Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Ha ST Sanchez ára lejjebb ment szerintetek megéri Agero helyett középre?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Topik összefoglalóba írott gyöngyszem, adamlukacs kolléga cselekedj!

4-5-1 alakzat a maximumra tesztelve címmel.

(#13692) Garsza: Tökéletes!

-
Kristof_94
nagyúr
Ezek az új lapok egy vagyont fognak érni, főleg CR, Bale... Jó ég...
-
Garsza
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi az összefoglalót. Szerinted ez a keret megfelelne a felálláshoz? És így tudnék egy full Juves csapatot csinálni.
-
Rypejakten
addikt
naszóval.
4-5-1(1) formáció útmutató - a saját tapasztalataim
A formációról:
Maga az alakzat a való életben ritkán van fifás felvázolásában használva, hiszen a wide midfielder poszt is kihalóban van: a németalföldi illetve dél-amerikai futballakadémiák is a szélsőket, azaz winger-eket ontják magukból, ezek a többnyire gyors, alacsony súlypontú, jól cselező játékosok szerepköre azonosul a mai totális futballal, csak a támadásra kell, hogy összpontosítsanak, legtöbbjük állóképessége és munkamorálja már szinte kizárja, hogy visszaérjenek védekezni. Kivételt képez az olasz foci ilyen szempontból, ahol az Antonio Conte által divatba hozott 3-5-2-es felállásnál a két szélső védő szélső középpályásként szerepel: óriási munkabírást, defenzív és offenzív skill-eket egyaránt igényel, egyszóval, egy komplex játékost kíván. Kiváló példa erre a tavalyi szezonból Matteo Darmian, vagy Davide Zappacosta.
Bemutatás:
Az idei FIFA egyik kulcsfontosságú pontja a passzrendszer. Miután a védelmek átlöbbölésére, leindítására a 15-höz képest kevesebb lehetőség adatik, átpasszolni viszont elegendő gyakorlással és körültekintéssel lehetséges, a 4-5-1-es formáció óriási előnyt tud nyújtani annak, aki szeret kreatívan építkezni, forgatni a játékot, és jól lát a térben.
Előnyök:
Ahogy említettem, az alakzat óriási előnye a szélesség, és a megfelelő kombinációs lehetőségek.
Hátul a 4 védőnk egyetlen feladata, hogy eljuttassa a középpályához a labdát. Nem kell ívelgetni, hosszú passzolni, jobb/balhátvéddel megindulni - hacsak nem akarjuk, hogy a játék szeszélyein kívül magunkat is hendikeppeljük.
A középpályánk relatíve egy vonalban helyezkedik el, ami gyakorlatban úgy néz ki, hogy a labdát felhozó, 3 középső középpályás egyike nyitja a hullámot, a két másik kp. pedig kényszerítőre helyezkedik tőle jobbra és balra, workrate*függő, hogy melyikőjük pontosan hogy. A passzlehetőségeket kihasználva, kevés középső középpályással rendelkező formációk ellen (4-4-2, 4-1-2-1-2) középen tiki-takázva, kényszerítőzve, vagy középpályán sűrűbb formációk ellen (összes 4-3-3, 4-2-3-1) a szélsőknek kijátszva, majd onnan visszapasszolva kiváló a sok passzos kontrákhoz.Hátrányok:
Alapesetben mindig többet lesz nálunk a labda, mint az ellenfélnél, cserébe többet kell kmbinálni, hogy gólhelyzetre játsszuk a helyzetet: a két szélső középpályásunk, mivel mélyebbről indul, szinte csak előkészítő szerepet tölt be, a góllövés a csatárra, illetve a második hullámban érkező középpályásokra marad, tehát, ha nem használjuk ki kegyetlenül a helyzeteinket, legyen bármekkora mezőnyfölényünk, egy jól tömörülő ellenfél ellen megszenvedhetünk.
Ajánlott játékosok, workrate-ek:
GK: Nos, az egyetlen poszt, ahol mindenkinek magának kell kikísérleteznie, mely hálóőr válik be a legjobban. Általánosságban a magas, jó reflexekkel, jumping és reaction statokkal megáldott kapusok a legjobbak (ezek a 'rejtett' statok futheaden a Compare menüpont alatt csekkolhatóak le).
- Ajánlott kapusok: Begovic, Cech, Diego Alves, PerinVédelem:
Sebesség és fizikum? Közel járunk az igazsághoz, de a 3 legfontosabb stat esetünkben a következő: reactions, marking, interceptions.
Lehet böszme nagy néger védőnk hátul, de ha csak arra jó, hogy 10-ből 4-szer leütközze az ellenfél csatárát, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon nem ideálisabb egy olyan srácot keresni, aki már az indítás előtt lefüleli a kísérletet?
RB: Najó, azért itt visszajönnek a régi beidegződések: 80+ pace, 75+ strength, 75+ reactions, 75+ marking/interceptions. Megfontolandó, hogy 180 centinél magasabb szélsőhátvédeket használjunk, minél magasabb jumping stattal, így nem csak a szélsőknek szánt hosszú indításokat tudjuk visszafejelni, hanem a szögleteknél is kevesebb eséllyel ugorja át Dani Alvesünket egy random BPL néger.
- Ajánlott workrate: H/M, H/H, M/H
- Ajánlott RB-k: Walker, Abate, Lichtsteiner, De Marcos, Carvajal, PiszczekLB: Ugyanaz, mint az RB-nél.
- Ajánlott workrate: H/M, H/H, M/H
- Ajánlott LB-k: Alex Sandro, Evra, Kurzawa, Luke Shaw, Azpilicueta,Középpálya:
Elementáris része a formáció sikerességének a megfelelő középpályások kiválasztása, ők a kulcsok a védekezés és támadás sikeres összekötésében. Mivel az alakzatban nincsenek kimondott védekezés és támadás-orientált posztok, ezért középpályásainknak univerzálisnak kell lennie, nagyon fontos a workrate-ek balanszírozása, és az esetlegesen felmerülő anomáliák (egy bizonyos játékos nem úgy viselkedik ingame, ahogy a statjai, workrate-je sugallja) kigyomlálása. Ne féljünk kísérletezni papíron rosszabb képességekkel rendelkező, vagy nonrare játékosokkal, mert előfordulhat, hogy pozitív irányban csalódunk, és még pénzt is spórolunk.
Belső középpályások:
Három középpályással operálunk, melyből mindháromnál ajánlott a 80+ stamina, és legalább fejenként egy High workrate, de az se baj, ha kettő lett.

Kulcs statok, szekcióként fontossági sorrendbe rendezve:
PACE: Acceleration, Sprint Speed / MIN: lényegtelen. tényleg. higgyetek nekem.
DRIBBLING: Ball Control, Reactions, Dribbling, Agility, Balance / MIN: 78-80
SHOOTING: nincs igazából sorrend, vagy tud lőni, vagy nem. nekem a 66-os silver CDM-em 10-ből 10-et a háló hátuljába tesz, Calhanogluval meg kaput alig találtam. MIN: lényegtelen, ez senkit se rettentsen el.
DEFENDING: Interceptions, Marking, ideveszem a PHY-ből az Aggression-t, Standing Tackle, Sliding Tackle, Heading MIN: 70
PHYSICAL: Stamina, Aggression, Strength, Jumping MIN: 70-75FONTOS! Fogalmam sincs, hogy miért, miféle ördögi mágia révén, de ebben a felállásban az RCM pozícióban lévő játékost a gép kinevezi védekezőnek, és ő fogja a legtöbb labdát szerezni.
Ne kérdezzétek, ez miért van így, 6 különböző játékossal próbáltam, egyik alkalmatlanabb szűrő/vkp. posztra, mint a másik, és mégis, egytől egyig működik, minimum 5 szereléssel és ugyanennyi labdaszerzéssel zárnak az ide pakolt játékosok, mindig tökéletesen visszazárnak, egyszóval az RCM OP-ságát használja ki mindenki, aki ezzel a formációval tervez, érdemes egy alapból védekezni tudó játékost odarakni.Ajánlott RCM-ek (a már tárgyalt védekező szerepkör betöltésére): Nainggolan, Matuidi, Yaya Touré, Matic, Ramires, Lahm, Vidal, Gerrard, Lassana Diarra, Parolo
FONTOS2! A CCM, vagy CM tökmindegy, milyen workrate-tel rendelkezik, mindig fel fog érni a támadásokkal, és általában ő adja a gólpasszt. Szintén valami glitch lehet, hiába raktam oda egyszer De Jongot, stay back instrukcióval, csak kotort egy gólt a 16-os pereméről. Szóval védekező játékost csak RCM-be rakjatok, ne középre. Furcsa ez a játék.
Ajánlott CM-ek: nagyon sok van, inkább, akiket kerülni érdemes, mert nem ebbe a formációba valóak, vagy túlértékeltek: Özil, Götze, Isco, Ben Arfa, Schneiderlin (favágó), Bender (mindkettő, szintén)
Szélső középpályások:
Kulcsfontosságú a megfelelő szélső kiválasztása, mert ha melléfogunk, nem fog úgy működni a gépezet, ahogy elvárnánk. Rengeteg szélsőközéppályást próbáltam, igazán kevés vált be: gyorsnak kell lenniük,amellett, hogy jól cseleznek, hiszen igen gyakran kell majd lefordulniuk az emberről, vagy beérni egy szélre kitett labdát. Mivel a konkrét jobb/bal oldalt bejátsszák, ezért elengedhetetlen a jó állóképesség (80+!!), és sajnos, a jó passing stat is követelmény. A kapu előtt kevesebbet fognak feltűnni, mint ahogy egy standard winger tenné, ezért a shooting nem igazán lényeges esetükben.
- Ajánlott workrate-ek: H/M, H/H, H/L (itt sokszor manuálisan kell visszazárni velük, de cserébe mindig jó helyen lesznek a kontráknál, nem maradnak le a támadásoknál
- Nem ajánlott workrate-ek: M/M, M/L- Ajánlott RM-ek: Cuadrado, Willian (istenek) Kevin Kampl, Bale, Candreva, Mkhitaryan, Jesús Navas, Shaqiri, Salvio
- Ajánlott LM-ek: Reus (workrate ellenére), Alexis Sánchez, Gaitán, Sterling, IF Alex Sandro, Konoplyanka (mert egy idegesítő OP robot), Depay, Ferreira Carrasco, El Shaarawy, Gervinho, Mirallas, Kwadwo Asamoah
Nekem Cuadrado ill. Willian és IF Sandro ill. Jay Rodriguez váltak be a legjobban.
Csatár:
Nos, elérkeztünk a csapat sarkalatos pontjához, az egyszemélyes támadószekcióhoz. Mivel csatárunk egyszerre funkcionál befejezőemberként, és targetman-ként is, fontos, hogy jól balanszírozott legyen: a sebesség másodlagos, de én személy szerint 75 pace alatt nem tudok játszani ebben a formációban csatárral.
A dribbling a legfontosabb stat: csatárunk nagyon sokszor kapja majd meg a 16-os sarkánál a labdát, ahonnan egy RB/LT, short-touch control+labdafedezés kombóval, ha ráérzünk, pokoli hasznosan kapua fele tudunk fordulni, és olyan lövőszöget találni, ahonnan 10-ből 10-szer bemegy a lövés.Kulcs statok: Ball Control, Dribbling, Reactions, Agility, Balance, Strength, Shot power, Finishing, Volleys, Weak foot, magasság, Agression, Jumping, Stamina, kb. ebben a sorrendben.
- Ajánlott workrate-ek: H/L, H/M
- Ajánlott csatárok: Alexandre Pato, Vietto, Montero - mindhárom általam bálványozott, istencsászárok, amúgy: Suárez, Lewandowski, Ibrahimovic, Agüero, Tévez, Rooney, Jovetic, IF Shane Long, Welbeck* * *
Editor's choice:
Serie A
BPL
Bundesliga
Ligue 1
La Liga:* * *
Kb. ennyi.
Bárcsak lenne erőforrásom, hogy csináljak egy gameplay videót, hogy mindez hogyan működik nagyjából gyakorlatban..

Tudom, hogy kusza volt, de ha bármi kérdés felmerülne, vágjátok hozzám.
-
thebigK
addikt
Hulk ST wuuuhuhuhuhuuuuuu
-
törölt tag
válasz
Blashe
üzenetére
Ugyan, nem jelent semmit.
Futhead-ről másolom, ez a 93-as LW Ronaldo-ra vonatkozik:
"In-Game ratings for "93 C. Ronaldo" before Int. Reputation and with Int. Reputation
CB - 52 (56)
LB/RB - 57 (61)
LWB/RWB - 63 (67)
CDM - 64 (68)
CM - 78 (82)
LM/RM - 87 (91)
CAM - 89 (93)
LW/RW - 89 (93)
LF/CF/RF - 91 (95)
ST - 92 (96)"Eddig sem jelentett a gyakorlatban semmi hátrányt, ha betetted ST-be.
-
Blashe
aktív tag
Ronaldo ST ? RIP fifa 16

-
evibly
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Lesznek kupák, speciális pakkok és naponta egy ingyen pack is március 28-ig.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
950 coinért a világ legjobb vétele

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam is hasonlóan teljesít.

-
Sirandrish
legenda
Gyerekek ez a Bacca mekkora vétel volt..köszi az ajánlást. Az utolsó két meccsen vert 5 gólt. Ráadásul nagyon jól helyezkedik...imádom

Minek 11 player..2 is elég

-
MdewC
nagyúr
válasz
Badalandabad
üzenetére
Az undorító szót azért ne vedd magadra, azzal csak magamat b@szom át, ezt kérlek hagyd meg nekem.

A többi stimmt...
(A másik meg a Pusztítóból van, ha esetleg nem lenne meg.) 
Sirandrish: Túlbonyolítod picit.

-
atti29
tag
Sziasztok! Megfogadtam a tanácsot és nekiálltam "üzletelni" ,le is kopogom ,hogy gyarapodok lassan de biztosan ..
Közben beruháztam egy TIF Aduriz,Kroos,Rakitic,Godin,Mascherano játékosokra ..
Így néz ki jelenleg : http://prohardver.hu/dl/upc/2016-03/21/599848_qisbxyke3gob434s_team.jpg
Agyalok Iniesta vagy Modric beszerzésén,akár mindkettőn..
A másik meg vissza olvastam ezt a chem dolgot ,hát ez jól hangzik,mert akkor lehetne még erősebb a csapat kevesebb coinból,mert a BBWA-ban már jelenleg Neymar ,Messi stb játékosok lennének posztonként de ugye jelenleg esélytelen ..
Meg érdeklődnék játékos instrukciókon miket érdemes beállítani .. Lb,rb,cdm stay back,lw,rw,cf fent marad ,cm balanced .. stb ..
-
Badalandabad
csendes tag
Udvozollek a sotet oldalon Luke!
Ez az orult kell egy orult ellen szoveg nagyon tetszett
de az undorito meg mindig erthetelen
vki szetpasszol van aki csak fut es van ennek a kevereke, ez lennek en
cukaharaval es egy kis furfanggal kitalalom merre lenne jo elszaladni ugy, hogy a vedo ne tudjon odaerni es megvan a helyzet, amit vagy beverek vagy nem 
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Játékról beszélünk és nem valóságról ne felejtsd el! A csapatépítési "taktikázás" így tökéletes szerintem UT-ben. Lehet logikázni királyul a jó hybrid építésekért

techpor: Próbálj ki két ugyanolyan budgetből összerakott 100% chemes és akár 70% chemes csapatot. Nagyon-nagyon-nagyon érezhető a különbség

-
techpor
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amúgy meg full hülyeség a chem. Volt mikor 40 chemmel toltam csapatszinten és semmi nem volt. Most lehet arra fogni, hogy a hendi miatt vertem el a másikat, de nem amiatt volt. Ez is olyan, hogy valakit érdekel valakit nem. Egyébként én sem értem full össze-vissza csapatoknak miért jó a chemje, de mindegy is. Igazából nem számít számottevően. Főleg akkor mikor full chemmel megyünk és egy Mertesacker utoléri a csatáraimat..
-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem meg zseniálisan van megoldva.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rypejakten
üzenetére
De ez butuaság..fentebbi hsz-emben kifejtettem miért

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért lennének trék? Lacazette-Valbuena link egy hyperlink, az egy sötétzöld kiolt két piros linket, így full olyan, mintha mondjuk csak sárga linkek vennék körbe őket.
teljesen lényegtelen, hogy Konoplyankának nincs kapcsolata Lacazette-tel, amíg mindketten fullchem-en vannak.
valami kezd derengeni?

-
Sirandrish
legenda
Ezt értettem, de attól még az egyéni linkek mondjuk a 3ból 2 player között sz*rok lesznek.
Példa. X hiperlinkbe van Y-al, viszont piros Z-vel és Q-val. Miért segíti az Y-al való szuperjó kapcsolata abban hogy Z-vel jobb legyen ?
Tehát a működést értem, csak az elvet nem, mert véleményem szerint ez így baromság

-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Minden játékoshoz jöjjön 1 zöld link is, ha kap 1 pirosat, ha összesen 2 link fut be hozzá. Vagy mindegyik sárga. Vagy ha 3 link jön be 1 játékoshoz, akkor 1 szuper kivált 2 pirosat... ÉRTED MÁR?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Rypejakten
üzenetére
De hát akkor a fentebb linkelt csapat egy f*s , már nem azért

Mármint ott az egyéni linkek elég trék
-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, az egyéni linkek számítanak, azaz amit elsőnek felvázoltál.
de, lazán lehet egy játékosnak úgy max chem-e, hogy van két piros linkje, egy hyperlink ellenében.
-
Sirandrish
legenda
Hát én akkor nagyon félretudtam itt a dolgokat, Én azt hittem hogy a linkek a playerek között, azok adott playerek közti összhangot jelenti, és abból számítódik ki a csapat összhang.
De akkor gyakorlatilag kell 3 superlink vagy mi a franc és onnantól azt rakok a csapatba akit akarok, mert tökmindegy hogy hány piros linkem van?Példának okáért nekem a Serie A-s csapatom védői és kapusa mind Juventus játékos. Köztük oda-vissza zöld a link. Ebből az következik hogy középre és előre már akár üzbég játékost is rakhatnék akkor is 100 lenne a chem?
-
ProgenXL
őstag
1 mérkőzés maradt és 1pont kellett volna a bent maradáshoz. Kifogok egy hihetetlen laggos meccset. Úgy szaggatott hogy kimaradtak képek a játékból. Volt hogy hirtelen 2-3 méterrel előrébb került a játékosom. megugrott az egész kép tehát kimaradtak másodpercek. 70. perc környékén megszerzem a vezetést, erre nemsokkal utána puff elmegy az áram kb fél percre
hogy ezek a csalók már mi mindenre képesek 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez chem szempontjából egy tökéletesen összerakott csapat.

Az én main csapatomban is vannak piros csíkok, de egyáltalán nem számítanak, mert úgy van kisakkozva a dolog, hogy minden játékos chem-je 10-es. Így a csapat összhang is 100-as!
Tehát egy játékos kaphat 2 piros csíkot is, ha a 3. egy olyan link, ami duplát ér, amit a kolléga is ír. Például nálam Chiellini kap Buffontól egy ilyen linket, így nem számít, hogy jön még hozzá 2 db piros, mert MAXIMUM lesz a játékos chemistry-je.

Közben:
SIF Dybala vissza ST, Kék Pogba vissza CAM, este teszt, undorító, sprintel machináló cukahara projekt ON, meguntam. Rá kell gyúrni, mert "örült kell egy őrült ellen" stratégia következik. A védelem maximalizálása már nem elég, pedig Blashe kollégának köszönhetően tovább tudtam fejleszteni taktikával és játékos instrukciókkal, de nem lesz elég, ezért a "sötét oldal" képességeiből is kell elsajátítanom.
Ez van.
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
a chemistry amúgy is egy nagy jelentéktelen semmi, erre nem kell alapozni

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem.
piros link - más nemzetiség és liga
sárga link - egy liga vagy egy nemzetiség
zöld link - egy klub, vagy egy ligán belül megegyező nemzetiség
sötétzöld link (hyperlink) - egy klubban megegyező nemzetiségebben a csapatomban van 11 piros link, mégis minden játékos full chemen van.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap tapasztaltam egy új dolgot. Online season kupa elődöntő: a félidőben lekaptam Balet mivel 5.0 acélos teljesítményt nyújtott. A meccs végén megnézem a statokat, a ratingje lement 4.7-re. Nem tudom mit csinálhatott szegényke, hogy még a padon is romlott a teljesítménye, lehet, hogy beszólt valamit a tartalék játékvezetőnek vagy inzultálta az ellenfél játékosit az öltöző folyosón

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Cserepadra esetleg beférhet, ugyanis jövő héten egy bizonyos Gianluigi Buffon fog kékben pompázni a kapu előtt

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Simán benne van a pakliban, ha reggelig játszanak akkor sem kapott volna gólt

-
LendvaiFeri1
veterán
SIF Keylor?!

-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Johet

-
Dorcika50
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Engem is

-
Blashe
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
engem érdekel

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sanyicucu
üzenetére
ugyan nincs az opciók között, szerintem a legideálisabb számodra a 4-5-1(2) lenne, ahol 3 CM van, illetve RM+LM.
a passzolós stílushoz idén ezt a felállást találtam a leghasznosabbnak, mert szét lehet húzni a játékot, így a labda ki- és felhozatal lényegesen egyszerűbb, mindig van ember középen egy kényszerítőre, vagy gyors váltásra, illetve elég széles ahhoz is, hogy a 3 csatáros megoldásokat le lehessen védekezni, ami például egy 4-3-1-2 vagy 4-1-2-1-2(1) esetében abból állna, hogy állandóan az RCM és LCM-mel üldöznéd a szélsőket, akik sosincsenek jó helyen, ha a szélen folyik a játék.
ha valakit amúgy érdekel ez a felállás, írok pár infót custom tactic-kal, ajánlott workrate-ekkel és játékosokkal kapcsolatban, nekem ez a felállás volt be a legjobban a 16-ban.
-
DallasKorben
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Div 7 be vagyok.
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb felállás 4-1-2-1-2 (2) vagy a 4-3-1-2?
-
Sirandrish
legenda
Egy nagyon jól sikerült támadás...legalábbis nekem tetszik

-
Sirandrish
legenda
válasz
tigomigocika
üzenetére
De te hozzám képest szuper vagy

Bár nem teszem magasra a lécet
-
marcess
senior tag
Ti ezt hogyan fejeznétek be? Iniesta- De Marcos, vagy Modric/Hamesz- carvajal?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
div5 cumizónában jelenleg én...
-
Sirandrish
legenda
válasz
DallasKorben
üzenetére
Div mennyibe vagy?

-
DallasKorben
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hello! Én az vagyok, ha gondolod játszhatunk vmikor.
-
Sirandrish
legenda
Van köztetek olyan PS4es kolléga aki bamba mint én?
Tehát aki nem vérprofi
-
vegitossj7
addikt
Random fos, utolsó 5 nyers perc a játékból, ezen csapat ellen.
-
drachoHUN
senior tag
Record Breaker Buffont a népnek!
-
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen, szerintem beruházok egyre

Kérdésem már csak az, hogy PC-vel hogyan tudnám használni? Jól tudom, hogy sima microUSB kábellel hozzá tudom kötni, illetve, hogy létezik ugyanolyan receiver, mint x360-hoz? Ahhoz ugyanúgy 4 eszközt lehet csatlakoztatni?Az amúgy kifejezetten tetszene, ha rövidebb úton járna a trigger. Fogtam már kezemben, cska kicsit már régebben, de jó emlékeim vannak róla

-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
xbox one-on játszom ! előtte x360-om volt évekig, tudom mi a különbség...
Sajnos az one kontroller közel se olyan minőségű mint az elődje ( anyaghasználat, összeszerelés ).
Ergonomia szempontból ugyan olyan jó, talán még jobb is sokaknak akiknek nincs olyan nagy kezük, mert nem olyan vaskos.
Gombok jók, Trigger-ek és a Bumper-ek rövidebb úton járnak, érzékenyebbek, D-Paddal sincs gond, mondjuk eddig sem volt nekem.
-
_adaml21_
őstag
Kicsit OFF topic, de mivel kizárólag FIFA-hoz használnék kontrollert, megkérdezem:
Mi a vélemény az xOne kontrollerről? Kb. 2 éve X360 kontrollert használok, és nagyon jól kézreáll, viszont van egy-két dolog ami nem tetszik:
- a D-pad rendkívül pontatlan, és egy taktikai váltást pont hogy nagyon gyorsan kell legtöbbször véghez vinni, ezzel szinte lehetetlen....
- A felső gombok (nem triggerek! tehát LB, RB) elég gyenge visszajelzéssel rendelkeznek, bár már használtam olyan példányt, aminél keményebbet kattan, az már tetszettViszont amire nagyon kényes vagyok, hogy ne kelljen túl nagy erővel nyomni a triggereket, ebben az x360 kontroller verhetetlen volt, pl. Logitech kontrollereknél izomláz lett az ujjaimban 3 meccs után...
Szóval elgondolkoztam egy xOne kontrollerre váltáson, tudnátok mondani tapasztalatokat, pro v kontra? A pénz most nem szempont, hajlandó lennék rá áldozni

-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ez még szebb.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Úgy érzem ez most nagyon ide vág ....
[link] -
zsolti72837
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Az szép.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
írtam is hozzá....

-
Vampire Bat
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs, kivették.
-
Sirandrish
legenda
Valami trade nincs a játékban? Egyik barátomnak adnám a lecserélt játékosaimat..
-
Sirandrish
legenda
Mertens megsejthette hogy el akarom adni, és gyorsan meggyőzött hogy maradnia kell

-
fpatrik17
senior tag
válasz
balisz
üzenetére
Az bizony Mlapa lesz és az egyik legjobb csatár volt az egész játékban 72-es ratingje ellenére

evibly: neked pedig tudok ajánlani egy másik fincsásat is:
Mbakogu-Niang-Muriel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mbakogu - 184 cm, 89 pace, 85 strength, 91 jumping , 78 finishing, 76 curve, tries to beat defensive line hogy ne legyél lesen, és finesse shot, hogy úgy csavarodjon a laszti, ahogyan te szeretnéd

Niang - 184 cm, 86 pace, 75 strength, 84 agility, 81 ball control, 84 dribbling és 2x4*, 79 shot power és 73 long shot

Muriel - 2 év óta örök kedvencke
88 pace, 84 agility, 86-86 ball control-dribbling, 74 shooting, tries to beat defensive line, flair és speed dribbler trait. Kegyetlen kis zsurmó! 
Carmona - Silver Vidal... echte ugyanazon statok, csak picit visszafogva. HIGH/HIGH, 77 pace, 91 stamina, 88 agression, 78 interception, 77 standing, 79 stand tackle 75 passinggal megküldve. Ilyen rating mellé több, mint hibátlan. Játékban nekem jobban bejön, mint Medel honfitársa, aki pedig csuda arany lap!

Milinkovic UP - űbergigabrutál upgrade ->192 cm 84 strength, 74 vision, 81 short, 79 long passing, 72-72 intercept és stand tackle, 74 stand tackle, 69 pace és 74 ribli CDM-ben maga a tökély és ott a csuda a végére! 80 longshot és KILENCVENHAT SHOT POWER. Gyá ha ez odabiggyeszti puffan a laszti

Badu - allround best, aki lőni is tud messziről. A lövés miatt ütötte ki nálam Obi-t, aki a cserepadon csücsül, kinek mi a stílusa, annak függvényében variálhat, de nagyon hasonló playerek.
Nagatomo UP balbekkben immáron, aki hibátlan. Tshimangával vetekszik a legjobb ezüst bekk címért, a többi játékos meg csak odarakva. Semmi extra, de a semmi extrát nagyon jól csinálják, nem kell aggódni.
Ha a tankolós Mbakogu nem jön be, Murielt futi fel ST-be és jöhet Verdi vagy López camba, Obi meg Radovanovic értelem szerűen középpályára, ha valaki nem gyere be.
Pusztulat jó csapat és kiegyensúlyozottabb, mint a másik csuda attack trió. Itt nincs akkora erő a csatársorban, de agilitásra és lövésre még jobbak.Jó játékot!

-
thebigK
addikt
Ha a barimeccsekre gondolsz, fpatrik kollegaval jatszottunk negy mecset es mind a negy rohadt elvezetes volt

Nagyon hasonlo a stilusunk, mindketten szeretunk cselezgetni, neha talan tul sokat is, de nagyon komoly parbajokat fogunk mi vivni ugyerzem
a negy meccsbol egyet nyert O, egyet en, ketto meg X lett 
-
Sirandrish
legenda
A gép tanul? Tudja hogy ha sokat passzol azzal kb leküld a pályáról ...minden prof ellenfelem ezt csinálja

-
MdewC
nagyúr
Nagyon köszönöm Urak!!

Pogba nem lő sok gólt (néha van benne több), viszont sokszor nagyon kiélezett hekyzetben eredményes, fejjel, vagy kis helyrős is be tud találni, távolról is, ami miatt nagy élmény és segít is. De még szokom, nem használom még ki teljesen...

Meccsről jelentsetek skacok!!
-
Kristof_94
nagyúr
Pogba 1,1 millió zseton

Nekem összesen nem volt még annyim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy 0-2 volt a félidő.
hogy ezek a csalók már mi mindenre képesek 
Ez van.

88 pace, 84 agility, 86-86 ball control-dribbling, 74 shooting, tries to beat defensive line, flair és speed dribbler trait. Kegyetlen kis zsurmó!