- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
dvtkfan #6492 üzenetére
& thebigK
Köszönöm. Időközben amúgy rátaláltam...kicsit komolyabb "reakciókra" számítottam a gólok után, de azért kafa volt
Kíváncsi lennék a gyerek vérnyomására, mert a keze úgy remegett a gridy alatt hogy alig találta meg a szemét
Az viszont egyszerre volt meglepő, és örömteli hogy a meccs (konkrétan a meccs) nem arról szólt hogy melyikük a nagyobb cselkirály..én azthittem hogy az a "meta"..
Látszik milyen gyakran nézek ilyeneket -
Atla
senior tag
válasz
dvtkfan #5330 üzenetére
Erre kiváncsi leszek.Legalábbis az eredményre. Én 158Pakknál járok,de az "ugyseadsemmit" a mottóm. Abba bizok,hogy lesz valami Upgrade a dupláknak mint most pl. a 82+,ha nem akkor cumi.
Sirandrish
Én a 87+ ikon Pakkot válsztottam,egy Zanettit 90 kaptam.Végülis Smith is 90 igy mindegy ki megy az SBC-be -
marcess
senior tag
Még mindig gondolkodom, nem igazán érdekelt főleg a női vonal behozatala miatt, azt olvastam már, hogy aug 22ig kellett volna előrendelnem, hogy hero is legyen. Lehet ez idén kimarad, vagy legalábbis nem kezdetekor veszem meg. Félreértés ne legyen, nem a pénzen múlik csak ismerem magam, kicsit nem tudok fifázni, vagy hardcore vagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged