- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
fecske13 #33121 üzenetére
Köszönöm azért Neked is!
A SZÖVEG függvényt ismerem, ezexerint nem ez volt a megoldás, hanem Delila új makrója.
Még egyszer köszönöm Neked is, Delila!
A makródat majd kibővítem, hogy az összes sort (cellát) átalakítsa és akkor tényleg csak egy gombnyomás lesz a szöveg "megírása".
-
sajog159
aktív tag
válasz
fecske13 #32263 üzenetére
Szia,
A megoldást a MS Community fórumon írtam le, ha kíváncsi vagy az egészre itt megtalálod.
De bemásolom ide is:
1. Le kell tölteni az export.xls fájlt.
2. Fájlkezelőben jobb klikk az export.xls-re.
3. Kinyíló ablakban Általános fül, jobb alsó részen kipipálni a Tiltás feloldása kockát. Majd Alkalmaz gomb, és a végén OK. Az alábbi kép mutatja:4. Ezt követően „szokásos” módon kinyitható Excel 2013-ban (kinyíló figyelmeztető ablakban Igén gomb).
Remélhetőleg ez csak átmeneti megoldás és az OTP talán előbb vagy utóbb megoldja, hogy Excel 2013 számára is „ehető” formátumban lehessen exportálni xls fájlokat.
Ha Nálad is működik ez a megoldás, írj erről egy mondatod majd.
Üdv,
-
sztanozs
veterán
válasz
fecske13 #24675 üzenetére
Szerintem a decemberi MS Office patch miatt van (ami a "fejlettebb" ActiveX-védelmet biztosítaná).
-
slashing
senior tag
válasz
fecske13 #24671 üzenetére
Hát én csak a könyvtárnévből gondolom hogy ez egy hálózati meghajtó vagy felhőből szinkronizált meghajtó vagy valami hasonló és így csak egy szimpla kérdés amit amúgy is szokott kérdezni mikor elöszőr nyitja meg az ember a fájlt hogy megbízol-e benne vagy sem... de ez csak tipp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest