- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #6383 üzenetére
A Diablorol én a 3 idején megcsömöltem. Abba több ezer órám belement...itt a 4nél a S1et végigcsináltam, de már nem volt ingerenciám, se a kövi szezonhoz, se másik karakterhez.
Az EA FC nekem az első amivel így "komolyabban" foglalkozom, de kezdem azt érezni mint bármelyik másik lutris játéknál.
Amihez nem elég az idő és energia, tehát a szerencsén múlik minden, ott az idő után megrekedek. Rengeteg MMO-val a hátam mögött ezt tudom mondani.
Ahol a küzdést díjazzák, ott tudok jó eredményeket elérni, mert ha kell beleteszem amit kell, de ahol minden hiábavaló, mert az én számaimat nem huzzák ki, ott csak egy szintig lehet jutni. Onnan meg "hegyre homokot" szindróma.. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnar123 #6343 üzenetére
Mondjuk én is könnyebben viselnem a Messi ügyet, ha nyitottam volna egy Putellast
De nyilván szar se jött egész promo alatt, kivéve az az 1 szem Ederson. Ma még belebaszok vmennyit az upgradekbe azt kalap kabát. Ami maradt pack azt már holnap nyomom el, kell a fodder Zicohoz.
-
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123 #6284 üzenetére
Na elírtam. Szóval kb 30% kap, és 70 nem...
Amúgy szerintetek pl hogyan tud egy ekkora hibát csinálni az EA. Reggeli meetingen megbeszélik, na ma mi legyen. Legyen egy 86+ sbc a ligákból. Jó. És ennyi, utána se számolnak hány van? Vagy tudják és mondták, hogy jó de az MLS játékost húzd le 0,00000000000000000000000000000001 százalékra. Majd a balfék elfelejtette. Vagy nincs meeting, hanem a dolgozó mondja este a portásnak, hogy majd este ne felejts kirakni valami contentet. Jó. 86 pick jó lesz...
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #6139 üzenetére
Talán a 18-ban vettem utoljára pénzért packot. Nem most fogom újrakezdeni.
Amúgy nem értem az üzlet politikájukat. Hát nem akkor lenne kedve az embereknek méginkább költeni, ha azt látnák hogy pottyan ez az a csomagokból? Ilyen pack weight mellett akkor se vennék packot ha kényszerítenének rá.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123 #5992 üzenetére
Te hulye vagy? Miert kotnek beled. Jobb inkabb irni hogy aaa uristen stb es teged nyomasztani? Pont,hogy azt irom hogy szarjal ra es ne foglalkozz vele,nem er ennyit ez az egesz.
Jatszal tovabb,aztan ha visszakapod orulj,es lepodj meg,ha nem akkor meg koltsek gyogyszerre. -
Szigma70
addikt
válasz
bodnar123 #5977 üzenetére
PC ről próbálod? Esetleg kapcsold ki az adblockert
Már rég volt, de úgy rémlik chaten intézte, mintha visszahívták volna, elő kellett adni a storit, bizonyítani, hogy övé az acc, aztán 1-2 nap volt mire kivizsgálták, de visszakapta coinba majd 8 millát.
persze 1-2 sbc player eltünt, amit nem tudtak visszaadni, de szerencséjére Payet maradt -
Chalez
őstag
válasz
bodnar123 #5675 üzenetére
Értem amit mondasz, de pl az Y gombra elvileg futtatom, szöktetem a játékosaimat. De mégis, van, hogy csak belebuzizik egyet, vagy lepasszolja az ellenfél letámadó csatárainak, vagy odaadja a védőnek. Vagy LB+RB+Y, olyan is létezik?
Van valami jó kis leírás, amit lefordíthatok magamnak a passzokról, támadásfelépítésekről, stb? -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #5658 üzenetére
Ezen irányon elindulva sokkal inkább azokat az accokat kéne boostolni, akik vesznek pl Fifa pontot, és nem azokat akik amúgy hónapok óta lesz*rják a játékot.
Bappe nem tudom hogy jön ide, de én egy Hansennek legalább annyira tudnék örülni mint egy Bappenak, még akkor is ha csak feleannyiba kerül -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #5656 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy itt-ott belenyúlnak a véletlenekbe, főleg a híresebb streamereknél, viszont abba nem látom a pénzügyi megtérülést hogy egy olyan accot "boostolnak" meg, ahol a tulaj már megjelenés után 2 hónappal abbahagyja a játékot, és csak ilyenkor jön vissza pár pack erejéig.
Ha alapvetően nem tetszik neki a játék, vagy elege van a sok szarságból, kétlem hogy pár meccsnél tovább vissza lehetne csalni azzal, hogy lesz 1 kék játékosa a kezdőben. És ha még teszem azt vissza is tér, akkor miért fizetne? Hiszen szerencséje volt befizetés nélkül is.. -
imateee93
lelkes újonc
válasz
bodnar123 #5604 üzenetére
És ugye ezt láttad mert nagy szám, mert kurva ritka.
Ez rád is igaz, te is azt az esetet látod, mikor valaki Ronaldinhót kap egy 81+ packból, de azt a tonna gold Kepát meg Kulusevskit értelemszerűen nem fogod mellette látni kiposztolva twitteren viszonyításképp, amiket szintén ebből nyitottak -
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #5097 üzenetére
Az régen volt a 30 meccses wlnél, már ha jól tudom más. Most formát néz ami 0-8ig lehet, tehát ha 8-0-ba állsz akkor olyat kaphatsz aki szintén 8t nyert zsinórban. Ha meg 12-0-ba kikapsz akkor olyat fogsz kapni nagy eséllyel aki szintén 0-s formában van. Ezért van általában az, hogy vereség után jön egy könnyű meccs. Aztán javítson ki valaki ha nem így van a matchmaking.
16 lett a hétvége, nem panaszkodom bár volt 2 olyan meccsem amit tükörsimán nyerhettem volna csak a játékosaim Arsenalost játszottak azt 30 lövés 0 gól
Igazából 2 dolgot tudok tanácsolni mindenkinek. Egyrészt legalább 1 meta gólt gyakorolj be, legyen akár a szöglet,trivella timeddel,tekerés timeddel,german cross amihez tudtok nyúlni ha látszólag szar a játékmenet és gólt szerezhettek vele. A másik meg védekezésnél, az R1-t ne használjátok folyamat, kihúzza a védőket a passzsávokból. Tényleg csak csapdázásra jó a second man press, de olyan szinten buta az AI, hogy a legrosszabb embert hívja oda mindig aki fix zárt egy passzsávot hátul. Nem szivesen mondok ilyet, de idén sürvebben érdemes nyomkodni a szerelést mert másképp nem szerzel labdát. Sokan egyébként ott rontják el a védekezés részt, hogy ha van beinduló ember akkor nem azt veszik fel hanem kirontanak a labdásra. Ha sikerül a szerelés levettél 2 embert ha meg nem akkor -1 védőd hátul. Szerintem nem éri meg a kockázatot, és ellenfélnél is sokat látom ezt. -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #5036 üzenetére
Igen ezt írtam én is, h egy kibaszott hullámvasút a játékmenet. Az én játékom meg gyors passzokból és egyeni cselezésekből áll. Na amikor mocsár van, akkor ez egyik se működik. A passzok pontatlanok, a cseleket meg lassan és sokkal nagyobb forduló körrel csinálják a játékosaim.
-
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #3937 üzenetére
4. Nem állt előtte. Toltam még rajta egyet balra, ő meg akkor lépett oda amikor már elrúgtam.
Amúgy pont ma gondolkoztam rajta, h ha csak a heti kötelező meccset tolom le a DR rewardhoz. Akkor még 1-2 szezon és div 10ben leszek. Mondjuk teljesen mindegy, mert az idén még DR packból semmit se nyitottam.
-
-
EA's hit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest