Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Lehet ki kellene szűrnöd a hibás modokat, hátha megszűnne a fagyás, meg a többi nem kívánatos dolog.
Én így csinálom:
A játék telepített könyvtárában megkerestem "game.xml" fájlt és megnyitottam egy egyszerű szövegszerkesztővel. A végén lévő "<controls>false</controls>" bejegyzést átírtam "<controls>true</controls>"-ra, majd mentés és bezárás.
A jelenlegi "mods" mappát átneveztem "_mods"-ra
Létrehoztam egy új "mods" mappát és ebbe teszem az új szerzeményeket, de egyszerre csak egyet.
Elindítom a gamét egy új karrierrel, megnyomom a nullát és megveszem az új cuccot. És máris látható, hogy generál-e hibát, vagy figyelmeztetést. Persze érdemes működés közben is kipróbálni, mert van, hogy csak akkor jönnek elő a hibák. Ezzel tulajdonképpen a "log.txt" fájl látható menet közben. A nulla ismételt megnyomásával különböző kódokat lehet beírni, akit érdekel nézzen utána a neten. Ha pl. teljesen lefagy a gép, akkor ide beírva, hogy exit, majd megnyomva az entert ki lehet lépni a játékból. A nulla harmadszori megnyomására bezárható a megjelenítő.
Az "F" gombokkal különböző konzolok hívhatóak elő, ezekről viszont nem tudok semmit, nem is szoktam nézegetni. Az "F2"-vel ki lehet íratni a jobb felső sarokba az FPS értéket (másodpercenkénti képpontok száma).Ha már nem tesztelek többet, akkor a "mods" mappát törlöm, "_mods"-ot pedig visszanevezem és folytathatom a már megkezdett karriert.
Talán segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest