Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
leo81
aktív tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
kb. 500m-re vagyok a Sipos hegyi toronytól, látható szabad szemmel.
-
domper2015
senior tag
Olaszországból próbáltam hívni Digi-s számot Digiről és Telekomos számról.
A következő bemondás:
A hívószámhoz nem tartozik előfizető....
Tegnap még hívtam és beszéltem vele.
Y-akta vagy Digi hiba? -
Szlovákiában az O2 hálózatán már megy az 5G roaming a DIGI-vel.
Esetleg valakinek más országban tapasztalata, máshol is megy már az 5G roaming?
-
maci25
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
IPV4 címet mutat de ipv6 címet nem. Van ország(Magyarország) és van város is. Látszólag rendben van.
A szerver amit el szeretnék érni annak se nincs ipv6 címe. (ez a szerver valójában egy synology nas amiről filmet szokta nézni távolról. Na ez nem megy most telefonról digis sim kártyával
Az adatbázist fogalmam se nincs , hogyan tudnák kideríteni. -
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát ezt a május végi számla kiállítást én is csak néztem. Megértettem volna ha ezt júniusban csinálják, mert ugye ott már meg fog jelenni az áremelés (Mert a Digi egy hónappal előbb állítja ki a számlát, mint a lejárati idő.). Legalábbis ez volna a logikus visszamenőleg nézve.
Eddig amúgy 14-ig megkaptam.
-
rin33
senior tag
Továbbra is időszakos kiesések vannak pár másodpercre vagy akár pár percre, ezt korábban jeleztem a Digi-nek de sablonválaszt kaptam. (Hálózat fejlesztés miatt ilyen előfordulhat stb)
Ma Orosháza, Pusztaföldvár, Csanádapáca állt le komplett, pár percre.
Lehet hogy igazuk van és valóban a hálózat építés miatt vannak kihagyások...? -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
A hónap elején szoktam kapni a digis számlát (net + mobil), de májusban nem küldtek, az Ügyfélkapuba belépve sem látok új számlát. Ez normális lehet? Egyedi dolog vagy mostanában ez az általános?
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! ma este megyek egerböl erdelybe. van egy digi 50gb netes kártyám. tudom azt kint hasznalni netroamingra plusz költseg nelkül??? köszi
-
slice14
veterán
Én 1272-n le is mondtam a mobilt. Úgy sem volt kihasználva. A mobilnetet is inkább Telekom (korlátlan) előfizetéssel használtam / használom. Hívni meg a külföldi (Nagyváradi) rokonokat hívtuk csak róla, de ezt áttereljük inkább más alternatívára (FB Messenger, Duo, stb...).
Azért maradok itt olvasgatni. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. -
válasz
StarKiller89
üzenetére
A Digi ügyfélkapun. Szolgáltatások > Forgalmi adatok menüpont.
-
wjbhbdux
veterán
üdv,
Május 6 óta van 4igmobil 30 gigás csomagom, azóta 1 darab emailt vagy smst sem küldött a szolgáltató. Náluk mikor van számlazárás, mikor kell fizetni? -
MadMancs
veterán
Valószínűleg ez ügyintéző függő volt.
Én online rendeltem meg még FTTB 500 (honlap szerint ez volt elérhető) hűség nélkül. Rá pár napra jött szerelő, hopp itt már FTTH van. Bekötötte, de le kellett mennem irodába szerződést kötni FTTH 1000-re. Megtörtént, de szerződésen már 12hó hűség szerepelt. Nem bántam mert hosszú távra szerettem volna (13 hónap lett de ez egy másik történet). Rá pár hónapra úgy alakult kell TV, telefon és mobil is. Ezekre leadtam a rendelést online. Ott még külön vette a rendszer, de szerződésben már mindháromra 12 hó hűség lett (mobilok külön hűség nélkül).Végül idén februárban megszűnt mert üzleti szolgáltatásra volt szükségem, 1250 nem tudott segíteni, helyi iroda szintén nem, menjek Székesfehérvár ott van lehetőség rá. Így inkább lemondtam és egy PH fórumtárs (aki voda üzleti kapcsolattartó) voda vezetékes üzleti szolgáltatás lett, egyedi kedvezménnyel együtt 1000Ft al többért mint digi. 🤷
-
n00n
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Én anno tavalyelőtt akartam kötni csak TV+internetre és elhajtottak, hogy nem lehet a Diginél EGYÁLTALÁN hűséget kötni, még a három csomagra együtt sem. Ehhez képest a neten azt olvasni, hogy de lehet, csak a háromra együtt, de lehet, külön-külön is.
Akkor most mi az igazság? -
betyarr
veterán
a mobilelőfizetés nem változik abból a szempontból,hogy bármikor vissza lehet majd mondani következmények nélkül?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!ezt a digis 0650es számot el lehet hozdozni telecomhoz?
-
n00n
őstag
Még mindig csak a 3 szolgáltatásra együtt lehet hűséget kötni? Csak internetre pl. nem?
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem.
Friss infó:
Tegnap óta telefonon is lehet hűséget hosszabbítani a Digi Nekem csomagra annak, aki 2021.12.01. előtt kötötte be a szolgáltatást, tehát nem szükséges mostmár személyesen bemenni. -
hallerlaller
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Az nem csak új előfizetőknek van?
-
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Kötsz 1 év hűséget a digi nekem csomagra, és csak 7300-at kell majd fizetned.
-
4Grider
félisten
válasz
maci25
üzenetére
Felkeresed a https://whatismyipaddress.com/ oldalt. Ha ott látod hol vagy, akkor az említett oldalak rossz adatbázissal dolgoznak. Ott látod hol vagy (ipv4 és ipv6 is látszik)?
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
Csatlakozni szeretnék egy szerverhez amin csak Magyarország van engedélyezve. Ha a telefonomról mobilnetet használva próbálkozom akkor sikertelen a kapcsolódás. Ha pl a digis vezetékesről akkor meg sikeres.
A mobil netem is digis egyébként.
Van egy Weboldalam amin meg lehet nézni ki és honnan jelentkezett be az oldalra. Erre az oldalra ha mobilomról jelentkezek be akkor az ország ISMERETLEN és a város is.Mi lehet ennek az oka?
A digis mobilnet nem adja meg az országot? -
4Grider
félisten
válasz
hallerlaller
üzenetére
A kedvenc kenyerem ára ettől jobban emelkedett és csak az év eleje (tehát nem évek) óta.
-
hallerlaller
addikt
Na jött csekk, júliustól 7000 helyett 8200-at kell fizetni ha jól látom.. nem örülünk

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mc-Tapolcán 1200, de azon minden is van
-
Soma01
veterán
Díjcsomagot váltani milyen módokon lehet?
-
válasz
Lacarr1
üzenetére
Az elmondás az, mint ahogy írtam is,, hogy nagyban bővíteni fogják az online és telefonos ügyintézési köröket. Az más kérdés, hogy ez mit fog jelenteni a gyakorlatban és megint más kérdés hogy előbb kellett volna fejleszteni és aztán bezárni.
Kirúgások nincsenek, a 18 bezáró digi pont munkatársai lehetőséget kapnak más pozícióban/helyszínen tovább dolgozni.pjen: nem tudom mikor tetted ezt, de pár hete vagy hónapja (nem tudom pontosan mióta) él ez a lehetőség, ezelőtt kötelező volt bevinni a SIM kártyát személyesen, vagy kifizetni az "elvesztési" díjat. Ez 100%
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Engem jobban izgat a "a nagykereskedelmi láncok" adóztatása, mert az azt is érinti, aki lisztet és cukrot vesz a boltban. Végül is nem rossz szöveg, hogy extraprofit van az áremelkedésből, ezért adóztatunk, csak épp azt felejtik el mondani, hogy az extra adók újabb áremelkedést jelentenek...
-
FeRkE
őstag
VoWiFi-vel kapcsolatban kerdeznek, esetleg tudja valaki, hogy milyen domainek vagy subnetek fele kell engedelyezni a forgalmat Digi Hu VoWiFi eseten? Aki esetleg sajat tuzfalat hasznal, megnezhetne nekem
Koszi! -
törölt tag
Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket
A kormány ezért úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit
– fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve azt is: kötelezik
...
a telekommunikációs vállalatokat
.....
arra, hogy az extra profitjaik nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. Az intézkedések 2022-re és 2023-ra korlátozódnak. -
Lacccca87
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Jo lenne ha befejeznek a sajat teruletek optikara át állását meg a volt inviteles teruletek "digisiteset". Nagyszulohoz is szivesebben kottetnem be egybe a tv vel a netet a digtol mert pl amit most fizetnenek Zircen az rablas kategoria ( felreertes ne essek mindenutt rablas ami ennyire draga, manapsag egy sima 100/10 es kapcsolat nem lenne szabad hogy 1000 ft nal dragabb legyen, sehol)
-
Talán nem volt még róla szó.
Pár hete jött egy új szabály:
Aki le akarja mondani a mobil előfizetését, többé már nem kell személyesen vissza vinnie a SIM kártyát. Simán telefonos ügyfélszolgálaton le lehet mondani mostantól a mobil előfizetést.A továbbiakban annyit még megoszthatok, hogy a jövőben elsődlegesen a telefonos és online (ügyfélkapus) ügyintézésre fogják fektetni a hangsúlyt, utóbbin fejlesztés, bővítés várható és a személyes ügyintézés hátrébb fog szorulni.
Elkezdődtek az átalakulás első lépései, a következő 1-1,5 évben nagy átalakulások lesznek, az Invitel fúziót is felgyorsították és jönni fog a többi 4iG érdekeltség (pl. Antenna Hungária) fúziója is, később pedig a márkaváltás.
A DIGI nevet 2024. január elejéig használhatják szerződés szerint.
-
MadMancs
veterán
válasz
Murdock1981
üzenetére
Szívesen.
Ettől függetlenül nem állítom hogy Huawei vel nem működhet, csak visszajelzés nincs erről. Se digi, de Telekom nem kommunikál erről semmit. Itt én voltam az első akinek életre kelt a szolgáltatás tavaly októberben béta 12 vel, akkor még nem tudtuk mi ez. Azóta tudjuk hogy WoWifi a másik kártya mobilnetjét használva. Viszont azóta is csak Samsung visszajelzést találtam mindenhol. Szóval nem tudni hogy OneUI 4 vagy Android 12 funkció.
De nem zárhatjuk ki hogy más telefonokkal esetleg működik. Xiaomi 11 Lite 5G NE nem tudja az biztos, pedig MIUI 13 azaz droid 12. -
MadMancs
veterán
válasz
Murdock1981
üzenetére
Én még csak Samsung esetében olvastam visszajelzést hogy létezik a funkció. Illetve tapasztalatom is csak ezzel van.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
A backup calling funkciót hogy lehet be kapcsolni? Huawei P30pro-t használok.
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Ha csak mobilinternetre van szükségem a telefonon, mivel telefonálni nem szeretnék, gondololom célszerűbb az 50 GB-os aktív csomagot választanom és az olcsóbb is picit. Csak azért kérdezem így, mert ugye ezt a csomagot is csak belassítják, ha elérem a korlátot. Erre semmi esély sincs amúgy, de nem árt tudni.
Köszi!
-
dchard
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
A VoLTE roaming az elmúlt két pandémiás évben azért nem volt fókuszban, mert a sok homeoffice miatt koppantak a hálózatok, így mindenki inkább a kapacitás bővítéssel volt elfoglalva, nem a nem létező túristák kiszolgálásával. Most hogy jön az első nyár ami már normálisnak tűnik, ez is elő fog kerülni. Nyilván először csoporton belül fog működni (voda-voda, T-T, stb.).
"Gondolom a készülékek régió korlátozott szoftvere is beleszól a történetbe"
Nem szól bele, mivel külföldön is a haza IMS profilt hasznákják a készülékek, hiszen az itthoni hálózat szolgálja ki a VoLTE-t is (ahogyan a roaming minden más aspektusát is).
-
válasz
dchard
üzenetére
Igen pontosan ez miatt a probléma miatt érdekel a téma, hogy "vajon lesz-e a közel jövőben VoLTE roaming" úgy kb akármelyik szolgáltatónál, mert a 3G lekapcsolások óta bűn rossz a hívás minősége roamingban 2G-n.
Jó lenne látni ebbe az irányba lépést, de nem úgy néz ki, hogy bárki is mozdulna ebbe az irányba Európában.
Gondolom a készülékek régió korlátozott szoftvere is beleszól a történetbe, tehát pl. adott egy Samsung telefon amin csak TMH régióval megy a Magyar Telekom VoLTE, mással nem, azzal gondolom esélytelen hogy valaha legyen VoLTE roaming... és elég sok készülék "küzd" ilyen kompatibilitási problémával. Mondjuk az iPhone-ok ilyen tekintetben nem érintettek, mert akárhol megy velük minden, ahol támogatott.
-
dchard
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Cellára kell érteni a
40mega29megabit elméleti maximumot, azt is 256QAM-on. Namost arra átlagot akkor lehetne számolni, ha egyforma lenne az eloszlása a jó, közepes és rossz lefedettségü usereknek. Akkor mondhatnánk, hogy egy cella átlag 20megabit forgalmat visz. Diginél ezt biztosan nem mondhatjuk az 1800 miatt, úgyhogy ha nagyon optimista vagyok legyen átlag 12. És akkor 3 szektoros állomásnál ez 36-45megabit lehet, 6 szektorosnál sem sokkal jobb, mert ott meg a saját szomszédaid kezdenek el zavarni (egyre nagyobb a szektorok között az átfedés ami = interferencia). Ez a helyzet. (MOD: rájöttem, hogy 5MHz-cel számoltam, de csak 3MHz-ük van)zelikocc:
A VolTE roaming alapvetően mind a mind a két résztvevővel szemben támaszt műszaki elvárást, tehát a VoLTE roaminghoz mindkét fél kell. Ugye feltételen a megfelelő core hálózati elemek és interfészek megléte + a DIAMETER interconnect. Ebből a szempontból nem csak a Digi van lemaradva. Az, hogy például a Voda NL és Voda HU között nincs VoLTE roaming, a hollandok lelőtték a 3G-t, 2G kapacitás már alig, olyan fos lett a hívásminőség mint még soha... Csak hogy egy aktuális példát mondjak

-
válasz
dchard
üzenetére
Szia!
Nem idevágó téma, de ha már említetted, hogy "minden esetben a magyarországi core szolgálja ki ezt a forgalmat is" ... ehhez kapcsolódóan technikailag lehetésges lenne-e a közeljövőben a VoLTE roamingban is? Lehet-e erre számítani? Egyáltalán mitől függ ez? Csak a honos szolgáltatótól, vagy csak a roaming partner szolgáltatótól, vagy mindkettőtől? -
dchard
veterán
válasz
Fecó88
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy 4K YT-t nézel, vagy torrentezel. A forgalom títpusa egyik operátort sem érdekli. Az biztos, hogy a 3 nagy az extrém drága korlátlan csomagot leszámítva minden "korlátlan" csomagot visszasorol 20-30-40giga után. De lehet hogy még a legdrágábbat is egy bizonyos mennyiség fölött.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azt vegyétek figyelembe, hogy a mobil szolgáltatásuk nem nevezhető teljes értékűnek. (Tudom, hogy van, ahol teljesen jól használható, de olyan terület is van, ahol semmi haszna egy Digi SIM-nek.) Ezért nem emelhetnek tetszőleges mértékben a mobil vonalon, mert még az a kevés előfizető is otthagyja őket.
-
-
slice14
veterán
Azért ez pofátlanság a több Digi előfizetéssel rendelkezőkkel szemben, hogy ők kapnak egy 30%-os emelést, de akinek csak mobil előfizetése van az meg úsza 10% alatti emeléssel. Itt nem arról van szó hogy azt a 300 Ft-t sajnálom, de mi az már hogy a több szolgáltatást használó usernek többet emelnek, mint akinek csak mobil előfizetése van. Ha azt mondták volna hogy minden mobilelőfizetés 200 vagy 300 Ft-al emelkedik függetlenül az igénybe vett szolgáltatásoktól, akkor azt mondom hogy rendben. De hogy a kizálólag mobil elófizetőket előnyben részesítik...
-
törölt tag
-
válasz
domper2015
üzenetére
bezzeg külföldön roamingolva gyorsabb a digi, mint itthon
-
Fecó88
tag
válasz
dchard
üzenetére
Szia ő teljesen félre értet senki nem mondta hogy én egésznap csak 4k videot nézek nem is lenne annyi tartalom. Meg a digit teljesen másra legfõkép telefonálásra akkarom használni ha egyátalán lesz is. Avval én is tisztában vagyok hogy a digi nem arra valo. De amugy ugyan ugy megnézek egy 480p vidit is mint a 4k videot ha jo. Én csak annyit itam hogy szeretem nézni ha van de nem is Minden nap van ilyen tartalom.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor most mi az igazság?

Amúgy tényleg, van még egyáltalán ilyen szolgáltató rajtuk kívül Európában?