- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
ezt nem hiszem el...........
Buxi bajernmuntyen

-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szabadított volna inkább fel az a suta Evra ahelyett, hogy eladja a lasztát.

most 2* 15 perc bekkelés lesz, mert kb. nincs kontrára alkalmas játékosunk a pályán, ezt a gárdiólás Bayernt meg nem lehet lebirtokolni.
-
Z'Z"
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
"Pepe teszetosza es szerintem nyomi"
Akkor Piqué?
Nálam alap, maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Shaquro
-
LendvaiFeri1
veterán
Korai volt az öröm delekik...

-
tigomigocika
senior tag
most szembe köpöm magam,de Pogba ma szerintem nagyot jatszik
Morata meg ő a JUVE es a meccs embereiMrJ
Pepe teszetosza es szerintem nyomi
Shaquro meg jól jön szogleteknel ha gólt kell fejelni -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Piqué helyett Pepe

Am. erre a csapatra, inkább a 433(4) felállás illene.
James jobb CAM-ban. -
Kristof_94
nagyúr
Egy kicsit drága lesz, de mennyire életképes?

-
csababarca
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
LendvaiFeri, köszi a Jackson Martinezes tippet,meglesem.
Vietto is jónak tűnik,egyszer megvettem pár meccsre, de nem jól használtam, ha jól emlékszem kiraktam szélre...de megnézem középen akkor hátha
Correa jó volt,de mostanában nem az igazi, Rodrigoval jobban megy a góllövés.Középhátvédeknél Bartra és Musacchio elég jó, legalábbis nálam beváltak, Abdennour viszont tetű lassú, őt keveset használom.
Mondjuk ha olyanja van az ellenfélnek,akkor becsúszva se tudok szerelni,kés a vajban effekt. Ez akkor dühítő, mikor online játszok ugye, 85 percig vezetek,de úgy hogy ellenfél két passzt nem tudod megcsinálni előrefelé,csak én mindent kihagyok. Aztán utolsó 5 percben meg mintha tök más játszana, végigcselez meg szétpasszol...ez nem tudom mitől van, lehet nem koncentrálok úgy, de tényleg,néha olyan érzésem lesz,mintha átadná az "illető" a kontrollert másnak,hogy nesze fordítsd meg
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, és látod, az az óriási különbség, hogy most a Juve megy, és nem a Bayern.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
eddig Khedira hibátlan, Cuadrado is iszonyat sokat melózik (mondjuk beverhette volna ezt a 3.-at, a fenébe is), Hernanes menjen Kínába de mostazonnal, Sandro meg Evra ketten kevesek Douglas Costára, színtiszta életveszély minden megmozdulása.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
láttam, továbbra is tartom ezt a nézetem, egész szezonban szart sem csinált, ha most nézed a meccset, csak a gólpassza után kezdett beszállni a presszionálásba, előtte csak sétált.
remélem hamar visszaveszi a Real vagy 35 milláért, Mandzukic egy meccs alatt többet fut, mint ő az egész bajnokságban.
most is nézd, fejberúgja a veszettje Kimmich-et. semmi mozgáskoordinációja nincs a formának.
-
zsolti72837
addikt
Már 2.
0-5
? -
Stylerr
addikt
Rypejakten remélem láttad ezt a Juve gólt, és azt, hogy Morata mit művelt.. Te voltál az, aki folyton szidtad Moratát, hogy "túlértékelt, meg egy falábú". Nem vagyok Juve fan, viszont remélem, hogy ezt az undorító mocsok Bayernt kiejtik a francba.
-
Rypejakten
addikt
Morata mi szóló te jó isten.
ha ma lő egy gólt még pluszba, elgondolkozom rajta, hogy emberszámba vegyem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dvtkfan
senior tag
Kicsit sem volt fifás gól...Gyerünk Juve...

-
szpal17
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azért az bátor tipp. Bárcsak így lenne.

-
szpal17
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
0-1
Nem mindegy... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolti72837
addikt
Juve 1-0

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem kevés az a 70, vagy nem annyira érezhető még annyinál a különbség? Én 80-ig szoktam max.
Van egy spanyol csapatom, az egyik tervem annak továbbfejlesztése: Iniesta, Modric, stb.
Viszont a főcsapatom az BPL-es: Costa, Rooney, Courtois... -
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
abból a szempontból előnyösebb, hogy jobban kitapasztalod a használt csapatot, valamennyivel jobban fog velük menni a játék.
hátránya, hogy squad fitnesst kell venni - én általában 70-ig leengedem a fitnesst, azaz kb. 4-5 meccsenként rakok rájuk 600 coin értékben kártyát, így relatíve nullára jövök ki ráfordításban, de ha minden, vagy minden második meccs után rájuk dobsz egy squad fitnesst, akkor mínuszos lesz a történet, a fitness csapattal összevetve.én úgy toltam még tavaly, hogy volt egy fő csapat, akikkel online játszok, meg volt egy 11*300/350coinos nonrare, akikkel offline. így csak kontraktra kellett költenem, csak most már tök drága a kontrakt is, ezért használok 1 csapatot.
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis helyzetjelentés... Egyre jobban megy a kontrollerrel való játék, bár néha beleszaladok nagyobb vereségekbe, de az billentyűzettel is sokszor megtörtént. Jelenleg a DIV6-ban szenvedek, sehogy sem akar összejönni a feljutás. Arra gondoltam, hogy lehet jobb lenne, ha csak 1 keretem lenne... Mit gondoltok? Vagy érdemes többet tartani?
A draftból viszont egy időre elegem volt, mert az elmúlt 2 napban elcsesztem rá 2x vagy 3x 15 ezer zsetont és folyton csak megszívtam. Ugye én szándékosan próbálom keresni a csalókat, hátha lőnek egy öngólt és kilépnek. 2 alkalommal is 30 perces "keresgélés" után azt hittem, hogy végre megvan a megfelelő alany, erre mindkét esetben profikkal kerültem össze...
Egyszer eljutottam 2 győzelemig, de semmi jót nem adott a csomagokból. Pedig hajtottam a 4 győzelemre egy 50v100k csomag reményében. Sajnos vonzó volt az a dupla IF nyitási esély...más: Nikolics mesterhármas. Kár, hogy kupameccsért nem adnak IF lapot...
-
Rypejakten
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Vietto! 85 dribbling, 87 finishing, 85 positioning, 83 volleys. mindent átvesz, és befejez. kb. egy technikásabb, kapu előtt kegyetlenebb Correa.
amúgy le a kalappal, ha játékra tudod bírni a felsorolt középhátvédeket, nekem Barta, Vermaelen és Musacchio is katasztrofálisan teljesítettek.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Háks..., akarom mondani Jackson Martinez.
-
csababarca
őstag
Tudtok javasolni középcsatárt,aki spanyol ligában játszik?
Gyors legyen,az fontos, és 10k körüli.
Jelenleg Angel Correa, Rodrigo és Ruben Castro van a keretemben, de nem tudom van e jobb opció. Torrest próbáltam, Leo Baptistaot is,de nem jöttek be.Illetve bárkit szívesen fogadok javaslatként,aki spanyol ligában 5k körül musthave kategória,legyen az védő, kp, támadó.
Jelenleg ez a csapatom, 4-3-3ban játszom.
Kapusok: Claudio Bravo, Ter Stegen
Jobb védők: Carvajal, Mario Gaspar
Középhátvédek: Bartra, Vermaelen, Musacchio, Abdennour.
Bal védők: Gaya, Siquiera
KP: Busquets, Thiago, Kovacic, Parejo, Krychowiak,Perez
Jobbszélsők: Arda Turan, Aleix Vidal.
Center: Angel Correa, Rodrigo, Ruben Castro
Balszélsők: Piatti, Konoplyanka.Ezt a csapatot akárhogy rakosgatom, 100as a Chemistry, szóval ebből a szempontból megfelelő.
Akiket mindenképp megtartanék a kapusok, Bartra, Gaya,Musacchio, Busquets, Thiago, Parejo, Arda, Vidal, Rodrigo, Piatti, és Konoplyanka.Tehát várom az ötleteket
-
thebigK
addikt
Danny fincsi, mehet is majd a ruszki csapatomba.
Valamint kicsit mehetne lejjebb a 94es Ibra ara, aztan akkor ra es egy csapatra kore elkoltenem a zsetonomat. -
MdewC
nagyúr
Lassan 85+ lesz a pacek...

Mr J: Elég jó lap.

-
chop
őstag
Nekem az otesfeledik osztalyban lenne a helyem, mert 6-ban nagyon konnyu ellenfelek vannak, 5-ben pedig (szamomra) verhetetlenek.
Megmondom oszinten, ha az otodosztalyban ilyen arcok vannak, akkor en nem is vagyok kivancsi arra, hogy mi van feljebb..
-
MdewC
nagyúr
-
Garsza
veterán
-
Z'Z"
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Badalandabad
üzenetére
Nyomassátok, szorítunk.

-
Badalandabad
csendes tag
Ma este bl meccs elott lesz az esl nek egy kvalifikacioja dobok majd rola streamet, ha van ra kereslet
remelem nem csak egy meccset kell majd streamelnem 
-
Sirandrish
legenda
válasz
tigomigocika
üzenetére
Hát ez nem volt valami faja Stream

-
MdewC
nagyúr
válasz
Badalandabad
üzenetére
Kérlek kolléga, ha ennyit írsz egymás után, akkor kérlek használd a szerkesztés gombot, ameddig engedélyezi. Köszönöm.

-
Badalandabad
csendes tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Tegnap kb 8 meccsbol ha 3 at lehoztam az egyik tenyleg olyan vt, hogy egyetlen lovese sem vt neki a 90. Percig azt az egyet persze ki is hasznalta, bezzeg az en loveseimet sorra kitornazta Cseh Peti baratom olyan foldontuli bravurokkal, hogy leesett a fejem

-
Badalandabad
csendes tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Megvan pedro is, o altalaban az elso szamu lw-m cserebe egy bolasie van de neha kevesnek erzem plsuz amugy is egy fullos chelseat akartam epiteni, hogy majd azzal verhetetlen leszek
es talan meg az elso osztaly is egyszeruen meg lesz
eddig egy probalkozasbol sajnos csak 7 pontig jutottam igy egybol pottyantam is kifele
hazard remelem meghozza az attorest -
Badalandabad
csendes tag
Ez vt a cel de a vegere elbizonytalanodtam
lattam is hogy irtal, valaszoltam is h annyira regen lehetett az amikor kikolcsonoztem, hogy mar nem is emlekszem ra
de ennek ellenere is koszonom a tippeket 1 het alatt osszegyujtottem ra 0 rol 
-
tigomigocika
senior tag
Hiába pihentettem,Forman kívül vagyok
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elfelejtettem
Kapcsolok is streamet -
Sirandrish
legenda
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jól van már ne harapd le a fejem...kereskednék én, de nem tudok

20K körűlre azért zuhanhatna még
tigomigocika Nyomass valamit..belekukkantok

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
De ha kell (mert az a cél) akkor megér minden coint. Különben minek gyűjtögetni?

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
már hova menjen? a földön vannak az árak, ennél alacsonyabbak már csak a TOTS időszak idején lesznek, de akkor sem szignifikánsan.
kereskedj vagy játssz.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Badalandabad
üzenetére
Hello
Mar nem azért a 2 fillérért,de Pedro Hazard helyen fényévekkel jobb....
Most azért hogy meg legyen nem éri meg a pénzét ....Skacok
Hamarosan stream on
twitch.com/tigomigocika![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Miért nem megy már le Iniesta ára picit?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Badalandabad
üzenetére
Üdv itt is!

Írtam, hogy kölcsönözd ki, ha tudod, le tudnád tesztelni. (Ha jól emlékszem akkor őt ki lehet és nem pakkból esett a kölcsönzése...)

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
Badalandabad
üzenetére
Ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor Hazard. De amúgy Sterling left wingnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Z'Z"
őstag
válasz
Badalandabad
üzenetére
Hazard
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
5v5 jó lenne egy kis teremfocival ami a Road to WC98-ban volt. Biztos nagyobb robbanás lenne, mint a női focijuk.....
-
Badalandabad
csendes tag
Sziasztok valaki megtudna nekem mondani, hogy hazardot vagy sanchezt erdemesebb e megvennem? Chelseas vagyok ezert hajlok Hazard fele

-
Kristof_94
nagyúr
Nézegettetem videókat, hogy miket szeretnének a FIFA 17-be és az 5v5 nagyon tetszett, bár elég kevés esély van rá... Pedig jó lenne, mivel a FIFA Street-t nem képesek kiadni pc-re.
Szerintetek mivel rukkolnak majd elő? -
szpal17
őstag
Megnyertem egy online draftot, de természetesen semmi nem esett a 3 db packból. A legjobb Rondon meg Icardi volt talán, de azonnal mentek eladásra. Még véletlenül se adna valami használhatót. Utána 4 győzelem DIV 1-ben...majd 2-2-re állok az 5. meccsen ami egy borzasztóan lassú, laggos szemét és a 90. percben kilép...nekem DNF...köszi. Természetesen nem az én netem miatt.
Már majdnem elfelejtettem miért is töröltem ezt a fost. Soha semmi nem változik...nem javítanak semmit, nem foglalkoznak semmivel. Coin hackerekkel nem csinálnak semmit...lassú neteseket nem szórják ki...

Pedig néha megjön az ember kedve játszani és még Tevezre is találtam egy jó csapatot.
Tevez -
tigomigocika
senior tag
most jó pár napig nem voltam online
Hanyagoltam a játékot,mozi stb...plussz most össze akarok rakni egy PC-t
Sokat olvasgattam -
dudu5130
őstag
Gyerekek, most nagyon kiagyaltak. Utolsó meccs 1 pont kell a harmad osztályba való feljutáshoz. Úgy kaptam ki 4-3ra, hogy kaptam 3 20 méteres bomba gólt. Hogy lehet úgy meglőni izomból, hogy kaput találjak nagy százalékkal? A gyerek nem csavart. Lábfejjel ki a felsőt. Kétszer Pogbával és egyszer Dybalával.
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek mitől lehet az,hogy kb 3 napja majdnem minden meccsemen a 60. perctől úgy belassul a játék hogy szinte megáll.A router-en kellene valamit piszkálnom vagy a szerverek is rosszak?Speedport w724v ilyen rourerem van.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Attól még, hogy jobb a chemistry-d, nem jelenti azt, hogy nyerni fogod a meccset.

-
rento
őstag
Mit gondoltok Tif Aduriz-ből érdemes bevásárolni még ma? 27k körül megy pc-n az ára, egyet vettem még szombaton 33-ért, elég jól is tolja, de most gondoltam kereskednék vele. Jól gondolom, hogy ennyiért ajándék, elég op. Feljebb fog menni szerda estétől az ára, mit gondoltok?
-
Giii
senior tag
2 hónap kihagyás után elkezdtem játszani az Ultimate-el.Elsőre ami lejött az az,hogy 3-nál több "értelmes" passzot nem tudtam csinálni.15-ben szerintem a passzrendszer jobb volt.Ti hogy vagytok ezzel?
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
1 hete már gyakorolgatunk, de jelentős javulást nem sikerült elérnünk eddig.
A legnagyobb bajunk az, hogy nem tudunk x-nél illetve hátrányban rendesen játszani, pont az általad említett görcsösség jelenik meg. Előnyben viszont jön a parádé, mondjuk az is igaz, akkor én is több cselt vállalok be, amiben viszont jobb vagyok a társamnál
-
Rypejakten
addikt
válasz
_adaml21_
üzenetére
ha még nem igazán szoktatok össze, akkor nagyon jelentős eredményre ne számítsatok, a közös gyakorlás sokat tud dobni a teljesítményen, és az sem hátrány, ha kiismeritek egymást, kinek mik az erősségei illetve gyengéi.
a sok passzos játékot veszett nehéz coopban időben lereagálni (tizedmásodpercekre gondolok) az emberváltás miatt, ezáltal a contain és a direkt szerelés is nehezebben létrehozható.
minden emberben beindulnak a 'pánikreakciók' fifa közben, amikor egy szlalomozó játékossal játszik, ha már két emberen áthámozta magát, a legtöbb játékos elkezd össze-vissza váltogatni és csúszkálni, ha mindezt két ember csinálja egyszerre, akkor teljes lesz a káosz, szóval én inkább a mélységi védekezést ajánlom, kitámadás nélkül, azt egy hozzátok hasonló, kevésbé összeszokott páros max. kontrákkal tudná áttörni, de ha mindenki visszaér védekezni, akkor ez nem megvalósítható.
ja, és sok sikert!

-
_adaml21_
őstag
Lévén jóval kevesebb időm van, mint januárban, én a fogyóeszközös kereskedésről áttértem IF lapok adás-vételére. Amúgy ez annyira nem jó buli, kevésbé jövedelmező, de a lényeg, hogy jövedelmező, csak türelmesnek kell lenni.
Én amúgy élvezem is, hogy nézegetem az aktuális heti kínálatot, és a legszimpibbre beruházok (néha több darabra is) szombattól-szerdáig egy alkalmas időpontban.
IF Pedroval és IF Alex Sandroval tudtam sokat keresni, alacsony áruk miatt belőlük tudtam 3-4-et is venni. Elmúlt héten Arnautovicból vettem hármat, most pedig egy IF Schürrlére ruháztam be, őt valszeg ki is fogom próbálni.
Májusig kereskedek, akkor lesz pár hetem ismét, hogy játsszak, így lesz pénzem komolyabb team-ekre
Holnap pedig FIFA bajnokságra megyek, 2 playeres. Valaki tudna esetleg tippeket adni (aki szokott mondjuk co-opozni), mire figyeljünk oda? Már voltunk egyszer ilyen eseményen, és akkor sajnos nagyon kioltottuk egymás játékát, szinte csak akadályoztuk egymást.
-
dudu5130
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
És mi az a módszer?

-
chop
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De most komolyan.
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hát remélem, nálam az a legnagyobb baj, hogy némelyik még kevesebbért megy, mint amennyiért vettem egy hete. Mondjuk az már az én hibám, hogy későn vettem.
Kivéve Robbie Keane-t, belőle vettem vagy 7 db-ot 1000 coin-ért és 1700-ért el is kapkodták mindet pár percen belül, drágábban kellett volna árulnom.
Még az ezüst és bronz lapokon fogok tudni viszonylag jól keresni, ha elviszik őket, azokból kevés van és elég szépen felment az áruk.
De Shane Long, Coleman és McGeady annyi van a piacon és olyan alacsony árakon, hogy örülhetek ha nem vesztek rajtuk.
-
BlessedElroy
senior tag
Őszintén szólva nem nagyon kapkodnak az ír játékosokért, többségük kis csöves, de akkor is...
Egyenlőre csalódás, lehet holnap jobban beindul a kereslet irántuk
-
balisz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Cserénél a csapat cehmistry számít és az hogy pozícióban legyen a játékos. Szóval ha 100 chem-es csapatba cseréled be Cech-t akkor ő is full chem-en lesz utána. FIFA 15-ben legalábbis így volt, nem hiszem hogy idén változtattak volna rajta.
-
Sirandrish
legenda
Mentem még egy draftot. Most sajna csak 3 meccset tudtam lehozni de azért jó volt.
Mondjuk az utolsó meccs az gyakorlatilag egy 12 perces macska-egér játék volt a Tottenham ellen. Szét passzolták az életem, aztán a 60. percben vertek egy olyan gólt hogy csak pislogtam
A támadó sor megint jó volt, de a kapusom... IF Mandanda...az öcsém labdát nem tudott fogni..mindent ütött. Akár hogy pottyant épp a kezébe az csak boxolt. Utolsó meccsen kénytelen voltan lecserélni (rekord breaker?) Cech-re, akitől ugyan romlott az összhang, de reméltem hogy legalább megfogja a felé csordogáló lasztit. És hát volt is 1-2 védése, de egyszer elaludt

Lényegtelen..szupi ez a draft

-
Sirandrish
legenda
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem vagyok foci rajongó. Boatenget ugyan ismerem (mint játékos) de hogy melyik ligában játszik arról halvány lila gőzöm nincs. Megnéztem..40K, oké szia

Nálam a foci EB és VB.
Régen nagy Juventus meg Olasz drukker voltam de "kinőttem"...mára már nem érdekel
A nagy tornákon meg már Hollandiának szurkolok
-
balisz
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Esetleg ilyen 5 védős felállás közepén meg lehet próbálni Terry-t vagy Mertesacker-t vagy inkább őket hanyagoljam minden körülmények között?
-
Rypejakten
addikt
válasz
balisz
üzenetére
5-2-1-2, stabilabb, mint a 3 védős felállás, és ha megfelelő technikai tudással rendelkező wingback-eket használsz, semmilyen hátrányod nem származik belőle.
a 4-2-2-2-t annyira szívesen használnám, de nekem sokadik próbálkozásra is játszhatatlan, a két szélső CAM sosincs játékban.
-
balisz
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb két csatáros formáció? Ebben az évben nem nagyon játszattam igy, ki szeretném próbálni valami olcsó BPL csapattal.
Jelenleg a 4-2-2-2 és 3-5-2 között vacillálok, a 4-1-2-1-2-őt hagynám, az nem jött be év elején. -
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
de amúgy hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy egy német középhátvédet akarnak ajánlani neked a Serie A csapatod középpályájára?

-
törölt tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Kösz, akkor még ma felrakom őket én is.
Bár ahogy nézem az árakat, olyan túl sokat nem fogok keresni. Hülye voltam és csak egy hete vásároltam be belőlük.
Jövőre majd a TOTY idején veszem őket, meg megtartom a pack-ból esett íreket is, eddig szerintem ment a quick sell az összesre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem mindegy...