Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    három napig nem nézek rá a topikra és ekkorát változik a közvélemény? :DDD az utóbbi hetek lieblingje, az F1 egyszerre outfashioned lett? "megkarcolódik", "kicsi a tok", "száraz a menet" stb...ok, és a fénye? mert az szerintem nagyon el van találva. amúgy nálam sem taszítja le az első helyről az s3-at, hiába a sok plusz. szerintem örökké az lesz a kedvenc lámpám, lehet azért is, mert az volt az első, nem tudom.

    ma jött egy x6-os s2+ is, tényleg alig észrevehető a fényáram különbség az x8-ashoz képest. ház körül ez is bőven elég. ami érdekes, hogy ez is gray néven fut, de egész más, antracitszürke színe van, mint a korábban rendelt x8-as s2+-nak és az s3-nak. azok ilyen kékesszürkék inkább. amúgy nagyon jól néz ki, jobban is tetszik, mint a régi szürke.

    szerk: ja, és még egy különbség: a régi s2+ és az s3 1A/1B, de tök egyformák, viszont ez az új s2+ hiába szintén 1B, egész más a színe, semleges fehérnek mondanám (a másik kettőhöz képest), de tök jó, jobban be is jön, mint a régi árnyalat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák