Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem kicsi az esély, hogy korlátlan előfizetése volt, inkább a rendszer hibázott a forgalmi adatok mérésénél. Nálam most a VoWIFI működik hektikusan. Digi Mobilt hívok wifin (kiírja a telefon is), és még is levonja a perceket. Minden változatlan a router beállításokban, már újra is indítottam mindent és még is számolja a forgalmat...

-
törölt tag
válasz
ggabor02
üzenetére
Ok, köszönöm! Ma reggel írtam a "hibabejelento@digikabel.hu"-ra csatoltam január óta készített 12db képernyő fotót és leírást.
Kb fél órája vettem észre meggyógyult, működik rendesen
.
Ha ezt tudom nem birkózom majd 1 hónapig a 1272 bejelentésekkel.Köszönöm mindenkinek az információt.
-
baly81
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
rothf, Igazmondo
Köszi, hogy megnéztétek. Nekem valamiért nem működik ez, csak megjelenik középen az elfoglaltságot jelző körkörösen mozgó ikon, és a végtelenségig folytatja. Nem tölt le semmit sem. Engedélyt kapott a tároló elérésére. Még nem jöttem rá mi lehet a gondja! A webes felületen meg nem elérhető ez a funkció... 😞 -
hhheni
tag
januárban én egyáltalán nem kaptam számlát
ezt én most így látom:
az első a decemberi, még 0 ft-os digis percdíjakkal, de már tartalmazta a januári előfizetési díjakat
a második a januári, új percdíjakkal, a 200 perces lebeszélhetőséggel, benne a februári előfizetési díjak
mindkettőnek március 31. a befizetési határideje -
p2pp
őstag
Nem tudtam végigolvasni tudja vki miért kaptunk szinte rögtön még 1 Számlát?
Pár napja kaptam egyet és rögtön befizettem.
Erre tegnap jött még egy.
-
MadMancs
veterán
válasz
Okosandroid
üzenetére
Ha elseje után kötötted akkor azért. Időarányosan jár a perc és az adat is. Ebből az aranyból következtetve kb 5.-e óta van meg sim.
-
válasz
Okosandroid
üzenetére
Mikor kötötted a szerződést egészen pontosan?
-
Okosandroid
tag
Sziasztok. Nálam az ügyfélkapuban nem stimmelnek a dolgok. A net fogyasztását jól számolják, viszont az adatmennyiség nem megfelelő 15GB kellene lennie és csak 12GB van, illetve a 200 perc helyett én "csak" 164.285714 percet kaptam.. egészen pontosan
Napközben rácsörrenek majd az ügyfélszolgálatra. Amúgy most lesz az első hónapfordulóm, szeretem a szolgáltatást, ahol lakom /Nyíregyháza belvárosi része/ nem tapasztaltam kiesést sehol eddig. Otthon a net stabil 7/7 , melóhelyen 4/1 jelenleg. Alap netezésre tökéletes.http://kepkezelo.com/images/01h27la7kubxwov7i8j5.png
-
Lajosnagy17
senior tag
Hosszú a lista ami változott az elmúlt héten, én is észrevettem Harkányt, de a legtöbb változás hihetetlen módon a Nyugat-Dunántúli régióban történt.
Jó lenne, ha 6-os utat és az M6-ost Pest felé befejeznék.Lánycsóknak , Szulimánnak van engedélye.
Mohácsnak és Bonyhádnak kellene egy kicsivel jobb lefedettség.
Siklós, Villány Invitel koaxos, kellene lefedettség ügyfélmegtartónak, mielőtt beoptikázzák.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Cellmapperen nincs fent még, de a lefedettségi térkép szerint Harkány is bekékült. De mintha valaki írta is volna, hogy látta hogy készül egy torony ott.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Mit mondjak. Tudok neked mutatni működő NMT-450-es hálózatot is, amin lehet telefonálni. Sikerült a vonatkozó FOSS projektbe befejleszteni a magyar szabványt (mert persze abban is sikerült egy semmivel nem kompatibilis variánst kitalálnunk...). Ha nem találom meg egy régi Nokia teló szerviz útmutatójában a magyar változat speckóját, a büdös életbe nem jöttem volna rá, hogy van egy lyuk a közepén amit kiszedtek
Érdekes, hogy körülöttünk mindenhol a Svéd verziót hazsnálták (Ausztria, Szlovákia, Románia is), csak nekünk sikerlüt ebbe is belerondítani egy nagyot. Ezért nem ment a roaming/ország választás egy magyar készülékkel sem. -
juve600
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
-
baly81
aktív tag
Nektek működik az alkalmazásban, a számla részletes adatainál a számlarészletező letöltése?
Nekem megjelennek az adatok, viszont nem tudom letölteni...
Nálatok is ez a helyzet? THX!
-
juve600
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
szia
gy-m-s megyéről nincs infód hogy hol lesznek új tornyok ?
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Ja, azt hittem számlázás se megy

baly81, egyetértek amit írtál. Eddig UPC és Telenor volt szükségem részletes híváslistára számmal együtt, mindkettőnél ki kellett töltenem egy nyomtatványt hogy igazolom hogy minden szám tulajdonosa hozzájárult ehhez. UPC kb 10 éve, telenor kb 8. Szóval nem újkeletű ez a dolog. De értelme semmi az fix.
-
baly81
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Milyen adatvédelmi hülyeség szólhat az ellen, hogy a saját számládon ne láthasd a hívott feleket és a kapcsolódó időtartamot?
Ez is csak egy, az "új Világ" túl hype-olt baromságai közül!
A fiók loginje nélkül senki sem láthatja az adatokat, ergo illetéktelen nem férhet hozzá. A többi szolgáltató is kiadja az adatokat, csak éppen így ezért is (nem kevés) pénzt kérhetnek el! Szerencsére a negyedik szolgáltató(nk) ezen sem akar nyerészkedni!
Akinek családon belül (mint szerződő ügyfél) gondja lehet e miatt az "adatvédelmi baromságok" miatt, akkor annak lógva a helye a DIGI egyik magas tornyán az antennák mellett!Tudom, hogy Te is így gondolod, azért címeztem neked, mert felhoztad...
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Söréd után balra a szántón már régóta állt egy torony(mór felé ha megyünk), és most a lefedettségi térképen, látszik bekapcsolták, Bodajk is teljesen lefedett......
Üdv Nagya -
Lajosnagy17
senior tag
A lefedettségi térkép frissítve lett.
-
törölt tag
Van valaki aki használ JUNIOR csomagot?
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kell a pénz, mert amilyen sebességgel a Telekom az optikai hálózat építését folytatja nem lesz mit építeni nekik mire befejezik a Mobil hálózat kiépítését.
Vilonya egy kicsi település Invitel/DIGI SZIP-es támogatással és mégis a Telekom optikázik.
Értesítés előzetes bejelentés nyilvántartásba vételéről – CS/3641-4/2021. számú határozat: Vilonya, GPON optikai lefedő hálózat meglévő EON oszlopsoron -TELEKOM
-
dchard
veterán
válasz
djsunstealer
üzenetére
Legalább 2-3 állomás hiányzik, a Fenyőgyöngyét a hegy kitakarja, mérőtelefonnal sem látom. A lefedettségi térkép súlyosan torz ebben az esetben, pont ahogy mondod.
-
szaszyka
senior tag
Uraim, ez mi?
[kép]
Hát már ezzel is megy a nepperkedés?!
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
dchard
üzenetére
Köszi szépen a választ!
Amúgy tényleg téma Rózsakert, RC: szüleim a Felső-Zöldmáli úton laknak, de a 11-es buszon utazva hozzájuk már a Vend utcánál "se kép se hang" nem volt. Cellmapper szerint a Fenyőgyöngyénél van egy torony, de az ő részüket (Zöldmál) ez abszolút nem érinti. Gondolom egy új torony lenne a megoldás. Ha történik valami, gondolom csak feltűnik majd. -
dchard
veterán
válasz
djsunstealer
üzenetére
Sok lóvét nem viszünk haza akkor sem ha igen. Amúgy Telekom van a tetején elég régóta. Ez a rész relatíve jól ellátott. A két fél kerületnyi folt a Rózsekert, és az RC környékén az sokkal gázabb, ráadásul nem is látni, hogy valahol elindult volna a betelepülés...
-
djsunstealer
aktív tag
Bp. 2.kerület, Marczibányi Művelődési központ tetején van Digi antenna? Láttam két melóst.
-
leo81
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez még biztos messze van, hogy csak DIGI előfizetésem legyen, de pl egy iskolás gyereknek ezer forintért 30GB adatforgalom és 4Ft-os percdíj, minden feltöltőkártyásnál jobb megoldás.
Irodai telefonnak is nagyon megfelel a 200 perc hívás + 4Ft-os további percdíj. 100-szor jobb mint a telekom zsebmetsző vezetékes díjcsomagjai. Jah és egy tabletbe is jó 500Ft-ért a 10GB forgalom. Szóval nekem marad az összes kártya. -
the.odzsy
aktív tag
Megjött a márciusi számla nekem is. Örömmel tapasztaltam, hogy a 200 percben benne van az EU irányba (Németország) indított hívásom is!
Már csak azért, mert mintha itt olvastam volna hogy az nem. Tehát nem csak az országon belüli, hanem az EU-ba indított hívások is benne van a 200 percben. -
MadMancs
veterán
Nálunk is belendültek, az eddigi 2 állomás helyett 6 szórja az igét (23000fős település). Az egyik ház tetején pár hete láttam hogy antennákat pakolnak nem sokkal mellettünk, most már aktív Digi B3 nak mutatja celmapper is. Érdekes hogy egyik se torony, 1 10emeletes tetején, 2 négy emeletes tetején, 3 pedig 6 emeletes ház tetején van.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Jellemző, hogy egyszerre egy adott területre fókuszálnak.
Előzőben Borsod volt, most meg a 8-as.
Összegyűjtenek a területen x engedélyt, majd odamennek, és megcsinálják. -
Dan-szan
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hívást nem is próbáltam, a net lett volna fontos(abb), de nem ment. Egy pár talán két napig még teszteltem nem ment így később már nem is próbáltam visszaállítottam a másik szolgáltatói simre.
Most kipróbáltam , működik a net
Nem tudom akkor ezt valószínűleg be kell nyeljem, azt nem valószínű fogják elfogadni reklamációnak,hogy ők is láthatják nem volt sem hívás sem adatforgalom ez idő alatt mivel azt hittem nem működik. -
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az egy számjegyű utakat még az előtt le kellett volna fedni, mielőtt publikussá tették a szolgáltatást.
-
totron
addikt
Újból van a házban térerő (nem volt - volt - nem volt - most megint van).
-
p2pp
őstag
Baja, Vatta, Alsóújlak Építési Engedélyek.
-
Dan-szan
senior tag
Nos a számla nekem is megérkezett, de valami nem kerek. Ugyanis elsőre visszadobta a telenor a számhordozást (adatok nem stimmeltek) így a tényleges váltás holnap! lesz. Ennek ellenére az első kérelem dátumától szépen ki van számlázva minden
.
Nagyon bízom benne, hogy ez jóvá lesz írva utólag. Azért egy telefont csak megeresztek legyen nyoma, hogy olyanért kellene fizetnem amit még nem is használtam .
Esetleg valamilyen tipp, tanács ez ügyben? -
MadMancs
veterán
Nekem is megjött a március 31 ig fizetendő, januári telefon forgalommal. 2 dolgon lepődtem meg 1, hogy díjmentes a 1270 (voda üszf) és a 1401 (voda megrendelés) is. 2, hogy résetezőben a teljes hívott számot írja, erre egyik szolgáltató se hajlandó, csak mindenféle engedélyek visszaküldése után (addig az utolsó 3 számjegy csak X), itt meg meg se rendeltem részletezést és alapból fullba írja.
Csak nehogy megvágják őket ezért is adatvédelmi hülyeségek miatt. -
jack982
senior tag
ok, köszi
-
kissvendel
tag
válasz
4Grider
üzenetére
A hordozott számokra érkező SMS-ek esetén sajnos tényleg minden szolgáltatónál probléma lehet. Idővel megtanulja a rendszer, hogy másik szolgáltatónál vagy, és pár hét-hónap múlva már ilyen gond nem lesz. Addig azonban előfordulhat, hogy nem érkezik meg egy SMS. Tapasztalatból mondom... Amikor telenortól vodára mentem ugyanez volt, és vodától digire detto. De ma már ritka, hogy nem kapok meg egy SMS-t.
-
4Grider
félisten
válasz
jack982
üzenetére
A hordozott számokra meg nem érkező sms-ekkel nem csak a Diginél van probléma. Az ok marha egyszerű: A nagy cégek egy része költségkímélés végett olyan sms központokat használ, amik olcsón nagy tömegű sms küldést tesznek lehetővé. Ezek pedig a legolcsóbb útvonalakban érdekeltek, ahol nem mindig veszik észre/figyelembe a hordozott számok új szolgáltatóját. A régi szolgáltatód pedig nem fogja olcsón átvenni és drágábban továbbítani a hozzá tévesen érkező sms-eket.
-
jack982
senior tag
Sms-ek megjönnek a nagyoktól? fb, google stb.
átvinném a számomat digihez, ha minden sms megjön. -
Megjelent nekem is az új számla. Fizetési határidő március 31. Holnap kiegyenlítem.
-
kiro76
tag
Nekem is készült új számla, márc 31-es fizetési határidővel.
Kiszámláztak egy január 1-es hívást, pedig az már benne lett volna a 200 perces lebeszélhető keretben. Január 4-től már rendben van minden.11 perc, 44 forint.
Szent sz_r. Asszem csődbe megyek. Jáááj.
-
JuanASR
friss újonc
-
JuanASR
friss újonc
Sziasztok!
Egy kicsit elakadtam az új Digis mobi internettel. Van egy Alcatel MW40V mifi routerem, amiben a telenoros net rendben ment. Láttam itt,hogy több fórumozónak hiba nélkül működött a net. Az APN-t próbáltam beállítani az itteni, digi honlapos és ügyfélszolgálati javaslatok alapján. De nekem egyszerűen nem olyan opciókat ad, nem tudom hogy hova mit kellene írni :
[link]
A Digit látja a router (bár 2G-t ír,de az tuti valami hiba,mert a diginek nincs ilyen adatra.) de amikor rakattintok hogy csatlakozás,azt írja hogy sikertelen. A PIN-t pedig már korábban megadtam. A digis ZTE stickben pedig jól működik.... Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni hogy mit állítok be rosszul... Köszi! -
andrás47
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Üdv ! Hivatalosan lefedett helyen vagyok, más szolgáltató előfizetését át tudom vinni a Digi-hez, illetve ha csak előfizetést szeretnék és regisztrálok ügyfélkapun el tudom intézni személyes megjelenés nélkül ? Köszönöm
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Torrent meghívó kunyeráló
- Diablo IV
- Battlefield 6
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
Érdekes, hogy körülöttünk mindenhol a Svéd verziót hazsnálták (Ausztria, Szlovákia, Románia is), csak nekünk sikerlüt ebbe is belerondítani egy nagyot. Ezért nem ment a roaming/ország választás egy magyar készülékkel sem.

Amúgy tényleg téma Rózsakert, RC: szüleim a Felső-Zöldmáli úton laknak, de a 11-es buszon utazva hozzájuk már a Vend utcánál "se kép se hang" nem volt. Cellmapper szerint a Fenyőgyöngyénél van egy torony, de az ő részüket (Zöldmál) ez abszolút nem érinti. Gondolom egy új torony lenne a megoldás. Ha történik valami, gondolom csak feltűnik majd.
Azt még nem lehetett hordozni, mivel SIM kártya hijján magába a készülékbe programozták bele. Talán arra volt lehetőség, hogy a számot az előhívó kivételével megtarthattad 0630-on.
.