Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz
Fuvaros
üzenetére
Elviekben ezzel a típussal a VoLTE működik csak.
Itt vannak az aktiváló kódok, amiket a tácsázó-ba kell beírni mintha tel számot hívnál.VoLTE aktiválása: *#*#86583#*#* VoWiFi: *#*#869434#*#* MIUI 10.3
VoLTE carrier enabled kell legyen, akkor jó, ugyan ez a VoWIFI-nél is, hátha működik.
-
Fuvaros
senior tag
Voltam a Diginél, kértem 1000Ft/hó Digimobil Plusz csomagot.
Beaktivizáltuk szépen a SIM kártyát a telóba elsőnek, második lett a Vodafone.
Pár beállítást a menűben is eszközölni kellett.
A mostani készülékem Redmi Note 7.
Egyelőre nem tértünk ki a vowifi és volte funkcióra és nem ellenőriztem még le.
Hogyan csináljam? -
baly81
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Ez csak megint egy lejárató kampány a DIGI ellen!
Semmi valós háttér, semmi helytálló infó. Nem is engedném ezeket a cikkeket névtelenségbe burkolózó "dolgozó" néven publikálni. Az ilyen kis gennyes pöcsök vállalják fel amit mondanak! Persze tudom, hogy nem így van, semmi köze ehhez egyik melósnak sem! Azaz csak egynek, a Szalay Dánielkének, aki gondolom rendelésre megírta ezt a semmitmondó cikket, mert a végére kiderül, hogy a Telekomnak sincs semmi köze a DIGIhez! Szóval ez a Dani is egy klikkhajhász nulla "író"!
(Te Dani! - Örülj, hogy ebben a kifacsarodott elmebeteg világban élsz! Az ilyen hitelességet romboló cikkekért régen fejüket vesztették az emberek!) -
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Kis off-topic de témába vágó, csak nem DIGI:
Nálam a Voda még A50 alatt most sem tudja normálisan megoldani a VoLTE-t. Az esetek 90%-ban levált, maradékban meg nem hall/csilingelés/víz alól beszélek és társai a reakciók a vonal túlvégéről. Na ilyen a DIGI-s SIM-mel nincsen. Egyik szolgáltatónál sem kapcsoltattam be, ergó ők aktiválták, mint éles szolgáltatás, és még is hulladék. Ezek szerint a DIGI-nél a Xiaomik ezek. Amit el lehet fogadni, mert alapból nem megy vele, vagy nem minden esetben, és a DIGI sem támogatja hivatalosan.
Ezt már nem neked:
Nem ésszerű ekézni azt a szolgáltatót(igen DIGI istenítés következik, mert amiben jók, abban igen is jók) a DIGI támogatja a legtöbb VoLTE/VoWIFI képes készüléket. VoWIFI T-nél van csak, többieknek enyhén túlozva ismeretlen szakkör a történet. Még hozzá tartozik a történethez: Itt senkit se láttam szívni VoLTE-vel olyan készülékkel amit a DIGI támogat, csak olyannal amit nem, tehát a technológia náluk megfelelően működik. Az, hogy meg a DIGI új és neki egyszerűbb arra meg annyit, hogy a többieknek nemes egyszerűséggel több lovetta van, tehát megtudnák oldani. De hát van 2G meg 3G azt elvannak vele, kit érdekel fajta mentalitást tanúsít némelyik szolgáltató.
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
És te vagy az, aki megmondja milyen telefon a megfelelő? Van itthon volte és vowifi képes telefon is, de nem használjuk ezeket a ficsöröket. Egyrészt a volte bekapcsolása után teljesen random a beszélgetés, néhány percenként csak megy a hallózás és a szitkozódás, pedig a térerő fullon van. 2 xiaomi telóról van szó.
Csodálkoztam én a 4G és a volte összefüggésén? Mielőtt ilyet írsz, azért értően olvasd a hozzászólásom. Annyit írtam hogy ha a muter ragaszkodna a volte-hoz, akkor sose beszélne, mert a 4G annyira szar ott náluk, ellenben a normál gsm hívás használható. Szóval ilyen esetben is inkább hátrány a volte, mint előny. -
trec12
addikt
Panaszkodtak a DIGI-re az olvasók, reagáltattuk az olvasói levelekre a céget
Ha nem igaz az gáz ha meg az az is....de a Telekom szerint nem igaz.
-
törölt tag
válasz
baly81
üzenetére
Ez a VoWifi inkább azoknak fontos, akik járják az országot, sok lefedetlen területen megfordulnak, de fontos nekik, hogy elérhetőek legyenek Digis vonalon. Persze külföldi nyaraláskor is jól tud jönni ! Akiknek pedig van más forrásból net, s osztják maguknak, az is jó verzió !
Persze ez csak addig lesz fontos, amíg ki nem építik rendesen a hálózatot.
Sajnos sok hátráltató tényező van, de én bízok bennük ! Később még a hasznukra is lehet, hogy kényszerből tobb tornyot kell építeni.
-
baly81
aktív tag
válasz
üzenetére
Mi nem a digitől vettük a telefont, viszont előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy az ajánlott készülékek között szereplő Honor 20-al 100%-ban működni fog e a VoLTE/VoWiFi. Elsőre nem is kaptam kielégítő választ. Szerencsére ezt a típust vásároltam meg, pedig szemeztünk a Xiaomi-kkal is. Akkor még azok is benne voltak a listában.
Szerencsére a Honorral megy minden hibátlanul!
-
törölt tag
válasz
M.Ildiko
üzenetére
A Wifi egy szabványos dolog !
A Vowifi is szabványosítva van !
Az, hogy két különböző országban, nem egyforma hálózati frekvencián szolgáltat 4G intetnetet egy szolgáltató, na olyan van !
Akkor az VoLTE sem fog menni !
Aki nem akar esetleg szívni, a Digitől vesz telefont ! Aki pedig szeret veszélyesen élni, imádja, élvezi a kihívásokat....máshonnan....

-
M.Ildiko
tag
Most neztem a használati statisztikát, és forint összeget latok a hivasnal, pedig vowifivel telefonaltam, es egyszer már működött. Vagy ezt nem tüntetik fel ezen a lapon, csak a lebeszelt perceket?
-
M.Ildiko
tag
válasz
üzenetére
Azért arra tessenek figyelni, hogy ami Romaniaban vowifi, az itthon jo esellyel nem az, kivéve, ha a paraméterei ezt lehetővé teszi. Én belesetaltam ebbe egy allview telefonnal. A román digis oldal telefonismertetője szerint volte, vowifi, de itthon ez egyaltalan nem működik, valamilyen frekvencia-elteres (bocs nem ertek hozzá) miatt.
-
törölt tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ne köszönd, ez semmiség !
Én próbáltam Redmi 7A telón bootloader feloldása után cserélgetni a ROM verziókat....
.EU, Global, Indiai, Orosz...sajna nem sikerült vowifit varázsolni rá. A wifi régiót kellene cserélni, de az meg minden telónál más tészta!
Asszony RN8 Pro-n megy a vowifi!
Ezért bízom az MTK erejében....hátha....
Ha meg nem fog menni, így jártam...
-
törölt tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Tudod, ez attól (is) függ a telón milyen ROM verzió van, s abban benne van-e, tartalmazza-e a Digi VoWifi beállításai !
Mivel a románoknál beszállító a Xiaomi, így valószínű benne van.
Sőt benne van a többiben is, csak a régiót kell állítani ( az meg nem sima user mulatság ) -
törölt tag
válasz
dethroner
üzenetére
Részben hülyeséget írsz....( már bocs ) !!!
A VoLTE és a VoWIFI is tökéletesen működik a Digivel, csak megfelelő telefonnal kell használni !
Nem úgy mint pl a Telenornál.....ott azt javasolják kapcsold ki a VoLTE lehetőségét mert xar.....
A román Digi oldalán nézd meg milyen Xiaomi mobilok vannak !!! Azokkal valószínű itthon is menni fog ! Az meg hogy 4G lefedettség kell a VoLTE használatához miért csodálkozol ??? -
rin33
senior tag
Csak reggelente 15-20 kocsi jön Békéscsaba irányából Orosházára és napközben is sok jön. Ez a fő ,,csapás-irányuk"? Mert itt elég jó le van fedve minden...
-
4Grider
félisten
válasz
tibor23
üzenetére
Részletek az ászf-ből:
"DIGI belföldi hálózaton belüli mobil és DIGI mobilhálózatból magyarországi DIGI és Invitel vezetékes előfizető VoWIFI technológián keresztül kezdeményezett hívás díja 0 Ft/Perc."
Tehát román Digiről nincs szó az ászf-ben.
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek belföldre és 1-es
nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel."
1. NEMZETKÖZI DÍJZÓNA
Andorra, Ausztria, Azori-szigetek, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Feröer szigetek, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Martinique, Mayotte, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint-Martin, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország -
tibor23
senior tag
Érdeklődnék, hogy román Digi (vezetékes) számok hívása ingyenes Vowifi-n keresztül vagy sem? És a 200 perces havi keretbe bele tartoznak EU-s mobil számok is?
-
nyitom
aktív tag
Srácok jövőre választások lesznek úgyhogy mindenki eldöntheti az hogy mit akar.
-
dethroner
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
A VOLTE akkor lenne csodafegyver, ha csak 4G-n szolgáltatna a Digi. De mivel nem így van, így nem sok értelme van. Sőt, külön hibalehetőségre ad esélyt, nem véletlenül szedte ki pl a Xiaomi is a régebbi rendszerekből. Muternéknál pl annyira gyenge a lefedettség, hogy szinte pillanatokra tud csak a mobilnetre csatlakozni, vagyis nem lehet beszélgetni rajta. De hagyományos gsm hívás jól megy még így is.
-
Lajosnagy17
senior tag
Regisztráltam magam és utána lehet kérdezni a chat window-on keresztül.
A spanyol és a román piacon erősen növekednek, kérdeztem hogy mi a helyzet a magyar piaccal. Hát nem számítanak növekedésre. Építkeznek, az átalakításokat folytatják, de nem olyan ütemben, mintha frekvenciát nyertek volna.
Az FTTB/FTTH százalékos megosztására nem tudták válaszolni.
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ebben a 173k-ban a visszaadott kártyák még benne vannak? Hmm, 10% az mennyi előfizető? 0.7-1 millió? Nem tűnik elérhetetlennek, ha ilyen tempóban folytatják a lefedettség bővítését.
Egyébként, hogy kérdezed meg? Publikus volt?
-
Lajosnagy17
senior tag
Itt a link,ha valakit érdekel az éves jelentés.
173 000 "előfizető" - teszt mobil SIM kártya.
A hálózat fejlesztése és az Invitel integrálása tovább fog folytatódni 2021-ben. További részleteket nem osztottak meg.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Meghallgattam az első negyedéves jelentést és megkérdeztem Sergeitől a 3MHZ 4G-vel mennyi előfizetőt szeretnének elérni.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezt hol hallottad?
-
válasz
dethroner
üzenetére
A Samuk közül szinte mindegyik egyértelműen támogat voltét, vowifit, nincs mókolás, kódolás, romolgatás, mint a kínai csodáknál. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kínaiak rosszak, a családban is van egy, vowifit nem is támogat (pedig kellene neki leírás szerint), csak a samuk egyértelműbben kompatibilisek a digi technológiáival.
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI 10%-os részesedést szeretne elérni a mobilpiacon.
Ezt most hallottam először. -
csacsi67
addikt
Ennyi az internet sebbeség a jászságban digi 50 plussz stick torony kb 1 km légvonalba, [kép]
-
4Grider
félisten
válasz
Fuvaros
üzenetére
Ezek a hivatalosan és alapból támogatott készülékek.
De van egy olyan topikunk, ahol a topik összefoglalójában ott a táblázat, ahova bárki felteheti, hogy az ő készülékén melyik szolgáltatónál működik a VoLTE és/vagy VoWiFi.
A topik neve: VoLTE/VoWiFi -
DevKiller
senior tag
válasz
Fuvaros
üzenetére
Igen, és azon belül VoLTE képes készülékkel. mert attól, hogy 4G képes még nem biztos, hogy VoLTE képes.Itt találod a DIGI által ajánlott VoLTE képes készülékeket
-
4Grider
félisten
válasz
Fuvaros
üzenetére
Csak személyesen köthetsz előfizetést, maga a sim ingyenes, havidíjak az oldalon.
Alap feltétel, hogy olyan helyen kell lakjál, ahol a Digi szerint van lefedettség (fel van sorolva a településed a listájukban). Állandó lakcím számít.
Ja és legyen VoLTE-képes telefonod. VoWiFi-képes sem árthat. -
4Grider
félisten
válasz
Fuvaros
üzenetére
Kérj egy sim-et, és ha úgy látod, hogy neked jó lesz főkártyának is, akkor hordozd rá az eddigi számodat.
Lefedettséggel én még nem vagyok megelégedve, de én járom az országot.
Roaminggal jellemzően tavaly nem volt probléma.
Számhordozás után bizonyos helyekről nem jönnek meg az sms-ek, de idővel meg szokott oldódni a probléma (főleg ha jelzed a küldők felé). -
rider01
lelkes újonc
Sziasztok,
2020 év végén 173.000 előfizetője volt a DigiMobil-nak Magyarországon, részletek alább:
https://www.digi-communications.ro/en/see-file/Digi_Preliminary-report-@31122020.pdf -
Fuvaros
senior tag
Sziasztok,
- milyen már a lefedettség Digi kártyával, elsősorban Pest megyére gondolok, beszélgetés minősége, térerő, térképhasználat stb a Vodafone szolgáltatáshoz viszonyítva
- másik kérdés, érdemes-e második SIM kártyát a telóba kérni a Digitől vagy egyszerűen számhordozás a Vodától
- nemzetközi használat fog okozni problémát? (Ausztria, Románia pl)Lesz-e probléma teljesen átállni Vodáról Digire? Kérjek tesztidőre egy SIM kártyát és utána megszüntetik azt a számot és rákerül a saját mostani számom?
Csak komoly válaszokat várok...köszi!
-
w.miki
veterán
MIFI-kről mi a véleményetek? Azok közül melyik ajánlott net megosztás céljából?
-
zsompi
friss újonc
Sziasztok!
Szeretnék Digi Mobil 50-et megrendelni amit elsősorban telefonon, tableten használnék. találtam is egy hordozható routert: TP-Link M7200 Router. Az lenne a kérdésem hogy aki esetleg hasonló módon használja melyik típusú routerrel ment gond nélkül van e valami speciális követelmény? Köszi előre is a segítséget. -
fodigyuri
csendes tag
Digi NV Éves jelentés: 173 000 előfizető
[link] -
Robi_73
őstag
-
4Grider
félisten
válasz
M.Ildiko
üzenetére
Az éppen nem, de nagyon sok ingyen hívható (pl. Telenor, Telekom, Vodafone, stb.)
Részletek:
https://digi.hu/sites/default/files/ASZF/j_melleklet_mobil_radiotelefon_szolgaltatas_60.pdf
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest