Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
Most néztem a térképen, hogy sokat beüzemeltek a Dunántúlon, amelyre volt engedélyük, alig maradt ami függőben lenne.
Szépen haladtak az elmúlt két hétben.
Majdnem 100 állomással lett több egy hónap alatt, a cellmapperen közel vannak az 1900 állomáshoz, január 28-án volt 1800 körül.
Kíváncsi leszek a frissített lefedettségi térképre.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szerencsére beindultak nyugaton is. Nagyon hiányzik még pár torony errefelé. Lehet még idén teljesen át tudok menni a Digihez?

-
White24
csendes tag
Nagyvázson is le lett fedve ott van az út mellett a torony és már üzemel, térképen még nincs.
-
nyitom
aktív tag
Lengyeltótiról tudtok valamit, hogy van e lefedettség? Természetesen tudom, hogy hivatalosan nincs.
-
Lajosnagy17
senior tag
Somogybabod, ezzel az új állomással, már nem sok kell, hogy lefedjék a 67-es utat Kaposvárig.
-
Isaac76
tag
Na , végre jött számla
Ami érdekes,hogy ebből is vonták ezt a digitális oktatási kedvezményt
Én azt hittem az csak egyszeri alkalom lesz
Vicces , először mióta Digis vagyok jött úgy számla , hogy 10 napom lett volna csak befizetni
-
Cyrin
addikt
Ez az 50gb-os ezer ft-os mobilinternet (SIM+stick) telefonban is használható? Azaz stick nélkül.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Na végre, onnan nagyon hiányzott egy torony. :) Ha jól látom a műhold képen, arra a magas toronyra települtek fel ők is, amin a többi szolgáltató már ott van, ahogy kiérsz Szentlőrincről Szigetvár felé bal kéz felől. Pont ma jöttem el mellette és azon gondolkodtam hogy oda férne-e még a Digi. Ezek szerint igen.
32072: Kíváncsi leszek hova raknak ott tornyot. Szerintem a város jól le van fedve. Inkább a környező kisebb települések felé kellene épülni.
-
D0zeR
tag
Sziasztok olyan problémám van hogy a fiberhome modem wifije nagyon gyakran megszünik egy pár másodpercre, majd vissza jön ami eléggé idegesítő.
Hívtam már a digi hiba bejelentését de annyi volt a válasz hogy a wifire nem vállalnak garanciát mert az csak egy plusz szolgáltatás...
Van valakinek ötlete itt hogy mit lehetne kezdeni vele, esetleg állítani rajta valamit amitől megjavulhat? -
dethroner
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Remélem nem fognak visszavenni a teljesítményből, mert muteréknál a faluban pár hónapja sokat romlott a vétel.
-
tusik
aktív tag
#32081Lajosnagy17
#32082zelikoccKöszönöm.
A számokkal tisztában vagyok, "gyakorlott roamingos" vagyok csak a Digivel még nem volt hozzá szerencsém. Tehát inkább a tapasztalat érdekelne. -
Hát én nem ajánlanám a szerb roamingot, a telefon hívás indítás és fogadás is nagyon drága.
Az 55-ös főúton haladva a decemberben egyszer magyar térerő hiányában felcsatlakozott szerb hálózatra az egyik telefonunk. Szerencsére nem tartott sokáig és csak 0,04 MB-ot forgalmazott, ami így a 36 Ft/MB-os áron 1,43 Ft-ba került. (1GB = 36 864 Ft)
Egyébként ha jól emlékszek, akkor a többi szolgáltatónak sem sokkal olcsóbb a tarifája Szerbiára, mivel nem uniós ország.
-
tusik
aktív tag
Érdeklődnék hogy roamingolt-e már valaki Szerbiában? Mi a tapasztalat?
-
Gézengúz
addikt
A spórolósban mi történt? Az őrült macskának sincs digije?

-
rajoco
csendes tag
Én október 30 óta nem kaptam számlát. Semmilyet. ügyfelszolgalaton annyit tanácsoltak, hogy fizessek be minden hónapban összeget. Ja, autópálya matrica és parkolás szintén sosem volt még kiszámlázva, de erre elvileg 12 hónapjuk van.
-
MadMancs
veterán
Nálam is január elején küdött február 28-as az utolsó számla.
-
slice14
veterán
Kapott már valaki számlát 03.31-es határidővel? Nálam még semmi. (DIGI Műhold + Mobil)
-
Lajosnagy17
senior tag
Jövő héten Pécs és környékére mennek "karbantartani" a hálózatot. Ha úgy fogják karbantartani mint Sopron és környékén akkor újabb állomások beüzemelése várható.

-
adman
tag
van akinek már ki lett számlázva parkolás/autópálya matrica?
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Peresznyén már régóta van Digi, a lefedettségi térképük alapján a meglévő toronyra települhetett be, amin Telekom és Telenor van. Nekem nincs Digi-m, emiatt nem tudtam azt nézni, mikor arra jártam.
-
bociusz
aktív tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Megpróbálja megbecsülni a helyzetet, ami nem túl szofisztikált, általában oda teszi, ahol a legerősebb jelerőt (RSRP) mérték. Ha több szektor is van, akkor azoknak a jelerősség szerinti mértani közepét keresi. Később valaki behúzza a szerinte megfelelő helyre, ami aztán vagy helyes vagy nem.
-
KRoli92
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Arról esetleg van valakinek infója, ha már a lakcímen van rokon nevén Digi vezetékes szolgáltatás és 3db sim kártya is, akkor is adnak az én nevemre? Ha igen akkor mind a ketten 4-4 db-ot tudunk max, vagy lakcímenként összesen 4db-ot? Sajnos erről nem találtam a honlapjukon infót.
-
mapalika
csendes tag
Azt szeretném mgkérdezni,hogy digi mobil előfizetése lehet annak is aki nem inviteles/digis.Mintha a weboldalon azt írnák hogy ilyen esetben 1500 Ft a díj
-
Foremi
tag
Ma megkötöttem a szerződést a DIGIMOBIL MAX csomagra. Már hamarabb is mentem volna, csak eddig nem lehetett önállóan rendelni. Két SIM kártyás a telefonom, a Digi ment a 2-es slotba, arról megy a mobilinternet.
Egész jó a sebessége, böngészésre, Facebookozásra és YouTube-ra bőven elég.
-
Lajosnagy17
senior tag
Szentlőrincet is elkezdték lefedni.
-
Sziasztok!
Kerepes lefedetlen részeiről (Szilasliget) tud valaki valami infót, hogy várható-e fejlesztés, vagy esélytelen?
Köszönöm
. -
DevKiller
senior tag
válasz
GRatta
üzenetére
Szia!
Cellmapperen láthatod. De ezt nem a DIGI szerkeszti, hanem bárki, tehát nyílvános. Vedd wikipédia alapúnak, tehát bárki szerkesztheti, de azért elég jó. Piros nem működik, csak torony hely van meg, zöld az működik már. -
GRatta
újonc
Sziasztok! Ezeket a térképeket a tervezett fejlesztésekről hol lehet elérni? Kíváncsi lennék terveznek-e a közeljövőben Pécsvárad környékén tornyot.
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ma is jártam arra...most volt térerő, hétvégén semmit nem volt... ezért írtam, hogy miért rajzolgat a Digi baromságokat. A 4858-ast nem láttam, hogy hol van...
Viszont a másik kettőt mezőgazdasági telephelyekre tették, érdekes hogy nem a gabonasilókra telepítettek, hanem külön acéltornyot építettek pedig elég magasak lennének a silók és a Z-netnek is van ott antennája. -
rin33
senior tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Ja, Orosháza és Békéscsaba között vonaton végig erősebb a Digi mint a Voda B20. Csal egy ponton ment el a jel (A Voda B20 itt -120dBm volt) de pár méterrel arréb gyorsan visszacsatlakozott. 2G egyszer se volt. Sebességben meg 18-20 mbit volt bázisok közelében (Békéscsabán is).
-
p2pp
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Gérce talán földrajzi okok lehetnek. De megnézem egy rendes térképen.
Kóny na itt is padlót fogtam.
Húztak mindkét helyen 1 vonalat.
Bázistól (Nyugatra) balra semmi. Jobbra (Keletre) meg minden.
Na ezeket kéne igazán lefotózni!
Ezeken a helyeken mire gondolt a költő? 🙂🙂🙂 -
DevKiller
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nem megmondható, mert lehet, hogy kivan adva az engedély a toronyra, de valami okból nem tartják fontosnak.
Legjobb példám erre: 3-as főút Miskolcon A Zsolcai Auchannál, vagy Decathlon(azon van jelenleg a bázisa a DIGI-nek). Van saját tornyuk a másik oldalon(metro) oldala, és még sincs üzembe helyezve, na az nagyon régóta csak ott áll(eszköz nélkül, csak maga a lefestett szerkezet van meg) Minek helyezzék üzembe? Van lefedettség, gondolom a helyért éves díjat fizetnek, szóval akkor teszik át amikor tényleg át kell, addig had álljon üresen. Szóval a prioritás mindenképpen meghatározza. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de az engedélyezés után mennyi idő a teljes beüzemelés?

-
dchard
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Ezek szerint nem sikerült megérteni. Elmagyarázom. forgat kolléga elírta a Digi nevét, és véletlenül Didi-t írt. Erre poci76 kolléga felhívta a "figyelmet", hogy a "Didi" lefedettsége nem elhanyagolható szempont. Erre írtam én, hogy "vagy a fedetlensége". Tehát női keblekről szólt a diskurzus.
-
rider01
lelkes újonc
Itt van magyarul is:
https://www.hwsw.hu/hirek/62934/opensignal-telekom-vodafone-telenor-5g-digi-4g-halozat-benchmark.html -
DevKiller
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Azért a többieket sem kell félteni.
Vannak olyan indokolatlan fedetlen lyukak mindegyik szolgáltatónál(nem a prérin), hogy igazán nem értem, miért nem lehet megtámogatni egy toronnyal. Végülis 2G van, jólvan az. Ha netezni akar akkor megy máshova, vagy tesz fel jelerősítőt. -
forgat
tag
A Didi lefedettségi térképe sokkal kevesebbet mutat mint ahol valóban elérhető a szolgáltatás, pl az M6-os úton az M0-tól a Digi Pécsig teljesen rendben van végig /kivéve a 3 alagút/. .... de pl. Pécstől dél felé is Turonyig van használható lefedettség, bár a Digi térkép szerint nincs.
Harkány nem sokára kap lefedettséget, Pécs felől Harkányba érve az 58-as úti körfogalom melett már áll a Digi torony igaz még nincsenek rajta antennák. -
Diopapa
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Most mi a szisztéma? A 8-as út mentén próbál a Digi lefedettséget elérni, vagy a "nagyobb" városok között szisztematikusan a kisebbeket is fedné le mint kelet Mo-on?
-
AnonymusX
őstag
Opensignal jelentés a magyar operátorok összehasonlításáról. Látszik, hogy a Digi top sebességben és lefedettségben elmarad, de egyébként nincs szégyenkeznivalója.
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ilyen előfizus csomag mellett nem gondolom, hogy lenne értelme a feltöltőkártyás csomagnak részükről.
herdsman12:
2 ezres feltöltés, 2 évre + 100 GB net
Ez a telekomnál, vagy példaként írtad opciónak digihez. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Persze nyilván, csak egy kósza ötlet volt.
-
herdsman12
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nem hiszem, hogy szeretnének versenyezni a T-vel.
(2 ezres feltöltés, 2 évre + 100 GB net?) -
djsunstealer
aktív tag
Feltöltőkártyás megoldás szerintetek mikorra várható? Ha egyáltalán. Lenne létjogosultsága? JÓZSFM! Jó riport volt! Köszi!
-
p2pp
őstag
Tényleg furcsa, de visszavettek tényleg az optimizmusból.
Vki aki Devecseren jár lőjön 1 jó képet.
Vajon hány szektoros bázis lehet ott? -
rider01
lelkes újonc
Érdemes megnézni:
https://www.opensignal.com/reports/2021/02/hungary/mobile-network-experience -
Lajosnagy17
senior tag
Devevcseri lefedettség elég gyengús, sík terep. Azt vártam, hogy sokkal nagyobb lesz a lefedettség.
-
DevKiller
senior tag
DIGIMobil tesztelők facebook csopiba valakit taán 16 giga után lassítottak a 15 gb-os csomagban. De egyszer jött neki az SMS, hogy elfogyott, és csiga lassú lett az egész. Az, hogy újrakonnektálna, ilyet nem írt. A számlázás mindig hónap első napja -> hónap utolsó napja..
-
UHHH
őstag
Mik a tapasztalatok, a 30 gigabyte tényleg 30 gigabyte? Mikor van a fordulónap, ha esetleg mindenkinek ugyanakkor van? A korlátozás úgy jön, hogy vígan töltesz gyorsan, aztán belassul? Újrakonnektál, mielőtt belassul? Köszi.
-
JÓZSFM
csendes tag
Én korábban készítettem a technika fejlődése rovatunkba egy riportot a Digi mobilról a Délelőtti Szieszta Magazinba [link]
-
p2pp
őstag
Mobil Bázis Építési Engedélyek
Nagybörzsöny, Valkó, Füzesabony, Bér
[link] -
baly81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Én is bízom benne, hogy "kékülni fog az ország"! Remélem nem adják fel a harcot és könnyebb dolguk lesz a hálózat bővítésében, fejlesztésében... Hogy nem gördítenek eléjük újabb akadályokat...
Bár én a keleti régióban vagyok, és itt elég jó lefedettség van, amivel én/mi 100% meg vagyok/vagyunk elégedve. Remélem a nyugati régiót is sikerül mihamarább felzárkóztatniuk! -
Lajosnagy17
senior tag
2021.02.15-től 2021.02.18-ig Sopronban és környékén a mobil hálózatunkon karbantartást végzünk, ez időszakban mobil szolgáltatásunk rövidebb ideig szünetelhet, illetve előfordulhat minőségromlás.
Gércei és a kónyi állomás is beüzemelésre került.
Úgy tűnik, minden állomást beüzemelnek ezen a felén az országnak,amelyre engedélyük van.
Remélem most már nincs megállás.
-
KRoli92
tag
válasz
Soma01
üzenetére
Sziasztok!
Erről tud valaki valamit? Valóban nem adnak csak sim kártyát saját nevemre, ha az adott lakcímen rokon nevén már van Digis szolgáltatás? Tavaly ezért lett vissza adva 1db sim kártya mert nem lehetett a saját nevemen, de most látom, hogy már elméletileg lehet vezetékes szolgáltatás nélkül is igényelni sim kártyát 1.500 Ft/hó áron, de itt a topikban azt olvastam, hogy ha a lakcímen más nevén van már, akkor nem adnak. Egy előfizető lehet csak egy lakcímen. Decemberben vissza mentem a Vodához flottába, de ha lejár a hűség és marad a Digi, vissza mennék mert jóval kedvezőbb, de ez még nem most lesz. Csak érdekelne, hogy jelenleg hogy működik. De ha csak egy előfizető lehet egy lakcímen, akkor nem értem, miért nem tudják egyértelműen feltüntetni, mert erről nem látok infót sehol a honlapjukon.
-
Lajosnagy17
senior tag
Vashosszúfalu, folytatódik 8-as út lefedése. Újabb állomás.
-
magyar DIGI -> román DIGI irányába próbáltuk, sajnos január 1-től nem számít hálón belülinek VoWIFI-ről sem, viszont beleszámít a 200 perc lebeszélhetőségbe, így nem generál plusz költséget.
A román Digi.Mobilról hívva a magyar DIGIMobilt szintén beleszámít a 200 ingyenes nemzetközi percbe, de 2020 március óta más magyar szolgáltatót hívva viszont nem számít bele, így azok 0,012 EUR/perc (~4,3 Ft) tarifával hívhatóak a havi előfizetési díjon felül
-
FeRkE
őstag
Magyar Digi mobilrol probalt vki spanyol Digi mobilt hivni? Tenyleg halozaton belulinek szamit? Most inditottam egy teszthivast Digi spanyol->Digi magyar mobilra es sima international callnak szamitott.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami érdekes,hogy ebből is vonták ezt a digitális oktatási kedvezményt
Én azt hittem az csak egyszeri alkalom lesz
Vicces , először mióta Digis vagyok jött úgy számla , hogy 10 napom lett volna csak befizetni