Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem azt mondták annak idején, csak átírással lehet, amiért fizetni kell (4-5 ?eFt). Meg azt, hogy adategyeztetni nem lehet akár mikor, csak ha eljön az ideje....Majd szombaton kiderül, ha sikerül bejutnom...
baly81: valami olyasmi rémlik hogy kérvényezni kell a visszautalást és azt valaki engedélyezi, de nem egyszerű, blabla... -
viktorhu
veterán
Most épp Oroszlányban tesz jó szolgálatot a laptopban:
Server: Telenor Hungary - Budapest (id = 1697)
ISP: Digi TV
Latency: 29.13 ms (1.10 ms jitter)
Download: 7.06 Mbps (data used: 13.3 MB)
Upload: 5.53 Mbps (data used: 6.1 MB)
Packet Loss: 0.0%Nagyon fogom sajnálni, lassan tényleg le kell mondanom az otthoni digit, és akkor ennek is vége lesz

-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt decemberben megpróbáltam volna, de a Telenorban lebeszéltek, hogy még sem lehet úgy. Meg valami olyasmi probléma is van, hogy ekkor a kártyán lévő kb. 20 eFt-t nem kapom vissza... Már nem emlékszem pontosan. De szombaton oda is bemegyek ismét faggatózni...
-
VGYke
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Nos hogy itt nem tudjuk, lehet e mobiltelefon számot (szerződést) más nevére írni egy dolog, de az ügyfélszolgálaton sem tudják. Ez nem vicc.
Komplett Digi csomagot (TV, vezetékes telefon, internet, mobilok) át lehet írni másik névre, az 480Ft.
De ha nekem még nincs szerződésem velük majd számhordozással kötök 1db mobilszámra szerződést (1 500 Ft előfizetés), és ezt a számot az asszony nevére szeretném íratni mert a nevén van a Digi csomag (500 Ft előfizetés), azt nem tudják hogy lehet e
-
Isaac76
tag
Gondoltam jelzem,mert olyan régen fut a dolog lehet másnál is kimarad vagy nem ugrik be...
mivel vége van a tanítási évnek,ezért aki kért és kapott online tanulási támogatást,akkor a mostani számla eleve megugrik 3100ft internet díjjal
-
VGYke
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk a Vodánál a céges számom a saját nevemre iratása vagy 5 (lehet 6?) eFt-be került.
Egyébként gondolom igen, mert egyik szerződést le kell mondani, másikat megkötni, tehát dolgozni kell vele vagy 5 percet.
MadMancs: akkor nem úszom meg hogy beballagjak az ügyfélszolgálatra és 30 percet várjak a 10 centis soromra. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy Digin belül a szám átírás mondjuk a nevemről az asszony nevére mennyibe kerül?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Éppen most kaptam számlát és rosszabb mint a burda szabásminta. Május 27-n kértem Digi net 50-t. 161Ft résszámla rajta is van. De utána rábszták a júniusi és júliusi előfizetést is így a számlám 8300 lett a várt 7200 helyett. Ok nem megyek falnak de amikor ott állunk a kártyát kiváltani mi a toszért nem lehet a tört hónapot meg az elsőt lerendezni h ne torlódjon?
-
oba
addikt
MasterMark, MadMancs
Köszi srácok, nem tudtam, hogy ennyire rendszertelenül csinálják a számlázást :D Nálam is 07.31 a fizetési határidő. Honnan tudják hogy ebben vagy a következő hónapban túl fogom e lépni pl a csomagban foglalt 200 percet? :D Mindegy, ők tudják. A lényeg, hogy ez náluk normális, így legalább tudom mire lehet számítani a jövőben is. :) Köszi!
-
MadMancs
veterán
Mikor hogy jön nekik össze. Általában havi számlázás van, na de van amikor 2 hónapig semmi, aztán hirtelen 1 hónapban 2 számla vagy épp 3, de előre szoktak számlázni persze az akkori fizetési határidővel. Én ma kaptam meg pl a jövő havi számlát aminek fizetési határideje 07.30
-
MasterMark
titán
Igen, így csinálják, az összes szolgáltatásnál. Nem kell nagyon meglepődni, azért is szóltam előre.

Az okok valami olyasmik, hogy a kiszámlázott pénz náluk már máshogy jelenik meg a könyvelésben, és akkor ez valahogy így jó nekik. Nem értek hozzá, de ennyi maradt meg.

szerk.: Utána havi számlázás lesz, de az is viszonylag előre egy hónappal. Nekem például amit most küldtek számla, azt július végéig kell befizetni. Azt nem tudom hirtelen ez most melyik hónapé egyáltalán.
-
oba
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Közben megérkezett a számla. 05.12-től (ekkor kötöttem a szerződést) 07.31-ig számlázták ki egyben. Ez ilyen bevett szokás náluk, hogy 3 (ebben az esetben 2,5) hónapot számláznak ki egyben? Nálatok is így van akiknek csak digi mobil előfizetésük van? Vagy ez csak először van így és utána átállnak a havi számlázásra?
-
maxima
tag
Terjeszkedik a 4iG:
[link] -
Stonerice
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszönöm. Felrakok egy win7 32 bitet najd es azzal megprobalom.
-
szaboi6512
őstag
Előzőleg adtam a fw-hez letöltési linket.
Azt tedd fel, és menni fog a 4G Digivel is.
-
Stonerice
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszi. Sokat néztem a videódat tegnap. Persze fogalmam sincs mit mond a csávo. Lehed a hardwer id nek sem kellene változnia minden alkalmazás inditásnál. Illetve nem tudom barmilyen név megfelel e. Régebben mindig egy 2.0 ás usb hubbal probáltam ezeket a gondokat kiküszöbölni :(
Sajna most nem tudom elvinni máshová.
Feltettem a drivereket ugy is hogy csatlakoztattam boot pin modszerrel. Illetve ugy is hogy nem. Felraktam a modemen levo drivert is. Elég sokmindent kipróbáltam.
Még uj biost is felraktam ami pont mostanaban jelent meg amd usb hibajavitás kapcsán persze a rendsze az még a régi :)
Amugy. Az a bajom a modemmel hogy nem megy rajta a 4g+
Vodás kártyámmal. A telefonomon megy. Valamint 2x gyorsabb is a net. Mig ezen kb 30-50 megabit . Mobilon 80-110. -
Jester01
veterán
válasz
Doggy dog
üzenetére
Megmértem, 5 perc HD az 110MB körül volt most. Ha jól számolom ez úgy 3 mbit/s. UHHH tippje miszerint 1 giga / félidő az elég jó volt
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mutérnál kezdetektől elérhető a mobilszolgáltatás, ami korábban telejsen rendben volt, de az elmúlt hónapokban szinte használhatatlan lett. Korábban beltérben is lehetett netezni, voip hívást bonyolítani, de azóta nagyon sokat romlott, már sokszor fel se megy 4G-re a muter telója. Most azt szeretném kideríteni, hogy a jel lett gyengébb, vagy a muter új telója ennyire szar. PC-re dugva használnak egy usb sticket is, ami jól működik. Meg lehet azt valahogy nézni, hogy a stick milyen minőségű/erősségű jelet lát? -
szaboi6512
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Nem tudod elvinni valahová ahol müxik az usb port?
"Egyébként rmnit telepités nem jelenik meg a leirások alapján cmdben."
Előtte fel kell tenni a drivereket,Ezek pedig a FC_Serial_Driver_Setup és az FC_Serial_Driver_Setup fájlok.
De ha xarok az usb portok, ez sem fog segíteni.....
Videó a folyamatról -
Stonerice
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sajnos nekem van valami usb vagy driver problemam. De altalaba telefon telepitessel is szivok mert amd rendszeren is usb fixet kellett hasznalnom .
Nem minden foglalatban megy.
Egyébként rmnit telepités nem jelenik meg a leirások alapján cmdben.
. Ugy bezavarja a gépet is hogy nem lehet ujrainditani csak áramtalanitással. Ha lecsatlakoztatom az eszközt nem tűnik el eszközkezelőből. -
p2pp
őstag
válasz
pollack
üzenetére
Köszi szépen!
Nemtom milyen elvek alapján megy az építkezés.
Sokmindent nem értek ezügyben sajnos.
De remélem talán ők tudják.
Valószínű erre pont a főút volt a cél.
De legalább 1 jó kültéri jó lett volna, ahogy mondod.
Mert otthon úgyis van Vowifi.
De ha kilépsz az utcára legalább kültéri lehetne.
A legelső képed alapján az a postai állomás olyannyira fullon van, h gondolom ezért is nem engedték fel oda.
Kiteszem ide hová tette a Cellmapper az általad ügyesen körüljárt helyek alapján.
Köszi szépen!
[kép] -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Nézte már meg valaki, hogy mennyi adatot fogyaszt 1 félidőnyi EB meccs? 😁
Digi onlineon nézném az m4 sportot. -
4Grider
félisten
válasz
pollack
üzenetére
Ha arrafelé is max. kilométerenként lennének a bázisok mint Büdöspesten, akkor Siklós és Villány is le lenne fedve. Csak éppen még korábban tönkrement volna a cég. Egy bázisra tellett, ilyenkor jellemzően a főút és nem a település lefedése a cél. Mint ahogy az Drávaszabolcsnál is látszik.
-
pollack
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Én kültéri lefedettségről beszélek, beltérit remélni sem mertem itt. Tudom hogy az épített környezet nagyon befolyásol, de errefelé max egyemeletes házak vannak. Én bp-en használom a Digit a kezdetek óta, és ott különösebb gond nincs, pedig magasabbak a házak általában.
De a legnagyobb gond szerintem a félrevezetés: a hivatalos lefedettségi térkép szerint az egész város kék. Ha itt laknék és előfizetnék a Digi mobilra, nem örülnék hogy ennyire gyenge. Még ha olcsó is.
Amelyik út mellé telepítették az antennát, ott kb tízpercenként megy el egy autó, annak is a nagy része horvát. Nem hiszem hogy ők a célközönség... -
pollack
csendes tag
-
pollack
csendes tag
Köszi a tanácsokat, és elnézést a félrevezető infokért. Még a héten itt vagyok Harkányban, és megpróbálom a Cellmapper-rel bejárni az általad leírt környéket.
Engem valószínüleg az vezetett félre, hogy a szemmel is jól látható torony felé haladva egyre javult az amúgy pocsék térerő. -
p2pp
őstag
Tettem 1 kék pöttyöt, ahol kb. lehet most a lefedettségi térkép alapján Harkányban.
Mondanom sem milyen nagyon rossz helyen van.
Tudom csak két választás volt a kis bambuszt felállítani.
Így hívom ezeket a kifeszített bázisokat. 😀
Ahol a Telenor van ott lett volna a legeslegjobb helyen a kp-ban..........
Ha vki arra jár Cellmapperrel majd a helyére kerül úgyis. -
Lajosnagy17
senior tag
Mór valószínű új állomást kapott, most már teljes al efedettség.
-
oba
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudok szerződést hozzáadni, mert kell számla sorszám a szerződésszám mellé, ami ugye a számlán lesz csak rajta
Akkor várok 
-
Lajosnagy17
senior tag
Halászteleken is elérhető már.
-
adman
tag
válasz
pollack
üzenetére
a digi nem ott van
viszont ha ennyire nincs térerő akkor érzésem szerint ez a torony jelenleg nem üzemel, nem mellesleg ha ott cellmapperezel akkor vszínű már felkerült volna a térképre. -
szaboi6512
őstag
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI lefedettségi térkép frissítve.
Első ránézésre csak Fertőszentmiklós és környéke az új.
-
oba
addikt
Előző hónap 12-én kötöttem szerződést digi mobil-ra, más szolgáltatásom nincs a Diginél, és még nem kaptam számlát. E-számlát igényeltem, az email címem jól van megadva. Ez normális? Vagy hogyan szoktak érkezni a számlák? Van valami rendszer?
-
Ginderek1
csendes tag
-
szpetyko
csendes tag
válasz
Ginderek1
üzenetére
"Valamint van kb 50 olyan település, kisvàros,ahol a mai napig nincs Digi mobil.Pl
azincbarcika,Pannonhalma, Siklós,Pécsvàrad,Sásd,Igal,Csurgó,stb. Miközben apró falvakban van Digi mobil torony."2-3 év alatt korábban egyik szolgáltatónak sem sikerült még lefednie az országot. Annó a Pannon indulását követően 10 évvel még Pl. Borsodban tucatnyi településen nem volt térerő... És akkor még volt lóvé, mert 2001-ben 160 forint volt a percdíjam (Praktikum Privát).
Ráadásul a Diginek hatalmas "ellenszélben" kell kiépítenie a hálózatot:
- önkormányzatok sem tárt karokkal várják a tornyokat,
- a lakosság sem,
- a versenytársak ott tesznek keresztbe ahol tudnak,
- állam szintén akadályozza ahol tudja (az engedélyekkel is),
- szerintem sok helyen a közműszolgáltató sem kapkodja magát értük (optika, áram stb., meg ugye ezek is államiak),
- és azért egy világgazdasági válságban is vagyunk most épp. -
Ginderek1
csendes tag
Minden előfordulhat.De ahol van egy ,mint torony,pl Bonyhàdon màr lassan két éve,azért a màsodik àllomàsnak nem hiszem,hogy nem talàltak volna helyet. Pl víztorony vagy egy magasabb üzem vagy épület tetejènamely nem az önkormànyzaté. Fent màr írtam,hogy kb 50 olyan kisvàros van ahol nincs Digi mobil.Többszàzezer ember szàmàra lenne elérhető a szolgàltatàs . Megjegyzem a környéken ahol lakom,Komlón ès környékén van Digi mobil lefedettség.De mèg itt is kellene 1 vagy 2 torony. De Baranyàba legalàbb 20 torony,hogy ne kelljen màs szolgàltató SIM jèt is hasznàlni. Egyelőre csak 2. SIM nàlam.Màr 2019 màjus 28 óta.
-
Ginderek1
csendes tag
válasz
pollack
üzenetére
Nem értem a Digit. Ha elkezd valamit miért nem fejezi be.Őn Harkànyt írta. De jó példa erre Mohàcs és Bonyhàd is. Biztosan van még több ilyen település . Valamint van kb 50 olyan település, kisvàros,ahol a mai napig nincs Digi mobil.Pl:Kazincbarcika,Pannonhalma, Siklós,Pécsvàrad,Sásd,Igal,Csurgó,stb. Miközben apró falvakban van Digi mobil torony. Több mint 2 éve êpülgetnek màr a mobil tornyok.
-
pollack
csendes tag
Harkányi helyzetjelentés: annak ellenére, hogy a Digi lefedettségi térképén az egész városka kékben van, gyakorlatilag használhatatlan. Még a fürdő parkjában (ami kb 1 km-re van a toronytól és nincs domb közte) nyílt terepen is nulla a térerő, telefonálni sem lehet, nemhogy netezni.
-
Jelentem Szegeden és gyakorlatilag majdnem minden lakott településen Szeged -Siófok (toronyiránt) van elfogadható térerő. Hangsúlyozom a kültérit mert amikor átrakom a kártyát mifibe és egy 10cm vastag falú faházba bemegyek akkor a pálcikák derékba törnek.
-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ebből kb mikorra lehet működő torony ?
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Köszönöm szépen azért!

-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Sajna nincs több infó információm.
-
DevKiller
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Így igaz, mostmár csak a listát nézik, csak olyan településre adnak SIM-et ami benne van, szolgáltatás nélkül 1500 ft a csomag.
A DIGI Aktív 50(stickes mobilnet) azonban még mindig otthoni szolgáltáshoz kötött. -
MasterMark
titán
Bárki beléphet már. Talán annyi van még, hogy mobilhálózattal lefedett területen kell lakj.
Ha nincs más Digi előfizetés a neveden, akkor teljes árat kell fizetni a mobil szolgáltatásért.
Akkor is tudsz a saját nevedre venni külön simet, ha egyébként a címeden más nevén már van más előfizetés.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Még mindég él az, hogy csak Digi TV, net előfizetőnek lehet 50-es száma? Képtelen vagyok kihámozni a honlapjukról, de a havidíj kedvezmény (-500Ft) azt sugallja, hogy bárki beléphet.
Az asszony nevén van az előfizetés és 2 mobil előfizetés is, ebből az egyik kártyát én használom. Jó lenne a saját számom áthordozni a Digihez, az asszony nevén lévőt meg lemondani...(jó lenne Digi előfizetés is, meg az igen régi telefonszámom megtartása is, és a folyamatra nem tudok jobbat kitalálni. Az hogy a számot átírom az asszony nevére és ő hordozza a Digihez nagy bukta, mert feltöltős így a rajta lévő pénz elveszik) -
djsunstealer
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Gondolom a II. kerület Zöldmál része továbbra sincs tervben. Vagy van új infód?
-
leo81
aktív tag
válasz
üzenetére
A kollégák nagyjából leírták a lehetőségeket.
Kukázni nem fogják a mobilt! Nagyjából 2000 db bázisállomással szerinted mit kezdenek? Lebontják? Megvenni egyik szolgáltató sem fogja, mert rengeteg az átfedés! Illetve az Ericsson rendszereket csak a Telekom tudná integrálni (de neki miért is lenne szüksége rá) és max talán még a Telenor (közös B20).
Jelenleg a Digi szolgáltatása mondjuk ki, hogy jelenleg egy játék, amiért kérnek havi ezret. Ahol van használod, de "kurw@olcsón".
Majd ha komolyabb lefedettséget érnek el akkor emelhetnek.
De jelenleg a Balaton, az autópályák vagy a főutak, városok hiányos lefedettsége miatt nem fog tudni emelni. Ha meg több ügyfelet akarnak akkor bele kell húzniuk és szükség lesz a B28-ra és a B38-ra is... -
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Helyileg tudod hogy hol lesz?
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Értem kapcsolódó- de akkor légy szíves ne nekem címezd a magyarázatot! Thx.
-
Foremi
tag
válasz
szpetyko
üzenetére
Szerintem is kicsi az esély, hogy megszűnjön. Nem azért veszik meg, hogy megszűntessék, hanem ez egy befektetés, ami csak akkor fog megtérülni, ha vannak előfizetők, akik fizetnek a szolgáltatásért.
Az áremelés inkább lehet reális, de van egy határ, ami fölé nem fogják, illetve nem merik emelni, mert akkor sokan lemondanák. Ami inkább elképzelhető forgatókönyv, hogy a jelenlegi csomagokat lezárják (azaz meglévő előfizetők benne maradhatnak, de új szerződést nem lehet rájuk kötni), és új tarifát/tarifákat vezetnek be. Lehet, hogy így a jelenlegi előfizetőknek kedvezőbb árban adják, de ez még mindig kisebb veszteség, mintha lemondanák (sőt, nem is veszteség, mert fizetnek nekik).
Én nem hinném, hogy olyan döntést hoznak, amivel előfizetők tömegei mondják fel a szerződést. A név (tulajdonos) pedig nem érdekel, amíg nem megy a szolgáltatás minőségének és árának a rovására. -
Lajosnagy17
senior tag
Azért azt jó látni, hogy a legtöbb engedélyezést még mindig a DIGI-től származik az NMHH oldalán beleértve az optikai hálózati bővítéseket is. Még a Telekomnál is sokszor több.
-
White24
csendes tag
5G miatt kelleni fog a sat megy a levesbe inkább bár még jó pénz van abban is.
-
szpetyko
csendes tag
válasz
üzenetére
"egyébként szeptembertől nem lennék meglepődve ha az egész mobilhálózati projectet elkaszálnák (ahogy más is irta korábban), csak a vezetékes hálózatuk kellett nekik."
Én viszont meglepődnék, ha nem kellene nekik a mobilhálózat. Persze logikát nem kell keresni, van elég pénz mindenre...
Már kb. három hónapja bejelentették a vásárlási szándékot, de még mindig épülnek tornyok, és a tv-ben fut a Digimobil reklám is (tegnap is láttam).
1-1 torony több millió forintba kerül. Ha a vevőnek nem kell a mobil hálózat, akkor miért fizetne a most felépülő tornyokért. Ha tudja az eladó, hogy nincs szükség a mobilra, akkor miért folytatja az építést? Hiszen ezt nem fogja megtéríteni neki a vevő.Nagyon árat emelni nem fog tudni, mert akkor ezt az alig 200 ezer előfizetőt is elveszíti, viszont a céget üzemeltetnie kell.
Kartellezéshez: úgy nehéz kartellezni, hogy az egyik félnek (most pl a Diginek) szüksége van előfizetőkre, akiket csak a meglévőktől tud "elvenni", mert telített a mobilpiac. Ha most elkezdene a Digi is kartellezni, akkor megmaradna a 200 ezer előfizetője és kész. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bitpork
üzenetére
A törléseknél a kapcsolódókat is szoktuk törölni.
Minden érintettnek:
Még egyszer: Ide nem politikát olvasni jönnek emberek. Arra van az országban rengeteg lehetőség. Itt a PH.-n a poltopik az egyetlen, pont azért, hogy mederben tartható legyen valamelyest. Mari néni Józsi bácsi és a szomszéd Pistike is bármikor tudja, hogy melyik politikus mit miért csinál/csinált. Ahhoz nem kell szakértelem. Ha a lefedettségről csak annyit tudnak, hogy le kell takarni az ételt, hogy ne menjen bele a légy, a politikusok indítékairól/cselekedeteiről akkor is fullos információkkal rendelkeznek.
-
törölt tag
a logikát ott kell keresni h a helyi földesurak valahol megengedik az infrastruktura fejlesztését a diginek valahol pedig nem. egyébként szeptembertől nem lennék meglepődve ha az egész mobilhálózati projectet elkaszálnák (ahogy más is irta korábban), csak a vezetékes hálózatuk kellett nekik.
ha pedig véletlenül megmarad a szolgáltatás mutatóban akkor ugyanolyan árakon fogják kinálni mint a többi szolgáltató, tankönyvi példáját fogjátok látni a kartellezésre. -
válasz
philoxenia
üzenetére
Érdekes hogy szolgáltatásról írtam mégis törlődtem.
-
leo81
aktív tag
válasz
üzenetére
Sajnos a Balaton körül is elég sok hely van, ahol még semmi sincs. Ennek ellenére 100-200- fős falvakat és lakatlan főútvonal szakaszokat fednek. Nagyon nincs logika a fejlesztési stratégiában. Pl. Zalakaros vagy Kehidakustány sincs fedve pedig ott is sokan megfordulnak egész évben.
-
törölt tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nem a térerővel lesz a Balatonnál a gond, hanem a kapacitással.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tartsátok magatokat a tényekhez, a feltételezések, pláne politikai vonatkozásban csak a Poltopikban tárgyalhatók!
-
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ahhoz képest hogy Györök és Keszthely között nincs bázisállomás, nem rossz teljesítmény.
Próbálj meg inkább Badacsony felé binyiglizni, hátha oda is meghozod a térerőt...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest