-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badalandabad
csendes tag
If Fabregas projekt beindul
200k ert mar elerheto
2 het es megvan -
Garsza
veterán
RB Buffont a következő TOTW -ig lehet lesz nyitni? mert elég jól alakul az ára már most lehet kapni 250k buy now -ért lesznek packok is szerintem be fog esni bőven 200k alá. IF lapját meg 140k adtam el.
-
MdewC
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
A CB-ken nem próbáltad az agresszive interceptions-t?
Nekem rajtuk is az van, rajtuk is sokat dobott. Persze jobban fáradnak, de ők is keményen szerelnek. Vagy tudatosan a fáradság miatt? 
A csapat összehúzást én is kipróbálom, ha nem is 35-re, de tesztelem.
Az agressziót én 35-re állítottam, mert sokszor kirohantak a CB-im a védő falból és mire vissza váltottam, már lemaradásban voltak, így viszont csak akkor rohannak ki onnan, ha hívom őket, vagy rájuk váltok, mivel én nagyon visszavont védekezést tolok, így ítéltem jónak. Persze nincs kizárva, hogy ezzel is tolok 1 próbát.
Örülök a leírásnak, mert egyrészt hasznos, másrészt ötleteket is adott.
Köszönjük.

-
thebigK
addikt
Nagyonnagyonnagyon megszenvedtem azert a 7000 zsetonert......

-
minasm3
tag
-
szeby241
csendes tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Köszi szépen,hat ki fogom próbálni,volt bpl csapat div 3-ig jutottam,most van bbva konkrétan a Reál Madrid és div5 még egy halom szerencsétlen kedves,valamiért a serie a- t még nem próbáltam,majd most.Igaz en ps3-al jatszom,nem tudom mennyire hasonlít a jatekmenet a nextgen konzolehoz,vagy a pc- hét,na majd még lássuk,köszi szepen
-
fpatrik17
senior tag
válasz
szeby241
üzenetére
Leírom szívesen, végre kezdem megtalálni az update utáni beállításokat, amik nekem nagyon fekszenek.
Csak a változtatásokat írom, többi marad középen

LW- Get in behind
CF- Get in behind, Stay central
RW - Get in behind, Stay forward (Cuadrado medium/high workrateje miatt kell)
LCM - Agressive interceptions
CM- Stay back while attacking, Agressive interceptions
RCM - Agressive interceptions
LB - Stay back while attacking, Agressive interceptions
2xCB - marad minden
RB - Stay back while attacking, Agressive interceptionsMagyarázat:
- fentieknél egyértelmű a get in behind + Perisicnek kell egy stay cantral, hogy ne szaladgáljon ki szélre, maradjon fix target man elöl középen, illetve ha megindul se a szélek felé tegye, hanem egyenesen előre!
- középpályán arra mentem, hogy all round legyen a csapat, mindegyik nagyon jól támad és védekezik is. Kell egy fix pont, ott van Nainggolan tökéletes erre, fut eleget, erőnléte megvan hogy előre is menjen ha kell, de gyorsan vissza tud érni és darál hátul is.
- LB-RB stay back mindkettő, direkt védekező szélsőket használok, felesleges, hogy felmenjenek... Ölni tudjanak, arra vannak.
- Az agressive interceptionsről: ez az egyik legfontosabb... Update óta az auto szerelés nagyon gyenge, ezzel azt küszöbölöm ki, hogy merjenek odalépni. Szándékosan alapból agresszív játékos mindegyik, megütve agresszív elfogás instrukcióval pedig egyszerűen zseniális a szerelési készségük. Majdnem lehet hozni az update előtti szerelési tendenciát ilyen beállításokkal, és nem, nem megy a tizenegyesek rovására. Ha tizit kap az ellenfél mindig valami csőcselék bug miatt kapja, nem az agresszív odalépés miattMagyarázat:
- Build up 65 arra jó, hogy még éppen tudj gyorsabban építkezni, de ne pusztuljanak ki a játékosok a második félidőre, mint az Online harcosok 90%-ánál, hogy már mindenki pirosban van a 60. perctől. Így második félidőre már előnnyel indulsz, ha nem rohangászol össze vissza.
- Passing 50: szimplán így jó, nem nyúka piszka
Chance creation
- Passig: 65: javítja a passolási helyezkedést és rizikó faktort. Nem túl veszélyes még, de éppen elég kreativitást lehet kihozni belőle
- Crossing: alapból ennyin volt, így is hagytam. Mivel egyáltalán nem játszok fejre, így nem veszek észre változást
- Shooting 65: bőven jó lövési hajlandóság, szimplán ennyit használom, mert így bejött eddig
- Positioning: ORGANISED!!! Nálam ez alap, sok pro használja a szabad felfutást verziót, de így szerintem sokkal követhetőbb az attack. Ismét.. Nekem így jobban fekszik, nem rohangál mindenki mindenfele és tudom melyik játékosom hol tartózkodik.
Defence:
- Pressure: 40-re vissza!! Nagyon fontos!! Ha jobban elveszem, nagyon nagy a hézag a középpálya és a védelem között, de így még eléggé hátul maradnak ahhoz, hogy kontrák ellen is bőven jó legyen
- Agression: 85!!! Nagyon fontos megintcsak. Update óta nehéz a védekezés, ezzel pedig közel maradnak az ellenfél játékosához kis távolságot tartva. Mint az egész setup, látjátok, hogy full agression-ön vagyok kb, de így már majdnem olyan, mint update előtt. Próbáljátok ki!
- Team Width: 30!!!!! Ez a legfontosabb beállítás. Összehúzza az egész csapatot, javítva a tiki-takát és a pály középső hosszanti sávjára tömörül a csapat. A szélek így jobban üresek maradnak, de kit érdekel az, ha eddig kb 5 fejesgólt kaptam FIFA 16-ban. A lényeg, hogy egymáshoz közel, jól zárjanak a védelemben.
Defence Line: MINDIG COVER! ALapból a FIFA sok felállásnál Offside Trapre rakja, amivel a saját sírod ásod!Próba cseresznye, remélem segítettem

-
Kristof_94
nagyúr
Na én asszem lemondok a szülinapi kupáról. Legalább 6x vágtam neki, egyszer a döntőbe jutáshoz is egy hajszálnyira kerültem, de nem...
-
szeby241
csendes tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Szia,ehhez a csapathoz leirnad legyszi a custom tacticot,és kire milyen utasítást raktal! Nekem sehogy nem megy ez a játék,jelenleg a reál madrid teljes keretével játszok,és div5- ig zuhantak vissza,ott még alig tudok bennt maradni!a játékosaim annyira lassan mozognak,néha nem is ertem h egy Ronaldo- t vagy egy Bale-t simán lefut bármelyik szélső védő!
-
drachoHUN
senior tag
Jó lenne megszerezni RB Buffont, de valószínű úgy kimarad, mint TOTY Pogba...

-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi szépen!

MdewC: IF Perisicet ezután tuti ki fogom próbálni, de el nem tudom képzelni, hogy ennél jobb legyen. Így is meg van mindene basszus, az az 5* pedig egyszerűen parádé. Minden passz halálpontos, lövései meg egyszerűen pompásak. Ha lesz occsóé lehet kipróbálom kíváncsiságból
Meg Caceres LB-nek akarok még adni egy próbát meg RB-be Lichti-nek, de igazából Radu és UP Basta és úgy leabál mindenkit, hogy hihetelen. Radu a kedvenc LB-m lett az egész játékban, pedig egyedül Alaba nem fordult még meg nálam a jobb védők közül. Hihetetlen milyen masszív szerelőmester ez a Radu gyerek.
Ja és köszi neked is!
+a másik csapatom pedig ez, egyiket se szeretem jobban a másiknál... Ez is nagyon jó mindenes

Ezeket váltogatom

-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
Az igen!

Azért GIGI megkapta, Pogba is kapott, mondjuk ennyi erővel Morata helyette is kaphatta volna. Ez van.

(#13784) fpatrik17: GRATULÁLOK!
(IF Perisic ST-ben? Mondjuk tudom, hogy nem vagy chem fetisiszta, de hátha bejönne a lap. Persze DIV1 nyerés után már ugyan mind1...)
-
fpatrik17
senior tag
Sikerült megint megnyerni az 1. osztályt

A csapat pedig egyszerűen zseniális. Max Pogbát próbálnám ki Guarin helyén, de így is annyi jó allround cheap player van serie A-ban, hogy egyáltalán nem hiányzik. Perisicet RW-ben játszattam, de nem igazán volt ott jó... Aztán betettem Balotelli helyére és bámm, egyszerűen vadállat, CF-ben próbáljátok ki ha tehetitek. Utsó 3 meccs mindegyikén gurított minimum kettőt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekimennék, de kéne költenem vagy 20K-t legalább és le se bírnám nyomni prof fokozaton

-
Garsza
veterán
Nem tudom mi szükség volt 100. Higuain lapra. Nem hogy inkább adtak volna Moratanak ugyan úgy 2 gólt lőtt és ráadásul a Torinoi derbin. De RB Buffon ott van azért.
-
thebigK
addikt
megrúgtam az év gólját [link]
szegény csávó -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem tudom sajnos...még egyiket sem húztam be!
az elmúlt hetekben alig játszottam a játékkal, így egyenlőre még vissza kell szoknom, mert mintha egy kicsit megváltozott volna a játékmenet...Ha hinni lehet a futhead fórumnak:
ONLINE:
1, ULTIMATE mez
2, 7k coins
3, 1 Rare gold pack
4, 8,5k coins
5, 1 Mega pack
6, 10k coins
7, 1 Jumbo rare players packOFFLINE:
1, Premium gold pakk
2, 3k coins
3, 1 rare gold pack
4, 5k coin
5, 1 gold players pack
6, 7k coins
7, 1 Rare players packAzt hiszem hosszú lesz a hétvége...

-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam. Az egyik meccsen összefutottam egy olyan játékossal, aki már a speckó mezt viselte. De mondom ettől nem ijedünk meg, vertem már el DIV1 győztes csapatot is.
De ennek a csávónak olyan tarka csapata volt, h elképesztő. TOTY-ből volt vagy négy, Ronaldo, Modric egészen biztos, meg talán Ramos. Emellett egy rakat IF, de az i-re a pontot a ST pozíciós Bale tette fel, akit eddig még senkinél sem láttam. És az a helyzet, hogy verhető lett volna a srác, ha persze ez a sport elismerné a "lenne" fogalmát.

A lényeg, hogy az első félidőben alapvetően semmi extra nem történt, tartottam magam (egy sima Serie A csapat), és nem értettem, hogy mi van. Sőt, a második félidő elején Salah-vel durván megforgattam a 11-esen belül és 1:0 ide. De innen ennyi is volt: elindult Bale-el, ja, igen, vagy a kék Messivel (őt ki ne felejtsem) és bedarált a picsbe. Tarthatatlan volt az összes játékosa, a vége valami 4:1 lett. Azért az egy Salah gólért megérte

Más: van egy újabb felfedezettem Mkhitaryan személyében. Halljátok, eddig ezt a csávót hogyhogy nem használtam eddig?
Az upgrade lapját is megvettem, egy igazi gátlástalan vadállat, de érdemes a statokban elmélyedni. A finishinget nem annyira értem, mert szélről olyanokat vág be, hogy nem hiszek a szememnek. A legjobb wingerem eddig...(#13775) Kristof_94
3000 coin, de arra m ár nem mentem rá, agyf*szt kapok az offline meccsektől.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mik a további nyeremények?
Az offline csak azt az egy csomagot adja vagy ott is hétféle nyeremény van? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
erről szól bármelyik kupa...

viszont véleményem szerint a többszöri nyeremények miatt a "profik" folyamatosan nyomják, ezért nagyon sok jó játékos van, több mint akármelyik kupában...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi! Igazából mindegy mert nem tudom megnyerni... Ez a baj, hogy nincs meg a balansz a játékban. Egy teljesen kezdőt, akinek 80 veresége és 10 győzelme van simán összesorsolja egy 500-600 győzelmes függővel

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem az többet ér mint egy "egyedi" mez amit megszerez vagy fél millió ember

LedyGyuszi Köszi

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak valami gyenge csomag...
Tud valaki egy jó csapatot erre a kupára? Úgy tűnik nem jön be a BBVA...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
első nekifutásra premium gold pakk
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Offline is jár érte valami?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én megnyertem de nem kaptam meg

-
Kristof_94
nagyúr
Egyszerűen nem tudom megnyerni ezt a szülinapi kupát... Az első körön sem jutok túl, ebből nem lesz egyedi mez.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Remélem haza is érsz.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nyáron megyek az EB-re, az is érdekes lesz ebből a szempontból...

-
Na gyerekek, változott valamit a FUT azóta, hogy kb 2 hónapja visszavonultam?
Eléggé hiányzik, de okkal hagytam ott. -
ProgenXL
őstag
Kiderült miért szakadt meg a mérkőzésem tegnap, halt be a fifa 16 UT, webapp gépen/telefonon, Origin, GTA V, B&S, face, steam.
A thome volt a ludas.. most jó. -
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nem volt könnyű estém, mentünk volna Belgiumba, de lemondtam, nem is lettem volna már a héten. Szóval parás volt a téma, de leszek majd.
-
Rypejakten
addikt
válasz
evibly
üzenetére
jhaa, sorry, félreértelmeztem.

nagyon komplex játékos, lényegében egy egyedibb Jackson Martínez, aki valahogy mindig jókor van jó helyen, szinte mindig sikerült helyzetbe hoznom, amit jobbal és ballal egyaránt be tudott fejezni.
kb. olyan, mint Lewandowski, ha hasonlítani kell.
-
techpor
tag
Igen a szerverek sem a legjobbak, terhelés alatt azért megroppannak, de tegnap du.-este a T is vacakolt elég sokat sajnos. Nekem pl. a webapp be sem jött

(#13752) tigomigocika: ez alap, már tavaly is kuka volt, legalábbis nálam. Nagyon sok használható kapus van bpl csapatba rajta kívül
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezt is nagyon köszi, de eredetileg Sanabriára gondoltam

Miért tartod őt a játék legjobb csatárénak? Mit tud?
-
tigomigocika
senior tag
Fradi sas
Toltunk 2 fun meccset Badalabandaba kollégával
Téged nem láttalak fenn...
Sima csapatokkal perszeEs most jön egy igazi jo tanács :
Ha valakinek van egy parányi kis esze,vagy csak csírájában utal az agy kepzodmenyhez....
.....Minyolèt NE VEGYE MEG SENKIIIIIIIIIIIII

Update
Deepay egy isten szabadrúgások terén !
Mindegy neki 20/25/30 beveri,nem giszizik
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Hírtelen nem ismertelek meg, az új avatarod miatt.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Dorcika50
üzenetére
Bundesben Draxler nem tudom, hogy neked hogy szuperál, nekem borzasztó volt, de nagyjából rendben van, esetleg Hummelst cserélném még le benne.
A hibridben Isco és Piqué szerintem nem az igazi, de azt ajánlom, hogy teszteld így őket, és meglátod, hogy kijönnek-e a hátrányok avagy sem.
evibly: Parejo nagyon jó CF-ben, olyan 90-95 körüli érzésre a ball control-ja ingame, Enzo Pérez melózik rendesen, csak a passingja valahogy körülményes. Hernán Pérezről csak annyi maradt meg, hogy lőttem vele egy szabigólt, de amúgy 650 coint se ért meg. Benat klassz, méltatlanul keveset használt lap, Gaitán hamar fárad, de egy géniusz, talán nem volt rossz passza.
a védelem meg főleg olasz, azaz stabil.
a felállás viszont nem igazán vált be, túlságosan feltolódik a középpálya a támadásokkal, beadások után kifejelt lasztikat nincs ki összeszedje, túl sok helye van az ellenfélnek kontrázni, mert a középpályám az ellenfél tizenhatosánál állnak, a védelmem a félpályánál, szétszakad a mezőnyjátékom.
kár, mert papíron olyan jó csapatokat lehet összehozni 4-4-1-1-ben is. -
CR2025
csendes tag
Minő véletlen a születésnapi kupán döntőben vezetek 3-ra meglövöm a 4. gólt és ledobott a szerverről.
Pont a gólnál. Előtte vajon miért nem dobott le? -
tigomigocika
senior tag
Elég részletes összefoglaló!
Nolan most az a szitu hogy feljutottam délelőtt alatt a div3-ba
Hatalmas meccsek voltak és sajnos azt kell mondano volt jópár olyan meccs amikor iszonyat módon nyomta az ellefelet a gép....program....
de sikerült elül kerekednem ugyanis már a srác az egyik meccsemen 2-0 vezetett a 8. percben és iszonyat skilles volt de valami brutálisan érezte a cseleket...
Belőtte a második gólját, mondom ennek csúnya verés lesz a vége...
a meccset 3-2 nyertem meg , taktikát váltottam 4-3-3 lett az új.
A gólokat Dundijjégóó illetve Payti hozta.
Payti nem az első meccsemet hozta már , nagyon jól helyettesíti a fáradt Fabrit a 60. perc után
Ami a vicc az egy másik meccs volt!
Gyerek az első percben végig xopata konkrétan az egész csapatom ,majd a kapust is elfektette, aztán háttal a kapunak besarkazta a gólt...
Nagyon jó ezdés...ezután egyenlítettem Paytiva ,de mégjobban rákapcsolt és xénne xopatta az agyam, felrúgni sem tudtam,de meghalt a szépségben....kontratámadás, Willian megkapta rámrontott a csilivili hátvédsorból Serdszó Rámosszal, na ekkor csináltam egy esernyő cselt a mikrofonfejűvel és bebikáztam 14-ről pattanás nélkül Nójer szeme közé!!!
És még csak el sem tudtam menteni mert konneksön loszt lett......
Kérdem én ha ennyire labda biztos akkor minek lép ki? -
CR2025
csendes tag
Na hogy ne csak az ea szidásáról legyen szó :
[link]
Ti hogy egészítenétek ki?
Kapuba buffont gondoltam egyik cb-nek meg chiellinit de nyitott vagyok bármire.
Esetleg tudtok egy patent kis bbva-s balhátvédet? -
tigomigocika
senior tag
akinek nem ingje annak kabátja.....
szedjük már össze magunkat..... -
thebigK
addikt
Komolyan nem hiszem el, hogy megint vezetes utan basz ki ez a rohadt szerver. Amit ez a tetves ea muvel iden is az mindennek az alja. Kritikan aluli az egesz rohadt ceg....
-
Sirandrish
legenda
A második pack Premium gold volt..nyitottam egy sz*rt se belőle

Viszont ilyen tendenciával a végére kapunk egy 50K-s packot amiből majd nyithatunk 2 sz*rt se
-
dudu5130
őstag
Ha valaki balszélsőt keres Ligue 1 vagy francia a csapatba, Ntepet csak ajánlani tudom. Egy állat a pali

-
Dorcika50
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Kösz a leírást!

Ezeket a csapatokat raktam össze: Bundesliga James Dybala hybrid
Szerinted megfelelnek a formációhoz?
-
ProgenXL
őstag
Az origin már jó de ez UT továbbra sem. se a gépen, se a weaboldalon, se a telefonon nem tudok belépni.
-
ProgenXL
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Ez az első Serie A csapatom így ahogy van. upgrade Dybala az első csatárom ebben a ligában. Nem próbáltam még mást helyette. Nekem nagyon bejött. Bár a szélsőket gyakrabban veszem igénybe azért szállítja a gólokat szépen. De összehasonlítási alapom sajnos nincs. Fáradhatatlan mozgékony csatár. Bátran meg lehet vele indulni jól tartja a labdát és teszi kapura.
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
És mesélsz róla egy kicsit bővebben?
-
ProgenXL
őstag
Nekem teljesen behalt az origin a fifával együtt.
Az origin nem érzékeli az internetkapcsolatot így nem tudok belépni. Telefonon sem működik a fifa.. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi a tippet!
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
én ebben próbáltam, de bármely tetszőleges BBVA csapatba bepasszírozható, formációtól függetlenül.
-
evibly
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Én sem nagyon változtatnék rajta, egyedül Pogbát érdemes behúzni, spórolni rá, megérte minden egyes zsetonját. Tőle olyan hihetetlen stabilitást kapott a középpálya, aminek addig a közelébe sem jutottam. Elvehetetlen tőle a labda, zseniális passzai vannak és jól is fejez be. (Nálam CM poszton van)
Candrevát sem bántanám, nálam nagyon beválik, erős, gyors.
Viszont én is kérdeznék: upgrade Dybalát érdemes beszerezni? A korábbi lapját játszattad? Egy ideje agyalok rajta, de hallottam olyan véleményeket, hogy jelentős változás nem érzékelhet a kettő között.
-
thebigK
addikt
3 meccset végigdominálok az online kupában, a döntőben meg hirtelen elfelejtek játszani....mehhh...
A 4-5-1(2) taktik este tesztelésre kerül, írok majd róla véleményt -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
És milyen csapatba illene a legjobban véleményed szerint?

-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sanabriát igen, az egyik legjobb csatár a játékban.
* * *
ali75, thebigK, Garsza, MdewC: köszi srácok.

-
ProgenXL
őstag
Bocsi 2 hsz-ért
***törölve megoldottam a problémát***
-
ProgenXL
őstag
Végre visszatérne a jó formám. 4-2es győzelem küszöbén 88. percben az ellenfelem időt kér az után megszakad a kapcsolat az EA-vel és kidob az UT-ből.. DNF
hogy ez most csalás vagy sem azt nem tudom mert vissza sem enged..
-
ProgenXL
őstag
Nyitottam egy 25k pakkot. 81-es Depay jött belőle. Aki ugyan nagyon jó játékos csak már van egy
A többi értékelhető rare kártya: szerződés meg fitnes. Csak azért nyitottam mert ez ugyebár "különleges" alkalom. De 1 elég is volt. 
Seria A csapatomba hol változtatnátok?
-
fpatrik17
senior tag
-
MdewC
nagyúr
A sprint/oldal váltást vagy egyébként az oldalváltást azt a sprint és szlalomra értettem. Nem a túloldalra passzolásra, vagy átívelésre, ezek egyike sem volt jellemző. Csak a sprint, vagy szlalom, aminek vége vagy betörési kísérlet, vagy egy kiugró embernek dirven pass/lapos indítás, aki sprintelhet tovább, vagy lő.
Na erre kell készülni.
(Vagy ezt is megtanulni, ha kell, elő lehessen kapni, ha már más nem segít... Ez van.) -
MdewC
nagyúr
Nos, kaptam egy kis ízelítőt az 1. osztály legjobbjaitól... Hát, nem volt kellemes, mit ne mondjak. Úgy értem iszonyat kemény meccseket hoztak és mivel hajszállal buktam párat, ezért még nehezebb volt megemészteni, nagyon keményen lefárasztott ez a pár meccs és idegeskedtem is rendesen... Meglepődtem, hogy mi a helyzet, hogy ennyire "PRO" mindenki, de kiderült, hogy az utolsó 4 ellenfelemből mind a 4 div1-es, ebből 3 meg is nyerte már az első osztályt. Hát éreztem.
Jól indult a nap, tesztelés, kisebb sikerek, 3 win zsinórban, ebből 1 kupadöntő, ahol egy kimaxolt spanyol keret lépett ki 1-0-nál, hiába volt keret, tudás nem... Majd erről linkelek videót. Azt bánom, hogy a szoros meccsekről nem mentettem, de ezt is megteszem később, hiába ha elvesztem.
Visszafelé, időrendi sorrendben az utolsó 4 meccs:
0-1-re kaptam ki, a 89. percben adtam el a labdát Kurzawaval, így buktam egy góllal, nekem 1 kapufám volt, végig partiban, bárki nyerhette volna, sokkal idegesítőbbet nem tudok elképzelni, mint amikor én passzolok ellenfélhez kapkodásból... div1 24 ponttal.
majd jött egy 0-2, lesújtó játékmenet, seggemen veszem a levegőt, sprint/oldalváltás/sprint/oldalváltás, nehezen tartok labdát, hiába szerzek labdát, nehezen passzolok, lassan átveszem az irányítást, erőltetem én is a sprintet és a cseleket, végig driven pass, majd beadások. Ziccereimet védi a kapusa. Kénytelen vagyok sokat szabálytalankodni, hogy tartsam a vonalakat. 1 dolog miatt vagyok ideges, mert a végére ráéreztem a játékra, eldönthettem volna a meccset, egész egyszerűen nem tudtam bevinni a győztes gólt, kontrából pedig Robben a sprint és szlalommal be tudta préselni magát a szélen... Az első igazán jó lövéséből gól lett... A 2. gól 11-es volt, nem osztott már, tartotta a labdát a szögletzászlónál (ez jellemző volt a többiekre is), majd onnan sprint és elkaszáltam méregből... Egy picivel több rutinnal fogható lett volna, egyébként jó volt abban amit csinált, de első osztályt még nem nyert.
következő 1-2, 25 pontos div1 győztes, hát az előző embernél sokkal durvábban tolta a sprint/oldal váltás cuccot, csak még minőségibben, semmi faxni, de brutál volt. Rá nem is haragudtam, jól tolta. Valamiért jobban ment ellene, alig lőtt kapura, figyeltem az ember váltásokra, szereztem kapufát, jött a kontra, 1 helyzet bejön és már vezet is. Hiába lőttem én is, meg még egy kapufát, hiába voltam fölényben a végére, nem tudtam eldönteni, a végén szerencsével lőtt egy kapusról lecsorgót... Ez van.
Utolsó meccs, div 23 pont, amin a legjobban felhúztam magam, kikaptam egyébként 1-0-ra, csak megszakadt a végén, hogy a 75. perctől tartotta a labdát a szöglet zászlómnál, na ebben vér profi volt, plusz a letámadós és szokásos sprintelős fociban... Itt mondjuk egy olyan gólt kaptam, hogy esélyem se volt, nagyon le tudott fordulni a végén a védőmről, jó volt a passz, jókor nyomta az alábbi kombinációt: CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK
Szóval azt tapasztalom, hogy aki ebben nem jó, mármint ebben a letámadós, sprintelős, lefordulós, irányváltós fociban, vagy a levédekezésében, akkor nagyon nehéz... Mondjuk az is fura, hogy egy negyed döntő után jön még 3 ilyen durva ellenfél még az első körben a kupában. (4/3 div 1 győztes azért szerintem ritka.)
Azért is írtam le, hogy kicsit kiírjam magamból a dühöt, meg, hogy nem kellett volna sok egyikhez sem, ha beleveszem a kapufákat és a ziccereket, de persze még kell fejlődnöm is. Összességében ebben az évadban szerencsésnek sem érzem magam, a tavalyi menetelés után nagyot fordult a kocka, de nem adom fel, talán ilyen játékosoktól nem szégyen kikapni, mégis dühös voltam/vagyok.

-
ali75
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tökéletes leírás!!!
Biztosan teszek egy próbát ezzel a felállással mert még nem próbáltam.
Köszönet érte!!!👍👍👍👍
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi! Ezt lehet, hogy én is kipróbálom, ha valaha is el tudok szakadni a GTA online-tól

-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nagyonnagyon korrekt leiras, koszonjuk

Ami biztos, hogy meghoztad a kedvemet hozza, ossze is dobtam ra egy olasz es egy angol csapatot, de mivel elfogyott a mobilnetem, nemtudok kepet feltolteni, igy irom a jatekosokat. Mindket csapatnal balrol jobbra:
Diego Lopez - Alex Sandro Barza Manolas Lichtsteiner - Asamoah Marci Parolo Nainggolan Cuadrado - MorataA masik: Hart - Shaw Koscielny Cahill Walker - Depay Schweini Fernandinho Matic Shaqiri - Martial
Szemely szerint ha valtoztatnal rajt, miert es hol?

-
Kristof_94
nagyúr

Pár hónap és valóssággá válhat

-
Z'Z"
őstag
Ennek a „FUT Birthday Cup”-nak mi a követelménye?

18 különböző nemzetiségű játékos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 58.5 mm full fém tamper
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
200k ert mar elerheto
2 het es megvan

A csapat elfelejtett védekezni,vicc az egész

Eléggé hiányzik, de okkal hagytam ott.
Az én csapatom most

(Vagy ezt is megtanulni, ha kell, elő lehessen kapni, ha már más nem segít... Ez van.)