Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nikolics 2 gól! Most már jöhetne az a TOTW

Az a baj, hogy még mindig csak ezüst... -
MdewC
nagyúr
Skacok!

Boateng lett most "Feláldozható", így sikerült vissza vennem SIF Dybalat.
Signora OmicidiIgazából kész lett, január óta sikerült adnom/vennem/kereskednem a lapokat és fogyó eszközöket, így lett meg Kék Pogba és sikerült vissza venni a többieket.
(Boatenget is vissza szeretném venni, addig Chiello helyettesíti mind a két csapatban. Egyelőre 5K maradt, szerződésekkel és fitness lapokkal fel vagyok szerelve, plusz a piac is 2/3-on, szóval a klub nem csődölhet be.
)
-
thebigK
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hosszu palyafutasa volt

-
zsolti72837
addikt
válasz
balisz
üzenetére
Rendben.

MÁS: Írt egy csomó privit abból max 1 hasznos volt így jelentettem, hogy már volt a fórumon és repült is.agyhalott_
-
balisz
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de a magyarokról nekem kifejezetten rossz véleményem van FIFA-ban. Sok a coin hekker innen, iszonyat termetlenül játszanak, aztán meg ha nagyon kikapnak akkor kilépnek.
Az ezüst lapokról meg annyit hogy vannak ott is olyan állatok. FIFA 14-ben nyitottam valamilyen benga fekete németet (nem emlékszem a nevére), azt hiszem 72-es rating-es volt és 200-300k-ért ment. Gondoltam mielőtt eladom azért kipróbálom. Legyalázott minden védőt és bevágta kb. bárhonnan a kapuba, fejpárbajban is simán nyert, a legjobb lap volt amit abban a FIFA-ban próbáltam. Mondjuk az elég furcsa FIFA volt, Andy Carroll-al 900 meccsen lőttem kb. 1200 gólt...
zsolti72837:
Szerintem tartsd meg a nagy bajnokságokból a csapatokat, úgyis lesznek TOTY kupák, legalább tudsz majd velük indulni.
-
thebigK
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hacsak nem vagy teszt/csapatépítő mániás akkor bőven elég, két meccs az egyikkel, majd a másikkal és nem kell fitness lapokra sem költeni.
szerk.: én az angol mellett az olaszt tartanám meg, ha ragaszkodsz a kettőhöz
-
zsolti72837
addikt
Griezmann megszerezve 4800-ért.

Szerintetek Elég egy bpl és egy spanyol csapat?
Mert van még egy olaszom is. -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jólvan az, idő kell neki és menni fog!!

Engem is szorongatnak meg kollégák innen a fórumról, hajjaj...
Sokat számít a napi forma is. Türelemmel sokat és gyorsan lehet előre lépni, csak figyelni kell, hol vannak azok a pontok és azokat gyakorolni. 
-
Sirandrish
legenda
Ahogy láthattad, nem tudok védekezni sem. Úgy sétálgattál a 16oson belül ahogy akartál....ezt egyébként többször meg is tetted

Rontott passzom lehet hogy kevesebb volt mint a múltkor, de 30 méternél közelebb talán 2szer kerültem a kapudhoz
Persze nem is vártam hogy majd megszorongatlak, de még így durván demoralizáló volt az élmény

Egyébként azt a L2es labdaszeerzést próbálgattam veszettül, csak kár hogy a közeledbe se tudtam menni

-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

Nagyon köszi, jól jött ki a lépés, jó meccs volt, gyakorolhatunk majd még.

Sajna idén hullámzó a teljesítményem, de nem panaszkodom, örömmel segítek bármiben, amiben tudok.
A csapatod pedig nagyon jól alakul, ne változtass semmin, maximum majd egyéni taktikákat és instrukciókat kell hangolni, ha gondolod, de az irány sztem nagyon jó, nem is volt rontott passzod, az előző meccshez képest. Jó lesz!!!
-
Sirandrish
legenda
Hát gyerekek!
MdewC kolléga tud
Ezúton is gratulálok!
Gyakorlatilag 2 métert nem tudtam menni a pályán 12 perc alatt, és amellett hogy szerintem fél kézzel játszott, még vert 5 gólt is
Köszönöm a lehetőséget, de úgy találtam hogy nem én vagyok számodra a megfelelő ellenfél

-
fpatrik17
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
PC
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Uhh boccs, látom sikerült három helyen is rosszul írnom

Amúgy igen... Én tipic olyan vagyok, hogy jó játékosokkal nekiállok bohóckodni, cselezgetni, minél több embert akarok átfűzni, hogy nagy gól legyen. "Gagyibb" lapokkal valahogy sokkal jobban kell figyelni, hogy ne jöjjön a zakó és sokkal jobb a hangulat a pályán.

Azért írtam, hogy ha valaki még nem próbálta, tegye meg mindenféleképpen. Hatalmas élmény. Amúgy az idei az első fifa, ahol volt egyáltalán arany csapatom. Fifa 14-ben mai napig emlékszem arra a meccsre, mikor sikerült ezüst belga liga csapattal első osztály nyerni. Életem legnagyobb fifás élménye volt. Régi szép idők, mikor még lehetett értelmesen játszani...
Más: Amúgy tegnap körülbelül 4 különböző magyar coinhackerrel sorsolt össze a játék. Nagyon felhergeltem magam. Az egyikben legalább volt annyi, hogy látta hogy magyar vagyok aztán öngóllal szált ki

-
Rypejakten
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Beleuntam az arany játékosokba UT-ben, tegnap játszottam sokat de nem sok örömömet lelem ebben a nyamvadt ultimate teamben... Az még hagyján, hogy 30 percet várok egy "NEM COIN HACKERRE", de megint 1 meccs kellett volna a következő 1. osztályhoz, aztán laggos szutyok gyereket kaptam aki kapussal bohóckodott hátul, majd mikor elvettem a labdát és 1az1-ben löttem kapura megszakadt a meccs és NEKEM KÖNYVELTE EL VERESÉGNEK!!! Repül a kontroller kitudja hogy áll meg, s kit hogyan talál meg... Még szerencse, hogy USB-s a joyom, mert két településsel arrébról kellett volna összeszednem, ha nem rántja vissza a zsinyeg

Na szóval... Eladtam a francba az arany csapataim nagy részét és gondoltam jó lesz az UT silverekkel viccőgetni.

Mutatom mit hoztam össze elsőre..
Kitétel volt, hogy Inaki Williams, Agbonlahor, illetve Michail Antonio legyen a csatársor, csak mert csicska egy nyomorék ez a játék
Szóval ez lett:
Best Silver Attack TrioA felső hármas az amit vártam, kegyetlen erősek, futnak mint a nyúl, hihetetlen jók labdatartásban illetve minden egyébben, ami a gólvágáshoz kell... Picit részeltezzünk:
- Antonio: 180 cm, 92 pace 80 strenght
Emellé 86 agility 4* skill és speed dribbler+long shot taker. Nem is mondom tovább, paraszt egy gyerek, 1. meccsén első osztályban így viselkedett -> lurkó aztán még rúgott 2-t, szóval ő kimondottam szimpi 
- Agbonlahor: 180 cm, 90 pace 83 strenght
Van mellé tűrhető agility és ball control, és 75 finishing, illetve 77 shot power, 73 long shot, 77 curve és 80 stamina. Ezek egy 73-as lap statjai ne felejtsük el 
Szóval a lényeg... a Gyerek tiszta Aubameyang, de még nehezebb felborítani, speed dribblinggel szemétkedni tökéletes, meg lökdösni a védőket. Nem tudom hányat vert a 3 meccs alatt, amit próbáltam, de ő is nagyon jó volt, csak a 4* csel hiányzik és instant kedvencem lenne!- Williams: Legnevetségesebb ezüst kártya, mindenki tudja. 186 centi, KILENCVENÖT SPRINT SPEED
és 85 strenght
Emellé ott a 4* csel, a 85 shot power... Ez a tagbaszakadt állat a legbetegebb silver kártya az egész játékban, bátran kijelentem. Megsemmisíti a hátvédeket konkrétan.. 1. osztályban próbálom, full IF, meg kék BBVA lapok, mondom fantasztikus meccs lesz. Odaadtam ennek a birkának a lasztit és a félpályáról konkrétan BEGYALOGOLTAM
16-oson volt egy laggom, amikor Pepét spinnel akartam elküldeni melegebb éghajlatra és nem vette be a cselt... hát ami történt konkrétan zokogtam a röhögéstől. Gyermekem nyíl egyenesen belesprintelt Pepébe, aki nem hazudok 2 métert esett hátrafele, aztán csak kapus mellett betettem a hosszú és szevasz. Igaz 4:3-ra kisz*ptam, de a srác összratingje volt vagy 90 és szerintem tátogott az ánusza, mint egy kopoltyú, hogy az 5 millás csapatát elsőosztályba megfingatja egy EZÜST csapat 
A többiekről.. őket nem vesézném, de Obiang meglepően jó mindenes, osztogat, szerelget, lőni nem tud, de nem is azért tartjuk. Márquez a 86 long pass miatt van a csapatban meg a szabik miatt. Korrektül ugratja az első nyulakat. Bellerint nem kell bemutatni, tudjuk mire képes, Juanpe kellemes meglepetés, nagy tulok, eddig leszedett mindenkit, csak a Bumelyáng féle megindításokkal nem tudok vele mit kezdeni, a kapus meg jobban véd mint Buffon esküszöm
A belgákról: a középpályás valami hihetetlen hogy bánik a lasztival, nagyon agilis, pedig a statjai alapján erre nem számítottam, tiszta Isco a fiú. Tshimanga a kedvenc balbekkem, szerintem jobb, mint Bellerin, meg nem bóklászik, ott a medium/high workrate. De Witte pedig Isten
Böhöm Agresszív pusztító, eddig tetszik!A csapattal kapcsolatban végszó: Kapussal-Hátvédsorral teljesen meg vagyok elégedve, középpályán egyedül a védekezés a problémás, amúgy telejsen jók. Sajnos csak Obiang tud érdemlegesen segíteni a védekezésben, ami a megszokott 2 védekező középpályás játékom után nekem gyenge picit. A csatársor pedig gigapirospont, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Simán ellehet pusztítani minden arany csapatot ezzel a hármassal. Taktika: Rúgj több gólt, mint kapsz és nincs baj

Lesz egy másik leírás is egy all-round talán még jobb ezüst csapatról, de jelenleg ennyi időm volt a hétre.
Köszönöm aki elolvasta, remélem vannak még ilyen betegek mint én, akik szeretnek FUN-olni ezüstökkel 1. osztályban
Ha nincs, ki kell próbálnotok! A meccsek hangulatát össze se lehet hasonlítani. Mintha a Fradi-Diósgyőr után a Santiago Bernabeuba mennék meccsetnézni, soha nem költök többet arany playerekre!Kellemes hétvégét mindenkinek!

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kikapni...

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Válaszoltam, jövünk el otthonról.
Csak 1 meccsre léptem be, meg kereskedni, később leszek. -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ako nem.

Így v Kék P Gandalf döntött, átlövi az egészet a pics@ba.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kék Pogba Gandalf nem ért egyet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az egész országot?

-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jo valasztas

Lichti nalam sokkal jobb volt mint Abate, mind tamadasban, mind vedekezesben, raadasul neha meg a jobbosa is elsult a tizenhatoson kivul
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Morata +1!

Sztem nagyon jó, ha belefér LB-be, akkor A. Sandro.

-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kezdek belejönni..az első 2re én is szemet vetettem

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lichtsteiner-Evra/Alex Sandro.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
El
Vettem fogyó eszközöket meg nyitogattam de semmi
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

900ért Baccat simán kipróbálom
Mivel maradt még így LB és RB frontra is rákérdezek.
Jelenleg Ghoulam és Abate vannak ezeken a posztokon. Őket tudnám olcsón cserélni? -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bacca-Morata.
-
Sirandrish
legenda
Serie A-s csapatomat is elkezdtem erősíteni a kis pénzemen.
CM pozícióba megvettem Boatenget akit nem rég javasoltatok, illetve CB pozícióba Barzaglit.Az ST pozíción viszont cserélném a jó öreg Destrot még.
Ötletek? Én Higuaín-ra gondoltam.. -
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Na végül elvitték?
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most miért kellett felszaggatni a sebeket?

Rémálmaimban előjön a Valdez mesterhármas

-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megvan már egy ideje, a longshotjai és az egyenes futásai elég OP-k.

Viszont fejelésben annyira nincs a toppon, Valdez társa mindent elfejel vele ellentétben...
-
Sirandrish
legenda
válasz
tigomigocika
üzenetére
Én is nyitottam reggel. Egy 76ratinges Koreai player volt benne. ..én jobban jártam

-
Rypejakten
addikt
Toni Sanabria lapja érkezik hamarosan tesztre, papíron a legjobb FIFA 16 csatárok egyike, meglássuk hogy muzsikál a gyakorlatban.
-
MdewC
nagyúr
Lassan vissza tudom venni SIF Dybalat és akkor összeáll a TOTY Pogba és IF Costa trió...

-
dudu5130
őstag
Lacazette mindig érdekelt mit művelhet ezért összedobtam egy ilyen csapatot.
Este tesztelem is. Kíváncsi leszek.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ezen belelkesedve nyitottam 3-at en is, Coentrao volt a legértékesebb... De legalább kétszer kaptam meg!

-
thebigK
addikt
Nagyon nem izgat már a dolog, megcsappant az érdeklődésem, nincs se kedvem/időm annyira ehhez a
foshalmazhoz. Annyit a 30K-s csapatommal is meg tudok csinálni, amennyit a félmillióssal. -
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A legjobb védelemmel bíró atleticot kapta a barca. Nehezebb dió lesz ez nekik, mint egy München jelenleg én úgy gondolom.
-
chop
őstag
Mi a teendo akkor, ha mondjuk felpasszolom Lewandowskinak a labdat, de se jobbra, se balra nem lehet adni, mar visszafele is necces, mert az a terulet is le van mar fedezve es az ellenfel vedoje lenduletbol elveszi a csatartol a labdat? All a csatarom hattal a kapunak, jon a vedo es - lassitas nelkul - elveszi tole. Hatulrol. EZT hogyan csinaljak?... Nem egyszer, nem ketszer, sokszor.
-
balisz
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Atletico ellen senki nem játszik sima meccset!
A legutóbbi egymás elleni meccsükön a Barca a 9 emberrel játszó Atletico-t se tudta bedarálni, a végén még hajtottak az egyenlítő gólért. Arra a meccsre nagyon kíváncsi leszek, még a PSG-City lehetne érdekes, de valahogy engem sem tud érdekelni. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Így van. Aki BL-t szeretne nyerni, annak mind1, hogy melyik csapat jön.
A Realra kíváncsi leszek. Nem írom le a Wolfsburgot, sőt. Tavaly a spanokkal örömtáncot jártunk, hogy a Juvét kaptuk az elődöntőben, aztán kb. így éreztük magunkat;

Perpill a Barca verhetetlen, szerintem sima lesz.
Bayern játszik két edzőmeccset.
A két "műcsapat" nem izgat. Ha választani kell, akkor inkább a PSG.
-
ProgenXL
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos semmi garancia rá hogy te is nyitnál valami jót. persze kitudja
Én nyitottam párat de nemvolt szerencsém 
-
bab1987
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szép fogás

-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Az szép összeg ha elviszik. 8000 coinom van és 2 órán belül lejár a pack.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kitettem 115 kezdoben
Szóval tuti elmegy
-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Grat.

-
ProgenXL
őstag
Drinkwater miért ér ilyen sokat ?
kiraktam minimál áron, erre most nézem hogy 3300ért ment el. Ha így haladunk visszajön a draft plusz a 15ezres jumbo premium pack ára. vagyis összesen 30k. Ebből az egyik ára már visszajött 
-
tigomigocika
senior tag
Vesztésre állok 2:1 full nyomáson vagyok,a srác előre vágja a labdát ...
Középpályán egyedül van a vedom...kezelné meg a lasztiert erre elesik....jön a csatár végig viszi gól ...
Kolumbiában ezért tuti fejbe lövik
-
tigomigocika
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Bocs a minőség miatt de gyorsba dobtam össze ...a vége a jo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Lyukas a háló.

-
tigomigocika
senior tag
Hoztam nektek egy gólt ,mindent eldöntő 90.perc utáni
Érdemes végig nézni....[link] -
ProgenXL
őstag
-
zsolti72837
addikt
Neymart valaki próbálta már a kapuban
?[link] -
ProgenXL
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi
Később elkezdem gyakorolni mert ez elég komoly fegyvere volt az ellenfélnek. Csak aztán második félidőbe Depay úgy fickándozott a fáradt játékosok közt hogy nemtudták lekövetni 
-
ProgenXL
őstag
Melyik az a gomb amivel lehet úgymond lökni az ellenfelet testel vagy beállni elé ha pl nála a labda? Mostani ellenfelemnek az volt a mániája hogy lökdöste a játékosaim de úgy hogy a bíró le se sz*rta. Ha meg nála volt a labda jól fedezte. Első félidőben 0-2re vezetett. A másodikban végül is Depay 3 góljával megordítottam és nyertem. De nem nagyon tapasztaltam még ilyet hogy erővel akarjon nyerni egy csapat.
-
_adaml21_
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy tényleg nem értem, mit éreznek azok a _véglények_, akik habzó szájjal "UEFAlonáznak"

Magam részéről örülök, sőt kifejezetten annak szurkoltam, hogy nehéz ellenfelet kapjunk, ami a jelenlegi felhozatalból pont az Atletico, a Bayern, és esetleg még a PSG. -
_adaml21_
őstag
Közben sorsoltak a BL-ben, ki mit szól?

Barça - Atletico
Wolfsburg - Real Madrid
Bayern - Benfica
PSG - City -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
17:00 óra vagy picit később leszek, szóval tesztelhetnénk is, de most teszek rá még 1-2 lapáttal.

-
Rexcsek
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Nekem Martínez egyelőre bevált, bár a spanyol csapatomban egyelőre Rodrigo a házi gólkirály, igaz jóval több meccset is játszott mint Martínez. Griezmannt nemrég vettem meg, így róla még nem tudok véleményt formálni. Benzi sajna nekem túl drága

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- OLED TV topic
- Napelem
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Emellé 86 agility 4* skill és speed dribbler+long shot taker. Nem is mondom tovább, paraszt egy gyerek, 1. meccsén első osztályban így viselkedett ->
és 85 strenght