- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #37959 üzenetére
Viszonylag sokáig kerestem normális teljesítményű hátsó lámpát (igaz "csak" Alin), de ennél kisebbet nem találtam, csak nagyobbakat. Legrosszabb esetben el lehet fordítani vízszintes állásba.
Az akksi védelem nem tudom mennyire komoly benne, de lemerítettem teljesen már kb 5 alkalommal és eddig mindig fel tudtam tölteni, az jó jel. Bár tény hogy bárminemű százalékos akksi állapot visszajelzés nélkül amúgy is ajánlott feltölteni hosszabb tekerések előtt. -
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #37554 üzenetére
Annyira sokat nem tekerek sötétedés után, szóval lehet hogy a hosszútávú tapasztalatom tényleg jó hosszú távú lesz
De azért szerintem első benyomás alapján is lehet látni hogy melyik tetszik jobban az embernek, ahogy nálad is látható volt az S2+ és az X2 esetén.
#37547 Gargouille: Ne mondj ilyet, még a végén vennem "kell" egy 4C színűt is
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #37513 üzenetére
Pont nekem is volt ilyesmi gondolatom az utóbbi időkben, hogy kéne egy melegebb színű S2+ is szintén biciklizéshez, szóval rászántam magam és vettem egy 3B színűt, pont ma adták fel, remélhetőleg 2 hét alatt itt is lesz.
Ha gondolod készítek pár összehasonlító képet, bár a jelenlegi időjárást elnézve valószínűleg a közeljövőben csökkentve lesz a biciklizés mennyisége, főleg sötétedés után, szóval max itthonra marad az összehasonlítás.
Igazából a noname kínai csodákhoz képest még az 1A-nak is kellemes színe van, betonon jobban látszik hogy hideg fehér, fás környezetben kevésbé vettem észre. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #37512 üzenetére
Zozz mérése rendben van. Az akkumulátor viselkedése, ahol kel keresni az okokat.
Ha a lámpa készenléti áramfelvétele 300 uA, akkor is jó sokáig bírja.
0,3 mA = 300 uA = 0,0003 A > 3000 Ah -ás akkumulátorral 10000 óra = 416 nap (ami több mint 1 év)
Viszont ha idősebb, nem minőségi az akkumulátor, nagyobb árammal van kisütve, nagyobb fokozaton világít a lámpa, csökken az akkumulátor elérhető kapacitása. Itt találsz tesztet a Li-Ion akkumulátorokhoz.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #36988 üzenetére
Megértve. Akkor hagyjuk a tiszteletköröket. Titeket legalább nem magázlak.
Mire gondoltál az egyéni teljesítménnyel?
Ha több embernek szeretnék üzenni, milyen módon lehetne?
Cyberneko
Egyetértek veled. Részben.
Azért az osztott tükör a Fenix FD20 / FD30 esetében, vagy akár a hibrid TIR lencsék is tudnak jó szórt fényt biztosítani. Sőt a sima TIR lencsés lámpák, mint pl az Astrolux S41, S42, is tudják rendesen szórni a fényt. De ezek már vastagabbak, ahogy a legtöbb hibrid TIR lencse. Azért az Olight FIX HIBRID TIR lencsés lámpái elég aprók.
Az EDC szerintem - minél kisebb, de még használható méretben, használható fényerővel. A többi dolog már csak hab a tortán. Pl. az azonnali hozzáférés legalább 3 választható fokozathoz is nagyon tetszik.
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #36808 üzenetére
Ha már így szóba hoztad (és lehet, hogy más is így jár mint te), nekem van egy csomag ilyen mindig a táskámban. Ez egy ún. sebzáró csík, pontosan arra van amire neked is kellett volna, a szétnyílt sebet fogja össze varrás nélkül. Még kórházban is használják, ha olyan a seb, akkor így zárják és nem varrással.
Én azért tartom magamnál mert sokat nyúlkálok rack szekrényekben és ott vannak sorjás lemezek néha amik ugyanilyen ronda vágást okoznak mint amit te is elszenvedtél (és rendszerint nincs a közelben elsősegély doboz vagy ha igen, akkor ilyen sebzáró tuti nincs benne), másrészt a gyerekeim is hajlamosak néha nagyokat borulni.
Én besétáltam az első patikába és ott vettem, csak pár száz forint, nem tétel, akár a tárcádban is elfér és ezen ne múljon, hogy egy életre viselsz valami ronda forradást vagy sem.
Bocs ha nagyon off a téma, de ha már így előjött a lámpázás kapcsán hátha másnak is jól jön az info...
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #36736 üzenetére
Én sem érzem egetverőnek ezeket, többször leírtam, hogy egy jó kis lámpa ez. Ha úgy hangzott akkor elnézést, nem fogalmaztam jól.
Az üvegtörővel próbáltál is már törni? Mert én tuti nem találnám el vele, biztos az egész tailcap megsínlené az üvegtörést, nem csak a pöcök.
-
kner
csendes tag
válasz
benfolds #36681 üzenetére
Jó lámpa az F1.
Szerintem az tök normális, hogy néha egy menetet vagy tömítést meg kell szilikonzsírozni.
Ha valakit zavar, hogy a tailcap-en van a klipsz, hát ne tegye rá. Vagy húttál rá egy kis darab nejlont a lámpatestre, mikor letekered. Mondjuk beépített töltő mellett max. terepen tekered le akksicseréhez.
Nem kell bele OP refi, ez pont így jó, ahogy van. Még elegendő a szórt fénye, de elég messze visz.
Azt se felejtsük el, hogy van tisztességes drivere, nem PWM-ezik, mint a Convoy S2/S3.
Érteni kell, nem kritizálni. Meg a helyén kell kezelni elvárások terén. 13 dollárért egyenesen ajándék volt (vettem is egy másodikat, így most melegfehérem is van már - az elsőt még 30 dollárért vettem, de szerintem annyit is megért).
Megoldották a kotyogást is. Ez a mostani már nem csinálja. Csak az akksi kocog, ha nagyon ütögetem.
Nem a világ legjobb lámpája, ez tény. A DS21-et jobban szeretem és gyakrabban is használom.
A tokja nem szűk. Pont így jó. Tavaly december óta van meg az első. Eleinte picit szuszakolgatni kell, finoman. Aztán pont jól ki fog tágulni. Persze ki mihez van szokva. Nekem nincs vele bajom, hogy passzos. A nyitott tokoknál szerintem sokkal jobb.Kesztyűtartóba, táska mélyére, kerékpárlámpának vagy utazólámpának ideális.
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #36681 üzenetére
Más nevében nem tudok nyilatkozni, én a magam részéről csalódott nem vagyok, de szerintem kicsit túl beleéltem magam abba amit mások írtak róla és amikor a kezembe vettem és ezekkel az elvárásokkal megnéztem akkor kijózanodtam valamennyire.
A fénye remek amúgy, szerintem nagyon jól eltalálták a vetítési képet és a fokozatokat is, tehát egy rettentő jól használható fényű lámpa. Így pár nap nyúzás után a formája is megtetszett, jó kézbe fogni. Nekem kicsit nagyobb a tenyerem, az S2+ meg az S3 néha aprócskának érződött, de ez meg pont az a méret amit nagyon jól meg tudok fogni.
Ami - szigorúan szubjektív oldalról - engem picit "bánt" az az, hogy:
- Bár jó a design de valahogy a felülete olyan túl fényes, "bazárias" az anodizálás (legalábbis a többi lámpámhoz képest).
- Az oldalkapcsoló bizonytalan, van sokszor, hogy kétszer kell megnyomnom ahhoz, hogy váltson (vajon meddig fogja bírni? Kilazul idővel?).
- Csúszós a lámpatest, már kétszer volt, hogy majdnem kiejtettem a kezemből. Ha majd erdőben, saras kézzel használom lehet szentségelni fogok.
- Az üvegtörő pöcök a tailcap-en egyszerűen igénytelen, gagyi.Jó lámpa, használom is, de ha ránézek vagy a kezembe veszem akkor hiányzik a minőségérzet. A magam részéről ezért írtam, hogy szerintem a 13 dollárnál nem ért többet. Nincs vele baj, csak hiányzik az a kis nehezen megfogalmazható plusz belőle, amitől például úgy bele vagyok zúgva a Convoy lámpáimba, azokról úgy érzem az életemet is rábíznám, pedig lehet, hogy semmivel sem jobbak mint az F1, csak a feeling megvan.
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #36191 üzenetére
Csak megerősíteni tudom amit leírtál, én is ugyanezt tapasztalom ismerősi körben. Ha már bonyolultabb valami mint egy fagolyó akkor biztos, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, másrészt tényleg csak a throwert értékelik, "mer annak mennyivel erősebb fénye van, látod sokkal messzebb világít".
Baráti társaságban sütögettünk még nyáron egyik éjjel és az S3-al világítottam. Az egyik srác lefitymállta, hogy hát ez semmi, ő piacon vett olyan lámpát ami szintén 18650 de 200 méterre "mindent bevilágít", sokkal erőssebb. Mondom neki, ez amit látsz kb. 700 lumen, de ha fókuszálva lenne nagyon messzire vinne, nem (csak) a fényerőtől függ, hogy milyen messze világít, hanem főleg a tükörtől meg a vetítési képétől.. Na mit ad isten 1 hónapra rá megint összejöttünk ugyanúgy, elvittem a C8-ast is, ő nála meg pont ott volt a "csodalámpa". 2 akksis noname thrower volt, valami egész kékes hideg színnel, elvilágított vagy 60-80 méterre is, igaz ott már elfogyott a fénye. Mondom neki, figyelj, itt ez a C8. Lumen számra gyakorlatilag pont ugyanannyi jön ki belőle mint a szerinted gyengusz S2+ -ból (szintén ott volt). Ugyanaz a led, driver stb. csak az a különbség, hogy ebbe más a reflektor. Aztán bekapcsoltam neki, ő meg pislogott, hogy "de hát ez vagy 100-150 méterre is elvilágít"! Szerintem azóta sem érti, hogy hogyan lehet ugyanakkora kibocsátott fénymennyiség, mégis ekkora különbség.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #36191 üzenetére
Ezért is vagyok bajban a 4830 lumenes small sunnal meg a tripla ledes Jaxman E2L-el. El akarom adni őket de honnan tudom én a vevőről hogy kellően felkészült ezekre? Legtöbb ismerősömnek akik szintén nem hülyék egy BLF A6 vagy egy Biscotti firmware is problémákat okoz...Jó a 30 lámpánál néha én se tudom hirtelen, hogy a Skilhunt, manker, Utorch közül melyiknek az 1 kattintás minimum vagy az 1 kattintás utoljára használt mód, de hamar rájövök. S41-el asszony is járt úgy hogy bekapcsolta, nem látta a fényt mert moon mód, kikapcsolta majd újra be. Azt meg ugye egy visszalépésnek vette az meg turbo. ő meg addig fogta kézben míg én a sötétben beálltam a garázsba. Aztán meg mondja hogy ez rohadt forró... Bár ő általában képben van vele melyik az a néhány amit nyugodtan használhat. A többit nem piszkálja. Csak akkor épp az volt nálam.
Valahogy az a probléma és ezt majdnem Szó szerint láttam BLF-en ma éjjel: Az emberek egy láncfűrésznél, fűnyírónál, gázlámpánál, fúrógépnél stb tudják, hogy az veszélyes szerszám. Egy lámpánál nincsenek erre felkészülve mert nem találkoznak ilyenekkel. Eszükbe se jut hogy ez felhevülhet 100 fokra is és égési sérüléseket okozhat. Még egy lézerrel is óvatosabbak mert az lézer.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #35983 üzenetére
Nem biztos hogy teli Aspire 18350 akksival mértem így valószínűleg a két legnagyobb mód több teli akkunál de a többi valós mert ott nem eshet be a feszültség.
lockolva vagy OFF: 0,031mA
lockolva piros gomb villogással:1,477/2,55mAL1:3,58mA
L2:30,1mAM1:62,8mA
M2:130mAH1:306mA
H2:780mAT1:1,15A
T2:1.7AÉn legtöbbet a H1-et használom
-
jozsi252
veterán
válasz
benfolds #35869 üzenetére
Olight H2R-nek a pántjával én is szenvedtem mire be tudtam rendesen állítani, de csak 1x kell utána már pöpecül áll a fejemen.
Közbe hát egye fene én is megrendeltem a BLF Q8-at, bár én DHL-el. Kíváncsi vagyok rá hogy az okt 10.-ét tartják-e postázásra, vagy esetleg hamarabb fogják.
Volt már hogy 2-3 hetet írt egy termékre de másnap postázták, és nem csak 1x fordult elő. Most tesztelem őket legalább.Előre ver a víz hogyha arra gondolok hogy ezt a Narsilt mennyire lesz nehéz beállítani, de remélem nem lesz gázos.
-
demars
addikt
válasz
benfolds #35757 üzenetére
Köszi, átolvastam. Nézegetem a bolt kínálatát.
Kb körvonalazódott, hogy mit is szeretnék .
Convoy C8
Convoy S2+
Skilhunt H03
Ha jól olvastam mindegyikbe 1 db 18650 akku megy. Rendelnék tehát abból 4 db -ot és egy töltőt is hozzá.
Ez így megfelelő "összeállítás"? Kupon kódokkal hogy lehet játszani? Gondolom fizetéskor kéri, még egyiket se tettem a kosárba.
Köszi a segítséget! -
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #35697 üzenetére
Én is 9 cellás notebook akksiból bontott cellákat használok, 2600mah-s Samsung cellák voltak benne, kb 2 évesek. Már majdnem egy éve használom őket és eddig semmi probléma nincs velük, igaz tényleges kapacitást nem mértem, tehát lehet nem tudják már a gyári értéket, de a zseblámpáimban remekül működnek. Úgy vagyok vele, hogy majd ha elkezdenek kihalni akkor veszek Panasonic NCR18650B cellákat oszt jónapot.
Ha nem forrósodik és látszólag nem veszíti el hamar a töltést (ha elmegy 2 órát közepes fokozaton akkor legalább 2000mah-t még tud) akkor szerintem nyugodtan használd. Max legyél résen és ellenőrizgesd, hogy nem tapasztalsz e valami furcsát és ha igen akkor kuka.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #35354 üzenetére
nos, az említett, forrósodásig töltött 2600 mAh-s akksit beletettem az s3-ba és magam mellett az íróasztalon merülésig hajtottam (mármint amíg villogással el nem kezdte jelezni a lámpa az alacsony feszt). pontosan 2 órát ment középső fokozaton. tehát a kapacitásával elvileg semmi probléma. utána újra töltőre tettem, néha ránéztem, hogy melegszik-e, de egyáltalán nem melegedett. 2120 mAh ment bele. asszem nem kockáztatok sokat, ha mégis megtartom. ellenvélemény? 3 jó cella egy kidobásra ítélt laptop akksiból nem rossz szvsz. bár ha az ujjamat is beleszámolom, amin bontás közben a szikével örökös nyomot hagytam, sőt, még azt sem tudom, hogy érezni fogok-e azzal az ujjbegyemmel, akkor már másik irányba billen a mérleg.
legközelebb szigorúan erős kesztyű és nagyobb odafigyelés.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
benfolds #35657 üzenetére
A nagy részük tényleg KIS bizbasz, szóval ami nem kell, az köszöni szépen, jól elvan egy kicsi dobozban.
A táblázat készítése előtt rendeltem egyébként a minőségi tölötfejeket, USB kábeleket..., ami elvileg fogyóeszköz, de annyira jól bírják, hogy már azokat is szórom, ha kéri valaki. Ezek közül is soknak ez a sorsa. -
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #35480 üzenetére
Jáááj, ez a kis síp a végén, ez nagyon bazári. Meg a színe is. Akkor már inkább ez: CooYoo Quantum
-
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #35396 üzenetére
Ráadásul ez a feleségemnek lesz aki igen gyakran lenyúlja a gyerekek kis gagyi fejlámpáját (mert ugye hogy nézne ki ha a 3 meg 5 éves fiaimnak nem lenne saját fejlámpája?!
) mindig véletlenül kell neki, hol a sütőbe néz be vele, hol varr valamit vagy manikűrözik... szóval ő sem menekül, ha már rábeszélt engem a Zanflare F1-re akkor most őt is utoléri a végzet.
-
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #35142 üzenetére
S2 családból is nézegetek, akarok venni hozzá 10-15 fok körüli lencsét, de nem döntöttem még el, honnan, és melyiket. de az M1 (én azt választanám az M2 helyett) is elgondolkodtatott, valszeg tényleg jó átmenet az S2 és a C8 között. LED cserétől nem ijedek meg, sőt, inkább üres hostokat nézek
driver úgyis úton van már..
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #35065 üzenetére
Igen, néha nekem is felugrik szponzorált hirdetés "hatalmas akciókról", amiken többszörös egy lámpa ára, mint akció nélkül kínai oldalakról
Valóban van belőle fehér változat is (meg kék is, nem tudom miért), de a vetítési képe miatt nem igazán fog vele látni az ember. Látszódni fog, az tény, de ahhoz meg drága úgymond, arra vannak jobb megoldások.#35045 BB9000: Még nem mértem meg konkrétan, de megpróbálkozok a dologgal, nem tudom mikorra fogok végezni vele.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #35039 üzenetére
Megnéztem, elég korrekt minőségnek tűnik. Nem tartom kizártnak, hogy egy esést is túlélne. Bár nem tudom Te hogy használnád, nekem személy szerint közvetlenül a nyereg alá van felszerelve függőlegesen, szóval úgymond a nyereg felfogná az ütést. De eséssel kapcsolatos tapasztalatom nincs még
Ha esetleg ezt veszed, akkor egy jó tanács: A microUSB fedővel vigyázz, nagyon gyenge a rögzítése, én kb a nulladik másodpercben kitéptem (szerintem rossz oldalról akartam kinyitni), vehettem hozzá utólag gumis microUSB fedőt
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #35010 üzenetére
Én a legutóbbi vásárlásom során ilyet vettem, bár itt például olcsóbb, az elsőt csak azért linkeltem, mert ott több információ van a termékről
Fent van GB-n is ha az szimpatikusabb.
Készítettem pár összehasonlító képet is.
Itt a tipikus 5 ledes, 2 lézeres hátsó lámpával és egy random no name 2 ledes fejlámpával van összehasonlítva.
Itt és itt pedig egy low módra állított S2+ x8-al hasonlítottam össze.Ha teljesen szemből nézi az ember közelről, max fényerőn, akkor vakít (persze nem annyira, mint egy S2+), de a biciklisek szeme úgyis kb 0,5 méterrel a lámpa fölött van, az autósoké még kb 1 méterrel balra, úgy pedig bőven elviselhető szerintem. 50%-os fényerőn szemből sem vakít, csak úgy meg nincs villogó üzemmód.
De őszintén szólva nem hiszem, hogy mellé lehetne nyúlni ezekkel a cob típusú ledekkel, terméktől függetlenül, elég tisztességes fényük van a hagyományos leddel rendelkező lámpákhoz képest (lásd: első összehasonlító kép)
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #34938 üzenetére
ha már off-olok: most preorderben 5,4$ ez a villogó. 3,7V-os, 500 mAh beépített akksi, 500 (??) lumen, tetszik, hogy felfekszik a nyeregcsőre, nem ilyen kiálló, műanyag izére kell felfogatni. ha a lumenszám fele igaz, már akkor brutális, kéne rendelni, de komolyan attól tartok, hogy túl erős a fénye (hátsó villogónak használnám). egyik ismerős autósként panaszkodott már nekem bicikli hátsó villogóra is...vélemény? nemrég jött meg egy ilyen gb-ről, de nem vagyok elájulva tőle. persze 1 dollárért okés (főleg, hogy itthon boltban ugyanez 1300 ft)
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #34861 üzenetére
lehet, hogy eszembe kellene jutnia valaminek, ami kézenfekvő, de nem történik.. a cinkfestékből van egy változatom, az nem vezet magában, fémre fújva nem tudom, hogy viselkedik. én eredetileg azért ónoztam, hogy jobban kilógjon a síkból a pozitív pólus, meg hogy ne karcoljon a ponthegesztés nyoma. tűreszelővel szedtem le a maradékot, aztán forrasztópáka. én inkább nem biztatnálak, ha nincs kicsi gyakorlatod se, jobb a béke
Grafit festéket szoktam használni árnyékolásra, de az meg nem masszív mechanikusan. árnyékoláshoz szuper, de azért nem nulla az ellenállása se.. -
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #34859 üzenetére
a saját bontott celláimat ónoztam pákával, jó vastag heggyel pár másodperc alatt befutja, főleg folyasztószerrel. Akitől vettem később pár (egyébként nem bontott) cellát, ő mondta, hogy úgy csinálja, hogy forrasztás után azonnal vizes szivacsra nyomja (pákaszivacs), hogy gyorsabban hűljön le. én előtte nem csináltam, így em volt gond, de azért mindenki saját felelősségre melegítsen lítium cellát. A negatív pólus a kritikusabb, mert a plusznál úgyis hosszabb az útja a hőnek, de a negatívnál is egy jó pákával olyan, hogy a másik végét kézben foghatod, olyan gyorsan lehet végezni, és ezalatt nem melegszik hosszan át.
-
-
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #34424 üzenetére
nos, ma alaposan leteszteltem az x8-as S3-am max. fokozatát biciklin. ugye mostanában éjszaka sincs hűvösebb 22-23 foknál, szóval ez kb. a legmelegebb, ami este lehet. ehhez képest hiába küldtem neki a maxot, csak nem akart melegedni. dombon fölfelé kb. kézmeleg volt, lefelé szinte teljesen visszahűlt. nem akartam elhinni, többször kapcsolgattam, hogy tényleg max-on megy-e. azon volt. konklúzió: aki biciklire veszi, ne parázzon, hogy melegedni fog a lámpa, teljesen felesleges.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #34433 üzenetére
Ha mindenképp a táv a fontos tehát szemmel láthatóan kevés a 100-150m akkor XP-L HI. Ha az a fontos hogy a 100-150m hatótávhoz a lehető legnagyobb hot spot tartozzon hogy közel is használható legyen akkor XM-L2. de jelenleg az új XP-L HI ledes C8-akat réz csillaggal adják már így azzal hosszabb életű lesz a led és jobban elvonja a hőt tehát nem esik be a fényerő olyan hamar. Mondjuk 2,8A-en hajtott C8-nál ez a veszély nem nagy.
Ha kell csinálok képet róluk valahol szabadban ugyanott ugyanakkor.ZolkoW: Gratula az építéshez!
Lámpás kolléga nem bírja megvárni a BLF GT-t így át kell alakítanom a neki eladott Palight BOSS1-et XHP35 HI-re. igaz ennek csak 86mm a refi a 120-al szemben de szerintem nem lesz olyan rossz.
Fókuszpróba:
Gyári driver lepucolva és LD51 megy a helyére aminek 8,4V kell vagyis két akksi sorba. Ez 8 db 26350-el lesz megoldva a 4 db 26650 helyén. Hővezető szilikon a driverre kell mert melegedni fog.
Led csillag épp ragasztódik Fujik hővezető ragasztóval a helyére:
Jelenleg itt tart. -
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #34424 üzenetére
Méréskor a szobában 24-25 fok lehetett, a ventilátoron áthaladt levegő hőmérsékletéről viszont nincs információm sajnos.
Persze, ez olyan dolog, hogy függ az időjárástól is, a sebességtől is és a használt fokozattól is, ebből adódóan minden esetet megmérni lehetetlen. De rossz esetben is legalább egy 10 fokot tud hűteni a menetszél, ami nem rossz. Milyen jó lenne ilyenkor egy pár hűtőborda -
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #34395 üzenetére
de ezek szerint én meg hiába írom le harmadszor,hogy a fixnek mégkisebbnek látszik a képen a kormánybilincse, azt hova tegyem?! mindegy, jön majd valami rendes rögzítő,az majd megoldja. amúgy jókat röhögök a webshopok leírásain, ami fontos lenne, sosem említik meg, de készítenek 5 tökegyforma információmentes képet. a legújabb: réz LED csillag, felülről körbefotózva, színe (mint információ) : fehér és RÓZSASZÍN. vazze, látszik,hogy azt se tudják,mire való...
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #34387 üzenetére
ez ilyen előzetes megfigyelés, egy rövidke kör alapján. a koncentrált nyaláb miatt fél fényerőn is elég jó megvilágítást produkál középen, szóval aszfalton eleget látni vele, de van egy kis szórt fénye is. s2+ esetén jobban igényeltem a teljes fényerőt, és ebből sok lumen tulajdonképpen elpazarlódik. tartó: ennek a forgatható fejű változata, annak saknos merev műanyag az alja. ráerőltettem a 31.8-as kormányra, de hisszabb csavar kellett a megfogatáshoz, annyira szétnyílt az alja. az meg visszahúzta. a másodikat megpróbáltam a saját csavarjával feltenni, de az erőltetéstől eltört. így nem tudtam egymás mellett kipróbálni a két különböző lámpát
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #34315 üzenetére
Sima Lii100-on van USB kimenet power bank funkciónak. Lii100B-n nincs power ban funkció és kimenet. Ennyi a különbség. Minden másban egyformák. De a power bank nem igazán szuperált mert nekem folyton abbahagyta a töltést ha kis áramfelvételű cuccot raktam rá így nem nagy veszteség.
-
-szabi-
addikt
válasz
benfolds #34279 üzenetére
Hi
Nemrég van meg, egy C8-nál komolyabb, de még viszonylag kompakt méretű thrower akartam.
Ez alapján eléggé leszűkült erre a lámpára.
Múltkor este kipróbáltam, rendben van.
Korábban még gondolkodtam egy igazi "ultimate thrower" lámpán.
Viszont ez alapján azt is eldöntöttem, nekem ennél erősebb már nem kell.
Amit elvártam arra teljesen megfelel.
Egyenlőre ennyi, mindössze pár nap tapasztalatom van.üdv
szabi -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #34234 üzenetére
Az off-ba tétel megtörtént, a töltéshez pedig két tippem van.
Elsőre az, hogy a telefontöltőd gyári kábelével próbáld ki, hogy mennyire melegszik azzal töltve a telefon. Mármint azt dugd a powerbank-ba. A másik: tényleg valami gebasz van velük és nem bírnak rendesen tölteni. A xiaomi itthon tökéletesen bevált és teszi a dolgát. Nem mellesleg, a 10000mAh powerbank gyorsabban tölti telefonját zasszonynak, mint a gyári 220-as adapterImádja.
Úton van elvileg jóféle DIY powerbank, 1-2 hónap és lesz cikk is belőle. Tudom, most lenne a legjobb, max ha rám írsz 2-3 hét múlva akkor neked megírom priviben, hogy vált be. Most sok apróságot vettem, el fog velük menni az idő, mire mindből lesz cikk is. -
jozsi252
veterán
válasz
benfolds #34136 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy jól nézzen ki egy lámpa, hanem arról hogy a kialakítása olyan legyen ami nem vakítja el a szembejövőt.
Ez pont olyan mikor jön szembe egy olyan autós akinek mindenfele világít a tompított, csak arra nem amerre kellene. Pont ugyanennyire szar amikor mész a sötétbe, és egyszer csak megvakítanak egy ilyennel.Nézd meg a Fenix bicajlámpájának hogy van megoldva a refi kialakítása. Ha lenne ilyen az olcsóbb kategóriába, nyilván azt ajánlanám mindenkinek én is, de még nem találkoztam ilyennel gyári kialakításba sajnos. Fenix BC30R egy nagyon jó kis bicajos lámpa. Kintről meg lehet kuponozni, így 80$ környékén el lehet hozni. Itthon 56k..
-
jjeahh
nagyúr
válasz
benfolds #34132 üzenetére
Kösz! Amúgy ha már prizma és lámpák, létezik olyan lámpa amiben prizma is van? 2 legyet egy csapásra és nem hiszem, hogy belekötnének... A pici csengőnek eddig nem tört le a csengetője, pedig már kapott ütést is. Egy dolog nem tetszik vele kapcsolatban: csak úgy lehet felrakni a kormányra, ha leveszed a markolatot, váltót, féket, mindent ami előtte van
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #33975 üzenetére
Ezt a konkrét lámpát mivel nem voltam benne biztos hogy egyáltalán sikerül megjavítani és ha igen akkor is valószínű nem lesz olyan tartós mint gyárilag az én javaslatomra leselejtezték. Építettem nekik egy M1-et amire vállaltam 1 év garanciát és azt kifizették nekem. Valamint a Nitecore elemzése miatt a döglött lámpát megtarthattam. Nagyon tetszett nekik az email amiben leírtam a problémákat. Majdnem állásajánlatot is kaptam
Aztán már csak kihívásból nekiestem hátha sikerül valamit kihozni belőle. Nem olyan megbízható mint gyári korában de legalább használható és nem csak egy kupac alaktrész. Azt még nem tudom hogy megtartom ilyennek vagy leszedem róla a fekete bevonatot és felpolírozom.
Köszi az elismeréseket! -
-
ZolkoW
őstag
válasz
benfolds #33961 üzenetére
most telóról nem keresek linket, de a forgathatónak is azonosnak tűnik a lámpát fogó része (kb), és azért vettem inkább azt,mert annak arányában nagyobbnak látszott a kormányt fogó bilincse. ha már a bolt ennyire van képben, hogy ilyen adatokat nem ad meg.. amúgy jobban örültem volna a nem forgathatónak, de 2 dollárért ne várja el az ember,hogy műszaki adatokkal és átgondoltsággal kényeztessék a fölöslegességek helyett
annyi értelme azért van egyébként,hogy a kormány azért pár fokban hajlított,így ha olyan részre fogatom,akkor legalább nem jobbra néz,hanem balra, mert nyilván nem olyan kis fokozatokban állítható,hogy pont egyenesre be lehessen lőni. egyébként ami legjobban tetszett,az csupa fém,és elég keskeny ahhoz,hogy közvetlen a kormányfej mellé férjen, na olyat fogok venni egyszer.
-
peter889
őstag
válasz
benfolds #27968 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, hogy korábban ajánlottad ezt a lámpakonzolt itt: [link]
Csak most jutottam el odáig, hogy megrendelném.
Pár hónapja érkezett az a lámpa, ehhez kellene: [link]Kíváncsi vagyok, hogy továbbra is meg vagy-e a konzollal elégedve? Írtad, hogy masszívan tartja, de elég könnyen kivehető-e a lámpa a konzolból?
Köszönöm szépen előre is.
-
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #33951 üzenetére
Ha nagyon vigyázol rá persze akkor nem karcolódik, de azért elég könnyen össze lehet majszolni ha óvatlanul rakod le keményebb felületre. Nem mondom, hogy ez a jellemző de előfordulhat. Én az első S2+ -omat simán végigszántottam parkettán. Nem kopott le fémig, de randa nyomot hagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest