- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Nem foglalkozom jó ideje az evokkal, de most ezt a Zappat megcsinálom. Jó kis cm lesz.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4693 üzenetére
Jó ez a téma, és asszem Nándi erre te tudsz válaszolni. Pont ma láttam h olyan skillbeli fölényt jelent a cselezés és annak megértése, mint amikor 15 évesen megértettem a különbséget a gangsta rap és a rímelős rap között.
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni.
Meg min múlik h össze is jön majd a csel? Én "félek" megpróbálni, pedig nem a pingen múlik, az ma kiderült. És amit írtál, sztem nem állja meg a helyét élő ellenfél ellen, hiába gyakorolsz állóhelyzetben lévő védővel szemben trainingnél vagy SBben. Vhogy azt érzem ha a szimpla passz se jön össze, akkor majd az se fog. Láttam az unokaöcsköst, úgy megállt, áthúzta sarokkal, megállt, dobta ki Riisenek, lőtte kapásból. Utána még egy ilyen, de Lukakura jött ki. Előbbi ha én gólom lett volna akkor elmentem és 3x visszanézem.
-
miro.
senior tag
válasz
Sandros112 #4695 üzenetére
https://youtube.com/shorts/SX3Cu7s3QMg?si=HLfR_aLRATSV1AON
Mindenhol ezt irja. Az nekem fel-le. Nem oldalra.
-
Nandinagy
addikt
Nem akarok geci lenni főleg karácsonykor, de miért a játék hibája, hogy nem tudsz behúzni normálisan 1 cselt?
Skill arenaba begyakorlod, utána sbben majd mehet élesben. Kb. minden cselnek ennyi a titka, én egyedül a fake drag backet nem ott tanultam meg mert az skill arenaba tök máshogy kell mint meccsen a szög miatt.Gépen megtudod nézni, itt: [link]
-
miro.
senior tag
Mondom hatha valami megdobja a kedvem tanulgatok cseleket.
Heel to ball rollt neztem ki. Egyetlenszer tudtam megcsinalni Canceloval. Se hansen,se Leao,se ZZ,se Rooney nem kepes ra.
Mi kell ehhez,hogy az L1 lenyomasa+a fol majd le jobboldali stick huzasaval azt csinalja amit akarok,es ne a ket laba kozott jatszon a labdaval?
Esetleg nike mezbe kell lenni hozza? Vagy pontot kell hozz venni? Vagy mi a fasz olyan nehez ezzen,hogy azt csinalja amit nyomok?Vagy meglehet nezni esetleg valahol a ps-ben,hogy a jobb stickem beszart-e?
-
prannk
őstag
90 perc 4:2 re vezetek a kisgyerek azzal szorakozik hogy folyton benyomja a szünetet hátha kilépek aztán feladja a végén. Kibaszott a menube aztán megse adta a wint. Ez mi???
-
sumi4623
tag
válasz
Sirandrish #4685 üzenetére
Nehez osszehozni, de en mindig ugy epitek csapatot ha jon egy jo kartya. Pl megrendeleskor jott egy vini jr meg griezman igy akkor mar abban az iranyban haladtam. Icon meg hero lapok asszem alapbol max chem-esek. Igy meg alakitgatnom kellett csak
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #4685 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
sumi4623
tag
-
bubuska10
senior tag
Ma rájöttem h én vagyok a béna.
A 12 éves unokaöcsém olyan gyönyörű futballal (mellőzve a metákat) pakolta fel a wineket, h csak lestem. Baromi jó a reflexe, olyan cseleket csinál, én simán belevezetném a védőkbe...
-
raven84
senior tag
Kiraktam a másik picket is egy bergkamp gattusoért. Ez a ww nekem eddig hatalmas L.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #4675 üzenetére
Ugy ertettem hogy unblock az ut ota.
Elkezdtem a 83+ es folotte levo packokat elrakni,van mar 17,ugy hogy ma leptem be igazabol az uj szezonban elsonek,de lehet elnyitom,mert nem vagyok benne biztos,hogy fogok vele katszani toty-ig. Egyszeruen unalmas lett a jatek.
Minden lap csillog mar,innen tenyleg csak a 500-700k folotti lapok nyomjak fel a pulzusom,a tobbi szar mar szvsz ugyanaz. Az evo resze semennyire nem erdekel,nem tudok beloluk jobbat kivenni,aki a kezdobombol jobb lenne..Most is itt ez a sociedados vedo cirka 20k-ert. Minek beletenni penzt meg idot masba? Kivettem ot pl padra.
A magas fodder citys jatekosok plusz kimmich vagy valamelyik kapus is unalmas mar a packekbol.
Tenyleg csak olyan jatekosok erdekelnenek,akiket meg eletemben nem nyitottam ki,de ezert ez annyira nem ad motivaciot hogy haaatha.
Roviden,kezdem megunni.. -
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #4673 üzenetére
Aha ki. Mivel a Lengthys szarakodás idén is működik, szélen elég gyors meg ugye magas is ha épp fel kell érni vele szóval megérheti. Bár én cm-be nézegettem.
miro.
Ez már vagy a 4. idénMinden szezonban van ilyen. Igazából totál felesleges mert az előző szezonban is szerintem 10k-val több xp-t szereztem mint amennyi kellett így max annak életbevágó ez aki heti egyszer lép be de kell neki az xp.
-
miro.
senior tag
Ennel szanalmasabb objektiv meg nem volt. Vegyel 50k-ert mezt hogy jatszal benne 5 meccset,hogy kapjal erte 800xp.
Szanalom a kobon.
Ez amikor mar semmi kreativitas nincs. -
Zimmi91
addikt
Srácok kirakta valaki ezt az új Havertzet? Trail Cancelot váltaná, másik oldalra meg megcsinálom Bellerin helyett az evos Walkert, kell a frissítés hátulra szélre
-
szabyka95
őstag
rare defender 1. resze cancelora, hogy high def work ratet kapjon, megvarod, hogy lejarjon az evo, majd mehet ra pep evo
-
stilo18
addikt
Na...Pep's Legacy evo-ról senkinek semmi.... ?
-
raven84
senior tag
Egy finesse plussos delpit kiraktam volna de ez elég fos lett.
-
Ngtx
aktív tag
Üdv urak!
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ.
Xbox Series S EA FC 24 UT megvan, játszom stb.
Ha én megveszem PC-re a játékot akkor nekem a "fiókom" megvan és viszem át a dolgaim magyarul tudom folytatni ahol voltam vagy teljesen nulla minden? -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #4650 üzenetére
Végeredményben az aktív, az első 2-3 hétben vagy mikor kellett belépni a játékba és volt egy Fut Founder objective talán, ha azt megcsináltad akkor azért járt talán ez is meg badge stb.. Viszont az emberek 99%-a már rég ellőtte első nap valami olyan lapra amit azóta se használ
Akkor azt hittük ha lejár akkor újra felhasználható majd. Aha....
-
pehaa
tag
Ki hogy áll az Advent Calendar Upgrade-el? Van aki azt írja hogy volt amikor nem számolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest