Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Kezdek ráérezni hogy milyen játékosokkal tudok érvényesülni igazán. A 2 napos mélypont után ismét megtanultam játszani és jönnek az eredmények. Kár hogy ez 2 osztály visszaesésbe került. De újult erővel vágok neki.
Hazard 1 hét után eladva. A kapu előtt veszélyes ugyan de ezt a szintet Depay is tudja hozni hozzá képest szinte ingyen és bírja 90 percig. IF Shaqiri is tetszett de vele is hasonló véleményen vagyok hogy ennyi pénzért (70.000) más posztot erősítenék. Hisz Willian ugyancsak nagyon jó RW pozícióba ő pedig tényleg ingyen volt nekem. Ramires alapember lett, Fernandinho hozza azt amit kell de az ő helye még kérdéses.
Alapjában véve mozgékony játékosokkal megy igazán játék de rombolni ott van Aguero, De Bruyne és Kompany akiket aligha fognak odébb lökni.
CsapatomEzenkívül ott van még a Serie A csapatom ami egyenlőre úgy jó ahogy van, valamint elkezdtem egy BBVA csapatot. Oda fog kelleni erősítés főleg a középpályán. De az tradelésből meglesz amint elkezdenek végre emelkedni az árak. Most van 90k ami nemsoká 110k lesz de ebből egyenlőre tradelni fogok és nem játékost venni.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jackson Martinezt mindenképp próbáld.
Jelenleg van ~300k elkölthető coinom, mégse veszek helyette senkit, annyira állat. Ha valakire lecserélném, az csak Suarez.MOTM Aubameyang 99Pace

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mentem 2 meccset és Rodrigo vert 3 gólt. Szerintem megsejthette hogy le akarom cserélni

-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jackson Martinez volt nekem nagyon sokàig. BBVA-ban egyik legjobb bivalycsatàr.
-
Sirandrish
legenda
Sikerült végre megvennem Iniestat aminek nagyon örülök viszont csatár fronton is erősítenék picit a BBVAs csapatomon.
ST fronton keményítenék mert Rodrigot nem érzem túl acélosnak.Három kiszemeltem van. Martinez, Griezmann, Benzema.
A sorrend nem véletlen..ár szerint (és gondolom tudás szerint is) tettem növekvő sorrendbe őket. Kérdés hogy jó-e lenne nekem valamelyik és hogy a 2. és 3. megéri-e a többlet pénzt? -
Rexcsek
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Oké! Vettem az adást.
-
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szia!
PC-én tolom, elképzelhető, hogy egy bug. Mondjuk nekem az volt a fura, hogy egy nap alatt kb.4-5 ilyen szitut láttam, előtte meg összesen annyit a játék megjelenése óta.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az még nem is annyira para.

-
balisz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aubameyang beférne valamelyik csapatomba...
Komolyan elgondolkoztam hogy veszek jumbo pack-ot, de minden bizonnyal csak kidobnám az ablakon a coin-t... Nagy a dilemma! 
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor nem vészes annyira a Patrik kupa.
-
Kristof_94
nagyúr

Aubameyang...

-
törölt tag
válasz
balisz
üzenetére
Én olcsóbb, de ritka lapokkal szoktam próbálkozni néha.
Pl. MOTM Kádárt néha el tudok csípni huszonvalahány ezer coin-ért, azzal kerestem már 15k felett is.
De ez tényleg lutri, ezért is kereskedek elsősorban fogyóeszközökkel, az biztosabb. Ebből a Long bizniszből meg majd meglátjuk mi lesz, túl nagy nyereségre azért nem számítok.
-
balisz
senior tag
válasz
üzenetére
Nagy lutri az egész. Nagy nyugodtan adom-veszem a Griezmann-okat, játékosonként pár száz coin haszonnal, erre párat pislogok és több ezerrel olcsóbban megy... Aztán miért? Szóval én már óvatos vagyok. Egy Bellerin-t viszont sikerült elhoznom 4700 körül, 5000 haszon csak úgy a semmiből!
-
ProgenXL
őstag
több helyen érzékelhető árcsökkenés. megint tele a piac 250es játékos szerződéssel. egyik chem amivel kereskedtem eddig 2800ba adtam de most 2000körül van az ára. sok packot nyitottak ismét úgytűnik

-
balisz
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Én nem sokára kezdem a döntőt.
Máshogy kell játszani az AI ellen mint online, jóval türelmesebben. Meg az ellenfelek is elég gyengék, kb. minden lövésem gól, kapusok nullák. Ha el tudsz jutni lövésig és tudsz türelmesen védekezni akkor szerintem nyugodtan meg lehet próbálni. -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát remélem, mert közben vettem párat (meg egy SIF-t, 21k-ért).
Elég gyorsan csökken az ára amúgy, délután óta is ezreket ment le
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Neked hogy fogynak a fekete Longok???

-
dudu5130
őstag
Ma estére is megkaptam a WTF?! adagomat. A kapu előtti felszabadítások förtelmesek. Nyomom, hogy rúgja ki a fenébe, de ő csak elpöcköli pont az ellenfélhez, gyertyát rúg stb. Ez borzalmas.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére

Vajon ki lehet?

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
1983-ban születtem ki lehet számolni....
azért tegyed offba mert ez nem a fifa 16-hoz vág
Egyik legszebb emlékem a Chelsea bayern ellen aratott diadala után!
Mir a tv-t is lekapcsoltam és csak meredten bámultam a nagy semmibe...
Angol csapat vert meg döntőben német csapatot,és akkoriban hatalmas játékerőt képviselt a bajern amiben egyedül Mehmet Scholt ismertem el mint focistát
Effie egy gyökér,Kahn egy barom,Basler a sunyi...Salihamidzic aki még a kis hetesen kívül ért valamit
Kuffor meg drabs volt
Ja iggennnnn Matheus-t ha nem viszik le megvan a döntő nekik,de hála istennek addigra elkészült az erejével
LedyGyuszi!
Ventolla volt akivel kevertem bocsi, már olyan régen volt,hiányosak az infójaim
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
2 órája regisztrált.

Visszatért kedvenc bipoláris barátunk.
-
_adaml21_
őstag
Srácok, fékezzétek az indulatokat, nem szeretném, ha megbomlana ez a jó kis társaság

A BL döntő tényleg nem tartozik a FIFA topikba, de elfér itt, sőt, én személy szerint kifejezetten igénylem is egy kicsit a beszélgetést a "nem virtuális" fociról is. De tényleg erre való az "OFF" funkció, utólagos engedelmetekkel én át is tettem a 100%-ban off hozzászólásokat.
További szép estét mindenkinek

-
Z'Z"
őstag
INFO:
19th, Saturday
Seven Years of FUT
Szerintetek eme jeles alkalomból, várható valami érdekesség? -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ne is mondd IF Long-ot, jól besz.ptam vele.

Vettem belőle 3-at még múlt hét elején 30-32k-ért, hogy majd pár ezret keresek vele, erre csak az egyik ment el 36k-ért, a másik kettőt egy tizessel olcsóbban sem tudom eladni, már 15k alatti azonnali áron is mennek...
Egyébként akkor érdemes lenne inkább most bevásárolni belőle amíg ilyen olcsó? Vissza fog menni az ára 30k környékére?
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nem, viszont pár héttel ezelőtt vettem egy SIF Longot, de nem nagyon tudtam vele mit kezdeni és eladtam. Nem akarok hülyeséget mondani, de bőven 30k fölött - most meg 20-hoz közelít az ára (X1), elég durva

Bakker, veszek is egyet, vagy kettőt

-
Garsza
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
PC -n vagy konzolon tolod?
-
LendvaiFeri1
veterán
Valaki más is bevásárolt IF Longból?

-
evibly
senior tag
Klasszik dilemma: adogassam el a Szt. Patrik kupa miatt az összes ír, északír játékosomat (akik között McCarthy és McGeady a legjobb, a többi non rare és bronz), vagy vegyek még hozzájuk (mert egy csapatot persze nem tesznek ki) és próbálkozzak vmelyik kupával? Az a 15k elég vonzó azért...

-
Rexcsek
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Ebben igazat adok, de ha elolvasod a korábbi hozzászólásokat a Juve meccsel kapcsolatosan, azoknak sem sok köze van a Fifához szerintem, hacsak nem annyi, hogy az is foci...Amúgy feltettem egy topikba vágó kérdést amire a kutya se reagált. Erről ennyit.
"Azért rakd offba okostojás mert nem a topikhoz tartozik...ez FIFA16 topik tudod?"
Ezt a hozzászólást pedig inkább nem minősítem mert tartom magamat annyira intelligensnek. Maradjunk annyiban, hogy ez is egy módja a vélemény nyilvánításnak. Ízlések és pofonok

-
Z'Z"
őstag
Ejnye, gyerekek!
ÁSZF!
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
"Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom)." -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem kell válaszolni neki. Majd rájön magától, hogy ez nem az a fórum. -
MdewC
nagyúr
Jó meccs volt, az tuti. Kicsi szerencse kellett volna.

Jó olvasni, h ennyien elismerik a csapatokat, köztük a Juvet!
Hajrá!
-
balisz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az én kupagyőztes csapatom így néz ki.
(#13439) ProgenXL:
Szerintem úgy is fogalmazhatnál: remek ez a FIFA 16!

-
ProgenXL
őstag
Remek ez az ír kupa. 3 meccs 3 csaló

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Igen ők voltak a legjobbak, mert végül ők nyerték, de a döntő alapján(Bayern helyzetek,kapufa...) nem érdemelték volna meg...de mivel a ha nem játszik, így valóban ők voltak végül a legjobbak!

A csoportban együtt voltak (Barca, Bayern, MU), amit végül a bajorok nyertek...igaz utána nekik csak a K'Lautern + Realt búcsúztató Dinamo Kijev jutott.
Pici kiegészítés: Zamorano akkor már sztem nem volt a legjobb formájában + Salas soha nem játszott az Interben, de helyette akkoriban ott volt pl Ronaldo -
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szia!
Már bocsi, de miért tegyem offba? Hány éves voltál 1999-ben ha megkérdezhetem? Én nem azt mondtam, hogy nem volt jó a MU, csak azt, hogy a döntőn semmi sem jött be a Bayernnek, a MU meg kb. 89 percig semmit nem csinált. UFF!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
igazad van nem pattant meg rosszul emlékeztem
De a lényegen nem valtoztat -
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
akkor nézd meg légy oly kedves újra azt a szabadrúgást(2:30)...

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
szia!
Az ilyent legyszives offba tegyed!
Reagálva amit írtál ....
Abban a szezonban a legjobb csapat a Mu volt....
Az a csapat amelyik partiban volt a salas es zamorano tamado sorral rendelkező interrel,illetve a bomba formában levő barcàval,illetve idegenben 2-0 megveri 3:2 a JUVE csapatát insaghi es conte akkor elte fénykorát ....na az a csapat megérdemelten nyerte meg a BL-t
A JUVE elleni visszavágón insaghi 2-t vert egyik stamp lábán megpattanva ment át smeichel felett
Aztán jött keane may a 2 csoki fiú es hatalmas győzelmet arattak
Minden idők egyik legjobb Manchester csapata volt...azt tegyük hozza nem kis makkal szerzett a döntőben vezetést a Bayern basler lövése megpattant a sorfalon.... -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Ha már itt tartunk, az egyik legigazságtalanabb meccs a foci történetében a 99-es Bayern-MU Bl döntő volt. A végéig köze nem volt a meccshez a Unitednek és mégis ők vihették haza a kupát...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
kulonbozoek vagyunk annyi
Világ életemben utaltam a nemet focit es minden ami a németekkel kapcsolatos....
Meg a játékba sem teszek be a csapatomba nemet nemzetiségű játékost
Én így gondolkodom,igen szélsőséges a gondolkodás módom,amin nem is valtoztatok
Es igazad van
Az év meccse volt tegnap ezt nem tudom hogy lehet e uberelni.....
Vagyis tudom!
3 meccs biztosan ez elott a meccs elott van!
A 3 csoportmeccsek a magyaroknak!!!!!
Es ki tudja lehet az a 3 nem csak 3....
A foci topicba hogy kerülhet fel a nevem felulre hogy kinek szurkolok????? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
érdekes számolási mód...

természetesen nem baj, nekem sem szimpatikus az összes csapat...
mondjuk nálam olyan nincs, hogy vmelyik csapat összes játékosát utáljam...
egyébkétn pedig megpróbálok objektívan gondolkodni a számomra unszimpatikus csapattal szemben is!
Tény, tegnap a szerencse is kellett + a 2 meccs alapján bármelyik csapat megérdemelte volna a továbbjutást, sőt sztem ennél a párharcnál lehet nem is lesz jobb... -
Sirandrish
legenda
válasz
tigomigocika
üzenetére
10perc múlva készülök melózni

-
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nem veszünk össze az tuti igen 1:0 volt de bele számolom
Arról nem tehetek hogy un szimpatikus számomra a BayernSirandrish gyere lessed a szenvedesem közvetítés van
-
Sirandrish
legenda
válasz
tigomigocika
üzenetére
A fociban nincs szabálytalan gól. Az a gól amit a bíró megad.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
milyen 0:3? ez a les szitu eset 0:1-nél volt...

(de ha már 0:3, az első meccsen a juve sem szólhatott volna ha 0:3, 0:4 a Münchennek, kb. az első 75 percben el sem hagyták a saját 16osukat...)
láttam azt a vonalat, elég "párhozamos" volt a 16-os vonalával...de mondom, simán meg lehetett volna adni és 0:2...
Bayernnél egyébként nem volt hiányzó...
"első meccsen 2 szabálytalan gól"...
itt fejeztem be a "vitát"...
A 6 gólból szted volt egyáltalán egy szabályos? -
ProgenXL
őstag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Ez valami vicc?
Telefonon
IF Ramsey-re licitálgattam végül 39k-nál nem licitáltak már túl. Kiléptem visszaléptem ugyanugy jelezte hogy én vetten meg. Amikor adnám hozzá a csapathoz nem tudom. Visszalépek hát valaki más 45k elvitte. De akkor miért nem frissítette hogy lássam túllicitáltak..
csodás..bocsi a 2 hozzászólásért már nemtudtam szerkeszteni.
-
ProgenXL
őstag
IF Ramsey 39k megért ?
délután tudom csak tesztelni. -
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
meghuztak a vonalat a bal lába belogott a védenek
Annak a vonalnak minimum 10fokos szöge volt
Nézd csak meg
3:0 nem áll fel a Bayern
A másik meg iszonyat dühös vagyok az miatt hogy 2 támadó szellemű játékost hozott le az Edzö akik tudnak védelmet bontani,ez abszolút taktikai hiba volt.
Egyébként le a kalappal az öreg hölgy elott
Mi is ebben a szituban voltunk a Bayern ellen amikor a b csapattal vertük ki a barcat a döntőbe jutásért es a döntőben sem bomba erős csapatunk volt sok hianyzoval de jött drogba es bummmmmmm
Ezek a játékosok akik tegnap játszottak pótolták a hianyzokat
Én nem hoztam volna le Cuadrado mestert mert benne volt a második gólja
Kicsit unalmas hogy így nyomják a Bayern csapatát
Mégegyszer ......ezt eltaktikazta az Edzö es kész !
Plussz ugye amit fentebb írtam ....
Első meccsen 2 szabálytalan gól,itt meg nem adott gól ....
Ennyien múlik a foci
Hiába nem az én csapatom,de még mindig bosszus vagyok e miatt....es most istenítik a Bayernt....
Pötöhöjjjjjj
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: ti is tapasztaltátok mostanában, hogy bizonyos dolgokban iszonyat mód scriptel a játék? Tegnap játszottam egy pár meccset és ami feltűnt, hogy sokszor egyszerűen keresztülviszik a védőimen a labdát, úgy hogy kötényt adnak vagy nem tudom mit csinálnak mivel nem tudom visszanézni a meccs végén ezeket a szitukat. Már arra sem veszik a fáradtságot h szlalomozzanak, bumm belevezetni az emberbe és minden jó...
Régen is volt egy-két ilyen megmozdulás, de a pár száz lejátszott meccsemen volt összesen annyi mint tegnap egy nap alatt. Lehet ellene valahogy védekezni?Az ember mindig bízik benne, hogy nincs már lejjebb, de sajnos kiderül, hogy bizony van...
-
Sirandrish
legenda
Nah megnéztem már 2 online meccset kíváncsiságból.
Az elsőt simán hoztam..2:0nál az első félidő vége előtt kilépett az ellenfelem.
A második már kicsit döcögősebben indult, mert egy szabálytalanságom után szabadrúgásból megszerezte a vezetést, aztán arra is rájött hogy nem tudok védekezni, és úgy sétál be a 16oson belülre ahogy akar így már 2:0ra vezetett. Úgy passzolgatott hogy azt se tudtam mi van, és erősen gondolkodtam rajta hogy kilépek, mert minek kínozzam magam. Aztán mondom, nem adom meg neki ezt az elégtételt és maradtam.
A második félidő elején egy gyönyörű góllal szépítettem, majd a 65. perc környékén kaptam egy 11est.
Szerintem azt hitte hogy nem tudom hogy kell lőni (mondjuk ez igaz is), mert középen maradt, de én meg elküldtem a lasztit jobbra, így 2:2.
Innentől nagyon rágörcsölhetett mert már szerelni is tudtam, és helyzetem is több volt. De a végeredmény az 2:2 maradt.Továbbra sem csábít az online rész, (bár haverokkal hatalmas) de biztos megyek majd még néhány meccset.

-
_adaml21_
őstag
A Juve előbb állította volna meg a Barcát, mint a Bayern állítaná meg. Erre nagyobb összeggel is mernék fogadni.
Tegnap olyan eretnekséget követtem el, hogy egyszerre kezdtem el nézni a két meccset, és a Bayern meccs annyira izgalmas volt, hogy az Pogba gólja után csak a gólokra kapcsoltam vissza a Barca meccsre.
Nagyon szorítottam a Juvénak, hihetetlen szimpatikusan játszottak, szinte éreztem előre, hogy valami nagyot fognak durrantani azok után, hogy mindenki leírta őket előre a sérültek miatt. Hajszál híján sikerült is.
Igazi csapat, és az ilyenekért érdemes leülni a TV elé hétről-hétre. Igazán ott lenne a helyük a Wolfsburg vagy a Benfica helyett... Na de majd jövőre.
Az jutott még eszembe, hogy nem lenne rossz, ha lenne még ott egy kompetensebb olasz csapat az élvonalban, de sajnos a Nápolyon kívül az összes többi harmatos híg libafos
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Valaki tud mutatni egy ír csapatot? Pénzem nemigen lesz rá, de kíváncsi vagyok hogy is nézne ki

-
balisz
senior tag
Wow, Szent Patrik napi kupa meglepően jó díjazású, inkább 15000 coin (másodjára is még 10000!) mint eladhatatlan pakk és pár ezer. Első nekifutásra sikerült is megnyerni, szóval még az is lehet hogy kifejezetten jól fogok kijönni belőle!
-
MdewC
nagyúr
A 4. gól fájt, egyértelmű faultot nem kaptunk meg.
1 percen múlott.
Grat a Srácoknak és a csapatnak. Remélem nyáron egyben maradunk, tartani kell ezt a csapat identitást.
FINO ALLA FINE
LedyGy: Köszönjük kolléga.
Letörten, de gratulálok. Nem fért bele 2 pici hiba sem, 2-0-nál se voltam nyugodt.(vki állítsa meg a Barcat...)
)Kár a sérültjeinkért is, helyre kell tenni a tökeinket és behúzni a bajnokságot, túl kell lépni a pofonon és folytatni az építkezést.
Hajrá!
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly Morata a Realt idén pedig Coman a Juvet.. Nagyon jó meccs volt ez srácok.
-
balisz
senior tag
Kár ezért a meccsért... Nem vagyok Juve szurkoló, régen a Beyern-el sem volt bajom, de mostanában nagyon ellenszenvesek, a vezetéstől kezdve a játékosok jó részéig. A játékvezetést sem éreztem következetesnek, egyik esetet lefújja, másik ugyanolyat nem, egyik hülyeségre sárgát ad, másikra nem. De legalább láttunk egy hatalmas meccset! Ha meg Morata nem fáradt el akkor érthetetlen a cseréje...
-
LedyGyuszi
addikt
Kedves MdewC Kollega Úr!
Le a kalappal a Juve előtt!Hihetetlen meccs volt!
Lewa góljáig nem hittem a győzelemben, teljesen kilátástalan volt a játékunk...Könnyen lehetett volna 0:3 is!
Mondjuk az első meccsen el kellett volna döntenünk a továbbjutást, de ahogy ott a Juvenak, most a Bayernek sikerült felállnia.
Gratula, jó meccs volt!
(#13404) Stylerr:
Számomra mindig hihetetlen, hogy az emberből hogyan válthat ki ilyen fokú gyűlöletet vmi/vki...
-
thebigK
addikt
Faj a szivem az olaszokert, a bayernt is ruhellem, de ezt el lehetett volna donteni boven 0-2nel

-
Kristof_94
nagyúr
Coman...
Ilyen a karma... 
Egyre tehetségesebb a srác, pedig anno nem tűnt úgy, hogy így kifog törni. A fifában sem volt nagy potenciálja
-
ProgenXL
őstag
Ma olyan pocsékul játszok hogy bárki bármilyen játékosokkal le tud győzni. Nagyon komoly mélyrepülésbe estem ma. 4ből vissza 5be. Egy coin hacker viszont megkönyörült rajtam. Amikor megláttam a div1 győztes mezt rajta már sejtettem hogy valami nem oké hisz 5. ligába nem sűrűn látni ilyet. A játékosait láttán már egyértelmű volt. Öngól aztán le is lépett.
-
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
hja, ráadásul az a Coman adja a kegyelemdöfést, aki a mi rendszerünkbe abszolút nem illett bele, és lepasszoltuk inkább kölcsönbe opciós joggal.
majd jövőre.
-
szpal17
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
De utálom ezt a gy.k.r Bayernt...
Ez a Hernanes gyerek tök felesleges volt egész meccsen...nagyon idegesítő.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Tesla topik
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan elgondolkoztam hogy veszek jumbo pack-ot, de minden bizonnyal csak kidobnám az ablakon a coin-t... Nagy a dilemma!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk nálam olyan nincs, hogy vmelyik csapat összes játékosát utáljam...