- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
12200 - 12101
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Az utolso bekezdessel egyetertek es hogy vissza is kanyarodjunk a boldog bekeidokhoz, reagalok is ra: en kirugasnal az esetek 90%ban a terfelem felenel allo jatekoshoz rugom ki a labdat, ket csikig nyomva az iveles gombot, ha ramtor az ellenfel, de elonyosebb helyzetben vagyok, onnan mar nincs gond, tudom hogy merre kell fejelni/tovabbadni, hogy nalam maradjon a labda. Mivel nincsenek nagyon magas jatekosaim elol, igy felpalyaig kirugdosni nem szeretem, hacsak az ellenfel jatekosai megalacsonyabbak, mint az enyemek.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat szeretnék én is néhány gondolatot megosztani veletek:
- A hendi hitvita már ezer éves dolog, bizonyos időközönként újra és újra fellángol. Én a hendit elismerők táborába tartozom. Igenis vannak olyan meccsek, amelyekbe belenyúl a program, ha tetszik ez ha nem. Én elég régi Fifás vagyok már, igaz az online Fifázásba úgy 4-5 éve kapcsolódtam be.
A fő gond az, hogy a season és a Fut bajnokságban is túl nagy jelentősége van a forma ingadozásának, ha nyerő szériát fogsz ki, akkor tiéd a világ úgy mint Al Pacinónak a Sebhelyesarcúban. Ha pedig szopóágra rak a gép, akkor úgy jár az ember mint ahogy Al Pacino járt az említett film végén...(aki nem látta annak nem magyarázom, bocsi) Példának okáért nem jönnek a passzok, stb. Tegnap volt egy meccsem a PC online bajnokságban. Már az első 20 percben lehetett látni, hogy vért fogok izzadni, az istennek nem tudtam elsőre szerelni, a játékosaim pedig bármit csináltam messze álltak az ellenfél játékosaitól. A vége 2-2 lett, aminek örültem, mivel ez ennyire volt elég. Továbbmegyek: szerintem igenis látszik az amikor valaki tényleg tud játszani, vagy csak a gép tolja. Volt olyan meccsem a hétvégén(online season cup)hogy 5-4-re szoptam egy fogalmatlan gyerektől, az 5 góljából 3 távoli bomba volt(életszerű). Éreztem , hogy elég rossz játékos, amúgy 1-4-ről felálltam 4-4-re aztán a hosszabbításban buktam el a meccset. Ilyenkor mindig megnézem, hogy a folytatásban mit játszik, az esetek 90%-ban az szokott lenni ami történt, bukta 4-0-ra a döntőjét szegényke, ott már gondlom nem tolta a gép.
A hendi tagadóknak annyit mondanék, hogy abban viszont nekik is igazat kell adnom, hogy sokszor olyan dolgokat is ráfogunk a hendire ami nem is biztos, hogy amiatt van. Hátul eladott labdák, kirongyolás a falból a középső védőkkel, stb.Amúgy a "picsogás" részhez annyit szólnék hozzá: mindenki azt ír le amit akar, na persze a jó ízlés határain belül, én évekig nem FUT-oztam és nem kereskedtem, mégsem picsogtam amikor a hsz-ok 80%-a arról szólt h így SIF akárki vagy hogy mennyi egy fogyóanyag. Egy dolog amit hiányolok h kevés a játékkal kapcsolatos hsz, észrevétel. Pl: Kirúgásnál hogyan tudod odafejelni a középpályán álló játékossal a labdát úgy, hogy a csatárodhoz menjen és ne fejelje le az ellenfél, stb.
UFF!
-
szeby241
csendes tag
Ezzel en is eggyet ertek,div3- 4 kozott ingazok jelenleg,sokszor vannak jo merkozeseim,es itt jon a bokkeno: draftban barmilyen csapatot allitok ossze,mindjart az elso,nagy ritkan a masodik korbol kiesek,kerdem en ,hogyan?? Annyira lassu a jatekmenet annyira pontatlanok a jatekosok,az ellen meg mint a raketa meg a 75 perc kornyeken is ugy megy el a vedok mellett h keptelenseg utolerni.Na nehogy mar hogy div3- ban is alig alig tudnak megverni,draftban vagy barmelyik online kupaban keptelen vagyok nyerni,miert???
-
thebigK
addikt
Az a baj ezzel a temaval, hogy mar leragott csont, de tobbek kozott engem sem hagy nyugodni sokszor a dolog. Hogy miert? Mert az a baj, hogy hiaba ismerjuk el(igen, mindenki reszerol volt mar ra pelda), hogy kikaptunk egy erosebb jatekostol, ha a veresegek zome rengetegszer foghato bizonyos akadalyozo tenyezokre. Bar a labda kerek es a fociban is csodot mondhatnak a nagy szamok torvenyei, de konyorgom, ha ket egymas utani meccs teljesen mas szinvonalat kepvisel (nem az ellenfel erossegere, hanem a kapcsolat, jatekmenet minosegere gondolok), akkor had irjuk mar ki magunkbol a dolgot, hogy ez bizony igy nem f@sza. Es az ilyen irasokban -ha rinyalas, ha korrektul, ervekkel alatamasztott eszmefuttatas - sok az igazsagtartalom. Mint mondottam korabban, a jatekmod otlete, koncepcioja zsenialis, eszmeletlen jo, de a megvalositas kritikan aluli. Epp azert, mert ilyen dolgok, mint a masik laggoltatasa, a jatekosok rettentoen debil mozgasa, a kapusok szerencsetlenkedese,egyszeruen nem elfogadhato egy ekkora hype-al korulvett jatekmodnal, sot jateknal. Ertem en, hogy tokeletest nem lehet alkotni, de amig az ilyen dolgok jelen vannak egy ekkora franchise-nal, addig szemet hunyok mindenki panaszkodasa felett, ami a jatekot illeti, mert 10bol 9szer helyenvalo.
-
Sirandrish
legenda
Nah végre valaki meg értette amit mondtam

Önmagában semmit nem nyer, gondolom általában megerősítésre várnak hogy más is úgy lássa ahogy ők.
Persze ez csak az én véleményem, lehet totál más oka van
-
vegitossj7
addikt
Sokan itt pampognak, hogy így csal a gép, úgy csal a gép,véletlenül belenézek 1 videóba, hát 2 gólt ctrl-c ctrl-v odapasszolt az ellenfélhez. Guzmics neeeee!
Ebben van a csalás, itt van a hendi, mikor arra se képes az ember, hogy a saját hibáit beismerje... Mennyivel könnyebb azzal magyarázni, hogy "nem enged a gép" és el van intézve. Ezeket a Hsz-ket én szó nélkül törölném, 50 sor, amiből az a vége, hogy max. kap az ember egy "Ja" választ.
Még mindig nincs csalás a játékban és nincs beleépítve semmilyen dolog, ami esélyt egyenlít ki.
Arra nem is gondol az ember, hogy más formációkkal, más játékosokkal találkozik az ember, nem ugyanazzal a majommal. Persze hogy máshogy játszik, persze hogy meg tudja verni az embert, ha az nem figyel.
Mind1, én ezt már sokszor kitárgyaltam, de csak kevesen fogták fel...
(#12194) Sirandrish: Mit nyerünk vele, ha leírja?
Vagy Ő mit nyer, ha leírja? -
Sirandrish
legenda
-
marcess
senior tag
Nem kell ezen veszekedni, megbeszéltük már, hogy inkább írja ki itt magából a mérget az ember, minthogy a kontrollert törje, vagy a monitort stb. Legyünk egy kicsit elnézőbbek, mindenkinek van rossz napja. Annak a 20-25 emberkének akik nap mint nap véleményeznek, segítenek, ajánlanak (sírnak) el kellene tudnia viselnie egymást. Hiába írja azt oda valaki, "hogy már megint minek sírni mikor már ezt megbeszéltük", mikor az adott embernek ez az a nap amikor nem jön be semmi.
-
LedyGyuszi
addikt
akármennyi hihetetlen, olvasni még tudok, talán még szöveget is értelmezni...
sorry, de valszeg én hibáztam, hogy magamból indultam ki... mert én biztosan nem alkotnék olyanról véleményt, nem tudnám általánosítani más játékokkal azt, amivel még nem játszottam...főleg egy olyan online játékkal kapcsolatban, aminél még online (FUT) és online (Seasons) rész között is szemmel látható különbség van... erre próbáltam meg célozni, lehet nem a legjobb hasonlatokkal...
Sőt... Fifák között is óriási különbségek vannak...Tavaly pl. div1-et nyertem, idén még sztem nem vagyok azon a szinten, de közeledek... 
Azzal pedig tisztában vagyok, hogy a lövöldözős játékokban lelőnek, mert béna vagyok, ott ez nem idegesít....Szimplán itt idegeskedek néha, ha egy fogalmatlan elnáspángol...

-
Rypejakten
addikt
hát komolyan nem hiszem el, már megint jössz ezzel a csalás dologgal. egy árva szó nincs csalásról az ellenfél részéről, ilyen fajta interakció a játékba nem lehetséges és nem is fordul elő, a probléma a játék vélt vagy valós differenciáló mechanizmusa, a handicap. amit nem tapasztaltál, de már oldalak óta tanítasz mindenkit, mert nyilván értesz hozzá.
de tetszett az irónia, ne érezd úgy, hogy nem értékelem, vedd úgy, hogy megveregettem a vállad, kiérdemelted.
-
Sirandrish
legenda
Mindig elfelejtem hogy a világ 10 legjobb játékosa a PH forumról kerül elő akiket csak csalással lehet megverni.
Én kérek elnézést
-
Rypejakten
addikt
de ha nem próbáltad a FIFA online részét, akkor miért megy a magas lóról való okítás? köze nincs az offline résznek az online-hoz, és magasról teszek rá, hogy bennevan a kezedben többmillió játékóra más játékokkal, remélem tartalmas életed van.
ez a játék szimplán teljesen más jelenségeket képes produkálni más-más játékszituációkban online, a létező handicap-dolgot már fel sem hozom, abba esélytelen, hogy belefutottál volna, dehát ennyi tapasztalat után neked már úgysem lehet gondolom újat mutatni, fölösleges szócséplés.
-
bab1987
tag
-
tigomigocika
senior tag
na gyereke ma be kell látni a szerencse elpártolt tőlem
kiestem a div4-be és azt kell mondanom voltak a div3-ban jó játékosok,de nem ez miatt estem ki....
az oké ha gyenge vagyok és kizuhanok,de olyan dolgok játszanak ellenem,amit nem lehet megmagyarázni...ezt be kell nyelni...
Jobb lett volna úgy kiesni hogy szar vagyok...de nem így......

-
Sanyicucu
aktív tag
Nagyon szeretem az angol focit ezért is állítottam össze belőle 2 keretet.Fájó szívvel eladtam őket mert nem ment velük a játék.Létre hoztam mellettük egy olasz és egy francia csapatot amivel elégé jól megy.Az angolokkal mindig kikaptam bármit is csináltam.

Segítséget szeretnék kérni hogy melyik ligából érdemes még csapatot építeni? 90-100k van rá. -
Sirandrish
legenda
Persze hogy érdekes, és biztosan vannak itt is csalók mint sajnos mindenhol, de ezzel együtt kell tudni élni.
Vagyis javallott tudni együtt élni, mert különben csak az ideget eszed majd
LedyGyuszi Kétszer írtam le, de neked egyszer sem sikerült megértened. Nem a Fifáról beszélek, hanem az online jelenségről, ahol soha senki nem lehet jobb nálunk (tisztelet a kivételnek). Nézzél be bármilyen topikba, vagy ami még jobb ha felmész 1 TS-re. Az ellenfél vagy laggol és nem lehet lelőni, utolérni, megelőzni, etc, vagy csal és azért nem lehet lelőni, utolérni, megelőzni etc, esetleg te laggolsz és ezért nem tudod lelőni, utolérni. etc etc etc.
Vannak kivételek, és vannak igaz szituációk amikor azt látja bele az ember ami történik, de tapasztalatból (nem fifás) mondom hogy az online játék velejárója hogy gyakran, nagyon gyakran bizony többet látnak az emberek bele egy adott helyzetbe.
És az is igaz hogy legtöbbször az embernek ha nyer, eszébe sem jut hogy az ellenfél mit érez, holott lehet hogy épp laggolok és azért nem tud mit tenni ellenem, és nem azért mert annyival jobb vagyok. De ezer ilyen példát lehetne még felhozni

-
LedyGyuszi
addikt
Én csak tegnap kezdtem az online szakmát, ezért nem alkotnék olyanról véleményt, amit még nem próbáltam...
Ezek szerint, ha én sok sportot kipróbáltam ,akkor már tudok véleményt alkotni a golfozásról is...Esetleg, ha kádban tudok úszni, akkor már indulhatok az olimpián is...
Néhány meccsel a hátam mögött, azért már különbséget tudok tenni aközött, hogy egy meccsen azért kaptam ki, mert szimplán jobb volt az ellen, nem volt szerencsém vagy valami "érdekesség" volt a meccsen...
Kapufák, kihagyott helyzetek sztem pl. egyáltalán nem hendi, mert ha én hendit érzek, akkor kettőt nem tudok passzolni, embereim mozgáskoordináció zavarral küszködnek, nyerges vontatóként fordulnak....nemhogy 15-20 kapura lövésem legyen egy meccsen...
És pl. én nem úgy szeretnék jobb lenni, hogy az ellenfélnél laggol, hanem tiszta meccsen, de ha így is van, az ellen semmit sem tudok tenni....sajnos...

-
tigomigocika
senior tag
Nyilván ha minden meccsről beszámolnánk akkor több millió komment lenne itt

De nem
És amit leirtam az nem érdekes??Amúgy meg anno pc-n olyan szinten lehetett laggoltatni másikat hogy beszarás
Vannak itt a háttérben kulissza titkok

-
Sirandrish
legenda
Több ezer(talán tízezer) órám van egyéb online játékokban szóval engedtessék már meg hogy véleményem legyen a jelenségről.
Bármilyen játékról is van szó, az ellenfél mindig csal, vagy te laggolsz. Nem pont te, csak úgy az átlag. Ez van lövöldözős, verekedős, versenyzős és ezek szerint sport játékokban is.
Biztosan van progi ami az ellenfelet laggoltatja, ezt aláírom. De azért gondolom nem minden ellenfél csinálja ezt. Ráadásul mikor 3:0ra nyertek, sose írjátok be hogy oh az ellenfél biztosan laggolt, pedig lehet egy külföldi forumon épp titeket csalóznak le hasonló okok miatt.
Nem azt mondtam hogy nincs igazság abban amit mondtok, csak valamiért a másik helyzetébe (mikor ti aláztok) sose gondoltok bele, és mindig csak a csalás meg a mocskos EA van terítéken.tigomigocika Úgy értettem hogy mondjuk mikor nálatok minden fasza..
-
LedyGyuszi
addikt
helyezett lövés az az LT+ lövés?
-
tigomigocika
senior tag
javarészt oldalsó kapufák 70% kapáslövés erős/helyezett

-
LedyGyuszi
addikt
ezek keresztlécek, szélső kapufák vagy minden egyben?
-
LedyGyuszi
addikt
Imádom, amikor offline játszó emberek véleményt alkotnak olyanról ,amit még szinte nem is próbáltak...

Tény, hogy sok esetben már megy a túlzás, de jó párszor megállja a helyét, mait leírnak mások...
Egyébként meg léteznek olyan programok, amik csak az ellent laggoltatják...

Amúgy egy kérdés/javaslat: offline minek költeni fitnessre, meg szerződésre? Váltogass 2 csapatot és semmi szükség fitnessre...
csináld meg a feladatokat, van 1-2 kupa is is amit offline megnyersz talán, akkor kapsz pakkokat... -
tigomigocika
senior tag
"És persze a lag...eszetekbe sem jut hogy a másiknak is laggolhat?"
Erre oldalról végig viszi és beveri 3-2 oda, a gólt csak a visszjátszásból láttam mert annyiszor meg meg állt a kép....
gondolom neki is állt a kép......

"jelentem a helyzet változatlan!
4 aza 4 kapufa amit lövök ő meg zlatannal 400 méterről lövi a gólokat 3-0 égek most
div3"Nem emlékszem olyan mérkőzésre amikor valaki ennyi kapufát rúgna nekem egy meccsen...
Ezek sajnos nálam folyamatosak,2-3-4-5 kapufa is szokott lenni elég sűrűn...Nyilván nem vagyok top player ,de a '95óta csak tudom mi a helyzet

-
Sirandrish
legenda
-
marcess
senior tag
Annyit hozzátennék, hogy hiába lenne mondjuk 2000 coin egy meccsért, akkor a fitness is 5000 lenne meg a játékosok is 2-3 milliósok, fifa 14ben nem büntették még a coin vásárlást Messi Ronaldo meg a nagyobb kaliberű játékosok 15 millióba kerültek, mert annál nagyobb számot nem tudott feldolgozni a fut. Mind1 hogy TOTY, TOTS vagy sima lap volt belőlük az 15 millió volt. Ha több coin van a játékban, az árak is nagyobbak lesznek.
-
rento
őstag
A routeren tényleg érdemes kinyitni a portokat. Pár napja én is megcsináltam, azóta óriásit javult a játék. Eltünetek a laggos meccsek, előtte minden második meccs szinte játszhatatlan volt, illetve sokkal gyorsabban találok ellenfelet is. Azóta kb. 25meccset játszottam és 1db "laggos" meccs volt, ami inkább lassított felvételnek volt nevezhető, de az azért volt mert csaló volt a srác, ki is lépett a meccs közben. Pc-n tolom hozzáteszem.
-
Sirandrish
legenda
Nah most hogy van már kicsi rálátásom a dolgokra így én is leírom a véleményem!
Hozzáteszem totál kezdő vagyok, amit írok azt így tessék érteni.Amit mindenképp szeretnék megjegyezni hogy sok-sok pro player innen rettentő vicces dolgokat tud írni. Ugyan a Fifat én offline tolom, azért elég sokat játszottam online más játékokkal, és itt is az a helyzet mint máshol. Ha az ellenfél gólt rúg az biztos hogy csaló. Ha neki a kapufáról befele pattan, nem kifele akkor az EA a ludas. Persze abba senki sem gondol bele hogy amikor fordítva van ez, akkor mi van. Azt senki sem jegyzi meg hogy "oh gyerekek..mekkora máker voltam, 50méterről gólt rugtam". Nem-nem..ilyet nem olvasni..sőt..itt mindenki csak veszít, csak nem tudom akkor hogy jutottatok fel 3-4 meg 1-2es kupáig..nah mindegy
És persze a lag...eszetekbe sem jut hogy a másiknak is laggolhat? Vagy amikor nektek fasza akkor a másik szenved? Hát azt ugye ki nem szarja le 
Ez nem bántás, csak tényleg vicces látni hogy itt is ez megy.

A másik dolog a saját tapasztalatom. Sajnos úgy veszem észre hogy ez a játék túlmutat a képességeimen.
Nagyon tetszik ez az Ultimate Team, de egyelőre nálam Semi-pro felett nem nagyon megy. Ott már érzem hogy a játék gyakorlatilag azt csinál ellenem amit akar. Persze ez az én hibám, de nem is ez a baj. Nem értem hogy miért nem játszhatok olyan szinten amilyenen szeretnék. Miért kell olyan bajnokságokon "szenvednem" amit már nem bírok? Mert ugye össze vissza rakja az ellenfeleket..ad amatőrt, de profit is. Értem én hogy nehézségi görbe de könyörgöm..had döntsem már el hogy milyen nehézségi fokon szeretnék játszani.
Emellett ami durván meglepett az a coin gyűjtögetés lassúsága...minden tiszteletem a tiétek srácok hogy össze bírtok szedni több száz K-s playerekre.
Igen, tudom hogy most kezdtem és nincs is ezzel gond, de kb ott tartok hogy mire szerzek 3K coint, addigra vennem kell 2 fittness cuccot, amivel elmegy mondjuk 2500 és közben még nem ártana a szerződéseket is frissíteni, és persze a csapatot is erősíteni.Tudom hogy az EA-nek rengeteg pénz jön be a Fifa pontokból, de ez akkor is lehetne picit pörgősebb szerintem

Ettől függetlenül nem mondanám hogy rossz a játék, sőt. Csak kicsit nehézkesnek érzem

Nah kipofáztam magam..megyek és kussolok

-
tigomigocika
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Melyik osztály?

Nekem most 1 győzelem kell még, hogy bent maradjak FUT online DIV 2-ben és van rá 5 meccsem, ez volt a minimum cél, de örömteli lenne, ha sikerülne a feljutás. Nem lesz könnyű.
-
tigomigocika
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Ilyenkor kell lefőzni egy kávét, megnézni a gazdasági híreket, enni egy kis nasit, felhívni a családot, esetleg rágyújtani, mind1, 30 percig nem hozzá nyúlni.
Aztán beállítani a portokat a routeren. -
tigomigocika
senior tag
ma első meccs iszonyat laggos...
kapusgólt kapok szerncsétlenkedik 1-0 oda
megfordítom 2-1 ide de iszonyat laggal...
egyenlítő gólja Coutinho(én játékosom) fel akarok szabadítani kirúgom védővel izomból előre, erre telibe találja Coutinhot onnan elkezd kapufelé pattogni,rendes diafilm hogy folyik a meccs...kapusom nézi gól 2-2
Második félidőben 2 kapufa ziccerben,plussz 6-7 ziccer ami mellé vagy kivédi a kapus....mondom meglesz a meccs
Erre oldalról végig viszi és beveri 3-2 oda, a gólt csak a visszjátszásból láttam mert annyiszor meg meg állt a kép....
Ez igen a vége cumi
-
MdewC
nagyúr
-
tigomigocika
senior tag
-
chop
őstag
-
Rexcsek
tag
-
Sirandrish
legenda
-
dudu5130
őstag
-
ProgenXL
őstag
-
dudu5130
őstag
Hogyan tudok a web appon keresztül transfereket lebonyolítani? Le van tiltva, hogy PC-n állítsak valamit de nem találom sehol. Használható anyagot se sikerült kigugliznom. Valaki tudna segíteni?
-
ProgenXL
őstag
-
szekto
aktív tag
Már megint jönnek a viccesebbnél viccesebb ötletek az EA-től.

If you are experiencing issues in #FUT, please create a new squad using the automated squad generator and complete a match using that squad
-
szekto
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
TOTÁL LEPANGOTT A SZETT...

You don't have permission to access "http://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app" on this server.
-
MdewC
nagyúr
Csak félre értetted, az arra vonatkozott, hogy az új IF lapok mikortól nyithatóak.
Pakkot pedig akkor nyiss, ha lesznek csak játékos pakkok. 50K-s, vagy 100K-s.
(Most hétvégén egyébként volt mind a kettő. Lehet jobban jársz, ha eldraftozod, csak előtte gyűjts erőt fejben.)Sirandrish: Most olvastam el rendesen a kommented és esett le, hogy az ár alatt kérdezted... Félre értettem. Egyébként nem tudom, de nem gondolom, hogy ha igen, akkor az "legális". Szóval nem támogatom.

-
tigomigocika
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Mi???
Semmi ilyesmi nincs most kilátásban. 
-
tigomigocika
senior tag
Most akkor jönnek a tot pakkok vagy nem?
Csak7500as pakk van........ -
MdewC
nagyúr
Köszi srácok, akkor ea barátunk ismét, rövid időn belül formában van.
-
ikusz
csendes tag
-
ProgenXL
őstag
Telefonon semmit nem tudok piacra tenni. Csodás

Egyébként PC -
Vampire Bat
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
Van, kemény magyar valutáért.

LedyGy: Tx uram.

-
LedyGyuszi
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
Hátulról, nyújtott lábbal. Jogos a piros.
-
LedyGyuszi
addikt
nálad lehet, nálam Oscar a befutó...de ezért is szép ez a játék, kinek a pap...nekem a lánya...

(#12133) Garsza:
sztem előbb a lábát rúgtad el...
(#12116) Kristof_94 :
Coman 77-es?lemaradtam vmiről? -
Garsza
veterán
Érdekes hogy az ellenfelem ellen még soha nem fújtak ilyen becsúszásért szabadot vagy 11 es. De nyugi nem fogok többet sírni. És hidd el el tudom dönteni hogy mikor szopat a redszer meg mikor vagyok én a fasz.
-
tigomigocika
senior tag
Fejben tedd rendbe a dolgokat
Mióta megfogadtam az itteni tanácsokat azóta 5 osztályt léptem feljebb es igazuk volt
Szóval élvezd a játékot ne koncentrálj az eredményre
A nyakam rá hogy a be linkelt szitu egy meggondolatlan gyors támadásból elveszített labda miatt volt....Szuuuuuuszaaaaa es minden klappolni fog
Nekem hiheted aki hosszú ideig a férfi hím ipar sejteket etette a kanadai céggel
-
Rypejakten
addikt
nézd már meg a videót, a lábát vitte el. amúgy is, 16-oson belül mit csúszkálsz lábra? élőben ha egy lepkefingnál erősebben hozzáérsz egy játékoshoz, már tizi. te meg felszeletelted párizsinak az ellenfelet.
előbb is, jön emberünk, hogy lesgólt kapott, amikor csak szimplán szarul rúgta ki a labdát, a képen nem látható balhátvédje beragadt, és az ellenfél kihasználta a lehetőséget.
sírjatok már kevesebbet. nem minden a játék hibája.
-
tigomigocika
senior tag
Bizonyára vannak köztünk olyanok akik szeretnek haverokkal össze ülni es házi bajnokságot játszani.
Vagy esetleg vannak olyanok akik sűrűn játszanak otthon a legjobb haverjaikkal....
[link]nos azoknak itt egy kis videóGarsza
Tudod hányszor mondtam mar ezt.......
Csak nyugalom.
Ezt kétségbe esetedben csináltad,ami érthető
Ez van -
Garsza
veterán
Na ne vicceljetek már. Tisztán a labdát rúgta el Chiellini. Az meg hogy utána Iniesta átesett rajta másodlagos.
De nem érdekel most töröltem le a játékot én ezzel a fossal nem játszok többet.(#12137) tigomigocika
Felesleges ezzel játszani. Úgyis mindég az nyer akit a gép akar. Vagy egyszerűen én nem tudok játszani. Vagy a meccsek 70% -ban szopat a gép. Amúgy tök nyugott voltam mikor töröltem a játékot, egy győztes meccs után töröltem. De az hogy a szaros 6. osztályban szenvedek, de barátságos meccseken partiban tudok lenni DIv1 győztes játékosokkal, na abban valami sántít.
Más a tegnapi két meccsre mért nem jöttek MOTM lapok?
-
Rypejakten
addikt
-
tigomigocika
senior tag
-
Garsza
veterán
Mondjátok meg nekem ez mi a k...... anyaért piros?
-
tigomigocika
senior tag
-
Sanyicucu
aktív tag
-
marcess
senior tag
Nyomtam én is egy live chatet meg is adták a packot, volt benne egy hunter lap, szerződések, és 2 arany 30-as fitness. Discarddal együtt meglett 10k, több mint amennyiben reménykedni lehet.
-
Rypejakten
addikt
-
Garsza
veterán
-
marcess
senior tag
-
bab1987
tag
-
tigomigocika
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Abból még nem, csak a korábbiak.
19:00-tól nyithatóak az újak, de várj vele 20:00-ig, az a tuti. Nekem volt olyan, hogy 19:30 körül még régit dobott be.Kristof: Nem nagyon sajnálom, mert nálunk nem ment neki. Kevés lehetőséget kapott, azzal sem élt, a német bajnokság ideálisabb a fejlődése szempontjából. Plusz ingyen hoztuk, összesen a Bayern 27 millió euró környékén fizet érte, szóval jó üzlet. Win-win.

-
chop
őstag
-
bab1987
tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
-
Sirandrish
legenda
Oh akkor adj már belőle

-
thebigK
addikt
Nyomni nyomni!

-
MdewC
nagyúr
-
Vampire Bat
aktív tag
-
zsolti72837
addikt
thebigK
Már 380 pluszba vagyok. Növekszik a gazdaság.

-
Rypejakten
addikt
miért csak agyhalottakkal sorsol össze div5 alatt? esküszöm, olyan emberekkel találkozok, ahol azon is elgondolkozok, hogy ennyi intelligenciával a való életben hogy maradnak életben.
-
szucsinka
őstag
megvannak. ök a b csapatban kaptak helyet.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
szucsinka
őstag
-
TBMC
addikt
szanalmas szar ez az EA komolyan mondom most fogom befejezni ezt az egészet... vicc.
kérdezték tudom e bizonyítani , hogy pontosan mennyi volt aszámlán? mondom, hogy a fenébe, emlékszek hogy 204 ezer körül volt. Kérdezi, tudom bizonyítani? mondom , hogy a fenébe tudnám, nem készítek screenshotokat vagy nem értem, hogy gondolta.
mert, hogy ő nem lát hibát a rendszerükben minden tökéletes. nem érti, akkor, hogy veszíthettem el ennyi coint, mondom érdekes mert én sem értem, leírtam, hogy törént. Aztkérdezi, beleegyezek e, hogyha nem találják meg a hibát (beleásnak mélyebben-állítólag) akkor bannolják az accountomat, mert hogy valótlant állítok...mondom ez kész basszus, tehát ha nem találnak hibát bannolnak, beszarás... mondtam, köszi, ennyit nem ér nekem, de, hogy innentől kezdve egy kicseszett ea játékot nem fogok venni az tuti.

-
Sirandrish
legenda
Nah telefon után én is meg kaptam. Volt benne egy Osvaldo meg egy holland méz, jeeeeee

-
Kristof_94
nagyúr
Nem úgy volt, hogy a mexikói, brazil és argentin FIFA pontok is hasonló árat kapnak, mint az európai?
-
TBMC
addikt
Kaptam egy gold packet, utólag, mert nem kaptam meg a korábbit. Kinyitottam, visszaültem a géphez, (addig kikapcsoltam az xboxot) vissza kapcsoltam, hogy újra listázzam a tradeket, erre elszörnyülködve látom, hogy a 200.000fölötti coinjaim jelenleg 75.124 en vannak.
MI A FENE történhetett? történt már áassal ilyen?
- remélem tud segíteni a kicseszett EA. nem hiszem el...

Új hozzászólás Aktív témák
-
12200 - 12101
19438 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy Ő mit nyer, ha leírja?

csináld meg a feladatokat, van 1-2 kupa is is amit offline megnyersz talán, akkor kapsz pakkokat...