Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
Pont most megy az eszmecsere a Telekom topikban az emelt díjas szolgáltatásokról... [link]
Elkezdtem olvasni a digi ászf-et, de nem találtam benne olyat, hogy lehetne tiltani az emelt díjas hívásokat/sms-eket.
Aki jártas benne, kérem világosítson fel, hogy lehet-e tiltást kérni a diginél.Illetve az AKTÍV50-nél tiltva van az emelt díjas sms?
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert lehet hogy hamarosan aktuális lesz a gyereknek valami mobilnet...
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Harkány felé sem járt még senki, ott is van(nak) hiányzó állomás(ok).
-
torrentszaki
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Reméljük Halászi is benne lesz
-
-
-
dethroner
veterán
Ma folytattuk a baranyai falvakkal ismerkedést, és 3 olyan falut tudok mondani, ami nincs fent a településlistában, de tökéletes a Digi. Szemely, Lothard, Birján.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezeket az állomásokat tegnap én jártam le!

Tiszalök, Tiszadada, Szorgalmatos -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez a kérdés bennem is felmerült.
-
radio100jozs
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Monoron 18 ezer lakosra van 1 Digi torony, majd most lesz még 1 torony bent a városban. Amúgy Monoron a másik 3-nak is csak 2 tornya van (ugyan úgy a 4-es út Tesco mellett, mint a Diginek, a többi meg a városban, kivéve a Telekom, mert az a város másik végén a Gombai út mellett), így nem a toronyszámtól, hanem azok elhelyezkedésétől függ a lefedettség.
-
válasz
sopruk
üzenetére
Lakott területen kívül messzebb terjed a lefedettség, míg bent a városban erősen árnyékolnak az épületek.
Mivel felétek nincsen annyi épület és picit arrébb vagytok a várostól így jobban "elhallatszik" a jel hozzátok gyakorlatilag a város felett, míg bent a városban ugye sok sok épületen keresztül rövidebb távot tud csak megtenni a jel.
Remélem hogy a közúti múzeumnál levő toronyra felengedik a DIGI-t, mert onnan pont jó rálátás van Erdőtelekre is és a mellette levő cégekre, üzletekre is. (Az Eckerle és az Agro Line csarnokai nagyon árnyékolnak pl.)
Nem tudom hogy nem-e csak a Telekom tulajdonában van a torony, mert ha csak a Telekomé akkor sajnos valószínűleg nem tudnak rátelepedni. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Földeákon van optika.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem biztos, hogy kell nekik engedély. Nem tudom
Érdekes, ha megnézed a DIGI NEKEM alatt, hogy hol szerződhetsz optikai internetre találsz olyan településeket, ahol nem épül optikai internet, de valamilyen oknál fogva fel vannak tüntetve egyetlen egy házszámmal.
Például: Tarcal, Mórichida, Hajdúböszörmény, Vác, Törökszentmiklós, Pápa, Mikepércs, Komádi, Földeák.
Szerintem ezen helyeken van vagy lesz állomás. De ez csak én véleményem. -
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ennyivel később lenne engedély kérés?
-
sopruk
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Én se tudtam
Bár én Bp-en élek, Szüleimhez járok haza időnként...Ez jó hír akkor, hogy még terveznek több adót is.
Ezért meglepő számomra, hogy Erdőtelekhez képest a város túlsó felén van a torony jelenleg, és egy kicsi jel mégis van. A lefedettségi térkép szerint pont egy kis kocka alatt lakunk mi
-
válasz
sopruk
üzenetére
Nem is tudtam, hogy a környékről is vannak itt

A múltkor visszaírt emailben nekem a DIGI és elvileg Kiskőrösön a víztornyon van tervben egy bázisállomás, illetve még egyéb helyeken is. Szerintem összesen 3-4 bázisállomással lehet számolni a városban, mivel a Telekomnak is 3 van.
DIGI jelenlegi állomása a Tesco-hoz közel: [kép]
Telekom állomásai: [kép] -
sopruk
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Én is néztem, hogy csak 1 db van Kiskőrösön, nagyon jó lenne legalább még egy.
Így is csoda hogy működik (Erdőtelek), az ablakban lóg a telefon, hot spot-al megosztva, 1-es térerővel.
De ennek is nagyon örülünk, mert semmi normális áron elérhető net nincs ezen a vidéken... -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lehet. De mondjuk Soltvadkert 7300 lakossal kapott 3 adót, így akkor lehet hogy Jánoshalma a 9400 lakosával is fog. Nem tudom mitől függ. a 15 ezres Kiskőrösre már nagyon várjuk hogy az 1db adó mellé legyen még új, mert a fél városban nincs térerő.
Persze tudom tudom ott van a Dunántúl és még sok más város is... halad azért
-
n00n
őstag
Ma egész sok engedélykérés jelent meg az nmhh oldalán:
Kondoros, Kamut, Algyő, Jánoshalma, Tiszaug, Szarvas -
KLiFF
csendes tag
Helló, tud valaki elérhetőséget a hálózatfejlesztő részleghez, van egy tornyunk és 4. szolgáltatóként még elférnének rajta.
-
Lackooo84
nagyúr
semmi -
4Grider
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
A 3G hívások legmagasabb aránya pont nem arra utal, hogy nagyon törik magukat a szolgáltatók a VoLTE kompatibilisebbé tételével kapcsolatban. Leginkább azért nő a VoLTE hívások aránya, mert a szolgáltatók a hűségszerződések mellé igyekeznek a saját hálózatban is VoLTE képes készülékre rábeszélni az előfizetőiket.
-
-
bacizone
csendes tag
Köszi az infókat.
1.
Akinek van digi vezetékes internet előfizetése is, az már csak egyben látja az internet előfizetéssel a mobil előfizetés díját és csak egyben, egy összegben fizethető így be?2.
A Digi account-on nem látom hogy lehetne részletes híváslistát költségekkel együtt letölteni. Van erre máshonnan lehetőség (fizikai ügyfélszolgálat igénybevétele nélkül)? -
leo81
aktív tag
válasz
bacizone
üzenetére
Minden irány levonható a 200 percből.
Ha WoWifi-n beszélsz akkor DIGI csoport ingyen hívható, az nem terheli a 200 percet.
A Digi előre számlázza a havidíjat, de a következő hónap végéig kell kifizetni. A további forgalmazást utólag számlázzák.
A havidíjaknál nézd meg a számlázási időszakot, hogy mikortól meddig tart az időszak.
Ha 12-én lettél előfizető akkor kiszámlázzák a 12. naptól a hónap végéig a havidíjat + előre a következő egész hónapot is. Ennyi. -
-
bacizone
csendes tag
Sziasztok,
a Digi Mobil Plusszal kapcsolatban lenne kérdésem, mert szerintem félreérthető a tarifacsomag megfogalmazása:
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek hálózaton belül, belföldre és 1-es nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel."
Ez azt mondja, hogy
- hálózaton belül
- belföldre
- és 1-es nemzetköziben
használhatóak fel.A "hálózaton belül" és a "belföld" itt most egyben vagy külön értendő?
Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy
1. hálózaton belül (azaz más Digiseket) is tudok a havi 200 perc terhére telefonálni,2. illetve külön belföldön is (nincs semmilyen korlát itt feltüntetve! tehát vonalas, más szolgáltató mobilja, stb. is beleértendő)
3. vagy csak hálózaton belül belföldre! Direkt nincs itt vessző, mert a vessző egyébként a felsorolásban az elemeket választja el, az "és" használata pedig felsorolás végén normális. Ezért én az 1. és 2.-es pont szerint értelmeztem a Digi leírást, nem a 3-as szerint.
Csak azért kérdezem, mert megkaptam az első számlámat és (Digi előfizetőként) nem 1000 Ft lett a végösszeg...
-
n00n
őstag
Engedélykérésben mintha kicsit lelassult volna a Digi mostanában. Aztán lehet, hogy az engedély már kb minden jövőbeli toronyra meg van, meg ugye nem is kell mindenhez.
-
törölt tag
Ritkán fordul elő listaáras készülék árazásnál, de most a voda a nyerő
Samsung A52 5GSES 169 990
Tkom 154 000
Voda 140 990 -
pane
tag
Nálam helyreállt a vofwifi.
Repülő mód majd vissza és már minden renben. -
4Grider
félisten
válasz
Foremi
üzenetére
Ahol kellően sok előfizető jut egy cellára, ott nem a térerő lesz a legnagyobb probléma, hanem az, hogy egy előfizetőre alig marad sávszélesség (tökéletes térerő esetén sem). Itt nálunk a lakótelepi bázisállomáson negyed olyan sebesség érhető el, mint a néhány száz méterre lévő hipermarketnél lévő cellákon.
-
Foremi
tag
válasz
kinder93
üzenetére
Mennyire elegendő a sávszélesség? Ez nagyon helyfüggő.
A maximális le és feltöltési sebességet (29.3/11.2 Mbit/s) biztosan nem fogod elérni.A gyakorlatban kiváló térerő esetén 10-15 Mbit/s le, és 3-4 Mbit/s feltöltési sebességet szoktam mérni. Ez a sebesség bőven elegendő a home office-nak. Sőt, a YouTube HD videók sem akadoznak rajta, egy weboldal szó szerint másodpercek alatt betölt. Ehhez viszont szerencsés helyen (a torony közelében) kell laknod, mondjuk én elég mázlista vagyok (a szembe épületen van a tornyuk).
Kevésbé szerencsés helyen, 3-4 egység térerőnél (feltételezzük, hogy a készülék 5 egységet mér) a sebesség 5-8 Mbit/s körül fog alakulni, ez még mindig elegendő lesz a home officehoz.
2-3 egységnél 3-5 Mbit/s sebességre számíthatsz, ez azért már lassabb, de ha stabil a térerő, akkor nem lesz vele problémád. Egy átlagos weboldal 5-10 másodperc alatt fog betölteni, egy nagyobb hír portál talán 15, szerintem ez a sebesség még elfogadható (ha böngészésre és Facebookra kell az internet, elegendő, de a YouTube SD videók lejátszásával sem lesz gond, mivel a lejátszó észleli a sebességet, automatikusan lejjebb veszi a felbontást).
1-2 egység már problémás lehet, ha stabil, tehát nem akadozik, akkor még talán jó, de ha rendszeresen elmegy a térerő, akkor sajnos nem lesz jó.
Amit tippként tudok mondani, hogy az épületek elég jól le tudják árnyékolni a mobilhálózatot, ilyen esetben ha közvetlenül az ablakhoz teszed a készüléked, azzal elég sokat nyerhetsz. Több szintes háznál emeleti ablakkal is lehet próbálkozni.
A végső tippem, hogy mivel nincs rá hűségnyilatkozat, bátran kipróbálhatod, és ha nem jó nálad, akkor bármikor lemondhatod.Küldök egy linket, amit előttem már sokan beírtak, ezen ellenőrizheted a tornyok pontos helyét.
-
válasz
DevKiller
üzenetére
Véleményem szerint a 3G kivezetése miatt kezd emelkedni a 2G, mivel 4G hangot ezek a készülékek nem tudják, a 3G meg kivezetésre került sok helyen (+a DIGI-nél sincs alapból) így ezek a készülékek visszatérnek a régi 2G híváshoz.
A jövőben remélhetőleg a 2G vissza fog szorulni, de ezért is lennék kíváncsi egy DIGI-s arányra, mert az szépen megmutatná, hogy hogy állunk.
Ezen a grafikonon gyakorlatilag a teljes 3G-s sötét kék színt be lehet színezni piros 2G-re ha lekapcsolják a 3G-t és az már nem túl szép arány. Ezért indult a DIGI is 2G-vel (is). -
kinder93
aktív tag
Van itt olyan, aki laptoppal használja valamelyik Digi Mobil csomagot home office-nak? Mennyire elegendő a sávszélesség?
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Van egy interjú/cikk: Lesz még frekvenciatender az idén
Ezt átveszi a HWSW és az interjú egyik mondatából "fabrikál" saját cikkének címet: NMHH: Nincs könnyű helyzetben a Digi
A legszomorúbb: nulla hozzáadott infót közölnek. Pl. részletezhetné a cikkíró szakmai pillérekre helyezve, hogy a címmel mit akartak sugallni, és új tényeket hozna a eddigi ismertek mellé.
Korábban olvastam a hwsw-t, de mostanra nagyon szakmaiatlan lett.
Olyan blikk-bulvár jellegű.... -
Lajosnagy17
senior tag
"Látható hogy az elmúlt pár hónapban felgyorsult a Digi hálózatépítése, túl vannak egy teszt perióduson, meglátjuk, hogyan értékelik ezt az ügyfelek.
-mondta el az interjúban Vári, aki közölte, a következő időszakban még elindulhat akár a 2,1 GHz-es, akár a 26 GHz-es sávokra kiírt eljárásokon, jóllehet ezek a spektrumok mégannyira sem alkalmasak az országos építkezésre, mint a 2014-ben megszerzett 1800 MHz-es blokk, melyen jelenleg hang- és adatszolgáltatást egyszerre kénytelen nyújtani a Digi."Source: HWSW
[link] -
kurtuzov
senior tag
A mostani számlában az egymás közti Vowifi hívást kiszámlázta a DIGI.
Ráadásul nem hálózaton belüli, hanem belföldi Magyar Telekom hívásnak írja a hívásrészletező a hívott számokat, mikor alatta ott vannak felsorolva a számlában. -
snooze
veterán
az appban a számlarészletezöt én sem tudom letölteni,sajnos a régebbieket sem..
-
Robi_73
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne foglalkozz vele, az csak formális hiba lehet, nincs jelentősége, a következő számla lesz a mérvadó.
-
Robi_73
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Írd meg privátban a telefonszámod, felhívlak és elmagyarázom a dolgot.

-
Robi_73
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
A telefonrész azért hiányzik és ír 0 Ft-ot, mert a csomagod nem tartalmaz lebeszélhető perceket, csak a forgalom után fogsz fizetni, amit előre nem tudnak, tudhatnak. A következő számlán már szerepelni fog ott is összeg, amennyiben telefonálásra is fogjátok használni az előfizetéseket.
-
Robi_73
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
A Digi előre számlázza a havidíjat, a Vodafone és a Telenor is így számláz. Ha megnézed a számlát benne van a március is (márc 03-31). Gondolom most szerződtél ebben a hónapban? A mostani számlád két hónapot fed le, március (tört havi) és április. A májusban esedékes számlád fogja tartalmazni az előző havi (márc-ápr) telefon használati díjakat, a következő havi előfizetést és a hívásrészletezőt.
-
4Grider
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó eséllyel a pénzügyi egyenlegük kozmetikázása miatt számláznak ennyivel előre (ekkora tartozás mellé egy hónappal több követelés jobban mutat).
-
MasterMark
titán
válasz
DevKiller
üzenetére
Igen, ezt írtam, hogy az oké.
Csak így nem egy számlán lesznek az elhasznált dolgok, meg a csomag díja. Azaz most egyszerre kell elő is fizetni meg utólag is fizetni.
Mondjuk a fizetési határidő, meg április vége. Szóval tulajdonképpen mégiscsak utólag kell fizetni. Csak azt nem értem miért számlázták ennyire előre.
-
DevKiller
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A csomagodba foglalt szolgálatások díja viszont ugyanannyi, az nem változik, azt kifizetheted előre, semmi akadálya sincs a dolognak.
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Valóban, az egész magyar terminológia hibás, hiszen hiába vagy kártyás ügyfél, szerződésed ettől még kell hogy legyen, mert az szabályozza, hogy a szolgáltatást hogyan és mennyiért, milyen feltételekkel nyújtja neked a szolgáltató. Az, hogy van olyan havonta levont díj, amit kártyás ügyfélként is igénybe tudsz venni nem változtatja meg azt az alapvetést, hogy kártyásként előre fizetsz a szolgáltatásért, és ha nincs a kártyán elég pénz, akkor a havonta levont díj nem kerül kiegyenlítésre, és szolgáltatás sem lesz. Tehát az alapvető különbséget nem a szerződés jelenti, hanem az előre fizetés (prepaid), vagy az utólag fizetés (postpaid). Egyébként a telkók ügyfélszolgálatán egymás között a dolgozók pontosan ezért nem is használják az "előfizető" szót, hanem prepaid és postpaid ügyfelekről beszélnek.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Mind a net havidíját mind a hang havidíját előre számlázzák.
Esetedben ("max" és "junior") a csomagban nincs benne foglalt hang szolgáltatás (percek) és ezért a két csomag hang-havidíja mindig "nulla" forint lesz.
Ennek ellenére minden hónapban a számládon lesz egy sor "nulla" forintos hang szolgáltatás havidíjjal. Ez csak azt jelenti, hogy a havidíjaddal fizetős hang szolgáltatást tudsz igénybe venni.
Ezt a kettészedést azért vezeték be, mert a "plusz" csomag esetén a havidíjban van hang alapú szolgáltatás, és annak 27% az ÁFA, szemben az 5%-os internetes havidíjjal.A másik kérdés: a lebeszélt percek/sms.
Most lesz egy kis kavar a második számlán, de aztán szépen beáll az egész. -
törölt tag
válasz
dchard
üzenetére
Telenor ügyintéző 1220-on kioktatott: én nem vagyok előfizető, mert kártyás szerződésem van....
Mondom neki: hölgyem, nyissa meg az ászf-et. Mit ír ott hogy "hello kártyás"....
ÖöÖ....hello kártyás előfizetés.....de ön akkor sem előfizető! Az előfizető az, aki havonta fizet....stb...blabla
Drága hölgyem, ha a saját szemének, és a saját ászf-üknek nem hisz, akkor én feladom. A magyar köznyelvben tévesen honosodott meg a szóhasználat, ugyanis az előfizető helyesen azt jelenti, hogy élő szerződésem van egy szolgáltatás igénybevételére, legyen az előre fizető előfizető (prepaid) vagy utólag fizető előfizető (postpaid).
Még a havi díjas ügyfél sem egyértemű megfogalmazás, hiszen vannak havidíjas prepaid szolgáltatások.
Nem úgy tűnt, hogy sikerült meggyőznöm. -
MasterMark
titán
válasz
üzenetére
Igen, én is látom, hogy netből ott van hangból meg nincs. Épp ez a kérdés...
A netet oké, hogy előre számlázzák, az nem változik ha minden igaz.
szerk.: Ha az áprilisi májusban lesz kiszámlázva, akkor a márciusi meg az áprilisiba kellett volna kerüljön, de most így meg nem jön ki. Vagy majd mindent májusra tesznek. Kicsit hülyeség ez a kavarodás.
-
nyitom
aktív tag
válasz
erdei figura
üzenetére
Közben most hívtak a DIGItől, megkérdezték , hogy megszünt e a probléma és elnézést kértek a téves tájékoztatásért amit emailban küldtek. Úgyhogy le a kalappal a DIGI elött !!!
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ott van a március....
Az első 3 sor egy db előfizetéshez tartozik.
Március 3-án kötötted a szerződést, ezért márciusra részarányos a számlád (második sorban a net tartalom havidíja).
Április teljes hónap ki van számlázva (harmadik sor a net tartalom havidíja, első sor a hang tartalom havidíja).
A márciusi beszéd majd a májusi havidíjjal lesz kiszámlázva.
Ami számomra érdekes: miért számlázzák ki áprilisra a hang alapú részt (0Ft) és márciusra miért nem számlázták ki eseteben?
(értelemszerűen nulla Forint a hang alapú rész mind a "max" mind a "junior" esetén. Ez a kettészedés a "plusz" csomag áfa tartalma miatt lett kitalálva)Szerintem is értelmezhetőbb a telekom számlázása (márciusi havidíj + márciusi beszéd majd áprilisban együtt kerül kiszámlázásra), de itt, a diginél ez van...ezt kell elfogadni.
-
nyitom
aktív tag
Kb 1 órája bejelentettem a Vowifi hibát a DIGI nek, először azt írták,hogy lehet hogy a készülékem nem alkalmas rá, mire visszaírtam , hogy milyen készülék és hogy eddig nem volt gond/ DIGI listában benne van/, pár percre rá újra működik. Hajrá DIGI!!!
-
Isaac76
tag
Érdekes dolog, többeteknél olvasom,hogy minden megy a vowifi nem
. Ma reggel vettem észre XIX.ker ,hogy ugyan a wifin csüng a telefon nem jelenik meg az ikon ,sőt a telefonkönyvben sem mutatja a lehetőséget. Én eddig azt hittem ha wifin van a telefon,akkor ez automatikus
Aki esetleg otthon van a témában le tudná írni,miként működik ez?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Update 01.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ma reggel vettem észre XIX.ker ,hogy ugyan a wifin csüng a telefon nem jelenik meg az ikon ,sőt a telefonkönyvben sem mutatja a lehetőséget. Én eddig azt hittem ha wifin van a telefon,akkor ez automatikus