- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
DrBubo77
veterán
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz Masato #30089 üzenetére
A legszebb az egészben, hogy nemcsak egyik mobilhálózatnak nincs beltéri lefedettsége, de vezetékes net sincs, az elérhető mikros net pedig szintén annyira rossz, hogy a vibert nem lehet normálisan használni. Szóval a vowifi is kiesik
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bendegruz
őstag
Srácok.
Lát valaki reményt, hogy javulni fog ez a szolgáltatás valaha?
Már ott tartok ha bemegyek pl egy boltba, még telefonálni sem lehet sokszor…
Azt hittem a telóm szaraxik, de a telekomos kártya gond nelkul megy..
Most már azért vége a tesztidoszaknak…Asus Rog Strix Scar III
-
DevKiller
senior tag
Kapott az A50 egy frissítést.
Nagyon idegesítő, eddig mindig a beállításoknál a SIM kártya állapotnál néztem, hogy mit ír ki. Csak segélyhívások volt ki írva mindig, most meg DIGI HU, írja a VoWIFI miatt létrejött hálót is Eddig legalább tudtam volna, ha hálózattal lepnek meg, de így már max a wifi kikapcsolásával...
Ilyen idegesítő frissítéstHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Miska0330
tag
Igen ezekkel a Repeater dolgokat nem csoda, hogy szigorúan tiltják mivel konkrétan egy cellát is tönkre lehet vágni a zajjal amit okozhat. Többi előfizető nem fog tudni rendesen telefonálni, mert más zajokat is felerősít.
-
Diák66
őstag
válasz Masato #30089 üzenetére
Passzív "repeater", ejj.... az a nesze semmi fogd meg jól, kb... semmire sem jó. (Telekom szerelt ilyet régen, a /buta/telefon hátuljára lehetett ragasztani, beletenni stb.... a beltéri részét. Nagyjából a beltéri "antennától" 10 cm-re van róla jel és ennyi. Szóval még csak egy szobát se tud felerősíteni.) Aktív eszköz miatt meg szíjat feszítenek a hátadból a hatóságok idehaza is. TILOS A HASZNÁLATA!
Ezeket az antennákat modemekhez árusítják, amire jól használhatóak, csak jól kell megválasztani az eszközöket.[ Szerkesztve ]
-
Masato
tag
válasz the.odzsy #30087 üzenetére
[link] 14. oldal, Passive Repeater. Nyilván az erősítős megoldás hatékonyabb, de arról csak annyit tudok, hogy az USÁ-ban a mobilszolgáltatók figyelmeztették az előfizetőiket, hogy ilyet ne használjanak, mert jön a bünti.
Persze a legkorrektebb megoldás egy femtocella lenne vagy VoWiFi...
-
leo81
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #30084 üzenetére
Előfordulhat...sőt biztos. Ez egy új állomás lehet (2020-dec-15 az első frissítés) és az M5-ös autópályán haladó user egy cellát tudott regisztrálni...Tuti hogy Lajosmizse irányába is lehet még legalább egy cella. Csak a 5-ös főúton kellene haladni, hogy regisztráljuk. Biztos kell hozzá még egy kis idő, hogy Digis cellmapperes arra járjon.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Masato #30083 üzenetére
Ú ez nekem egy kicsit fura. Egy kültéri antenna vesz egy jelet amit egy beltéri sugároz??? Ahhoz hogy egy antenna vegyen egy jelet és házon belül egy antenna azt sugározza ahhoz nem kellene közé egy aktív eszköz (ami veszi a külső erős jelet és azt tovább sugározza a belsőre)? Hacsak simán összekötünk egy antennát az nem fog működni. Legalább is szerintem. A linkelt antennáid modemekhez, vagy routerekhez készültek. Nekem is van egy Digis mobilnethez, ami egy routerre csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz djsunstealer #30085 üzenetére
Kint van már a január elsejétől érvényes telefonos ÁSZF a weboldalon. Aszerint a legelterjedtebb Digitel 250 díjcsomag esetén 0 Ft marad ez az irány.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de DIGI vezetékesről január 1-től DIGI mobil irányba 0 Ft marad a hívás? Köszönöm szépen!
-
Masato
tag
válasz dethroner #30082 üzenetére
Egy ismerősöm szerelt ilyet, de azt nem tudom, hogy milyen típusú antennákkal. Elképzelésem szerint valami ilyesmi lehetett:
kültér: [link]
beltér: [link] vagy [link]A kettő összekötéséhez meg kell csináltatni egy N-N koax kábelt, vagy venni egy készre szereltet [link].
Azt tanácsolnám, hogy várj meg egy szakit, aki konkrétan hozzá tud ehhez szólni és aki telepített is ilyet. Esetleg hívd fel ezt az üzletet.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Masato #30079 üzenetére
Köszi a választ!
Muteréknál a beltéri jel 110-120dBm között mozog, és csodálkozik hogy nagyon merül a telefonja. Ja, és a másik sim vodás, és az se nagyon megy 100 alá. Szóval folyamatosan keres a telefon, szerintem.
Tudsz ilyen eszközt linkelni? Mennyibe kerülhet? És mennyit lehet vele nyerni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
zelikocc
senior tag
Nekem egyébként a sebességgel jobb tapasztalatom van. Budapesten valóban leterhelt és ott valós az 1-2 mbit/s de vidéken amerre eddig jártam mindenhol használható 10-15 mbit/s sebesség megvolt. Kecskeméten pl szeptemberben megmentett, amikor egy koliban használhatatlan volt a WIFI és a DIGI mobilnetről ment az online órám teljesen tökéletesen (ott kb 8-10 mbit/s volt a sebesség)
Én már áthoztam a családot 4 SIM kártyával és most is abszolút fő SIM kártyának használjuk, nekem mellette van egy Telekomos, de már nem igazán kell rá átváltanom, illetve a többieknek nincs mellette semmi (leginkább az ország középső része). Már rengeteget spóroltunk a DIGI-vel és nagyon szeretjük.
-
szabonagyur
félisten
-
Masato
tag
válasz dethroner #30077 üzenetére
Igen, létezik ilyen megoldás: egy irányított, nagy nyereségű antenna a tetőre, a bázis irányába és egy panel antenna a szobába, a kettő koaxszal összekötve. Passzív rendszer, tápot nem igényel.
Létezik aktív erősítős is ebből a rendszerből, de valószínűleg annak használata idehaza is illegális.
-
Joe1
tag
Sziasztok!
A Digi ügyfélkapun néhány hete 4db SIM kártyából 2 db-ot beállítottam Pluszra, 1 db-ot Juniorra. Az ünnepek alatt megnéztem, hogy átvezették-e már, meglepődtem, mert mind a 4 db-nál az szerepelt, hogy 2021-re nem kérem. Most már nem enged semilyen módosítást, a 1272-n sem lehetett, be kell ballagni valamelyik ügyfélszolgáltra, csak ott tudják beállítani december 31-ig.
Ha valamelyik kártya nem kell, akkor azt januárban még lehet aktiválni, ha nincs rá szükség, akkor meg lehet semmisíteni, ha később mégis kell, akkor újat adnak.
Tehát érdemes ránézni aki még nem tette meg. -
dethroner
veterán
Hello!
Tudom hogy korábban már volt téma, ezért aki jobban képben van, mondja meg a tutit Lehet a beltéri jelet valamilyen plusz antenna bevonásával erősíteni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #30072 üzenetére
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
adman
tag
válasz dchard #30070 üzenetére
a szakmai tudás nálad van ill laikusként is biztos vagyok benne hogy problémásabb egy 6 cellás felállás, de a cellmapper ill saját megfigyelés alapján én úgy látom hogy a digi ahova csak tud oda 6 cellát rak, olyan helyre kerül csak 3 ahol statikai probléma van, tipikusan auchan, metro, tesco stb reklámtábla, víztorony, vagy olyan idegen torony ahova már nem engednek fel 6 sugárzót.
---
arra van valami tipp h a Dunántúlon miért számozzák át a cellákat? ( 1-2-3...-ról 31-32-33....-ra) gondolom technikailag nincs jelentősége -
leo81
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #30069 üzenetére
-
Lajosnagy17
senior tag
Azért jó nézni, hogy nagyon sok új állomás felkerült a hétvégén, amelyek eddig ott voltak már, de nem lett még cellmaperrezve.
Azért vannak újak is.
-Tázlár
-Bocsa
-Erdőkürt
-Sajóecseg
-Dorogháza -
dchard
veterán
válasz Lajosnagy17 #30062 üzenetére
hat szektoros állomáson 12 cella van (6 LTE, 6 2G). Ha az a kérdés, hogy lehet-e 12 LTE cella, akkor a válasz az, hogy csak akkor ha a 3500-at is bekapcsolták.
"Valószínű az egész országban 6 cella van minden állomáson"
Ez nagyon messze van a valóságtól. Az állomások túlnyomó többsége 3 szektoros. Ne abból indulj ki, hogy sűrűn lakott részeken lehet ilyet is látni. A másik, hogy a hat szektoros kialakítás teljesen tönkrevágja a SINR-t, mivel sokkal nagyobb az átlapolt területek aránya, illetve a PCI tervezésbe is nagyon bekavar (ugye 3 nem ütköző PCI van LTE-n, ergó egy állomáson azonos ferkin 3 szektort lehet értelmesen tervezni, az ennél több szektornál SINR és RSRQ degradáció lesz).
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
leo81
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #30065 üzenetére
Ez sem igaz, városokban 5-6 cellásokat építenek, de egy autópálya/út mellé vagy falvak/ külterületek esetében csak 2-3 cellásokat. Nyilván ezeket majd bővítik, ha szükség lesz rá.
-
leo81
aktív tag
Nem. Átszámozzák a cellákat 1-2-3...-ról 31-32-33....-ra...
Volt már ilyen korábban is.
A régieket ki kell törölni. -
DevKiller
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy LG K42-n működik e a VoWIFI DIGI-n?
-
Lajosnagy17
senior tag
Valószínű az egész országban 6 cella van minden állomáson. Érdekes, hogy sok olyan hely van ahol csak 1,2 max 3 cella van megtalálva. Ez azt jelenti kevesen használják az adott állomást és meg van kapacitás, vagy csak kevesen cellmappereznek.
-
Diák66
őstag
Nem hiszem, de jövőre megnézem, ha arra járok. A lajta utcán azért néha járok, a Rába futóműgyárnál nem sűrűn.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Szerintetek lehet 12 cella egy állomáson?
eNB ID 11771 12 cellát mutat a cellmappert szerint. (Győr)
eNB ID 11881 12 cellát mutat a cellmappert szerint. (Győr)[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
válasz Lajosnagy17 #30055 üzenetére
Szerinted mennyi torony kellene a jelenlegi frekvenciával, hogy elsődleges SIMként lehessen használni, ha az ember elégedett az 1-2 mbps sebességgel, csak térerő legyen a főbb utakon és minden településen? Én amondó vagyok, hogy ezzel a tempóval olyan 1-1,5 év alatt teljesíthető ez.
-
sysrq
őstag
Be sem kell menni? A weben kitöltöttem melyik számokat váltom fizetősre, ennyi lenne?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Sziasztok! A négy kártyából kettőt visszaadok, elég a kis tokban lévő papírokat és a sim-et visszavinnem vagy kérnek majd még valamilyen papírt? Gördülékeny a folyamat? Hamar végzek?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
n00n
őstag
15 új torony jelent meg a Cellmapperen az elmúlt egy hétben. Az azért nem rossz szerintem. Ismerős azt hallotta egy Digis melóstól, hogy jövőre ráfekszenek a Dunántúlra is. Bár én nem igen hiszem, hogy erről egy sima melós sokat tudna, de legyen így
-
martonl
senior tag
válasz BlacKSouL #30050 üzenetére
Egyébként más okok miatt nem lőttél ám mellé . Ugyanis ha azt nézzük, akkor egy több sávon kommunikáló mobilba szerintem már elég méretes antennarendszert kell beépíteni. Ha csak azt nézzük, hogy amcsiban van LTE 600MHz (ez 50cm-es hullámhossz), nálunk meg LTE/5G 700MHz-es sáv, valamint még a milliméteres sávokon is van mobil, ezen túl több sávos pozícionálás stb. stb. a mobilok méretét növeli. Persze itt most nem kagylót meg külső antennát fogsz kapni "kárpótlásképp", hanem egy nagy kijelzőt.
#30047 David2135: A Digi térképe kültéri lefedettséget mutat, ezt valahol leírják, ha jól emlékszem.
-
totron
addikt
-
martonl
senior tag
válasz pinnacle #30048 üzenetére
Nekem csak régi készülékekkel vannak tapasztalataim, azok közül a Siemens S25-ös volt talán a legjobb.
De ha szolgálhatok egy jó tanáccsal, gyengén lefedett helyszínen nem jó próbálkozni huzamosan mobilozással. Egyrészt fejfájást okozhat a maximális adóteljesítmény miatt, másrészt ezen ok miatt a telefon aksiját is idő előtt kinyírja. Ha mindenképp használni kell a mobilt, akkor javaslom a headset alkalmazását, mert a fej árnyékoló hatása nem érvényesül adó/vevő oldalon. -
pinnacle
nagyúr
válasz dchard #30046 üzenetére
Akkor ez csak véletlen nálunk. Fura is volt, hogy tudják ilyen szabályosan meghatározni.
David2135 ez akkor tényleg nem sokat ér.
Ha valaki tud arról, hogy van olyan összecsukható mobil, ami DIGI gyengén fedett területen is jól működik 2G-n, írja be legyen szíves. Nem reménytelen a dolog, mert a Doro Primo 215, teljesen jó és nem csak az ablak mellett, hanem a lakáson belül is. Ha nem összecsukhatóval van jó tapasztalat, az is jó lesz, mert lehet nem is fogok abból megfelelőt találni.
Nehogy ezért is bírságot kapjon a DIGI. Nincs annak feltétele, hogy mekkora lefedettség esetén indíthat valaki mobilszolgáltatást?
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz pinnacle #30045 üzenetére
Én meg egy olyan téglalapba lakom ami kék, és kint GSM van 1 csíkkal, bent semmi sincs.
Még is milyen jó, hogy indulás óta körbe van lőve a település, de azóta sem értek odáig, hogy bent is legyen valami.
Kiegészítve egy olyan vodkával ami B20-on 1 csíkot tud, és az életem már is boldogabb. De mondjuk szétszakadok a röhögéstől, hogyha a DIGI majd jobb lefedettséget hoz létre nálunk, és akkor a sebesség is nagyobb lesz...(1 csíkot és 1/1-es sebességet nem lesz nehéz megverni...)
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz pinnacle #30045 üzenetére
Dehogy tudják méterre pontosan. Ahol ilyen foltokat látsz, ott a leginkább nincs lefedettség az igaz. Érdemes megnézni Szentendrét, ahol nulla darab állomás van, és ugyanilyen mintát mutat a térkép: a Duna túloldaláról átszivárog valami leginkább a domboldalra, de ettől még értékelhető szolgáltatás nem lesz.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #30034 üzenetére
DIGI hibajelentő oldalán lefedettségi térkép van. Ilyen méterre pontosan tudják, hol gyenge a jel? Mi is ilyen "téglalapban" vagyunk. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy miért rossz a hívásminősége még voWifin keresztül is. Akkor is ha én hívom, nemcsak DIGI-ről hanem Telekomról is.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
őstag
válasz szabonagyur #30042 üzenetére
Felhívtam őket, azt mondták, hogy telefonon nem lehet... Milyen csomagokat töröltettél? Én kábelnetet is akarok töröltetni.
-
totron
addikt
Az összefoglalóban nem egyértelmű ("valamint"), elég tehát egyetlenegy Digi-szolgáltatás is SIM igényléséhez?
-
UHHH
őstag
December 10-én írtam nekik lemondást mindenemre (ezt javasolta az üszi, hogy e-mailben írjak), azóta válaszolnak... Na persze újabb számlát meg kaptam jan 31-es határidőre befizetni.
-
Lajosnagy17
senior tag
Tázlár, Ajak(korábban említve volt fényképpel együtt), Új köztemető (Budapest)
Köszönet érte a cellmapperezőknek.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz poci76 #30035 üzenetére
Nekem három ötletem van:
-minden változást, hirdetést meg kell küldeni az NMHH-nak és a GVH-nak, állásfoglalást kérni, hogy egyetértenek vele vagy sem. Talán ha egyetértenek vele, akkor nem büntetik meg a DIGI-t. Habár ki tudja.
-Le kell másolni a jogi szöveget a BIG Brotherek ÁSZF-jeiből.
-Bele kell építeni az árakba a büntetést. Sajnos, csak tompítani tudják a büntetést, elkerülni nem. -
poci76
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #30031 üzenetére
Szerintem írjanak egy olyan határozatot, miszerint minden hétfőn megvizsgálják a DIGI szabályzatát, és ha az alábbi két feltétel közül bármelyiket megsértik, minden hétfőn 100 millió forint büntetést kell fizetniük:
A) Ha csak a lefedett településeken elérhető a SIM kártya, mert ezzel diszkriminálják a más településen élőket.
B) Ha nem csak a lefedett településeken elérhető a SIM kártya, mert így megtévesztik a fogyasztókat nem létező szolgáltatás ígéretével. -
pinnacle
nagyúr
válasz zelikocc #30032 üzenetére
Beszéltem vele, kiderült a wifi be sem volt kapcsolva, tehát 4G-n ment, tényleg szörnyű volt. Többnyire ő sem hallott engem, én sem őt. Amikor hallottam, mintha az űrből beszélt volna, valami gépi hang. Szerintem ez tipikusan internetes híváskor fellépő torzulás, amit MobileVoip használatakor is tapasztalok. Csak ott többnyire én hallom a hívottat, csak ők hallnak engem torzan. Bekapcsoltattam vele a wifit, voWifit, és ugyanolyan vacak volt, hangkimaradásokkal. Mondtam számoljon el 10-ig, 1-2-3-at nem is hallottam, 7-8-nál elhalkult, de az egész nagyon vacak volt. Viszont a régi, csak 2G-n működő Doro Primo 215 teljesen jól hallatszott. Az lehet, hogy Monoron (gondolom ez máshol is igaz) ahol nincs jó lefedettség 4G-n, ott bizony jobb a 2G. Azt viszont nem értem, hogy lehet probléma voWifi hívás esetén is. Más nem tapasztalt ilyet UPC-s területen? A végén még kiderül, hogy tényleg korlátozzák a konkurencia hívását.
Van valami, nem emlékszem pontosan, talán egyetemes szolgáltatási feltételek, ahol írják, internetes hívásra használható-e a wifi.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz zelikocc #30032 üzenetére
Mi9T telefonon Telekommal nem tapasztaltam ilyen hibát, olyat viszont igen, hogy néha kimaradnak betűk és szavak a mondatból (beszédhangból) mintha a kódolást nem bírná.
Ha jó gondolom valós idejű a hang kódolása és dekódolása, ha növekszik a késleltetés a hálózatban akkor akár be is léphet ilyen hibanem tudom miként lehetne ellenőrizni a kapcsolat stabilitását.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zelikocc
senior tag
válasz pinnacle #30015 üzenetére
Én tapasztaltam olyat, hogy ha VoWIFI-n beszélek akkor Telenoros nagyon halkan hall. S9+ telefon és tuti biztos hogy stabil WIFI kapcsolaton keresztül. Ha mást hívok semmi probléma, de ha a Telenoros bátyámat hívom, akkor minden hívást úgy kezd, hogy halk vagyok és nem hall, majd ahogy lendületből kikapcsolom a WIFI-t azonnal szól hogy most már sokkal jobb.
Többszörösen tesztelve, azóta sem értem, hogy miért lehet ez. -
trec12
addikt
válasz slice14 #30023 üzenetére
Másért büntették őket a kizásárhoz egy bizonyos fajta GVH-s büntetés kell. A többinek egyik sem olyan volt. Számoma sokkal érdekesebb a story, hogy a 2019-es tenderben nem tette bele a hatóság ezt a kitételt először; később mint ismert egy egyeztetésen tett észrevétel után meg beletette....Szóval van egy hatóság aki elvileg vér profin írja meg a feltételeket majd módosít egy olyat volumenüt az egészben bemondásra ami ki is lövi az egyik pályázót na ez az ami nagyon érdekes....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tobias88888 #30024 üzenetére
ahol nincs lefedettség (vagy wifi és vowifi-képes telefon), ott nem lehet telefonálni.
hanyas vagy, te disznó?
-
tobias88888
őstag
Sziasztok, próbáltam rakeresni de pár perc után feladtam: telefonhívást csak olyan területről lehet intézni ahol van minimum digis 2g lefedettség vagy esetleg csatlakozik más szolgaltazohoz (pl drágább hivas) ? Szülők váltananak, de számomra kérdés hogy mi lesz pl ha 2 város között ahol nincs digis lefedettség mondjuk leall a kocsi, tudják használni vagy sem?
-
slice14
veterán
válasz pinnacle #30019 üzenetére
Nemtom. Amúgy ezt csak poénból írtam.
#30020nyitom: Azért ott a három nagy is rángatja a szálakat a háttérben. Amúgy vicces, hogy a többi az indulhatott az utóbbi tenderen, mikor őket is büntették a megadott időszakban.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
dethroner
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz zsolt501 #30016 üzenetére
Megkérdezem, de most pont nem vette fel a telefont. Azt mondták neki, nem értik mit mond, inkább visszahívják.
slice14 erre én is gondoltam, de ilyet lehet csinálni?
Egyébként valaki tapasztalt már olyat, hogy voWifin nem jó a hívás hangminősége? Ha jellemzően a Vodafonnál akkor nekik is járna már valami büntetés végre. -
slice14
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz pinnacle #30015 üzenetére
A rosszul hallják részt egy kicsit pontosabban leírhatnád, hogy mit is értenek rosszul hallás alatt, szakadozik, tompa hang, vagy mi?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
pinnacle
nagyúr
Ismerősnek panaszkodnak, hogy néha rosszul hallják, pedig voWifin beszél. Ez mitől lehet? Ugye itt nem számít a térerő, Monoron nem az igazi. Samsung A40 telefon, wifi: UPC Connect Box.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz 4Grider #30010 üzenetére
Csak egy keresztkérdés: miért nem net-es kártyát raksz USB cuccba? Azt pont arra kínálják, míg a másikat képernyővel rendelkező, hanghívásra alkalmas eszközbe, de erről korábban volt már értekezés, szóval inkább keress vissza ez ügyben, nem hiányzik újabb vitatéma ebből
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Agyrák666
aktív tag
Sziasztok!
USB Stickkel szerintetek jobb lehet a "terero" ? Nalunk az ablaknal mukodik, bent a hazban mar kevesbe.. -
Ford22
friss újonc
Szép napot! Eltudnád nekem küldeni a linket E5785: 21.191.63.00.00 re mert nem találom sehol. Előre is köszönöm.
-
trec12
addikt
válasz viktorhu #30002 üzenetére
Szülővárosomban is helyi ktv van már régóta (bár jelentőset bővültek átvett területekkel.) A Digit várnám mert Inviteles terület ADSL és VDSL mix a város, Digi mobil viszont van. A helyi ktv szolgáltatása jó minőségű, rendelkezésre állás rendben, esetleges hibák elhárítása is pipa (nyilván a tulaj hozzállása is elvártak szerinti). Ami fájó az egészben, hogy viszonylag drága Akármilyen jó szolgáltatást is adnak sajnos nem tud olyan árat adni mint egy nagy cég főleg ha a Digi egyszer majd megjelenik az optikával. Így bizony az ár miatt is - és itt havonta több ezer forintról is szó lehet akár - jobban járhatnak a helyi lakók egy multival.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz viktorhu #30002 üzenetére
A mi körzeti szolgáltatónk az Oláh és Társa, kicsi cég, csak a megyében van 20-30 településen, még is minden hibát megtudnak oldani záros határidőn belül. Volt egy incidens, amikor az okos emberkék azt hitték az optikára, hogy az igen is réz, és ellopták, akkor 1 nap alatt megoldották. Szerintem nem minden kis cég lassú, tohonya. Nálunk is ez van meg a T, de jellemzően az Oláh a gyorsabb, mert itt a T mindent alvállalkozóval csináltat meg.
-
viktorhu
veterán
válasz Lajosnagy17 #29995 üzenetére
Akit a sors arra kárhoztatott, hogy egy kicsitől kényszerüljön venni a netet (látod, még egy digi se képes normális nemzetközi peeringet összehozni, akkor mit csináljon egy városi kábeltévé), drágán, lassút, instabilat, meg vele intézze a panaszokat (amikor minden vihar elviszi pár napra a kábelt az utcában, meg simán megmondják, hogy most nem érnek rá kijavítani), akkor nagyon fog örülni, amikor végre átveszi a helyi céget egy profi szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Ubuntu Linux
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest