- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #37979 üzenetére
Szia!
Szerintem roppant egyszerű a magyarázat:
Az X oszlopban levő referencia értékek nem egyeznek meg a K oszlopban levő referencia értékekkel, ezért nem is várhatod, hogy ugyanazt az eredményt adják a képletek.
X2-be képlet : =HA(K2="P";1;0)
Ezt végighúzod az oszlopon. Máris jó lesz az eredményed!Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #27542 üzenetére
Szia!
Itt egy link, aminek az ötletét korábban én is használtam.
A trükk abban áll, hogy a képet át kell másolni egy chartra (diagram) és a chart már menthető képfájlként!Üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
slashing #27168 üzenetére
Az értékké alakítás ennyi
Sub Ertek_beillesztese()
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues
Application.CutCopyMode = False
End SubBill. kombinációt is rendelhetsz hozzá.
Csak arra kell ügyelni, hogy az utolsó sor ne legyen kijelölve, másképp ott is felülírja a képleteket. -
Delila_1
veterán
válasz
slashing #27166 üzenetére
Feltételezem, hogy a régebben bevitt soroknál a képleteket helyettesítheted az értékükkel (másolás, irányított beillesztés ugyanoda, értékként).
Ha a kitöltetlen sorokat kivéve táblázattá alakítod a táblázatodat (MS-ék találták ki ezt az ostoba elnevezést), akkor egy új sor a bevitelekor átveszi a fölötte lévő sor képleteit, és még a formátumokat is.
2003-as verzióig listává alakításnak nevezik a táblázattá alakítást.
-
Louro
őstag
válasz
slashing #26254 üzenetére
Öööö, nem saját. A gyengébb nem képviselői csinálták és bár pivotolni se lehet a rengeteg köztes merge-lt cella miatt, de SZÍNES. Tele van feltételes formázással. (Ami persze nem túl hatékony, de eye candy az pipa.)
Úgy igyekeznék belőle dolgozni, hogy ne kelljen nagyon átdolgozni a forrást, mert nőkkel jobb nem összeveszni. Ezt megtanultak az évek során.
(Most az a megváltom ötletem támadt hazafelé, hogy írok egy makrót, ami kiszedi a fontosabb sorokat és azokat szépen elrendezi. Így már tudok vele dolgozni. Csak egy kattintásra lenne, hogy használható is legyen.
-
Delila_1
veterán
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #26063 üzenetére
Szia!
Sokmindenben egyetértek veled (s bár ez a topic a problémamegoldásról szól és nem a diskurzusról) még egy-két gondolatot megosztanék veled:
Ha a másik felet kérdezed - akkor a reakciók olyanok, mint amit leírtál: miért használunk excelt, miért így van programozva, mért ezt számol és nem mást, ráadásul a programozó azt sem tudja, mire szeretnénk használni (ez utóbbi nyilvánvalóan azért, mert maguk sem tudják, de jó ezt másra kenni).
A munkalapok "elrontását" szerintem egy módon lehet elkerülni: Nem szabad a táblát a felhasználó "kezébe" adni, hanem Userformokkal kell operálni adatbevitel céljából.
Lekérdezéses - szűrős - kimutatásos - diagramos munkafüzetet pedig csak olvasásra engedni megnyitni, csak "egy értelmes ember" kapjon módosítási lehetőségeket.Most befejezem, mert ugrik a netem.
Üdv.
-
-
azopi74
addikt
válasz
slashing #26056 üzenetére
"van olyan munkatársam aki 10 éve napi 8 árában excel táblákkal foglalkozik és egy szumha függvény olyan neki mint egy atomreaktor fizikai működése, rettenetes"
Mi a feladata, mit csinál egész pontosan napi 8 órában az excel táblákkal? Adatot rögzít benne? Kinyomtatja őket ? Vagy színezgeti? Esetleg cellaegyesítésekkel csinasítgatja őket, hogy szétcsessze a struktúrát, és semmi képlet ne működjön?
-
Delila_1
veterán
válasz
slashing #25958 üzenetére
Ilyen feladatoknál használható.
Amire figyelni kell: ha a felső sor, és/vagy a bal oszlop megnevezései szóközt tartalmaznak, akkor a létrehozott névben a szóköz helyett alsó kötjel lesz. Pl. a Címsor 1-ből Címsor_1 lesz. Ilyen esetben a példa szerinti érvényesítés értékét egy másik cellában szövegfüggvénnyel át kell alakítani a Címsor_1 formára, és erre kell hivatkozni a metszet operátorral. Ez túl bonyolult, érdemes inkább Címsor1 formát alkalmazni, vagy eleve Címsor_1 legyen a sor-, vagy oszlopfejben.
Más függvénybe beágyazva nem próbáltam még, majd később... Avagy: Tiéd a pálya!
-
KaliJoe
tag
válasz
slashing #25766 üzenetére
Szia slashing,
Tulajdonképpen mindegy a feladatom szempontjából. Csak nézőpont kérdése. Nem a kirajzolás, hanem a kirajzolt elemek kapcsolata az adatbázissal a fontos.
A fa megrajzolása mellékszál a probléma szempontjából. Sajnos, arra is szükségem lehet, h egy már létező táblát, valahol - a fa egy pontjából - tovább folytassam. Így meg kell tudnom határozni a helyét a fában. -
Delila_1
veterán
válasz
slashing #25672 üzenetére
Eszerint félreértettem a kérdést.
A saját függvényeket a függvények között (Alt+F8) PERSONAL.XLSB!FüggvényNeve címen találod meg, így kell hivatkozni rá.
Sub mm()
Range("B1:B10") = "=personal.xlsb!FüggvényNeve(A1)"
End SubB1-től B10-ig beírja a függvényedet, aminek a hivatkozása az A oszlop azonos sora.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #25580 üzenetére
Szia!
Miután több változó is van, nem megy a solver (legalábbis nem voltam olyan ügyes, hogy kitaláljam azt a szitut, ahol csak egy cellát kell változtatni).
Viszont nem túl nagy a választék, ezért a csatolt fájlban láthatsz egy megoldást.
A D oszlop a lövések száma, az F oszlop a felhasznált energia, a G oszlop az elért eredmény. A D1-D2 cellákat változtatva az F3 cellában láthatod, mennyi energiád maradt még.
(Csak egy mellékes kérdés: a lövésekhez szükséges energia csak a lövések számától függ és nem függ a fegyver szintjétől?)
Üdv.
-
tgumis
tag
válasz
slashing #25567 üzenetére
A megrendelés szám az lehet többször de a jjr szám az csak egyszer fordulhat elő. vagyis 1 megrendelés számhoz max 6 jjr szám tartozik de egy jjr szám csak egyszer fordulhat elő.
Remélem érthetően magyaráztam. Magyarul a kettő metszéspontja megadja a szerződeskivonat számát -
Tiboy86
tag
válasz
slashing #25500 üzenetére
Hogy egyik héten X darab kieső van, másik héten Y darab kieső van. Az inputokat sem lehet előre tudni. És még az inputok darabszáma is változó, egyik héten gyártanak 5 modellt, másik héten 8at, stb. Eddig szorzatösszeggel volt megoldva, de most nem akarja számolni, hiába másolom át ugyanúgy.
-
robull5
csendes tag
válasz
slashing #25446 üzenetére
Szia. Isten király vagy, főleg, hogy ennyit foglalkoztál vele és még videóval is prezentáltad, ez csillagos 5-ös, jár a jutalomkönyv év végén a bizonyítványkiosztásnál
Amúgy én is pont ilyennel gondolkoztam, meg is tudnám csinálni, egy hasonló táblában csináltam így ahogy te, csak a gond nekem az, hogy abból a táblából amire hivatkozok, oda nem tudok már több oszlopot beszúrni, (hosszú, akarom mondani széles: CY-ig), mert félő hogy csúsznak a "dolgok".
Néztem ezt a SZUMHATÖBB függvényt értem, hogy mit szeretne, csak valahogy nem tudom megvalósítani
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #25445 üzenetére
csak mert unatkoztam: http://data.hu/get/8507616/2015-02-14_23-34-32.mp4
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #25422 üzenetére
Szia!
Ha az A1-ben van a szám:
Bal széle:
=HA((HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;"*";"")))=0;A1;ÉRTÉK(BAL(A1;SZÖVEG.KERES("~*";A1)-1)))
Közepe:
=HA((HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;"*";"")))=0;"";HA((HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;"*";"")))=1;ÉRTÉK(HELYETTE(A1;C1&"*";""));ÉRTÉK(KÖZÉP(A1;SZÖVEG.KERES("~*";A1)+1;SZÖVEG.KERES("~*";HELYETTE(A1;C1&"*";""))-1))))
Jobb széle:
=HA((HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;"*";"")))=0;"";HA((HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;"*";"")))=1;"";ÉRTÉK(HELYETTE(HELYETTE(HELYETTE(A1;"*";"");C1;"");D1;""))))Ez elvileg 3 tényezős szorzatig működik, ha nincs szorzás azt is tudja, ha 2 tényező van, azt is.
Üdv.
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #25421 üzenetére
Jobb széle
=JOBB(A2;HOSSZ(A2)-(SZÖVEG.KERES("~*";A2)+SZÖVEG.KERES("~*";A2;SZÖVEG.KERES("~*";A2))))
Valaki tiszta aggyal nézze már meg mert nekem már nem fog pedig olyan közel a cél
4-ből kettőre jót ad de a másik kettőre nem, a plusz minuszokkal kéne játszani valahogy illetve honnan számolja a követekező * keresést... már ha ez így érthető én már teljesen belezavarodtam
-
-
-
törölt tag
válasz
slashing #25363 üzenetére
igazság szerint, amit korábban írtál azokat nem ismertem, így nem tudtam, hogy melyik egyes hagyható bent és melyik hagyható el. ezt utólag a gép ajánlotta.
kijavítottam és tökéletesen működik. köszi még egyszer.
az viszont érdekes volt, hogy megpróbáltam darabjaira szedve megcsinálni (minden cellában egy függvény és úgy hivatkozzon egyik a másikra), de úgy sehogy se akart kijönni. ez mondjuk nem is fontos, csak érdekelt az egész felépítése. -
törölt tag
válasz
slashing #25361 üzenetére
kipróbáltam, de ahol "dmin" értéke a legkisebb csőátmérőhöz tartozó volt (pl.: 35) ahhoz nem talált megfelelő értéket valamiért és jött a szokásos "hiányzik" felirat. mivel írtad, hogy csökkenőben jobb lenne ezért áttettem abba, majd igazítottam ennek megfelelően a függvényt.
illetve azt elfelejtettem megemlíteni, hogyha a dmin-hez a 78-as átmérő tartozna az nem lenne megfelelő, mivel leágazó ágról van szó (lásd "B" oszlop így oda minimum 95-ös átmérő kell) a végeredmény a következő lett. nekem jónak tűnik.persze a feladat szempontjából ez se tökéletes, mert a "betáp" és "átadás" ágak esetén lehetne 78-as átmérő is, de ez már részletkérdés és tudom, hogy olyan sose lesz.
köszönöm a segítséget.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
slashing #25345 üzenetére
Nem ír hibát. Illusztrálom képekkel:
Ebben az esetben a 4 mező közül csak 3-ban adok meg értéket és így nem kapok eredményt.
Itt viszont mind a 4 mezőben van érték és kapom az eredményt ahogy szeretném.
Tehát azt szeretném elérni, ha akár csak 1 vagy 2 mezőben adok meg értéket, akkor is megkapjam a szorzatot. Az első képlet az hibátlanul működik amit adtál. Az utolsó számok összegét adja a szorzó értékeknek a szélső mezőben. Csak valamiért ott nem szoroz, ha nincs mind a 4 mező "kitöltve".
-
Gyufaaa
veterán
válasz
slashing #25342 üzenetére
Nekem is. De csak akkor adja ki az összeget, ha mind az összes mezőben van érték. Vagy is, csak akkor kapok szorzat végösszeget, ha B1-től B5-ig minden mezőben van érték. Én azt szeretném, ha akár 2 mezőben van érték azt már kapásból szorozza össze és mutassa az eredményét.
-
Gyufaaa
veterán
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #25311 üzenetére
Hát erre a táblára megcsináltam de garanciát és felelősséget nem vállalok, teszteld le jó sokszor hogy napi szinten jó lesz-e:
=HA(A2=B2;100;HA(ÉS(A2<0;B2<0);ABS(B2);HA(ÉS(A2>0;B2<0);(A2-B2)*-1;HA(ÉS(A2>0;B2>0);B2;HA(ÉS(B2=0;A2<0);ABS(A2);HA(ÉS(B2=0;A2>0);A2*-1;HA(ÉS(A2<0;B2>0);B2)))))))
Bár ennyi Ha függvényt egybeágyazni nem túl szerencsés és bizonyos excel verziók lehet le sem kezelik.
szer,: A2-től lefele húzható/másolható és a képlet végére raksz még egy &"%" -ot akkor ott lesz a százalék jel de akkor szöveges lesz a cella
-
Musuz
csendes tag
válasz
slashing #25258 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Egyenlőre maradok annál a megoldásnál,hogy össze szedtem a számokat 1 tartományba és az
"átlagha" függvényt alkalmazom rá.Ez most így műkszik.A következő remek kis fejtörő:
Kiinduló értékhez hozzáadni/kivonni a változó érték és a dry/wet értékének szorzatát,attól függően,hogy
mit választok ki a legördülőben.ha dry akkor adja hozzá,ha wet akkor vonja ki belőle.
eddig a szumha és ha függvényekkel próbálkoztam sikertelenül. -
slashing
senior tag
válasz
slashing #25257 üzenetére
szerkesztési idő lejárta sry:
ennek így már tuti jónak kell lennie:
összeadjuk őket majd elosztjuk annyival ahány nem 0-ás cella van ebben a tartományban.... az átlag meg elmehet a fenébe=(SZUM(B25:C28;D19:E19;I19:J19;I13:J13))/(DARABTELI(B25:C28;">0")+DARABTELI(D19:E19;">0")+DARABTELI(I19:J19;">0")+DARABTELI(I13:J13;">0"))
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #25214 üzenetére
kipróbáltam teljesen jó és ahogy Feri is mondja csak egy billentyűt kell hozzá rendelni:
nálam az "E" oszlopba kiszűri ott van egy tartomány elnevezés amit a data validation-be hivatkozok meg.
usor = Application.CountA(Columns(1))
Range("A1:A" & usor).AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, CriteriaRange:=Columns _
("A:A"), CopyToRange:=Range("E1"), Unique:=Trueez a névkezelő képlete
=ELTOLÁS(Munka1!$E$2;0;0;DARAB2(Munka1!$E:$E)-1;1)
-
alfa20
senior tag
válasz
slashing #25010 üzenetére
köszi, de sajnos nem ilyen egyszerű,
kiszedtem a makróból a kérdéses részt, a lenti kép alapjára állítottam a képletet, meg egyszerűsítettem:Sub teszt1()
Range("b2").FormulaR1C1 = "=vlookup(RC1,RC[2]:R[10]C[3],2,false)"
Range("b2").Copy
Range("A2").End(xlDown).Offset(0, 1).Select
Range(Selection, Selection.End(xlUp)).Select
ActiveSheet.Paste
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
End Subebből kellene kiindulni.
-
Krisztensen
újonc
válasz
slashing #24976 üzenetére
Ez egy betegség kutatásának statisztikai igazolása. Lényegében volt 40-en betegem (férfiak és nők) akiknek különbözők adatait jegyzeteltem. Most az lenne a feladatom, hogy a saját eredményeimet ún. irodalmi eredményekkel összehasonlítsam (erre a 2 mintás t-próbát használnám) és megadjam, hogy az én kutatásom reprezentatív-e (mmint hogy mutat hasonlóságot az irodalmi adatokkal. ) Ez nekem egy kicsit magas labda
pl.: A normalítás milyen értéktől lehet szignifikánsnak tekinteni? -
KaliJoe
tag
válasz
slashing #24968 üzenetére
Szia slashing,
Sajnos, ez nem jó... ennek pont az ellentéte kell. Amit ott leírtak, az arra jó, ha én (vagy a felhasználó) akar elküldeni egy billentyűnyomást, vagy billentyűkombinációt az éppen futó Makró számára.
Nekem az kell, hogy a felhasználó éppen mit nyomott meg utoljára... Ebben nagyon sokat segít a Like (mert ki lehet vele szűrni rengeteg nem kellő bevitelt... de nem tudom, hogy kezeli-e a speciális / vezérlőkaraktereket. Ha erre tudsz valami linket...
-
KaliJoe
tag
válasz
slashing #24756 üzenetére
Szia Slashing,
Jah, de akkor meg váltogatni kell két ablak között. Nem jó megoldás. Olyan kell, h egy ablakon belül külön görgethető két nézet...
De, ha Neked sem megy, akkor meg vagyok nyugodva... h nem én nem csináltam meg valamit, amit meg kellene, h úgy működjön.Jó éjszakát...
-
KaliJoe
tag
válasz
slashing #24741 üzenetére
Sziasztok Fferi50 és Slashing,
Az eredeti kérdés arról szólt, h több egyezést keres a kérdező... Így ha evvel a függvénnyel akarná megkeresni - még pontos egyezésre is - tapasztalatom szerint, érdemes sorba rendezett adatokkal dolgoznia.
Én az eredeti feladatból indultam ki.
-
Gandalf80
csendes tag
-
KaliJoe
tag
válasz
slashing #24709 üzenetére
Egy még pontosabb verzió:
=HA(VAGY(ÜRES(A5);B4=HÓNAP.UTOLSÓ.NAP(B4;0));SZUMHATÖBB(INDIREKT(CÍM(HA(SOR(B4)>35;SOR(B4)-31;4);8;4;1);IGAZ):INDIREKT(CÍM(SOR(B4);8;4;1);IGAZ);INDIREKT(CÍM(HA(SOR(B4)>35;SOR(B4)-31;4);2;4;1);IGAZ):INDIREKT(CÍM(SOR(B4);2;4;1);IGAZ);">=" & DÁTUM(ÉV(B4);HÓNAP(B4);1);INDIREKT(CÍM(HA(SOR(B4)>35;SOR(B4)-31;4);2;4;1);IGAZ):INDIREKT(CÍM(SOR(B4);2;4;1);IGAZ);"<=" & DÁTUM(ÉV(B4);HÓNAP(B4);NAP(B4)));"")
-
KaliJoe
tag
-
KaliJoe
tag
válasz
slashing #24690 üzenetére
Igen. Amit leírtál az igaz. Hiszen így állítottam be, h a hónap napjain üres legyen a mező, kivéve a végét.
Azonban sajnos, ez nem a teljes megoldás. Mivel a hónapok változó hosszúak és 28 naptól 31 napig bármilyen hosszúságúak lehetnek, mindig meg kell tudom adni a hónap elejét, h onnan kezdődjön az összegzés... anélkül, hogy tudnám, éppen milyen hónap van, 28-as, 29-es, 30-as, vagy 31-es?
Hát a probléma tulajdonképpen ez. Nem tudom mihez kötni, és megtalálni a hónap elejét.
-
slashing
senior tag
válasz
slashing #24656 üzenetére
ááá f.... az utolsó képlet nem lesz jó mert félkövérré akartam rakni de programkódban nem rakja félkövérrés szóval
=INDEX($A$1:$D$4;HOL.VAN(H2&". Kat";$A$1:$A$4;0);HOL.VAN(I2;$A$1:$D$1;0))
fékövér amit módosítottam rajta, egyszóval ha csak simán 1 érték van a kategóira oszlopban akkor hozzá fűzzük azt ami hiányzik onnan: &". kat"
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #24619 üzenetére
Szia!
Ez a Microsoft legutóbbi (dec. 9) Office biztonsági frissítésének "eredménye". Meg kell keresned a TEMP könyvtárak alatt az MSforms.exd állományokat és ki kell törölni onnan.
Ezután már menni fog.
itt a leírásaÜdv.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
slashing #24619 üzenetére
Nem volt még soha ilyen problémám csak gugliztam egy kicsit. Hátha errefelé kell keresni a megoldást.
http://support2.microsoft.com/kb/840926
Esetleg itt:
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #24596 üzenetére
Szia!
Akkor leírom egyben:
Application.Enableevents=false
If Target.Column = 15 And IsNumeric(Target) Then
Target.NumberFormat = "h:mm;@"
Else
if target.value<>"N/A" then
application.undo
msgbox "Helytelen adat"
'Target.NumberFormat = "General"
endif
End If
Application.Enableevents=TrueArra figyelj, hogy az "N/A" szöveg nem azonos az N/A hibával! Ide most szöveget kell írni. Ha a hibát szeretnéd, akkor azt másképpen kell.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #24593 üzenetére
Szia!
Még valami: Ha már egyszer úgyis meg kell nézni, hogy jót írt-e be, azt be lehetne építeni a fenti makróba és akkor az egész validálást ki lehet iktatni:
Én beszúrnám még ezt a sort az else után az előző makrómban:
if target.value<>"N/A" then
utána jön az Undo, az üzenet és ne felejtsd el az ezt záró end if -et.Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #24593 üzenetére
Szia!
Ugyan nem egészen látom a logikáját annak, hogy miért formátumhoz kötöd a validálást, de az ellenőrzéshez az alábbiakat ajánlom:
If Target.Column = 15 And IsNumeric(Target) Then
Target.NumberFormat = "h:mm;@"
Else
application.undo
msgbox "Helytelen adat"
'Target.NumberFormat = "General"
End IfLehet, hogy a kikommentelt sor is kell, nézd meg lsz.
Üdv.
-
-
firemanus82
senior tag
válasz
slashing #24550 üzenetére
Annyiban segíts még nekem légyszi, hogy hogyan tudom ezt két külön munkalapon megvalósítani? A "Beosztas" nevűben vannak a nevek, a "Munka2" nevűben a Diagram területek. Próbáltam megcímezni a kódot, de valami még hiányzik... Hibát ír ki, hogy Object required. 424. Nem talál objektumot. Ha egy lapon van minden, akkor megy (tehát nem fájlnév probléma)
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If beosztas.Target.Row = 3 And beosztas.Target.Column = 2 Then
Munka2.ChartObjects("Diagram 1").Select
ActiveChart.ChartArea.Format.Fill.UserPicture ("c:\" & Target & ".jpg")
Target.Select
End If
End Sub -
firemanus82
senior tag
válasz
slashing #24546 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Sajnos excel -ben kell valamit kitalálnom, mert delphiben (tudom elavult - akárcsak én is
) programként megcsinálnám, de nem lehet bevinni semmilyen programot. Így marad az excel. Igazából egy "szolgálat szervező" tábla lenne. Jelenleg így fest [link]
Szóval ezt kellene rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest