Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
juve600
nagyúr
én kiléptem ebből a topicból, szánalmas ami itt megy
-
petir
senior tag
Akinek van Arckönyve és úgy gondolja... Alakul egy csoport!
-
törölt tag
válasz
this is life
üzenetére
Én inkább másképp fogalmazok: olyan dolgon érdemes "pörögni", amire van ráhatásom.
-
csacsi67
addikt
-
Viszont bele állni se érdemes a vitába egy egy erősebb felszólalásba . Ezen a téren kisé erősen kezdett Nyitom fórum társunk . Lehetett volna kissé cizelláltabban is kifejteni a véleményét . Az viszont tény , hogy az elmúlt napok történései a poltopik irányába viszik a fórum fő sodrát . Bár van erre , ehhez alakult játszótér [itcafe/hir/digi 4ig és fórum]
küklópsz
Van benne érdekes gondolat is , mármint hogy 50 % magyar érdekeltségbe kerüljenek a honi befektetések , ami jelen esetben a ner-t jelenti . De ezzel be is fejezem az offolást. -
PBA
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Várj, a narancsvilágban élőknél ez gyakori egyébként, még ha ott van az orra előtt a tény, akkor sem ismeri el, vagy kukán pislog maximum. Ez egy ilyen jelenség.
-
-
csacsi67
addikt
Van benne egy érdekes mondat ami mindenre választ ad az NMHH-rol [link]
-
fornettisuti
veterán
Ahogy annak idején meg lett énekelve: ellehetetleníteni és felvásárolni, mission accomplished.
-
törölt tag
válasz
Chris.G
üzenetére
Ebből mi a konklúzió?
Az NMHH vagy mondjuk inkább úgy, hogy a kormány biztosan majd belátja, hogy hibázott és megszórja a DIGI-t frekvencia sávval.
Majd elvesz a többitől nekik van úgy is elég...
Azért mert téged képviselnek, hogy továbbra is legyen olcsó internet és beszéd minél több helyen!
-
Chris.G
tag
Pedig írják a Facebook oldalukon, hogy Győrben fejlesztenek...
-
Lacarr1
csendes tag
Az egyik nagy hiba az volt mikor visszatért a mostani Román vezetés onnantól lejtőre ment minden ágazat ismételten..
-
forgat
tag
...... torony építéseken még dolgoznak most is.
Új torony kiépítés folymatban, 21.-út 24km körül Pásztó felé jobbra. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem az invitel volt ott a rossz döntés hanem, hogy belevágtak komolyabban a mobil szegmensbe.
Óriási pénzt kell beleölni és ha nem kapnak frekvenciát akkor sz@pó az egész.
Mi lett belőle kaptak?
Persze, hogy nem engedték, hogy kinője magát és lenyomja az árakat, mikor olyan jól be vannak azok árazva a többi szolgáltatóknál.
Itt csak egy megoldás lenne az árak lenyomására ha az emberek tömegesen hátrébb húzódnának és azt mondanák nem kell a sz@rotok és visszább vennének.
Ez persze nem fog megtörténni attól nem kell félniük, van bőven kereslet drágább árazásnál is!
-
drr
őstag
Gigafelvásárlás jöhet a hazai távközlésben - Megvenné a DIGI-t a 4iG
Egy kis elemzés... -
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ez a linkelés nem sikerült.
-
chopin42
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Mi is?
-
djsunstealer
aktív tag
Hivatalos közlemény (bár szerintem ezt olvastuk mindenhol).
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
üzenetére
Abban is egyre jobban biztos vagyok, hogy az üzlet össze fog jönni nekik, mert a kormány valahonnan mindenképpen összeszedi a pénzt. Eddig a DIGI nem volt eladó, de most ha már eladó, akkor mindent megtesznek, hogy kisöpörjék az olcsó tarifával, versenyt teremtő konkurenciát.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Már a legelején, amikor bejelentették a tranzakciót megmondtam: az invitel egy nagyon-nagyon rossz döntés.
Én mindent rosszat oda vezetek vissza.A román/spanyol jövőbeli szál engem nem érdekel: itt élek, Magyarországon.
És igen, igazad van: a digi árazását nem fogják megtartani. -
Lajosnagy17
senior tag
Elviszik a pénzt Spanyolba optikai hálózatot építeni, lehet Portugáliában beszállnak a mobilba, felvásárolhatják a TELEKOM-ot Romániában, hát van lehetőség bőven ami többet hoz és nem jár ennyi szenvedéssel.
Még egy évünk van olcsóbb tarifával a választásokig, utána meg majd arról fog szólni a helyzet, hogy mennyivel fogunk többet fizetni, hogy megfizessük az 5G kiépítését.
Véget ért az aranykor és ezt magunknak köszönhetjük.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
üzenetére
Most majd előkerülnek azok a frekvenciák, amik le lettek kötve valamilyen állami célra, 700-on is van még ilyen.
Én egy MVMNET/Antenna Hungária/4ig trióra gondolok,mint negyedik szolgáltató államilag megtámogatva kötvényvásárlási program keretében.
Lehet,hogy Telenor nem is kell nekik.
Visszamegyünk 10 évet akkor is próbálkoztak már.
-
n00n
őstag
Pont tegnap néztem a Bige interjút a Partizánon, egyszerűen hihetetlen ami ebben az országban megy. Hogy egy-két ember a teljes állami aparátust képes bevetni, csak, hogy Övé legyen egy cég... Na itt is valami hasonló volt...
-
szpetyko
csendes tag
válasz
üzenetére
Tartós bérletbe? Ugyan :-) Szegény 4iG épp most költekezte ki magát :-) Nemzeti roaming ameddig csak lehet, így ingyen lesz a freki :-) Mostmár szabadjára lehet engedni a fantáziákat.
Egy biztos, hogy a "Digi agresszív" árképzési politikáját tuti nem folytatja. Összeállnak egy olyan kartellé (mert a bevétel azért kell), amelyik már monopólium lesz, és még a látszatra sem kell figyelniük, mert a GVH... Hát....
Amikor a Voda bejött, akkor mindenki azt hitte, hogy milyen tuti lesz, és semmi sem történt.
Nekem az a furcsa inkább, hogy egyszerre kettő céget vesznek meg (Telenor, és Digi), ez azért nagyon sok pénz, és még ott vannak a fejlesztések is. És minek nekik másfél mobilhálózat (mert a Digi még nem teljes lefedettségű)?
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy a telenor 2*5MHz-es blokkját 700MHz-en mikor fogják tartós (15 éves) bérletbe adni a
diginek4iG-nek. És mondhatják majd azt a Tnornál, hogy kicsi a sáv, nem éri meg kiépíteni....stb-stb.
A következő tenderen (1500-2300 MHz) pedig lehet, hogy lejteni fog majd a pálya ... -
bendegruz
őstag
Csak kibújt a szög a zsákból….
Nem szoktam politizálni de a q.anyjukat már… -
ÁrPi2
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Csupán most tart ott az optika (édesanyáméknál) egy volt Invitel területen Pest megyében ,hogy utcai telekhatáruknál a villanyoszlopokon már fel vannak szerelve a DIGI dobozok, és áprilisra várnánk hogy bejön majd ftth drop kábeleken (kb. 60 méterre álló házig). Szerintem márpedig bejön...
Hajrá munkások ! :)
(Vajon a 4iG kormányzótanácsa is IT-infrastruktúrafejlesztőmunkáspárti lesz?? :) -
dchard
veterán
válasz
qnadam
üzenetére
Miközben a Liberty köztudottan évek óta szabadulni akart a kisker cégeitől (nem csak a magyartól), mert kizárólag a Tier1 részre akart koncentrálni. Ennek megfelelően (nem) költöttek a hálózatokra az utolsó 3-4 évben. És még így sem akkora rakás szar infrát vett a Voda, mint annó a Digi az Invitellel. De ez már végképp off

-
RWhite
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Biztos, hogy nem utoljára!
Semmi értelme a világvége-hangulat keltésének, a fejlesztések nem fognak megállni egyik napról a másikra. -
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI lefedettségi térkép frissítve.
Lehet utoljára.
-
RWhite
csendes tag
válasz
betyarr
üzenetére
Rendben!
Egyébként én is azt szeretném, ha maradnának a jó Digi (vagy mindegy hogy hívják) árak, habár a hálózatfejlesztésük messze elmarad az elvártaktól azokon a környékeken ahol én mozgok (elég sokat). Másrészt viszont nagyon is elképzelhető, hogy Teszári ( = Digi-tulajdonos) túlvállalta magát és szívesen szabadul meg a magyarországi érdekeltségeitől (az Invitel-bevásárlást sokan nem tartják jó lépésnek utólag). Az eddigi terjeszkedési stratégiája azért eléggé a románok 4-5 milliós kivándorlásának legnagyobb célterületeire (Olaszo.-ban és Spanyolo.-ban együtt hivatalos statisztikák szerint is kb. 2 millió, nem hivatalos számok alapján 3 milliónál is több) összpontosult és ott is nem saját hálózat, hanem virtuális mobilszolgáltató formájában. -
betyarr
veterán
válasz
RWhite
üzenetére
ok,ezt benéztem egy évvel,megkövetem magam.ettől függetlenül fenntartom az álláspontot,hogy ez a felvásárlás és a "sok véletlen",ami a digivel történt az utóbbi időben idehaza és eredményezte a jelenlegi állapotot,az nem az efiknek fog kedvezni.
majd légyszi írd fel magadnak a mai dátumot és vegyük elő a dolgot (teszem azt) 1 év múlva. -
RWhite
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
A Telenorban 25%-a van az Antenna Hungáriának, egyáltalán nem biztos, hogy a PPF eladja a többi 75%-ot is, főleg azután, hogy meghalt a PPF kulcsembere, Petr Kellner. A Digit pedig Jászai cége venné meg, ami nem "Lölőék", bár nyilván 1-bites, faék egyszerűségű agymosás szinten ez a kijelentés a legérthetőbb. A Telekommal egyáltalán nincs rossz viszonya Magyarországnak, évek óta (ezen a fórumon is) arról szólt a rinyálás, hogy mekkora lobbierejük van a kormánynál. Tehát ennek a forgatókönyvnek a valószínűsége 0%.
-
Flashget
félisten
Telenort állambá már felvásárolta, Digit most Lölöék, Vodafone felkészül az eladásra vagy Digi mintára kapja a büntetéseket, kizárásokat frekiből stb. a bevált sablon alapján. És akkor létrejöhet a nagy Nemzeti Média meg az 5G...
-
-
djsunstealer
aktív tag
Mese nincs, intézni kell egy román Digis SIM-et.

-
petir
senior tag
Mind sallang...
De hogyan tovább a hálózatfejlesztéssel? Lesznek új tornyok?Engem ez érdekel...
-
DevKiller
senior tag
válasz
Foremi
üzenetére
Arra nem lehet lobbizni, hogy te mint meglévő előfizető nem újítasz csomagot.
A szolgáltatónak joga van "kipakolni" előzetes postai úton küldött értesítés után a csomagodból. Kapsz egy másikat(Nyílván drágábbat) vagy pedig bemész önként, és csomagot váltol. Ezt a Vodafone csinálta meg még tavaly év végén velünk. Feltünő is volt, hogy a kis borítékból lett egy telt... -
Foremi
tag
Olvasgatom a hozzászólásokat. Félek, hogy megszűnik (remélem nem). Havi 1500 Ft-ért 30Gb internet kb. ajándék, és kiváló a szolgáltatás sebessége és minősége.
Ha egy az egyben átveszik, és békén hagyják, az a legjobb forgatókönyv, akkor csak a szolgáltató neve változik, a név a számomra lényegtelen.Ha árat emelnek, kérdés, hogy a meglévő ügyfeleknek is, vagy csak az újaknak? Meg mennyivel emelik? Sok szolgáltatónál vannak lezárt tarifák, akik erre előfizetnek, ők sokszor kedvezőbb feltételekkel használhatják azt az aktuális tarifáknál. A szolgáltató nyeresége ezen, hogy van egy stabil ügyfélköre, akik már csak azért sem mondják le, mert kedvezőbb feltételekkel használhatják.
Ha toltál beleolvad egy másik cégbe, azzal rosszul is járhatunk. Anno nálunk helyi szinten volt hasonló, az egyik kábel TV szolgáltató felvásárolta a konkurenciát, és a saját szolgáltatását erőltette az "új" ügyfelekre is (ami drágább volt, meg a csatornakiosztás sem ugyanaz volt). Akkor szolgáltatót váltottunk (mert volt kedvezőbb ajánlat). De jelen esetben nincs kedvezőbb ajánlat, így ha emelnek (de még mindig a többi szolgáltató alatt lesz az ára), akkor kénytelen leszek beletörődni ebbe.
-
betyarr
veterán
itt is tudja a ner hogy mikor kell színre lépni: [link]
-
zselijan
csendes tag
Karas Mónika most bajban van. Azt se tudja ki kivel van. Me kinek a kicsodája.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Telekom és a Vodafone is sodródik az árral.
Ha pofáznak akkor a DIGI sorsára jutnak, aligha hiszem, hogy jöbben örülnek a jelenlegi helyzetnek mintha tisztességes piacon lennének. Először csak a kis újj kell, utánna a nagyobbik, és utánna az egész kéz, ez jellemzi szép piacunkat.Amit megtettek a DIGI ellen, azt megtehetik ugyanezen kettő ellen is, és akkor nem kell mondjam, hogy mekkora nyereséggel lehet majd zárni
-
Lajosnagy17
senior tag
Ez volt a " zene füleimnek " a Telekomnál és Vodánál, végre sikerült megvetetni Viktorékkal a versenytársat, emelhetjük az árakat. Hip, hip, hurrá!
Mellesleg minden "stratégiai " üzletágba bevásárolta magát már a magyar állam, azért emlékezzetek vissza a Telekomot, a Vodát is szerették volna megkaparintani, végül 25% Telenort 100 milliárdért sikerült, többet nem tudtak szerezni.
A Digin kívül csak a Telekomnak van optikai hálózata, az összes többi csak haldoklik.
Szerintem biztos, hogy jó árat adtak érte,mert nem volt eladó.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
És tényleg, csak 2022-ben lesz.
-
Lajosnagy17
senior tag
Opció 1. Az MVMNET átadja a 8 milliárdos SZIP fejlesztést, átveszik a tönkrement Videkháló Kft-t, kiszáll az Antenna Hungária a Telenorból és a DIGI optikai hálózatára épülve egy új szolgáltatót hoznak létre. Frekvenciát kapnak.
Opció 2. Ősszeolvadnak a Telenorral és létrejön egy erős állami érdekeltségű mobilszolgáltató. Telenorba bevásárolnak a haverok, a csehek kiszállnak.
Opció 3. Telenort veszik meg, a DIGI üzlet meg nem jön össze.
Mindenképpen a versenyt elfelejthetjük, mi meg csak fizetünk.
Kíváncsi lennék, mennyit ér meg nekik. Gondolom sürgős volt, mert a választásokig le kell játszani.
Majd el felejtettem innentől kezdve büntetik a Telekomot és a Vodát.
-
DevKiller
senior tag
Szerintem tényleg előnyösebb lesz román DIGIMobillal itthon roamingolnom...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha nem a narancsos alternatív világban élsz, akkor azért nem kell sok ész az ok-okozat összefüggések felfedezéséhez.