-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
aldebaran #46387 üzenetére
De elviekben ugyanaz a csomagod, ugyanúgy innen származik és akik innen váltanak azoknak fontos információk az ilyenek, hogy milyen ugyanez a csomag a másik szolgáltatónál.
Idővel mindenkit át fognak terelni, ne legyenek kétségek.
És akkor ez a topic lehet továbbra is ezeknek a csomagoknak a topicja, hogy ne a fő Vodafone csoport legyen szemetelve ezeknek a csomagoknak az információval.
Itt meg jelenleg más téma sincs, csak a szolgáltató váltás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
aldebaran #46321 üzenetére
Ahhoz topikgazdai jogosultság szükséges. Itt található leírás a Topikgazda rendszer-ről.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
aldebaran #46274 üzenetére
Na nézzük csak meg újra újra és újra...
A DIGI által küldött levélben ez áll:A Vodafone Magyarország új díjcsomagot hoz létre kizárólag a DIGIMobil és DIGINet
Aktív 50 szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére, amely tartalmazza a jelenlegi
díjcsomagjában foglalt adatkeretet és lebeszélhetőséget, kiterjedt nemzetközi roaming
lehetőségekkel, a DIGI márciustól hatályos áraival megegyező árakon. Az új
díjcsomagok 2024. március 1-től elérhetőek az Ön számára.
Akkor miért meri bárki azt állítani a Vodánál, hogy nincs roaming a Max csomagban azaz a benne foglalt 30GB-ban?
Ha van itt bárki a Vodától, javasolnám az információk pontosítását az ügyfélszolgálat részére, és pontos precíz oktatást adni nekik, mert az a szomorú tapasztalat, hogy ahány ügyintéző annyit mond lassan...Mikor lesz már tiszta víz a pohárban?
Egy ügyfélszolgálaton az lenne a normális és elvárt, hogy ha a Julival beszélek vagy a Gézával, akkor mindketten ugyanazt az információt kellene mondják, sőt ha a Peti veszi fel a hívást a 1270-en akkor ő sem a DigiFlotta csomagokról kéne beszéljen, hanem a MobilPlusz, a MobilMax, a MobilJunior és a NetAktiv50-ről. Erről a 4-ről. Mert EZ A NÉGY jár a DigiMobilosoknak. Nem flottáról, meg semmi másról. A Diginél 4(négy) csomag van és ennyi is volt amióta létezik a DigiMobil. A tájékoztatás szerint ugyanezt a négy(4) csomagot hozzák létre a Vodánál is, ugyanazon az áron! Ha bemegyünk a Vodához akkor erről a négy tarifacosmagról várnánk tájékoztatást. Hogy miért nyomassák a Flottás csomagokat nem tudom.De szerintem, ahogy engem, úgy még sok jelenlegi Digis ügyfelet is a DigiMobil csomagokkal megegyező csomagok érdekelnének a Vodánál, és ha már kiválasztottuk a számunkra szimpatikusat, és eldöntöttük, hogy melyiket szeretnénk akkor nem marad más hátra mint, hogy kapunk egy szerződést, amit aláírunk, elindítják a számhordozást a Digitól, kapunk egy Vodafoneos SIM-et a kezünkbe, azt beletesszük a telefonunkba, és ugyanazzal a csomaggal pl. DigiMobilPlusz esetén MobilPlusz csomaggal a számhordozás megtörténte után, feljelentkezik a Vodafoneos SIM a Vodafone hálózatra ezzel megszűnik a roamingolás, és a Digis SIM kártyáról meg eltűnik a térerő, megszűnik a szolgáltatás. Innetől leszek DigiMobilos helyett Vodafoneos de a korábban Diginél használt tarifacsomaggal és hívószámmal. És innentől a Vodafonetól kapok számlát is a mobilszolgáltatásra. Ez lenne a menete a dolognak. Miért nem tudja ezt senki érthetően elmagyarázni?...
-
p.riky22
csendes tag
válasz
aldebaran #45979 üzenetére
Amennyiben ez tényelg igy van, akkor ez minden csak nem ügyfélmegtartó ajánlat ahogy azt Jászai Gellért ígérte.
És mi ez a katyvasz? Ahány embert kérdezünk a Vodánál annyi féle különböző információt mondanak.
Egyik 10/10mbps, másik 5/5, nekem egy hölgy azt is mondta, hogy semmilyen sebesség korlát nincs az szolágáltató-váltó digis csomagokon. És lám az adatkeretet is összekutyulták a két csomag között? Pfff. Fejetlenségből 5-ö.Másik kérdés: 5/5 mbpsnál többet nem tud a hálózat elbirni? Nem 2millió sim jönne át, max pár 10ezer.
-
GAbre
veterán
válasz
aldebaran #45985 üzenetére
Magyarul március 1től átalakul digi ajánlata,amit már 1 éve lassan nem árulnak.
És ez lesz a vodafone ajánlata,ha van aktív digi szerződésed.
Legalább,aki lemondja jelenlegit,és később újra venné vodafone-tól.
Az ugyanott lesz márciustól.
Az más kérdés,hogy sztem nem sok ember marad,főleg megy vissza hozzá.
De remélhetőleg végre normális lesz a net,nem ilyen roamingos fos,ami hol megy meg hol nem.Hogy valami jót is feltételezzek...
Ahogy néztem olcsó mobilnet alternatíva kevés felhasználáshoz,csak a vodafone havi 100mb van,illetve a t-mobile-nál láttam fix 1xi díjas adatkeretet,ami nem jár le havonta.
Ha valaki esetleg tud másik alternatívát,azt meghallgatom. -
válasz
aldebaran #45857 üzenetére
Eléggé gyanús ez az egész, mintha meg akarnák téveszteni a digiseket, hogy rohanjanak be vodába és váltsanak valamire, hogy aztán nyakukba kapják az áremelést.
Én mindegy mit ír a levél a számla mellé, márciusig biztosan várnék azok helyében, akik vodások akarnak lenni. Mondjuk én még számlát sem és levelet sem kaptam, szóval...Nincs ilyen problémám.
-
-
-
ACE-
addikt
-
zoli62
addikt
válasz
aldebaran #44655 üzenetére
Persze, abban az évben kötötték be májusban, én meg novemberre elégeltem meg, hogy közvetkenül kábellel összekötve mindig csak 300 Mbs sávszélesséhget mértem lefelé. Nem nálma. Volt a hiba, mert pár nap múlva 930 Mbs lett, úgy. Hogy én semmit nem változtattam közben.
-
zoli62
addikt
válasz
aldebaran #44628 üzenetére
Ja, csak nálam az FTTB fixen megvolt 100 Mbs volt lefelé, de az FTTH sokáig csak 300 Mbs, fél év múlva meguntam, bejelentettem, kijöttekm laptopon ők 900-at mértek, én továbbra is csak 300-at, nem hagytam lezárni a hibajegyet, csodák csodája pár nap múlva tisztességes 930 Mbs lett volna, ha hagyom, akkor most is csak 300 Mbs lenne lefelé. Ennyit a DFigiről.
-
válasz
aldebaran #44594 üzenetére
Máshol azért fizetnél mondjuk 10000-et az emelt 2000 helyett, mert nem roaming, a lefedettség jobb, nem vagy lekorlátozva sebességben. De itt nem erről van szó. Arról van szó, hogy miért kell a rossznak örülni. Ha többet fizetsz, az rossz, főleg úgy, hogy nem kapsz érte többet. Ezt nem értem. Oké, jó, hogy ez a legolcsóbb, ha nem érné meg, visszamondanám és még eljöhet az idő, de ne járjunk már örömtáncot, mert csak két hónappal később és kevesebbet emelnek (igazából nem tudjuk mennyit, duplája is lehet).
Ez olyan mint mikor a nyugdíjasok a 10000-es bözsi utalványt lobogtatták azzal a felkiáltással, hogy milyen rendesek, hogy adtak. A nyugdíjemelés meg nudli volt. Ezzel vesz meg embereket a hatalom. Kilóra. Ezért nem megyünk előre. Értem én, hogy minek bosszankodom, úgyse lesz jobb, de azért tüzijátékot ne rendezzünk a Digi részére. Főleg, hogy a vezetékes szolgáltatások duplájára emelkedtek és sz$rabbak lettek.
Én a magam részéről lezártam. Nem mondtam, hogy fizess többet, bár ez relatív. A szolgáltatás minősége is számít. -
válasz
aldebaran #44582 üzenetére
Akkor örvendezzünk, mert ez a legolcsóbb.
Ez nagy segítség... Végülis annak is lehet örülni, ha valamit kevésbé emelnek, vagy a legolcsóbb marad. A többi nagyon drágához képest. Ez az ország ezért tart itt ahol. A kis sz$rnak is tapsolunk. Mert lehetne rosszabb is. Meg is szüntethették volna. Tényleg. Milyen rendesek...
-
törölt tag
válasz
aldebaran #40830 üzenetére
oké...még 1, bár igazán elolvashatnád, és értelmezhetnéd, ha az előző hsz-emben volt link.
Tényleg hihetetlen, milyen emberek vannak....2. Az ÁSZF I Melléklete az alábbiakkal bővül:
Az ÁSZF I Mellékletének 3. (A mobil rádiótelefon szolgáltatás díjai) pontja az alábbiakkal
egészül ki:
A DIGIMobil PLUSZ, DIGIMobil MAX és DIGIMobil JUNIOR tarifacsomagok értékesítése 2023. április
13-án lezárul.
A VoWifi opció 2023. június 1-jétől megszűnik.
2023. június 1-jétől ezekhez a tarifacsomagokhoz tartozó mobilinternet szolgáltatás becsült
maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra változik -
zelikocc
senior tag
válasz
aldebaran #38774 üzenetére
Az EU-ban ingyenes a roaming internet 3,5 GB-ig, de ezt a telefonod mérőjén kell követni, mert a DIGI ügyfélkapu nem jelzi.
Ne ijedj meg ha az internet használatra elindul a "telefon forgalom" -nál a költség számláló, mert az hiba miatt mutatja úgy, hogy x Ft forgalmat generáltál.
A roaming hívással más a helyzet, mert a legutóbbi számla óta elkezdték kiszámlázni a roaming hívásokat, de csak megkell reklamálni panaszban és elvileg jóváírják.
Egyébként meg nem tudnak túl nagy költségek lenni, mert 3,5 GB-on felül 540 Ft/GB a túlforgalmazás és 4 Ft/perc a percdíj.A romániai roaming során azóta sem oldották meg azt a problémát, hogy sokszor ledob a 4G és vagy csak 2G vagy csak 3G érhető el akár 1 órán keresztül is. Ezt leszámítva, ha van 4G akkor problémamentesen megy a net.
Sajnos ezt a problémát már nem is fogják soha kijavítani tekintettel arra, hogy a DIGI Mobilnak meg vannak számlálva a hátralévő napjai. -
baly81
aktív tag
válasz
aldebaran #31746 üzenetére
Bocsánat, de szerintem nem "kifacsart logika"....
Az ASZF is tartalmazza, hogy 500 Ft a hangszolgáltatás és 500 Ft a Zinternet. (Más szolgáltatás mellé.) Más szolgáltatók kombi csomagjának számláján sem egyben van feltüntetve a havidíj. Külön tételként szerepel minden, legyen az internet, hívás, bármi... Nézd meg nyugodtan! -
UHHH
őstag
válasz
aldebaran #28548 üzenetére
Én folyamatosan változtatgatom!
Mint említettem, az ügyfélkapun tudod variálni, nem kell őket zaklatni!
Ez a link, persze, csak ha be vagy lépve az ügyfélkapura itt. -
so_ha
senior tag
válasz
aldebaran #27452 üzenetére
"Csak mondom."
Elég lett volna csak értelmezni a leírtakat: "500 forintért kapsz 200 percet és 5 GB adatot, ha inkább a másik kettőből választasz" Tehát ha a "Plusz" csomagot választja, akkor a "Junior opció" +500Ft => +200 perc +5GB, tehát nem a "Junior opció"-t írta le ... Veled ellentétben. -
vmarci21
tag
válasz
aldebaran #27366 üzenetére
"És a 3 kartelezésébe miért nem szól bele a hatóság? Nehogy már..."
Már egy csomószor olvastam ezt, hogy a 3 mobilszolgáltató kartelezik, csak ma, csak ebben a fórumban többször említésre került, de még sosem sikerült senkinek megindokolnia ezt a dolgot.
Mert az, hogy egy kevés szereplős piacon, ahol nagy a belépési küszöb (már mint alapból is nagy, most az más kérdés, hogy a hatóság folyamatosan emeli egyre magasabbra), ott egy idő után beállnak egy szintre az árak, az az ilyen piacok általános jellemzője.
Ez nyilván logikus, hiszen a magas belépési küszöb miatt nagyon ritkán jönnek be új szereplők piacszerzési céllal, így marad a meglevő, már piaci részesedéssel rendelkező cégek közötti verseny, ahol a gyors, jelentősebb piaci részesedés bővítésre mutató lépések ritkán optimálisak. (tehát nagyobb hasznot hoz nem belemenni egy árversenybe plusz piaci részesedés szerzésének reményében, mint amennyit az alacsonyabb árak elsőként való bevezetésével szerzett plusz előfizetők hoznának.) ez gyakorlatilag majdnem minden minden kevés szereplős, ritkán bővülő piacra jellemző, ebből még nem következik a kartel. Sőt, az óvatos próbálkozásokból inkább annak hiányára lehetne következetni: pl. Hello Data, vagy Vodafone Tuti. Ezekből nekem úgy tűnik, hogy nem tudják előre egymás lépéseit, és próbálják megtudni, hogy a másik meddig hajlandó elmenni az árversenyben (aláigérnek-e, vagy nem), illetve egyáltanán mekkora mértékben reagál ilyenekre a piac (váltanak-e az emberek szolgáltatót).
Talán Vodafone Tuti a jobb példa, mert ott látható volt, hogy gyorsan léptek a Vodafone ajánlatára hasonló kártyás csomagok bevezetésével, majd miután felmérték ennek piaci és pénzügyi hatásait, vissza is léptek tőle, és már nincs 19 Ft-s percdij a másik két szolgáltatónál. (avagy ezt a lépést nyerte a Vodafone).Hogy ennél határozatrabb lépések is legyenek ahhoz nyilván az kéne, hogy valami (például egy új szereplő) felborítsa ezt a (szolgáltatók szemszögéből) egészen ideális állapotot. Az hogy amíg semmi nem borítja fel a piacot, addig nem mennek bele jelentősebb mértékű ár-versenyekbe, az még nem jelent kartelt (bár nem is zárja ki, csak önmagában elég kevés információ ahhoz, hogy egyáltalán jogosan felhozhassuk, mint valószínű opció), csak azt bizonyítja, hogy nem hü.ék az egyes cégek vezetői, és nem elelnségük a saját profitjuknak.
-
viktorhu
veterán
válasz
aldebaran #27082 üzenetére
Szerintem ez nem gáz egy korlátlan csomagnál, akármivel is csináltad.
Ha torrentre gondoltál, azt egyedül azért nem szeretik, mert az igyekszik a full sávszélességet elhasználni, míg a többi dolog csak a szükségeset.
De mindegy is, nyilván erről is szólt a kísérlet, és most ezek alapján lövik be az új adatkereteket.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged