Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
Miska0330
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Kondoroson ez már a 3. Torony lesz. Sajnos helyileg nem tudom hol lesz.
-
fornettisuti
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
csacsi67
addikt
Egyböl kaptam is 11 ezer forintos hiányzó csekket ha nem fizettem ki május 30 ki kapcsolják az áramot de olyat követelnek rajtam ami be van fizetve.
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Mit lehet tudni a mobil USB-stickekkel kapcsolatban?
Szokott lenni mostanában?
Januárban elhoztam a SIM-kártyát. Most lehet, hogy kellene a stick is. -
Több száz hozzászólást olvasva nem értem mi ez a nagy sírás-rívás. Azt nem lehet mondani, hogy kormánypárti lennék
, de ebből még jól is kijöhetünk. A Digit szó szerint ellehetetlenítették azzal, hogy kizárták a frekvenciapályázatokból. Esélye sem volt arra, hogy komolyabban használható hálózatot és lefedettséget építsen. Majd most talán másképpen lesz.
Ha pedig árakat emelnek, mindenki eldöntheti, megy vagy marad. Meglátjuk mi lesz, még az sem biztos, hogy megtörténik ez a felvásárlás. Még csak szándéknyilatkozat történt.
Korábban ugyanez a cég (4iG) a Telekomot is fel akarta vásárolni, ugyanilyen szándéknyilatkozat is volt, aztán mégsem történt meg az üzlet. -
sifarr
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyrészt adnék, másrészt ...
Még pontosabban adnám. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is láttam, hogy történt elírás, de a rendszer már nem ajánlja fel a szerkesztést. Lehetne egy kicsivel hosszabb az idő, ameddig változtathatsz.
Természetesen én csak Teszári magyarországi érdekeltségeiről beszélek.
-
MasterMark
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Egyrészt adnék, másrészt nem az egész, hanem csak a magyar divízióról van szó.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem mindet.
Sükösd, Beled(2. torony), Kondoros, Alsóújlak, Rábahidvég, Simonfa, Somberek és Töttös újak.
A szerződés amit aláírtak nem kötelező érvényű, ezért nincs rá 100% garancia, hogy létre is jön.
Elvesztegetett 6 hónap lenne, ha nem folytatnák az építkezést a szerződés meg nem jönne létre.
Ha én lennék a Teszári, 23 év kemény munkáját, egy teljesen felépített birodalmat, csak akkor adnák el, ha annyit adnának érte, hogy nekem egy percnyi szívfájdalmat sem okozna.
Vastagon fogna a ceruzám az ár megállapításánál az biztos.
DIGI-nek nagyon sok lehetősége van a TOVÁBBI FEJLŐDÉSRE még úgy is, hogyha nem adják el. Nemhiába akarja mind a TELENOR, mind a 4iG megvenni őket. Kell nekik, mert tudják, ha most nem veszik meg, később már őket vásárolják fel. Ez az utolsó esélyük, hogy házon belül kerüljenek. 500 új torony és a lefedettség országos szinten elfogadható lenne, az optikai hálózaton sem kellene sokat változtatni, évvégéig simán hozni tudnák, az újabb 500 ezer optikával lefedett szolgáltatási helyet( lecserélt koaxos hálozatok, INVITEL-es területekhez az optikai kapcsolat szinte mindenhol megvan) és mindezt alacsony fenntartási költséggel.
Olyan érzésem van, mint amikor startupokat adnak el a tulajdonosok azt hiszik "jó" pénzért, ami az új tulajdonos alatt két-háromszoros áron forog egy-két éven belül.
Aki meg kikaparta a gesztenyét két év múlva falba veri a fejét, látván mit nem nyert meg az eladással.
-
ata7788
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszönöm
-
ata7788
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy a diginet aktív 50-es adat sim kártya használható mobiltelefonban? -
rin33
senior tag
Nekem úgy tűnik hogy nincs megállás.
-
-
PBA
aktív tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Az RRU-k mögé kell core hálózat is, és hálózatmenedzsment, meg egy pár apróság.
Szóval nem, nem ilyen egyszerű két hálózat "összeolvasztása". Optimista megközelítés.
Nem tudom, mennyi rálátásod van a technikai háttérre, nem akarlak kritizálni, de javaslom, mélyedj el benne részletesebben (már ha érdekel). -
Beniii06
addikt
Mert mellé nem lehet könnyen felszerelni még egy RRU-t? Minden ki van építve hozzá. Ez már annyira részletkérdés, könnyen megoldható. Az Ericsson még jobb is, ha tovább keménykedik az USA és az EU a kínai eszközök ellen, tuti befutó lesz.
#33267 bitpork
Legalább kis 'k'-val írnád, még vicces is lehetne.
-
-
Beniii06
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
"Mégegyszer felhívom a figyelmet: ha összeolvasztják a Telenorral tetemes összegért, akkor mit fognak kezdeni a több ezer DIGI bázisállomással és toronnyal,"
Egyszerű, használják a saját(telenoros) frekvenciákat rajta kiegészítve a beolvadt Digi-s frekvenciákkal? Sok helyen, főleg vidéken kisebb településeken a Digi olyan helyre telepített bázist, ahová a másik 3 nem, mert pl. azok ugyanarra a víztoronyra vannak felrakva, Digi pedig saját tornyot épített mindenhova, van olyan település ahová kettőt is a frekvencia miatt. Most képzeld ezeket a tornyokat mondjuk B20+B8+B3-al, mindent IS le lehetne vele fedni. Ezzel jócskán lehetne növelni a lefedettségüket, a felszabaduló tartalékot pedig használhatják 5G-re vagy bármire, nem csak lakossági szinten.
Ezért is azt tartom valószínűnek, hogy ha megvettéka Digit, utána a Telenor jön. Digi mobil jó lesz a Telenornak, a Digi vezetékes szolgáltatás részével pedig fel tudnának zárkózni a Voda-hoz és a Telekomhoz, mint vezetékes+mobil szolgáltató, családi és otthoni extra kedvezményes csomagokkal. Ha pedig az állami/kormáűnyzati szervek flottás szerződéseket is átviszik az új nemzeti szolgáltatókhoz, nem kell majd a bevétel miatt aggódni sem, mert rögtön adott lesz +1-2 millió előfizető havonta fixen, a lakossági rész csak bónusz lesz.
-
törölt tag
Akár marad az olcsó ár, akár nem, számomra halott a digi ! Ha új tulaj lesz, minden szerződést bontok ! Miért ? Mert oligarchát nem etetek !
Ez nálam elvi kérdés ! Ha olcsóbb lesz mint most, akkor sem !!!! -
Lajosnagy17
senior tag
"A Gazdasági Versenyhivatal bírósági jogorvoslat alapján eljárva 2,2 milliárdról 830 millió forintra csökkentette a megyei napilapok piacait felosztó regionális lapkiadókra (a kormányközeli Mediaworks Hungary Zrt. jogelődjeire) még 2014-ben kiszabott versenyfelügyeleti bírságot."
Ez így működik.
-
válasz
üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy szerintem nem fog összeolvadni a DIGI és a Telenor, hiszen két külön meglévő infrastruktúráról beszélünk.
Mégegyszer felhívom a figyelmet: ha összeolvasztják a Telenorral tetemes összegért, akkor mit fognak kezdeni a több ezer DIGI bázisállomással és toronnyal, amik ráadásul frekvenciahiány ide vagy oda, igenis nagyon minőségi hálózat (Ericsson)?
Immár 4 szereplős lett a hazai mobil piac, szerintem nem fogják vissza redukálni 3-ra, hiszen ott van egy minőségi 4. hálózat 70-80%-os kiépítettséggel. Frekvenciát meg könnyű szerezni kormány hátszéllel. Illetve felhasználhatják a Telenor tulajdonrészt egy kis befolyásra, hogy frekvenciát béreljenek a Telenortól.
Sok lehetőség van, ebből a legértelmetlenebb az hogy összeolvasztják, hiszen semmi értelme még befektetési szempontból sem. -
Samott
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Igen, frankon hulyet csinalt magabol ezzel a fel mondattal az elemzo. Ha ennyire nem figyeli a torteneseket, akkor megis hogy akar kepben lenni, megerteni barmit? Nyilvanvalo volt hogy azert utik a digit minden fronton hogy kiebrudaljak az orszagbol a tulajdonosat es olcson felvasaroljak a ceget. Hogy eppen melyik stroman teszi meg az nagyjabol erdektelen.
-
dethroner
veterán
válasz
RWhite
üzenetére
"A felvásárlási hír meglepetésként érte Nagy Nórát, az Erste Bank szektorelemzőjét..."
Na idáig olvastam. Ettől a mondattól kezdve számomra az ilyen emberek minden további kijelentése súlytalan. Hogyan érhet valakit váratlanul egy ekkora volumenű történés, amikor az a munkája, hogy az ilyen események bekövetkeztét latolgassa, figyelje, spekuláljon stb.
Pont úgy végzi a munkáját, mint a közútkezelő, amikor decemberben kijelenti hogy felkészült a télre, aztán az első hóesés és fagy megbénítja az ország közlekedését. Igen, mert a közútkezelő felkészült a télre, ránézett a naptárra és tudta hogy sál, sapka kelleni fog. Ha ezek megvannak, akkor már jöhet a tél. -
szpetyko
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem elég csak megvenni a szolgáltató(k)at, hanem még most súlyos milliárdokat kellene befektetni hálózatépítésre (Digi esetében is és a Telenor - 5G - esetében is).
Ennyi pénzük szerintem nem lesz. Én eladnám a Telenor részt 100 mrd-ért, abból megvenném a Digit.
Mindenesetre nem hiszem, hogy a Telekoméknál és a Vodafone-nál pezsgőt bontottak a hírre... Bár a Telekom mögött ott a német kormány, azokhoz nem nyúlnak.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem szabad sokáig várni, mert jövőre 2022. Ha véletlen még sem úgy sikerül minden, ahogy gondolják, akkor nem biztos, hogy sikerül.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Telenor akkor érhetett legfeljebb 300+ milliárdot, amikor még az infrastruktúra is az övék volt. Ne feledd, hogy most már csak egy "kikönnyített" szolgáltatóról beszélünk. Bár ha már itt tartunk, szerintem a profilba jobban illene, ha a CETIN-t vennék meg, a lakossági és KKV ügyfélkör kb. csak nyűg.
-
betyarr
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
majd mi,az adófizetők "megvesszük" nekik.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
nyitom
üzenetére
Az a kérdés, hogy kicsengetnek még 300 milliárdot a Telenorért, plusz a DIGI-ért meg minimum egy százast? Ez a vásárolunk egy kicsi kommunikációs szektorból, kezd elég drága lenni.
Ez így lassan már 500 milliárd lesz. 100-ast már elköltöttek a 25%-os Telenor részesedésért.
Szerintem az is lehetséges, hogy kiszállnak a Telenorból és a DIGI-re építve szolgáltatnak. Kapnak ingyen 2600-at, meg a 700Mhz-en megkapják a visszatartott 2x5 Mhz-et, megveszik a Videkhálót, PR Telekomot és kész is van egy sokkal olcsóbb szolgáltató. A DIGI model tényleges megvalósítása hátszéllel.
-
Samott
addikt
válasz
üzenetére
Nagyon igazad van, Teszarival is konnyebb dolguk lett volna ha nem a tulaj dont hanem a menedzserek. Azok hamarabb felismerik hogy egyszerubb felvenni a lelepesi penzt mint kuzdeni a kormanyzati ellenszellel. PPF amugy is ugyesen uzletel a NER-el, a telenor kapcsan is meg fogjak talalni a szamitasukat. Keresni fognak ezen a kalandon is. De ahogy irod nem hulyek, tudjak mikor mutatnak ajtot nekik.
-
törölt tag
Viszont ha minden tervük összejön és még a Telenorban is sikerül nekik többségi részesedést vásárolni akkor abban mindenki biztos lehet, hogy a DIGI Mobilt beolvasztják és max márkanévként marad meg, de önálló szolgáltatóként biztos nem, sem gazdaságilag, sem egyéb szempontból nem lenne értelme önálló szolgáltatóként megtartani.
A Telenorról meg annyit, hogy, a PPF-et eddig is egy kvázi független menedzsment irányította, ezután is az fogja, csak immár az örökösök megbízásából.
(mint pl az Aldinál is ez történt)
Teljesen felesleges itt túlkombinálni mindent, főleg, hogy fogalmatok nincs arról, hogy ilyen hatalmas holdingcégek hogy működnek, meg az újságíróknak se -
so_ha
senior tag
válasz
RWhite
üzenetére
Csavarok egyet a lehetséges verziókon ... a saját "összeesküvés elméletem": Mi van, ha ez csak egy nagyobb "sakkjátszma része", hogy megegyezett a Digi a 4IG-vel (nem kötelező érvényű), és ezzel szorult helyzetbe került a Telenor. Miközben a Digi tárgyal a Telenorral is (megteheti), de így már sokkal jobbak az alkupozíciói. Ha nagynak ítélte a szembe szelet, akkor simán elképzelhető, hogy kicsit más módszerekkel veszi fel a kesztyűt. A Telenor pozícióit Petr Kellner tragikus halála is gyengíti, mert egy cikkben olvastam, hogy Ő hozott meg minden lényeges döntést a cégcsoportjában. 5 hónap még nagyon sok idő a tárgyalásokra.
-
-
válasz
baly81
üzenetére
Csak futólag olvastam utána , de elképzelhető egy 15 milliárdos kötvény kibocsájtás (ha már a meghiúsult T sys üzlet nem volt rá szükség) . A maradékot pedig valamelyik baráti bank esetleg az mnb ,mfb folyósítja ) . Volt már rá precedens a közelmúltban hogy a tőke hússzorosát adta volna a bank egy ügyfelének , csak aztán mégse lett rá szükség .
-
baly81
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Értem én... de eléggé messze vagyunk a becsült vásárlási összegtől!
Jegyzett tőke: 1 880 000 000 HUF
azaz 1,88 MrdFT
Nettó árbevétel: 40 463 188 000 HUF (2019)Azért megvizsgálnám azt a bankot is, aki 1,88MrdFt tőkére ad 100MrdFt hitelt! De, ne válaszoljatok, mert tudom, hogy -ezt is- ki fogja adni...
(ceginformacioponthu-ról)
-
-
baly81
aktív tag
-
törölt tag
válasz
White24
üzenetére
Időgéped van, hogy így tudod?
Egy nem kötelező érvényű előzetes megállapodás van. A T Systemstől is visszalépett a 4IG pedig az jóval stabilabban működő cég a DIGInél. Ott sem a Telekom volt amelyik felrúgta az előszerződést. a DIGI átvilágításakor pedig bőven lehenek még meglepetések. -
-
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Szerintem mi maradunk amíg lehet. Meglátjuk, hogy maradhat-e a jelenlegi csomag akkor is, ha megszüntetik és drágulni fog. Illetve meglátjuk milyen lesz az árazás és milyen frekvenciák fognak hirtelen repdesni hozzájuk. Ez még a jövő kérdése.
A jelenlegi árazás 100% hogy nem marad, de attól még lehet hogy kedvező(bb) lesz (mint a másik 3).Ha belegondoltok, hiába veszik meg, attól még ügyfeleket szerezniük kell valahogyan, hiszen egy elég új (Mobil) szolgáltatóról van szó és innentől kezdve félhet a 3 kartelles, mert az eddigi román bénázás és olcsóság helyett egy kormány hátszéllel jövő konkurenciával fognak találkozni.
Én nem látok sok esélyt arra, hogy összeolvadna a Telenorral, hiszen két külön saját infrastruktúrával rendelkező mobilszolgáltatóról van szó, akkor mit kezdenének a több ezer bázisállomással és toronnyal amiket felállítottak egy negyedik mobilszolgáltatónak? Szerintem marad a 4 szolgáltató. Valószínűnek tartom, hogy frekvencia bérléses konstrukciók fognak majd itt kialakulni a jövőben.
És persze még mindig ott van az esély arra, hogy nem fog megvalósulni a deal. Bár erre nem igazán van sok esély.
Tehát ráértek még új szolgáltatót keresni, majd ha jönnek hogy fizess elő drágább csomagra, akkor ráértek. Addig meg használjátok ki amíg lehet. -
White24
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Azt már elkönyvelheted hogy "el van adva" sajnos.. nincs más választásuk, menteni kell a menthetőt.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
RWhite
üzenetére
Érdekes cikk, minél később veszik meg annál drágább lesz.
A DIGI Mobil a frekvencia limit ellenére közel egy millió előfizetővel számol, ami azért jelentősen beleharapna a nagyok profitjába.
Az optikai hálózat építésével, meg továbbra is jelentős konkurencia lenne a TELEKOM-nak.
Az INVITEL megvásárlása és átalakítása a GVH miatt haladt lassan, mert a DIGI addig nem fektetett pénzt a fejlesztésbe ameddig nem vált a határozat véglegessé. (2020 március)
-
RWhite
csendes tag
-
RWhite
csendes tag
Az igazi szakemberek álláspontja erősen cáfolja azokat, akik szerint áron alul kerülne sor a DIGI eladására (a Jaksity-féle Concorde pl. erősen nem kormánypárti, Jaksity köztudottan balliberális kötődésű, neve felmerült Gyurcsány bukása után is, a 2009-es "miniszterelnök-casting" során)
"A szakértők abban egyetértenek, hogy a piaci átlagot jóval meghaladó összeget kell fizetni a cégért...
A felvásárlási hír meglepetésként érte Nagy Nórát, az Erste Bank szektorelemzőjét is, aki úgy véli, hogy a Digi aligha válik majd meg olcsón a magyar érdekeltségétől. A szakértő szerint, bár a Digi nem jutott frekvenciához a legutóbbi aukción, ennek ellenére igen értékes eszközről van szó, tekintve a piaci súlyát, a jó minőségű hálózatát és az eredményes működését.
Az anyavállalat egyáltalán nincs lépéskényszerben, hiszen akut forrásigénye sincs – tette hozzá a szakértő.
Nagy Dóra szerint a Digi ára nagyjából százmilliárd forint lehet. ...
A tranzakció értéke könnyen meghaladhatja a százmilliárd forintot – mondta lapunknak Gaál Gellért, a Concorde Értékpapír Zrt. részvényelemzője, aki kiemelte, hogy a Magyarországon bejegyzett társaságnak a 2019-es beszámoló szerint mindössze pár milliárdos kötelezettsége van....
kézenfekvő lett volna, ha a Telenor vásárolja fel a Digit, bár egyes piaci pletykák szerint erre tett is kísérletet, és ez tovább srófolta felfelé az árat.
De ennél sokkal messzebbre is mennek a piacon, hiszen ismét szárnyra kaptak azok a pletykák is, amelyek Telenor–Digi-menyegzőről szólnak." ( Sokat fizethet a román részvényeseknek a 4iG - Sarokba szorulhat a Telenor a Digi felvásárlásával) [link] -
csacsi67
addikt
válasz
forgat
üzenetére
Itt látszik ,hogy nem hülyék mint a Digi tette az Invitelel . Nem válalnak be olyat ,hogy kikötök egy dátumot hogy január 1 én megszünik a tesztidöszak az én kártyám még 14 élt. Félrészégen bemennek 1 én ugy le kapcsolnak x számu elöfizetöt ez nem villanykapcsdoló hogy 1 kattintás és nincs áram a szobában. Ilyet is a Digi csinálhat, a kapkodás az idegeskedés kiválto oka mind a pénztelenség forrása . Ez ighy van a magyar családoknál is.Ezeken kell elgondolkodni. Nem veszek meg 16 év ota nem fejlesztett technikát amit 10év kb még rendbe szedek plussz vissza szerezni az Inviteles ügyfeleket az X szolgáltatótól mert már 15 éve másnál vannak. Zoli bácsinak tanulni kell még Ö nem egy Lölö .
-
Kronos3000
senior tag
Van még fél év kegyelmi állapot, amikor a jelen feltételek mellett lehet a Digi-t használni. Én úgy nézem hogy kaptam fél évet találni egy elfogadható másik szolgáltatást (szolgáltatót). Esetleg lesz ami lesz maradok és kivárom a fejleményeket, a számot el lehet hordozni, bármikor.
Mivel a tv és a net is vezetékes Digi, az más tészta lesz ha ott is szívás kezdődik, árakban, akármi másban..... -
Beniii06
addikt
válasz
forgat
üzenetére
"nem tudom miért vették le?"
A végét is olvasd el, feltételezi, hogy talán nem jön létre az üzlet(mikor az már eldőlt) és nevet is ír. Ezek vállalhatatlanok, miután ott is tulajdonosváltás volt.
"A 4iG a tervek szerint először át fogja világítani a DIGI Kft.-t és a leányvállalatokat, és csak ezután jöhet az adásvételi szerződés aláírása, illetve a felvásárláshoz szükséges hatósági eljárás."
"A 4iG-t a korábban Mészáros Lőrinccel együtt dolgozó Jászai Gellért irányítja,"
-
forgat
tag
itt az eredeti cikk, nem tudom miért vették le?
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mgXqXIEWSOEJ:https://index.hu/gazdasag/2021/03/30/digi-4ig-felvasarlas-jaszai/+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu -
forgat
tag
hmmmmm.......
kicsit érdekes, itt van egy cikk melyben linkelik az index oldalát, ahol részletezik az esetleges jövőbeni eladás részleteit
https://www.napi.hu/tech/ilyen-lesz-a-digi-ugyfelek-uj-elete.726162.html
jéééééééé, de az index oldaláról eltünk a cikk, miért?!?!?!?
én gyártok csak összeesküvés elméleteket? -
aldebaran
addikt
Amíg az emberek csak a 4 fal között hőbörögnek és a fb-on vagy egyéb közösségi oldalon írkálnak, addig úgyse lesz változás, vagy amíg az ellenzék asszisztál mindehhez.
Gondoljátok, ha esetleg kormányváltás lesz, valami változni fog? Hát nem. Annyira bebiztosítja a hatalmát most a F..desz, hogy a gazdasági súlyán keresztül is érvényesítheti majd az akaratát ha nem lesz kormányon, akkor is.
Ezt megsz.vtuk.
-
Lajosnagy17
senior tag
Most rákerestem a DIGI cikkekre a HWSW.HU-n, egy nem volt az elmúlt félévben, ami pozitív hírt között volna a DIGI-ről. (belinkelem az összeset)
@Renwick, kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy te mit gondolsz erről.
-
Fiuk nem egyszerű a történet , nem lehet két szóval elintézni ebben mindenkinek igaza van .
Szó sincs arról , hogy amiatt ne írjatok ,írjunk mert bárkinek baja eshet ha negatív megvilágításba kerül a történet . Az ászf szerint kerülni kell a nem szorosan a topik témájához kapcsolódó , esetleges politikai posztokat .
A digi->4ig ügyhöz annyi még kapcsolódik , hogy egyenlőre a mostani lépés csak vételi szándéknyilatkozat nem 100% a végkifejlet . Sokat befolyásolhat ezen a téren a telenor tulajdonosának tragikus halála , vagy sem de ez a jövő zenéje . Ez utóbbi csak szalmaszál ...
Temetni majd ősszel kell , ha megvalósul az üzlet , az időt pedig rá kell szánni , hogy akinek lehetősége van más szolgáltatót keressen .
A rövid de velős véleményem pedig ***************************ba . -
Komplikato
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Szerintem is szánalmas, hogy senki nem méri leírni baja lehet a fórum tagnak vagy a PH tulajdonosainak, ha bárki leírhatja a véleményét. És még mindíg a Digi Mobil és Internet a téma. Anno az Origótól kirúgták az IT hírszekció embereit, mert írni mertek egy orosz számítógép vírusról.
-
djsunstealer
aktív tag
Valószínűleg a 4 Ft-os perdíjakról lemondhatunk, sőt biztosan (szerintem). Azért itt a jelenlevők nagy többsége nem kormánypárti, ahogyan olvasom. A politikát nem lehet kikerülni, ez egyértelmű. Most mindenki gondol, találgat, összetesz dolgokat a hírmorzsákból. Kíváncsi leszek mindenesetre mi lesz a végkifejlet. Még jó, hogy nem tettem elsődleges SIM-nek a DIGI-t.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Elé meg antenna kell. Mindehhez pedig rengeteg élőmunka, és ebből kifolyólag irgalmatlan pénz.