Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz zelikocc #33259 üzenetére

    "Mégegyszer felhívom a figyelmet: ha összeolvasztják a Telenorral tetemes összegért, akkor mit fognak kezdeni a több ezer DIGI bázisállomással és toronnyal,"

    Egyszerű, használják a saját(telenoros) frekvenciákat rajta kiegészítve a beolvadt Digi-s frekvenciákkal? Sok helyen, főleg vidéken kisebb településeken a Digi olyan helyre telepített bázist, ahová a másik 3 nem, mert pl. azok ugyanarra a víztoronyra vannak felrakva, Digi pedig saját tornyot épített mindenhova, van olyan település ahová kettőt is a frekvencia miatt. Most képzeld ezeket a tornyokat mondjuk B20+B8+B3-al, mindent IS le lehetne vele fedni. Ezzel jócskán lehetne növelni a lefedettségüket, a felszabaduló tartalékot pedig használhatják 5G-re vagy bármire, nem csak lakossági szinten.

    Ezért is azt tartom valószínűnek, hogy ha megvettéka Digit, utána a Telenor jön. Digi mobil jó lesz a Telenornak, a Digi vezetékes szolgáltatás részével pedig fel tudnának zárkózni a Voda-hoz és a Telekomhoz, mint vezetékes+mobil szolgáltató, családi és otthoni extra kedvezményes csomagokkal. Ha pedig az állami/kormáűnyzati szervek flottás szerződéseket is átviszik az új nemzeti szolgáltatókhoz, nem kell majd a bevétel miatt aggódni sem, mert rögtön adott lesz +1-2 millió előfizető havonta fixen, a lakossági rész csak bónusz lesz.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák