- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Tudna Valaki segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az alábbi dologban kérném a segítségeteket, biztosan egyszerű, de én már elveztettem a fonalat.
Egyszerű jelenléti ív, amiben az kell számolnom, hogy a ledolgozott órákból, mi esik 6-22 és 22-6
közé.
Készítettem egy kis mintát, valahogy így kellene megoldanom.
Előre is köszönöm: -
gaborlajos
csendes tag
Szia!
Köszönöm szépen, ez nagyon érdekes megoldás,el is mentettem, de ez is csak engem minősít, de nem nem tudom lefordítani az én problémámra. Ha jól értem, akkor ez a szabályozott munkaidőhöz képes számolja a pihenőórákat és a túlórát. Nálam viszont ez esetleges és ebben a intervallumban határoztuk meg a nappalra(6-22) ill. az éjszakára (22-6) járó bért. ezért kell ez a bontás.
Köszönöm.
-
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérném a segítségeteket, biztosan egyszerű, de én már elveztettem a fonalat.
Egyszerű jelenléti ív, amiben az kell számolnom, hogy a ledolgozott órákból, mi esik 6-22 és 22-6
közé.
Készítettem egy kis mintát, valahogy így kellene megoldanom.
Előre is köszönöm:
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/27/423054_p0m2lwazua90xvw3_excell_jpg.jpg -
gaborlajos
csendes tag
-
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Van e arra lehetőség az Excel-ben, hogy egy munkafüzet oldalai közül azokat ne nyomtassa ki, ahol valami hiányzik.
Konkrétan, Ha ez a mező üres akkor ezt az oldalt ne nyomtassa ki.Előre is köszönöm.
G.L. -
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan nagyon triviális a dolog, de már nagyon este van.
Hogyan tudnám ki íratni a két dátum közti napokat, úgy hogy a jelölő-
négyszöget IGAZRA állítom.
Talán a kép is segít.Üdv:
-
gaborlajos
csendes tag
válasz
gaborlajos #25173 üzenetére
Köszönöm szépen, ez így működik.
Üdv:
-
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van két legördülő listám, az egyikben cégnevek vannak, a másikban a cégek dolgozóinak neve. Az adatokat egy-egy oszlopból veszi. Hogyan lehet azt megoldani, hogy a cég kiválasztása után a dolgozók legördülő listában csak az adott cég dolgozói jelenjenek meg. Most úgy van, hogy a Cégek és a Cég dolgozói is ugyanazt a sorszámot kapták, így kiválogatni ki tudom, de a legördülő listában ott jelennek meg ahol az eredeti oszlopban voltak, tehát akár a legvégén is. Az szeretném elérni, hogy a legördülő lista elejére kerüljenek.Üdv:G.L.
-
gaborlajos
csendes tag
válasz
Fferi50 #24859 üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van, de mivel akár néhány száz emberről is lehet szó, ezért listát készíteni nem reális alternatíva. Bízom benne, hogy annyira azért vannak értelmesek, hogy elfogadják az Excel által felajánlott nevet a kezdőbetű beírására. Ezért aztán elég lenne a kód is.
Köszönöm, hogy ennyit foglalkozol a problémámmal.Üdv: G.L.
-
gaborlajos
csendes tag
válasz
Fferi50 #24857 üzenetére
Szia!
Igazából semmi mást nem szeretnék, mint a többször is előfordulható dolgozók nevét, egymás alá íratni.Itt nem kell összesíteni semmit.Ez majd átkerül egy másik lapra a megfelelő helyre, az már nem gond. Azért van két oszlop mert abba is kerülnek nevek ugyan ezen elv alapján. Az Office 2015-ös, és magyar nyelvű.
Üdv:
-
gaborlajos
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a megoldáshoz. Van egy oszlopom amiben nevek vannak, és lehetnek benne üres cellák is, és ezek ismétlődhetnek is.Egy másik oszlopba át kéne íratnom egymás alá, de minden nevet már csak egyszer. Hát ez meghaladja a képességeimet.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest