Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
plaszlo12
újonc
válasz
sajtos365
üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Próbáltam APN beállítás nélkül, APN beállítással internet-et beírva, PAP-al, pap nélkül, minden változtatás után újraindítva, gyári alaphelyzetbe állítás után szintén ezeket egyenként végigpróbálva. Egyik sem hozott eredményt. A legújabb firmware van rajta.
-
sajtos365
tag
válasz
plaszlo12
üzenetére
Többféle simmel is használtam már a routerem, de Digivel még nem.
Ha másik szolgáltató simét teszem be akkor csak az APN-t és PIN kódot szoktam átírni.
Csak az APN-t ird át: Internet
Meg a PIN kódot
Azután mentsd el és húzd ki a routert majd indítsd be.
Ha sikerült írd meg. -
plaszlo12
újonc
Már órákat töltöttem el a router konfugurálásával. Próbáltam pin kéréssel, anélkül. Régebben semmiféle APN-t nem állítottam és működött. Most mindenféle APN-eket állítgattam sikertelenül. A digi honlapon van egy APN beállítási útmutató, de az androidos telefonra van, ott vagy 20 dolgot felsorol. Ezen a routeren összesen 5 dolgot lehet állítani. Ezeket:
APN:
Hívott szám:
Felhasználónév:
Jelszó:
Hiletesítés: "automatikus" vagy "PAP" vagy "CHAP"Van esetleg ötleted, hogy hova mit írjak?
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
[link]
Új acélszerkezet került erre a víztoronyra Nyőgéren.
Két antenna is már fent volt, viszont kábelezés még nincs.
Valószínűleg DIGI lesz.
Remélem most már nyugaton is belendülnek. -
plaszlo12
újonc
válasz
ggabor02
üzenetére
Sziasztok!
Az újabban nem működö Huawei B593 routeremhez vásároltam tegnap egy DIGI Aktív50-et, hogy a szerződés apróbetűs részének is megfeleljek. De azzal sem tud csatlakozni a hálózathoz a router. Két évig tudott, most semmilyen digi simmel nem tud. De a telenor simmel működik. Az eladó azt mondta, hogy ő nem tud semmiféle tiltásról, de attól még létezhet. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot (1272). Ő sem tudott tiltásról, a routeres hibával meg nem foglalkoznak, használjam a digis USB Stick-el. Úgyhogy eddig zsákutcában vagyok. Amúgy nekem nem adtak USB-s Stick-et mert az eladó azt mondta, hogy minek, ha úgyis routerbe teszem. Egy hete TPlink MR100 routerrel próbáltam, de az sem ment digi simmel. Jó lenne egy lista, hogy milyen routerekkel megy, hogy ne fussanak lyukra az emberek. -
Foose
addikt
válasz
Lroland77
üzenetére
Ühüm,furcsa is lett volna. A kártya már a telóban,eddig oké,hívás rendben volt. Még 2 napig a régit használom,mert 7-én éjfélig történik meg a számhordozás. (vodáról) Anyámnál és itthon is jobb a digi térerő mint a voda.
érdekes. Digi fullon,voda egy csíkkal kevesebb. -
Lajosnagy17
senior tag
Újkigyós, Sükösd és Isaszeg az újabb települések.
-
Foose
addikt
Ilyen hülyeséget! A 4G/LTE hálózathoz javasolt (és VoLTE-VoWIFI) készülékek listáján van p30-as Huawei és lite, de P30 pro nincs....
dzsízösz
-
válasz
alex devil
üzenetére
Ha tegnap óta tudsz róla és ilyen ideges vagy miatta, akkor miért nem jelentetted már?
Velem is előfordult már 3x hogy belefutottam egy nem működő bázisállomásba: jelentettem a weboldalon https://digi.hu/mobil-eszrevetelek
és mind a háromszor 5-10 percen belül újra működött. Ennyi. Persze az munkaidőben volt. -
alex devil
senior tag
A Pécel és Rákoscsaba közötti torony tegnap óta nem működik

-
Mate
nagyúr
-
Nagya21
addikt
HAli!
Szfváron a Sziget utcában a digi tv csak analóg adásokat ad, digitális nincs jel.
Internet O.K.
Üdv Nagya -
kw3v865
senior tag
válasz
torrentszaki
üzenetére
Dombóváron tökéletes a Digi mobilnetje most.
-
torrentszaki
tag
Sziasztok!
Működik a Digi mobilnet mindenkinél rendesen, vagy országos gáz van megint mint a magentásnál? -
aXXon
őstag
Kecskemét, Digi mobilneten, kábeles interneten Facebook és kapcsolódó szolgáltatások down. Más egyelőre minden működik.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem sokat mondó cikk, de azért a DIGI-ről szól.
-
-
chatran
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Mit szerettél volna írni? Minden ötletet elolvasok.

Tegnap átettem a digis kártyát iphone 8-ba egész napra, a Vodásat meg az iphone5-be. Mindkettő tökéletesen működött, térerő és net is ment szépen.
Reggel visszatettem a digis kártyát, pár perc után leesett a térerő én nincs szolgáltatás.
Cseréltetem a kártyát, jobb ötletem egyelőre nincs. -
ggabor02
aktív tag
válasz
szemy94
üzenetére
Én pár napja vásároltam egy DIGI Aktív50-et. Miután mondtam, hogy nem kell az USB stick, külön felhívták a figyelmemet arra, hogy ha esetleg telefonban használnám, akkor ne lepődjek meg, pár óra után nem fog menni. Mondtam, hogy egy E5577-ben lesz. Azt mondták, hogy az ok, valamint ezeket a korlátozásokat nemrég vezették be.
Tehát ezeket pedig telefonban nem engedik.
Amúgy stick nélkül nem is adják. -
szemy94
senior tag
válasz
plaszlo12
üzenetére
Nekem sosem működött routerben, valamikor valahol olvastam a szerződési feltélekeben egy részt, aminek már a megfogalmazását is elfelejtettem, a lényeg az volt, hogy kizárja a router-eket. Olyasmi volt, hogy a Sim-kártya csak olyan eszközben használható, amelyik rendelkezik beviteli perifériával, vagy hasonló.
-
plaszlo12
újonc
válasz
chatran
üzenetére
Sziasztok!
Szerintem csinált valamit a Digi, mert kitiltotta a routeremet. Három darab digi sim kártyám van. Kettő telefonban, a harmadik egy huawei routerben. A routerben lévő kártya 2 éven át tökéletesen működött. Aug. 28. óta nem tud csatlakozni a router a mobil hálózathoz. Először azt hittem elromlott a routerem. Beleraktam egy telenor kártyát, azzal megy. A telefonban használt digis kártyát beraktam a routerbe. Első bekapcsolásnál volt rajta net. Meg is örültem. Kihúztam a konnektorból a routert és átraktam a végleges helyére, ahol jobb a mobil térerő. Na onnantól kezdve nem működik azzal a sim-el sem. Az utolsó digis sim kártyámat is bepróbáltam, azzal sem tud kapcsolódni. De mindhárom kártyán működik az internet szolgáltatás ha androidos telefonba rakom. Szóval a sim kártya jó, a router jó, internet van telefonon, de routeren nincs. Egy Huawei B593 routerem van, de próbáltam Tplink MR100-al is. Felhívtam a 1272-t, azt mondták, hogy nincs tiltva egyik számom sem.
Másnál nincs ilyen probléma? -
eurolac
senior tag
válasz
bohoc71
üzenetére
Szia! Én debreceni vagyok, de szoktunk átjárni Nyíregyháza-Sóstóra sétálni, stb. Kültéren üzenetek (Viber, Messenger) fogadásában nem volt gondom, néztem már ott Időképet, stb. Sebességet nem mértem soha ill. arra sem emlékeszem, hogy hány "pálcika" a térerő. Kültéren átlag használatra nekem nem volt gondom ott. De hátha egy Nyíregyi topiktárs pontosabb infokat tud adni számodra főleg, hogy a beltér lenne fontosabb neked!
-
Lajosnagy17
senior tag
Taksony is teljes lefedettséget kapott.
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Valaki tud abban tapasztalatot,hogy Nyíregyháza-Sóstón,a hotelben illetve a fürdőben milyen az átlag térerő? Két hét múlva mennénk pár napra,és ha nem muszáj nem vinnék kettő telefont,hanem csak a digiset. Köszi a segítséget!
-
Isaac76
tag
válasz
chatran
üzenetére
Igaz még tavaly volt,de a Hugi simje úgy gondolta,hogy neki teljesen mindegy alapon egyik pin vagy puk kód sem tetszik
Bementünk egy ügyfélszolgálatra, már vettem volna a nagy levegőt ha el akarnak hajtani,de csak annyit mondtak , ki kellene venni,hogy tiltható legyen ,meg különben is az új kártyát úgyis berakjuk
Egy fillérbe nem került
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Mókolt valamit a Digi a régebbi telefonokkal kapcsolatban? Már két éve használom egy iPhone 5-ben a kártyát, mobil és net ment szépen. Erre egyik napról a másikra nincs szolgáltatás. Újraindítás után pár másodpercig megjelenik a Digimobil Hu felirat, aztán megint jön a nincs szolgáltatás. SIM kivétel/bérlakás után néha a nincs SIM felirat jelenik meg. Vodás kártyával teljesen jó a telefon.
A helyzetet bonyolítja, hogy egy iPhone 8-ban meg jó a kártya.
Szóval egyelőre tanácstalan vagyok. A SIM csere ingyenes a digi-nél? -
Miska0330
tag
Ezt a Cellmapper -t meg nem értem. Eddig amiket jelöltem tornyokat, mindig valaki megfogja és kicsit mozdít rajta, hogy az ő neve legyen fent. :-D
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Kerepesen a víztoronyra felrakhatnák már az antennájukat...
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez egyre érdekesebb
-
Miska0330
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Helló!
Igen pont ma hazafelé menet vettem észre. A körforgalomnál lévő templomtoronyban van az antenna. A Vodafone -nak is ott van.
-
Lajosnagy17
senior tag
Isaszeg is lefedett lett.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Azért 30-án délután 5-kor nem kell túl nagy jóstehetség ahhoz, hogy ebben a hónapban nem zárul le.
-
Lajosnagy17
senior tag
Ma volt a 4iG közgyűlése és a közgyűlés után volt bejelentés.
A DIGI-t várták, de csak az Invitechet jelentették be, a DIGI-ről semmi hír. Szeptemberben már nem zárul le az ügylet, ha lesz. -
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez szerintem így nem írható le, a pálcika nem csak egy mért értéktől függ.
-
Lajosnagy17
senior tag
-50 to -89 dBm, pálcika 4
-89 to -99 dBm, pálcika 3
-100 to -110 dBm, pálcika 2.
-110 to -120 dBm, pálcika 1
-120 dBm 0 pálcika
(Ha jól emlékszem rá.)
A telefon Huawei P20 Pro/cellmapperA 84-es úton teszteltem, ahol elég ritka a lefedettség. A telefon 135dBm körül dobta a DIGI hálózati kapcsolatot.
-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Igen látom ez konkrétan Sződligeten van , de ez Nevelektől még messzebb van akkor már a másik ami az M2 mellett van az közelebb van. Ugyanakkor a Gödi lehajtónál lévő Samsung toronyot én továbbra sem láttam...direkt figyeltem!
Nevelek-en szabadtéren állva :

Igazából vicces mert 0 pálcikával is behozza a weblapokat de iszonyat lassú...A házaba bent már No Signal...
Nem tudom , egy Huawei B525-be betéve jobb lehet??
-
Harta fog kapni engedélyt hamarosan (építési engedélyezési eljárás megindulása)
Ezzel az 51-es főút is kezd lefedetté válni szinte teljes hosszában (Budapesttől Bajáig)
Érdekes így szeptember végére is becsúszott egy teljesen új engedély. A hónap első felében úgy tűnt mintha leálltak volna a fejlesztések, majd a második felére mintha újraindult volna a fejlesztési ütem.. mostmár tényleg nagyon érik a bejelentés, hogy mi lesz a felvásárlással.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az elv és a gyakorlat sajnos kettő
-
kanyi51
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A fiamnak BP 3 ker. van Digije. Ha lejön hozzám Tápiószelére nem lehet telefonálni, nincs egy vonalkája se. Semmi teréről, Na most akkor mi is van? Térkép jelezhet bármit. De hogy a 2G se menjen az már ciki kissé
-
Lajosnagy17
senior tag
Csávoly,
M4- Ceglédbercel,
M44-Kardos,
M2- Szödliget -
zsolti72837
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Huawei E5576-322 modellt néztem ki, viszont így akkor nem venném meg.
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy almás készüléket és a korábbi Samsungomnál simán meg tudtam osztani a mobilnetet, az ios alatt ez nem működik? Próbáltam a korábbi hozzászólásokban keresni, egy helyen írta valaki, hogy az APN-t átírva működött a megosztás..
Tudtok megoldást erre? Az ügyfélszolgálattal beszélve negatív visszajelzést kaptam -
kanyi51
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezt a táblázatot honnan szedted? Csak mert Tápiószelén sincs Digi, és nem is lehet előfizetői Pl.
-
p2pp
őstag
Barcikát 5 Állomással meg lehetne oldani.
1. Kórház (más is van ott)
2. AH torony (szintúgy más is)
3. Herbolyai út (panel)
4. Bólyai út (panel)
5. Csokonai út (szintúgy más is)
Többiekhez simán be lehetne költözni!
Ezt csak így hirtelen ránézésre.
Akkor milyen látképet is ront?
No Komment! -
petir
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Persze a nagy BorsodChemnek meg semmit nem tilt konkrétan a 26-os utat egy az egybe meg akarták venni 🤣 26-os túloldalán meg persze építenek mint a bolondok... az egész BC ökológiai katasztrófa... 😞😞
Gondolhatod ha belépsz gázálarc kötelező , hogy nálad legyen!
Vicces , hogy pont egy antenna zavarná Kazincbarcika látképet vagy barmiét
egyébként annak ellenére, hogy nincs antenna térerő az van és minimálisan használható is 
---
Gödön ki vagyok borulva!!! A Samsungnál nincs antenna ez tuti ! Térerő az van minimális - ugye Sződön van egy antenna ami Nevelek felé néz illetve az M2-re de harmat gyenge... inkább azt mondom , hogy használhatatlan. És ebben az egészben ami még érthetetlenebb , hogy Nevelek pl anno Invitel terület volt ami meg ugye DIGI lett...
-
szaboi6512
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Eszköze válogatja.
A huawei E5577 és 5785 modelleken szükséges, kivéve az E5785 92C modellt. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mobile wifi routerben a kártya mindenféle trükk nélkül működik vagy mindenképpen szükséges a firmware frissítés?
-
-
csernak75
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ejj...ez a kazincbarcika nagyon makacs
-
mikk2000
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Mivel kezdettől fogva tartozik hozzá telefonszám, nem hinném. Először 30GB-os csomagom volt, de egy ideje kértem helyette 15GB+ valamennyi perc beszédet, mivel láttam nagyon nem használom ki a 30GB-ot.
-
mikk2000
őstag
Helló, pár hónapja van egy digis kártyám, netezni használtam csak, a második sim helyére rakva. Viszont tegnap kivettem a telenoros sim kártyát, és helyére beraktam digist (a telefonban szépen látszik is), de se hívást indítani (1272 se mmegy), se fogadni nem tudok. Namost akkor mi van? Aktiválni kell valahogy a telefonálás szolgáltatást?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Minap igényeltem anyámnak is egy kártyát.
A kérdésem az lenne, hogy be lehet állítani valahol vmi költség korlátot?
Üdv Nagya -
Lajosnagy17
senior tag
A héten egész jól bővült a lefedettség. Budapestet nem számítva 9 helyen lett jobb lefedettség, főleg a keleti országrészben.
-
plüssgrizzly
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez érdekes. Nekem az ügyintéző azzal kezdett, hogy elkérte a lakcímkártyámat, aztán közölte, hogy sajnos én nem köthetek szerződést mert már van másik a címemen. Na de meg fogom próbálni akkor másik helyen is amint lesz időm, azért jól jönne az a 30GB adat.
-
MasterMark
titán
-
szemy94
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem azonos néven kell lennie. Vagy nem?
-
MasterMark
titán
válasz
plüssgrizzly
üzenetére
Nem kéne gond legyen, nekem simán megcsinálták így.
-
plüssgrizzly
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete arra, hogy hogyan tudnék DigiMobil előfizetést igényelni, ha a bejelentett lakcímemen már van egy (nem mobil) előfizetés náluk? Ez nem saját, tehát az sajnos nem opció, hogy ezzel egybekössem. Sajnos az ügyintéző nem volt túlzottan segítőkész a témában.
Próbáltam ezzel kapcsolatban keresgélni, remélem nem lerágott csont már a téma.
-
Lackooo84
nagyúr
Csevegés funkció megy nektek? Nálam nem akar menni most nem tudom mi baja van...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve a pap re kell állítani.
érdekes. Digi fullon,voda egy csíkkal kevesebb.

dzsízösz

egyébként annak ellenére, hogy nincs antenna térerő az van és minimálisan használható is