket látom megfagy, mondom kis csávó kilépett. Aha, aztán engem még az UT-ből is kidobott, eddig nem volt ilyen, na mondom mi lesz ez. Visszalépek, DNF... Ott kelett volna kilépnem az egészből.
Következő meccs tükör simán verem a gyereket, semmit nem tud csak a középpályán cselezgetni. Megyek 2-0 benzemával szépít null szögből. Oké, raklap helyzetet megint kihagyok míg nem a 87. percben elkezd Modric-csal cselezgetni amíg beért a 16oson belülre és naná, hogy fellököm, tizi. beveri. Vérnyomás 300. Középkezdésből hátra passz, egyből felpassz Candreva Pala indul lyukon és elcsavarom a kapus mellett. Hát én akkorát üvöltöttem

-
MdewC
nagyúr
GIGI no1 lvl 99+1

-
gabigyerek
senior tag
Hogy lehetséges az, hogy div1 ben szerepeltem, most meg a div 5-ben úgy állok, hogy ha nem nyerem a kövi meccset akkor jön a div6
viccPedig ha láttam, hogy nem megy letettem, másnap vettem elő, nem értem, ugyanaz a team volt, ugyanaz a formáció, ugyanazok a beállítások

Azt hiszem vissza kell térnem a jó öreg Bundes teamhez.

-
balisz
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
A 2013-2014-es idényben Navas lett a szezon kapusa Spanyolországban, abban az idényben kapust először választottak a hónap játékosának, mégpedig Navas-t. Aztán ugye jött a VB. De hagyom is a témát, kicsit elfogult vagyok.

A listád meg szerintem elég korrekt, szerintem még talán Lloris lenne egy lapon említhető velük. Persze Courtois se rossz, de stabilitásban szerintem alul marad az igazi világklasszisokkal szemben. Persze a játékban nagyon állat!
-
_adaml21_
őstag
válasz
balisz
üzenetére
Szerintem akik megérdemelnek 85+os értékelést:
Neuer, Buffon, Handanovic, Cech, és bár őt félve írom le, de megkockáztatom: De Gea. Hogy miért? Nélküle az MU még nagyobb szarban lenne, és nem csak ezt az évet tekintve.
Navas is beérhet ebbe az illusztris társaságba, de egy bravúrosan sikerült 3/4-ed év még nagyon kevés oda. Képességei alapján abszolút adott a lehetőség.
Szigorúan magánvélemény!
-
balisz
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Miért lenne túlzás? Atom biztosan hozza a formáját és a bravúrokat minden meccsen, ennél többet kapus nagyon nem tehet. Szerintem jobb mint a Courtois. Navas-t egyszerűen nem látod rosszul védeni, de még csak középszerűen sem. Meg amúgy is kellenek neki a jó stat-ok a játékba hogy kompenzálják a magasságát.
A nyári De Gea ügy után meg is emelték a fizetését, szerintem utána rájöttek hogy igencsak az az érdekük hogy maradjon. -
MdewC
nagyúr
Nyah!

Blashe kolléga folytatta a csapatom "taknyosra" szop@tását, a PS4 kupában is agyvérzést kaptam, Badalandabad kolléga (aki elég jól tolja) is ellátta a bajom (majd még vissza kapja), szóval ez a 2 napja tartó mélyrepülés ráébresztett, hogy az esti 2-3 meccses zombi játék teljesen visszasorvasztotta a játékom, a fejlődés helyett, diveket is hanyagoltam.
Blashe kollégával a következők szindrómákat állapítottuk meg (köszi a türelmet és a segítséget itt is):
- Elsorvadt a szél játékom, nem volt változatosság, Dybalara nem tudtam fejre játszani, így ez az opció szép lassan leépült, így egysíkúbbá vált a játékom.
- Sok a hátsó passz (amiről teljesen nem mondok le, mert ez az alap játékom és kell az építkezéshez, meg fő a biztonság), de csökkenteni kell és ha már passzolok, akkor rendesen. (amit hozzá teszek, hogy a kurv@ jobb analógot mindíg húzni kell passz/emelés után, mert akkor pontosabb, erről is leszoktam az utóbbi időben, kaptam is az ajándékba adott gólokat szépen... Erről persze nem az ellenfél tehet, csak jó rinyálni.
)Ezek jöttek a kollégától, jogosan és itt jött a képbe, hogy Dybalat akár mennyire is szeretem, de már nincs meg a SIF lapja, így minek tartsam meg? Mandzu nem jöhet szóba, tudjátok nálam miért, így hát a maradék coin készletet betolva most így nézek ki:
itt nincs sok meglepi
innen viszont hiányzik TévezDirekt kényszeríteni fogom magam a beadásokra újra.
Illetve amit még csiszoltam:
passzt: 50-re
lövést: 50-re húztam vissza a már ismert custom taktikámban, illetve:- védekezésnél mérsékelt csap társ cointain, mert az elmúlt 2 napban rendszeresen kaptam úgy gólt, hogy a védőim rohannak el a kapu felől, az ellenfél közép pályáról felpasszol a futó csatárnak, mire visszaváltok a CB-re és ráfordulnak a csatárra, addigra olyan csúszásban vannak, mint a síkosított koton... Szóval ezt csak a mérsékelt csapat társ cointanal lehet elérni, mert nem a falból kell CB-t hívni. (Tudom, 1000x leírtam, csak ezt se tartottam be.)
- szerelésnél/elvesztett labdánál agresszívebb szerelés gomb használat, de odafigyelve...
- több oldalváltás kell megintSzóval ezek vannak most, újra vissza kell ezeket ültetni, de az utolsó 2 meccs már halvány reménysugarat mutatott...

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A 85 túlzá szerintem, mint ahogy a jelenlegi ratingje is vicc. Mindenesetre elképesztő, hogy ilyen kapussal a csapatban Perez képes volt egész nyáron De Geat hajtani, főleg, amilyen pénzekről szó volt.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1. Bőven megérdemelné. Már csak Lehmann van előtte kevesebb mint 200perc aztán rekord a BL-ben. Bizakodom.
-
dudu5130
őstag
Jenci07 kolléga megtalálható itt? Jól el páholtál bakker...
-
LendvaiFeri1
veterán
Remélem, hogy keylor jövőre 85 feletti ratinget kap.

-
Z'Z"
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Szuper jó összeállítás.

Én azért Cácerest és Chiellinit megcserélném.Az én keretem nemrég állt össze:
No. 1Korábban írtam, hogy Ribéryvel nem igazán vagyok kibékülve, így el is adtam.
Viszont érkezett helyette Reus, akit nem bántam meg, hogy megvettem, mert lényegesen jobban teljesít, mint a francia.
Up Lewa is jó vétel volt, mert százszor jobb, mint a sima.
Marcit váltotta Vidal, de ez a csere se vágott földhöz, attól függetlenül, hogy az olasz nagyon jó a posztján.
A védelemben Barzaglit sajnáltam eladni, de Cáceres ideiglenesen remekül helyettesíti.
Alabát meg gondolom nem kell senkinek sem bemutatni.Ettől a kerettől, most nem tudok szebbet jobbat összerakni, meg nem is akarok.
Ez úgy jó, ahogy van, elöl, hátul, közepén stabil. -
thebigK
addikt
Gyerekeeeek ez az 5-2-1-2es kontrazos taktika nagyon utos lett. 3 meccs, 3 gyozelem abbol ketto elso felidos ragequit, a harmadikon meg egy cselmatyit szopattam meg, aki MSN tamadotrioval jott, de hiaba.Pogbinnyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is értem eddig miért nem próbáltam, tavaly nálam is egész évben kezdő volt, pedig akkor még a pace is jobban számított.

Willian-Hazard termeszetesen jok, de ha nem jonnek be, probald meg a Depay-Shaqiri parost, mindketto egy tank es a labukban benn van a bomba. Valamint Azpi helyett Baines, nem egy Usain Bolt, de cserebe tud passzolni, beadni, loni, pontrugasoknal is hasznos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ha ennyi volt erre az évre, az nekem tökéletesen megfelel.