- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz 4Grider #34699 üzenetére
Igenigen, ezt néztem is, igazából személyes tapasztalat miatt kérdeztem. :)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
4Grider
nagyúr
válasz SyMbioTe #34698 üzenetére
A lefedettségi térkép elég pontos, tehát ahol térkép szerint nincs lefedettség ott 95% a valószínűség, hogy nem fogsz telefonálni/mobilnetezni vele.
-
Ármester
Sziasztok!
Győrben (és környékén) milyen a lefedettség jelenleg hívás és mobilnet szinten?
Érdemes váltani teljesen, vagy biztonság kedvéért megtartsam a mostani szolgáltatót is?
(elsősorban a mobilnet miatt lenne digimobil, a telefonálás nem vészes jelenlegiben se)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ákinard
aktív tag
válasz Isaac76 #34690 üzenetére
"Lehet amit fórumtárs írt úgy van (valamivel 6e felett) ,de akkor valami nagyon jó dealt kötött"
A totál sima, online meghirdetett 1 Gigabites netcsomagot köttettem be a közepes TV csomaggal. Csak azért közepes, mert a legnagyobbhoz járt volna még online mozi is, több TV csatorna nem.
Ezt a kettőt és az amúgy is meglévő mobilnetemet betette Magenta1-be, (-30%) meg ad -600 ft-ot az online számláért. Így lett 6225.- (És ingyenes bekötés, anyagdíj nélkül.) Meg 2 év hűség de ezt ugye az eredeti hsz-ben is írtam, hogy "nabumm".
Mellékletben az ajánlat amit akkor kaptam. A dolgozó nevét kitakartam, igaz azóta az a T bolt meg is szűnt...
Ezek alapján bátorkodtam mondani, hogy ez a Digi már nem az a Digi sajnos, pedig tényleg küzdöttem azért, hogy bekössék a Digit, de a 100 vs 1000 Mbit között nem volt nehéz dönteni.
Egyedüli hátrány, hogy így a Digimobil előfizum nővérem nevén van, csak hogy ON is legyek[ Szerkesztve ]
-
Isaac76
tag
válasz 4Grider #34692 üzenetére
Igazatok van , szerintem nem a honlapon kell kiigazodnom (pedig direkt úgy néztem ,több szolgáltatás egyben) lehet teljesen végig kell csinálni mire le is vonja a kedvezményeket
Szeretek mindent előre tervezni, vagy inkább úgy fogalmaznék nem az utolsó pillanatban tanácstalanul állni. Valószínűleg korán kezdtem el ötletelni ,de telefon esetén még ha cserélni nem is akarok,mindig tudom mit vennék,amennyiben az aktuális összetörne
Azért köszönöm mindenkinek,hogy azért annyira nem rémes a helyzet,mint első keresgélésre tűnt -
Isaac76
tag
Nálunk itthon több tévé is van, szóval a legtöbb szolgáltató boxos megoldása elég komoly összegbe kerülne havonta. Most néztem meg a T-honlapjukon és kedvezményes ár ide, több szolgáltatás egyben oda , kb ugyanazt kapva mint a digininél (digitv,diginet1000,digitel250) alaphangon kijött egy 2x
Lehet amit fórumtárs írt úgy van (valamivel 6e felett) ,de akkor valami nagyon jó dealt kötött , mert nekem a magentás honlapon csak a netre ír (és állítólag ez 20% csökkentett ár) 1Mbit=7520ft.
Persze lehet előfizetni,mindenből a legkisebbre,de szerintem a telefonok esetén sem a belépőszintet hasonlítom a flagship árakhoz... bocs ha OFF vagyok csak ilyenkor mindig azt hiszem én nem veszek észre egy helyet,ahol X-elni kell és máris harmadannyiba kerül ugyanaz -
-
agroman
senior tag
ha hivoszam valtozast szeretnek az mukodik, hogy a 6000ft-os dij helyett egy uj elofizetest kerek es par nap mulva a regi SIMet visszaadom / egy havi elofizetesi dijert (1000ft) /?
------
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34683 üzenetére
Azt hiszem 8700 a T-nél (bevittünk több egyéb előfizut is, ezért nem emlékszem a pontos összegre, olyan 100-as eltérés lehet) a 2000Mbites net + telefon + 20GB mobilnetre (tv nincs, helyette hbo go és netflix)
Ez abból fakad, hogy nálunk a T volt a később belépő a piacra, így ők adnak jobb árat.
Akinek piacot kell szereznie, az lesz az olcsóbb vagy jobb általában (normál esetben)[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ákinard #34682 üzenetére
Ahol lakom, 9 ezret fizetek hűségben UPC-nél (upsz, már voda) (kedvezményesebb) áron TV + Internetért (300/20), szülők 20 km-el odébb fizetnek 7 ezret diginél TV + Internet (1000/300) + Telefonért.
Az a 300/20-as net gyakorlatban egyébként 100/5-ös kb (60/5 a garantált, ami érdekes hogy sokszor mértem feltöltésben 5.00-ás értéket, mintha direkt limitálnák), rengetegszer simán nem működik általában DNS problémák miatt, míg diginél sosem volt 500 alatt a letöltés, a feltöltést annyira nem figyeltem de sosem volt probléma több tíz gigás backupokat feltölteni felhőbe.
Legközelebb ha költözök, meggyőződök róla előtte, hogy a Digi biztos elérhető-e
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ákinard
aktív tag
válasz xcvbxcvb #34677 üzenetére
Jó, de ez a ki-mit-kinek köszönhet ez más téma. Ő azt állította, hogy "csak a T van még ,ami meg tudjuk milyen áron dolgozik" kicsit olyan utalással, mintha a T az lenne 20 ezer, a Digi meg 6e holott már rég nem így van már. És a Digi is nyögvenyelős sokszor sajnos.
De amúgy jah, én is emlékszem arra (nem is volt rég 2016) amikor Bp. Harminckettesek terén 11e-ért akarta a T bekötni a max 30 Mbites coax netet az interneten hirdetett 8e helyett... Ami szintén tragédia ár volt. Aztán csak azért lett egyedi szuperextra kedvezménnyel 6e mert harmadjára is szembesítettem őket azzal, hogy szar a weboldaluk, és engedi orrba-szájba megrendelni 8e-ért holott szerintük az 11e volt. Na de ez már nagyon off. -
Módosítani kellene az összefoglalót:
"DIGIMobil szolgáltatás megrendelésére otthoni szolgáltatás nélkül is van már lehetőség a megadott településeken. A havidíj a DIGIMobil Max vagy a Plusz esetében 1500 Ft/hó. Megrendelésre DIGI Pontjaink egyikén van lehetőség. Bővebb és pontosabb tájékoztatásért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatunkkal."Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz xcvbxcvb #34677 üzenetére
Pán meg más cég volt monopóliumban majd egyéb szolgáltatók után a t megjelenésekor lett végre igazán komoly, 1-2000-es sávszél jó áron.
Amíg nincs konkurencia, mindig drágább lesz a szolgáltatás, nem arról van szó, hogy egy cég mondenhol drága, másil meg mindenhol olcsó."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Ákinard #34676 üzenetére
A Diginek köszönheted hogy ilyen olcsó a net mert a t monopóliumát megtörte.
Én még emlékszem hogy a 384-es meg 512-es adsl-jüket itt 14k-ért adták + 3k telefon előfizetési díj volt ám, és nem hagyták hogy átköss olcsóbb csomagra, mert ahhoz le kellett volna mondani a meglévőt és 3 hónapig nem lett volna net.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Ákinard
aktív tag
válasz Isaac76 #34665 üzenetére
de vezetékesnél nálunk csak a T van még ,ami meg tudjuk milyen áron dolgozik (flipet úgyis kivezetik ,ha nincs digi)
Milyen áron? Nekem szinte fillérre ugyanannyi a T otthoni net+TV mint a Digi lett volna, ha hajlandó bekötni.(~6100 vs ~6225) De nem volt hajlandó, csak 100 Mbites netet, ami 10 éve még menő volt... Azóta homeffice, NAS, torrent, stb. A szerelők mindent megtettek, még valami technikai fejest is felhívtak, régi ügyfél, nagyon szeretné az 500-as netet, de idézem: ha kell kell ha nem nem (A 100-as). Nem kellett, 2-3 nap múlva a T beköltötte az 1000 Mbites optikát. Jó, 2 év hűség kellett... nabumm. 1 év már le is telt... Jah, és lett cakkpakk 75-80-ért egy iphoneom is...
Én nagyon szerettem a Digit, a kezdetektől ügyfelek voltunk, de már nem bánom annyira, hogy nem jött össze. Lassan el kell engedni a agyonolcsó-nagyonszuper Digi képét... Azóta 2-3 hetente próbálkoznak, hogy szerződjek át, de minek...?
Bocs az offért. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz CharlieDrop #34671 üzenetére
Ott van az Összefoglaló elején:
A DIGI hivatalos közleménye a 4iG Nyrt. általi felvásárlásrólÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz CharlieDrop #34671 üzenetére
Ennyire meleg van a hegyekben, hogy a remeték is előkerültek az erdőből?
-
Isaac76
tag
Őszintén nem tudom ,hogyan siklottam át felette,de valamiért meg voltam győződve róla,hogy csak a mobilos részleget akarják eladni
Most meg azon agyalok,hogy mit kezdek akkor , ha elszállnak az árak... (mobilnál max váltok flotta, netfone valami) ,de vezetékesnél nálunk csak a T van még ,ami meg tudjuk milyen áron dolgozik (flipet úgyis kivezetik ,ha nincs digi)
Tudom nem kis fáziskésés a részemről , de ötletek alternatívára
Visszaolvasgattam,de nagyon nem láttam választ... hátha azóta valakinek van...
Például a netfone-ról is itt olvastam először -
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #34661 üzenetére
15-20 Mbit letöltés is megy stabilan nagyon sok helyen...
Némelyik torony meg (pl. az én falumban) csak 11-13 körül tud (mint a képen is) és ezek minden esetben szinte üres cellák teljesen stabil sebességgel és a mai napig nem értem hogy miért a különbség... vagy a betáp vagy az antenna vagy nem tudom... de a terhelés biztosan nem.
Erről már beszéltem itt korábban -
Lajosnagy17
senior tag
Valkó, Csépa, Aszófő és Balatonszentgyörgy is lefedett lett.
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne tőletek :) ! Amióta volt az a hétvégi leállás azóta a Digi mobil netnél a ping alacsonyabb kb olyan mint mikor elindították a szolgáltatásukat! Mikor én kihoztam januárban a kártyát 23-27 közötti latencyt mutatott játékban és Speedtestnél! Mi az ami befolyásolja, hogy megint alacsony lett? (11-14 latencyt) Köszönöm a válaszokat
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #34543 üzenetére
Másnak nem kér ilyen WPS jelszót a hotspotként megosztott Digi SIM kártya?
Milyen WPS kell ide?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Criminal017 #34653 üzenetére
Végre sikerült megoldani a DIGI lefedettség szürkeségét és frissítették a térképet is egyúttal.
Biatorbágyot és Taksonyt látom újnak első látásra.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Cellmappert hol érdemes "járatni"? Győr és Budapest között ingázom, ezeken a területeken elképzelhető, hogy találok új cellákat?
-
4Grider
nagyúr
Kell a pénz. Mással nem magyarázható, hogy eddig eszükbe nem jutott az sms szolgáltatás magas végződtetési díjaival foglalkozni. Az meg kifejezetten vicces, hogy az NMHH elnöke leírja: "Az Elnök megvizsgálta és megállapította, hogy a Hatóság elektronikus hírközlési szolgáltatókról és az általuk nyújtott szolgáltatásokról szóló nyilvántartásában nem szerepel SMS végződtetés."
-
pomy
csendes tag
Teszt szolgáltatás indulásakor láttam, hogy az SMS küldése, még a Digi-nél sem olcsó. Gondoltam, hogy nem tudott megegyezni a többiekkel. Erre most:
https://nmhh.hu/cikk/221782/PC1638612021_szamu_vegzes_hatosagi_ellenorzes_meginditasarol
-
veterán
válasz Lajosnagy17 #34647 üzenetére
valószínűleg senki nem nézte végig az egész honlapot, hogy minden működik-e.
hanyas vagy, te disznó?
-
Foremi
tag
A mobilinternet lényege, hogy a sebesség jelentősen függ a toronytól való távolságtól, illetve az aktuális leterheltségtől (mivel vezeték nélküli). Délután és este lassabb, mint hajnalban vagy délelőtt.
Vezetékes (optikai) internetnél kb. minden időszakban azonos sebességet mérek. Mobilinterneten változó a sebesség (csak az nem mindegy, hogy mennyi a minimum érték).A három szolgáltató között vannak sávszélesség eltérések, de adott helyen lehet, hogy nem a legnagyobb sávszélességet ígérő szolgáltató a leggyorsabb.
Nálunk a Digi teljes térerővel jön (az ablakból szó szerint látom az adótornyukat).
Átlagosan 10-15 Mbit/s a sebessége, 10 alá ritkán megy (legalább is nálunk). Természetesen ez máshol máshogyan van (lehet sűrűn lakott területen, ahol többen használják a cellát, ott lassabb, főleg csúcsidőben). Meg a teljes térerőt veszem alapul, és látom a tornyot, azaz nagyon jó helyen vagyok. Ha elmegyek otthonról, a toronytól messzebb már lassabb, 3-mas térerőnél már csak 2 és 5 Mbit/s között alakul az átlagos sebesség, 1-2-es térerőnél pedig 1-2 Mbit/s körül van.A 10 Mbit/s böngészésre, Facebookra, és Messengerre bőven elegendő, szó szerint másodpercek alatt betölt egy weboldal. YouTube-ra sem rossz, 720p felbontásig jó.
Az 1-2 Mbit/s is jó erre, csak a weboldalak betöltési ideje hosszabb, meg a YouTube videók felbontása alacsonyabb.Egyébként a mobilinternet egyre gyorsabb.
Én legelőször CSD wap-ot használtam, ami 9,6 Kbit/s (nem kb/s). Viszont 2002-ben egy átlagos wap oldal mérete csak 2 kb volt, így nem volt lassú.
Ez után bejöttek a színes telefonok, és a wap 2.0, amik már nagyobb méretűek voltak. Ekkoriban már GPRS-t használtam (2G), ez 53 kbit/s-ot tudott. Később jött az EDGE, 2,5G-nek emlegetik, igazából a GPRS hálózatok megerősítése, 236 kbit/s-ot igért, de a gyakorlatban 80-100-al ment csak.
A 3G már egész jó volt, átlagosan 4-5 Mbit/s-ot mértem teljes térerővel. Aztán ezt is bővítették, így már 10-15 Mbit/s-ot is simán el lehetett 3G-n érni.
Utána jött a 4G és 4G+, a 4G+-on egyszer volt, hogy 180 Mbit/s-ot is mértem.
Most jön az 5G, ami kb. olyan gyors, mint az optikai internet. Ha országos lesz az 5G, és reális árban lesz a korlátlan mobilinternet, akár még a vezetékes internet komoly konkurenciája is lehet.Most vezetékes telefonnál havi párezer forintért annyit telefonálunk, amennyit szeretnénk (csak úgy életképes a szolgáltatás, hogy sokkal kedvezőbb az ára, mint a mobiltelefon).
A jövőben lehet a vezetékes internet is erre a sorsra jut, főleg ott, ahol lesz 5G.
Ha azt mondanák, hogy ezentúl mobilinternetet kell használnom otthon (kikötik a vezetékeset), de cserébe jó térerővel jönne az 5G és korlátlan lenne, azt hiszem nem venném zokon.Na, ez az írásom megint hosszúra nyúlt.
-
bksgbr
tag
válasz Lajosnagy17 #34644 üzenetére
Sajnos a lefedettségi térkép az oldalukon még most sem elérhető, szürke.
-
p2pp
őstag
A mobilappon regeltem magam roamingra, de akkor sincs.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Lajosnagy17
senior tag
Biatorbágy is lefedésre került. ( Csak gondolom. Egy új állomás van a keleti oldalon)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34630 üzenetére
Nagykanizsa, Lenti, Körmend, Zalaegerszeg, Tapolca, Pápa, Mosonmagyaróvár, ahol a mobilnetet használom iszwntiszteletek online közvetítésére. Egyes helyeken nincs különbség, más helyeken (pl Tapolca) érezhetően rosszabb volt a telekom. Ez nem országszintű tapasztalat.
Péntek-szombatonként pedig online óráim voltak (egyik ok, amiért elviselem a szörnyű nyarakat, hogy nincs most órám), korábban telenorral Pápa-Veszprém között két helyen megszakadt fél-fél percre az óra. Telekommal csak pici szakadozás, viszont az sokkal többször.
Ma Nagykanizsáról hazafele Telekomon a Net kétszer szakadt meg Pápáig 8-asról letérve a Somló közelében, Telenor inkább Kanizsa közelében szokott darabos lenni és több alkalommal az online F1 alatt. Ugyanakkor a gyerekeknek a Netflix telenoron nem szokott megakadni (ott van puffar, nem élő), míg telekom így is megszakadt egyszer.Szóval a gond inkább abból fakadt, hogy pl legutóbb Tapolcán telekom épp elérte az 1megás sebességet, darabosan ment a zoom, aztán átnyomtam a telenorra, és nemövolt gond. Azaz nem az elérés, hanem a sebesség szokott ezen térségben kevés lenni.
Most megnéztem itthon (Pápa), és telekom le 21,3Mb, fel 34,52Mb
Telenor pedig 16,72Mb, fel 6,2Mb
Nap közben fordítva szokott lenni.Könnyen lehet, hogy hétvégén és este a sok telenor korlátlan flottás elviszi a kapacitást.
Ha a zoomhoz stabil lenne adott helyeken, nem lenne gondom a tkommal.Mod
Digit meg sem próbálom ilyenre út közben, de végállomásokon sem stabil sajnos.[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz zelikocc #34632 üzenetére
Itt meg a Telekom Nokedli és csak a Telenor 4G+.
De nemcsak kijelzi ezt, hanem tényleges mérés alapján is ez a helyzet.
Annyira egyedi dolog ez a melyik jobb a 4-ből.
Mindenhol egyedileg kell ezt kipróbálni 1 héten keresztül folyamatosan. Talán az ad vmi féle képet.
Vhol egyik vhol meg a másik lesz a jobb.
Mindenkinél más és más lesz.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
veterán
válasz #50449408 #34638 üzenetére
Valószínűleg van a tornyon valami QOS ami nem engedi hogy egyik szolgáltató fullra elszipkázza sávszélt a másik elől, telenorra eső sávszélt meg jobban leszivja a rengeteg flotta.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34635 üzenetére
Már leírtam. Változó. Az ország különböző pontjain hol ez jobb hol az. Van ahol digi a legjobb.
Nincs általános "ez jobb és kész" válasz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jonnyjoker01
veterán
Bocsánat, itt már megyünk nagyon offba, törölhető ha zavaró...
Akkor el lehet könyvelni hogy ennyit tud a mobilinternet mint technológia itt Magyarországon (ebben a hitben voltam eddig)? Vodafone milyen? Elég sok hely van még Budapesten is (általában ritkán lakott helyeken, tömegközlekedés közben, vasút és busz vonalakon) ahol elszáll a digi teljesen, váltok T-mobilra és csak pár kbit csorog másodpercenként, ami nem sokkal jobb mint a 0 internet, mivel kb minden weboldal több megabájt.
Üdv. Johnny
-
gabor9991
őstag
-
törölt tag
-
zelikocc
senior tag
Ez a "telenor jobb" nem igazán reális. A Telenor és a Telekom közösen használja a B20-as 800Mhz-es frekvenciát 4G-re és az egész országban ugyanazokat a tornyokat használják erre. Eltérés ettől nagyobb városokban lehet, ahol magasabb frekvenciát is használnak, mert ott az a sajátjukon megy, de lefedettségben körülbelül teljesen megegyeznek és a B20-ason a sebességben is.
Illetve még talán a Telekom felé billen a dolog, mivel mostanában elkezdte a kis falukban is a "4G+" terjesztését a 800 és 1800Mhz összevonásával amivel így nem 150 hanem 300Mbit/s az elméleti maximum így mégtöbb tartalék van benne.
És persze nem beszélve arról hogy csak a Telekomnál van olyan feltöltőkártyás mobilnet ami nem havidíjas, hanem addig van amíg el nem fogy (Maraton) ami nagyon hasznos tud lenni a DIGI-vel kiegészítve, mivel nem kell még egy extra havidíjat fizetni. -
veterán
Nincs jobb és rosszabb. Felénk (Közép Dunántúl) pl Telekom, voda patent Telenor mobilnet már majdnem megközelíti az 1/1 es sebességet, de csak majdnem. Szóval erre nem járnál túl jól vele.
Ország más pontjain meg pont fordítva. Szóval ne fórumból tájékozódj, hanem környzetedből hogy nálatok milyen.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jonnyjoker01
veterán
válasz fateless #34627 üzenetére
Na én eddig abban a tévhitben voltam hogy a Trének van kiépítve a legjobb nethálózata, de kipróbálom akkor a telenort Én feltöltőkártyás vagyok a digi tesztidőszak óta, mert nagyon ritkán használom a T-mobilos kártyámat a digi miatt, már egy ideje csak akkor ha nincs térerő utóbbinál (na meg hogy elérhessenek a régi számomon).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #34623 üzenetére
Telenor mobil netről váltotta telekom-ra, nagyon megbántam. Sajnos én is jártam már így, hogy a digi jobb colt telekomnál. (Meghagytam még egy kis telenor netet is a fő számomon, amikor fontos, hogy stabil és gyors legyen a net, vissza is tervezek váltani hűség után)
-
janaman01
addikt
Most hogy leállás volt a diginél a note 8 ban lévő digis kártya miután este jó lett a 4g , a menűben eltűnt a volte kapcsolás lehetősége. Az s7 edge jó, az s10+ is jó, ugyanazzal a kártyával. Viszont ha a note 8 ban kicserélem mondjuk egy vodás kártyára a digist, akkor megjelenik a Volte menűsor..ha visszarakom a digiset , akkor eltűnik
A pikantériája még a dolognak, annak ellenére hogy nincs meg a volte kapcsoló menű, hivás közben marad 4g-n
Tapasztalt már ilyet valaki?/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
rin33
senior tag
Nálam helyreállt a 4G
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Dracula72 #34615 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy 1000 forintért tök simán megéri nekem. 11 gigát neteztem eddig ebben a hónapban és egy csomószor jobb volt a sebesség mint T-mobilnál (tihanyban voltam a héten pl., T-mobilos net 100-500 kbit körül mozgott ahol jártam, digis 3-4mbit körül).
Üdv. Johnny
-
PBA
aktív tag
válasz Dracula72 #34615 üzenetére
Én is drukkolok nekik, ez nem kérdés. De jelen állapotában ez nekem még 1000 Ft-ot sem ér meg. Plusz a mobil üzletág helyett jó lenne, ha a vezetékes üzletág gatyába rázására koncentrálnának inkább, mert egy vicc ott is, amit művelnek. Persze, olcsó szolgáltatás, ez igaz, és hát olyan is.
-
w.miki
veterán
P30 lite hiába csatlakozik a routerhez, azt írja nincs internet. A lakásban a 2 xiaomi-n viszont van. Teló, router újraindítás, hálózat elfelejtés már volt. Digi net, Ajka.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
PBA
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
Krónikába feljegyezvén: Horvátországba éjfél után átlépve rendben átállt A1 Hrvatska-ra, volt napközben net, majd ahogy olvasom kb a többségnél is, szombat kb. 2 óta már nincs mobilinternet(4G).
B8 900MHz-en stabil a kapcsolat, hívások kimennek.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
Ez nem a Digi napja. 2g van, 4g, volte, vowifi nincs.
Tv- nél pár csatorna nem jön. Vezetékes net van. 1000/300.
Oroszlány falurész.[ Szerkesztve ]
-
veterán
vezetékes net már van, mobilnet még nincs.
hanyas vagy, te disznó?
-
sese1
csendes tag
Ma délután Ausztriába atlepve 13 ora körül megszunt a digi mobil hálózat, és egy helyi roaming szolgáltató sem lépett a helyére. Úgyhogy a repulőtéren, frankón nem tudtunk egyeztetni az erkezőkkel hogy mikor landolnak, hol találkozunk hogy felvegyem őket. Ott kellett egy szolgáltató feltoltős kártyáját vennem, hogy tudjunk beszélni.
Elég gáz. Visszaterve a magyar határon 16 óra körül egyszer csak visszajott a mobilhalozat a net meg most 17 körül. -
dethroner
veterán
Szerencsére Pécsen semmi gond. Tévé, mobil rendben, net 900 fölött megy
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest