Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
evbalazs
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
2024/25-ös idény második felétől a Veszprémi Kézilabda Klub, ONE Veszprém néven folytatja
==> Az idény aug. legvégétől május legvégéig tart, feltételezhetően azért nem júliustól lép életbe a névszponzoráció, mert akkor még nem lesz ONE. A félidő január közepe, tehát ha ez alapján gondolkozunk, akkor úgy február-március körül indul az új márka. -
baly81
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én már legalább 15 éve nem fizetek elő televíziós csatornákra, csak internetem van. Van egy beltéri antennám, amellyel fogjuk a szabadhozzáférésű tizenegynéhány csatornát. No, az pont elég a reklámok nézésére, merthogy lassan mást nem látni, az hétszentség! Inkább KODI, meg Youtube, utóbbi is Brave-el reklámok nélkül. Kösz, jól elvagyunk így anélkül is, hogy fizessünk, hogy megnézhessük a reklámok közötti filmrészleteket!
-
.DLL
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Sziasztok!
Ezt nem nagyon értem, most olvastam (más miatt) az összefoglalót, és szemet szúrt ez a "2024. márc. 1-től", de nekünk már a korábbi számláinkon is 2990,- ill. 1990,- (for Junior) szerepel... Miért van ez? ill. mire vontakozik akkor a fenti kiírás?
Előre is köszi!
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ezt nem értem , már a nemzetközit, mert az én általam kapott info:
A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76,- Ft/percre módosul.
2024. 03. 01-től a „Roaming 1.” díjzónából indított hívások percdíja az alábbiak szerint módosul:
• helyi hívás (a hívásindítás országával azonos országba irányuló) és „Roaming 1.” díjzónán
belüli országokba irányuló hívások díja 5,- Ft/percről 10,- Ft/percre; és
• hívások Magyarországra 4,- Ft/percről 10,- Ft/percre.Most tehát arról van szó hogy csak a Mo.ról indított hívás (PL,CZ,HR)-ba drágul meg ilyen mocsok módon ?
Ha CZ ben vagyok és egy PL-es számot hívok az csak 10 Huf ? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
ez lemaradt.
A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76,- Ft/percre módosul.
Egyébként van valami indok a 100%-os emelésre, vagy csak szabadulni szeretnének a DIGI-s ügyfelektől? Ugye a szerződést át lehet írni más névre és az a mobil előfizetésre is érvényes? Voltam a WestEndben, de ott már nincs ügyfélszolgálat. -
hklk
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
(Update: a digimobil árát nem is érinti?!)
Már át is lehet írni, május 1-től újabb +14,9% (3 436 Ft)
Májustól a Diginél is jön a díjkorrekció (HWSW)Bezárult a kör, május 1-jével a Digi Távközlési Kft. vezetékes szolgáltatásainak havi díja is automatikusan megemelkedik, ám ahogy a versenytársaknál, úgy a Diginél is a pénzromlásnál kisebb mértékben.
Május 1-jével megemeli teljes vezetékes portfóliójának havi díjait a Digi Távközlési Kft., ezzel a 4iG tulajdonában lévő cég is csatlakozik a versenytársakhoz, melyek a tavasz első napjaiban felfelé korrigálják áraikat.
Ahogy a Vodafone (mely valójában nem versenytársa a Diginek), a Telekom és a Yettel is teszi majd, úgy a Digi sem a 2023-as pénzromlás mértékével, azaz 17,6 százalékkal emeli meg a havi díjakat, hanem annál valamivel kisebb mértékben, 14,9%-kal, ezzel szigorúan az inflációkövető díjkorrekciók mértékét figyelembe véve idén a Digi hajtja végre a legkisebb mértékű automatikus áremelést.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"Az előfizetőknek kiküldött tájékoztatóban ugyanakkor szerepel az is, hogy azok számára, akik a belföldi roaming szolgáltatással nincsenek megelégedve, a Vodafone Magyarország egy a meglévő konstrukciókkal egyező feltételekkel igénybe vehető egyedi díjcsomagot is elérhetővé tesz, melyre díjmentesen válthatnak a DigiMobil ügyfelek." [link]
Erről volt szó korábban ? Mert megnézném a csomagokat, és IGEN zavar hogy roaming vagyok a saját hazámban, és hogy pocsék minőségű és lassú a telefon.
Ja és kapott már valaki tájékoztatót ?
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nem speciálisan a digimobilra kérdeztem a hűséget. Van ugye az internetre egy 570 Ft és az E- Packra 570 Ft akinek tv-internet-telefon csomagja van. Na ez február 1-jével lejár. Ezeket ha majd megújítom, ezek a kedvezmények nem érintik a digimobilt. Magyarul ha vissza is mondok egyet a négy kártyából, ez a két hűségkedvezményt nem fogja érinteni. A válaszokból ezt szűröm le. A jelenleg élő hűségem sem érintheti ezek szerint a négy mobilkártyát. Magyarul bármikor visszamondhatom akár a komplett négy simet is, ha úgy tartja kedvem.
-
-
djhir
tag
-
István89
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"A változásról meglévő előfizetőink a 2022. novemberben kézbesített számlalevelek mellé csatolt tájékoztató levélben már kaptak értesítést."
Én megkaptam anno, ahogy sajnos az emelés is megtörtént a mobilcsomagoknál, kivéve a régi digi nekem csomagoknál nem tudták (még) érvényesíteni. -
-
zoli62
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Közben az derült ki, hogy Apple eszközökön inkább az iMessage preferált. Ipeaden viszont utánaolvasva külföldi oldalakon, az SMS inkább nem működik, mint igen, erről például a Yettelt is megkérdeztem, mert van yetteles kártyám. A Digit pedig az Apple hivatalosan nem is támogatja Magyarországon, csak a hagyományosan már régóta ittlevő szolgáltatókat.
-
Renwick
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Clickbaites gyökerek.
Lesz egy infra cég meg egy kereskedelmi cég, ami bevett cégstruktúra számos más országban is. A DigiMobil infra ennek már pont nem része, mert azt ugye vitte a Pro-M még tavasszal. Meg a voda passzív infrája sem, mert az meg a VF Csoporthoz tartozó Vantage Towers tulajdona. -
törölt tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
FELGYORSÍTJA AZ 5G LEFEDETTSÉG KIÉPÍTÉSÉT, MELYNEK EREDMÉNYEKÉNT 2026-RA A LAKOSSÁGSZÁM-ARÁNYOS KÜLTÉRI 5G LEFEDETTSÉGET KÖZEL 99*** SZÁZALÉKRA NÖVELI.
*** oké: tehát minden állomáson a B20 mellé bekacsolják a B28-at és ezt nem LTE-re csinálják, hanem DSS 5G-re. Marketing 5G...hurrá. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Megbirkózik, csak nehezen. Nyílván az ajánlaton sok fog múlni. Átnéztem szinte minden más szolgáltató előfizetéses ajánlatát és ha még ezt a mostanit megdupláznák ár ügyileg, a minőséget ugye ismerjük mostmár, még akkor is ez lenne a legjobb ár-érték arányban.
Egyelőre nem látom, hogy a másik két szolgáltató kapkodna a volt digis 200 ezer+ ügyfelekből elhalászni bármennyit is. Pedig lehetne egy ilyen időszakos "jóajánlatuk", akár a Telekomnak, akár a Yettelnek. A vodáét még nem tudjuk.
Aztán kitudja, lehet, ha eljön az idő, kijönnek majd valamivel. Mert ez egy visszanem térő alkalom ügyfeleket szerezni. Főleg, hogy a vodának megvannak a gyengeségei. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát igen, ez meg már a szánalmas kategória.
Hihetetlen, hogy mennyire le van maradva fejlesztésileg a másik kettőtől. Majdnem minden csomagukon 10 mbit korlát van és még így is túlterhelt a hálózatuk, szar a hangminőség is. Kevés a torony és kevés a frekvencia rajtuk.
Pont ezért tervezem hogy a Digi Mobil megszűnése után a Yettelhez megyek 4 SIM-mel.De ettől függetlenül hülye lenne bármelyik szolgáltató lemondani 200e potenciális ügyfélről. Ha csak 2000 Ft-ot fizet mindenki (aki marad), már az hatalmas plusz bevétel.
-
-
gabor9991
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én is erre a vezetékes digitális jólét alapcsomagra fizettem elő, nem volt egyszerű mert a telekomos ügyintéző simán azt hazudta a chaten hogy ez nem is létezik, utána már csak azt hazudta hogy épp kivezetik, legvégül pedig nem erre hanem egy ugyanilyen tartalmú de más nevű csomagra kötött szerződést
De sikerült kibogozni így most 5700 helyett ugyanazért 3300-at fizetek havonta
-
zichie
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Utána néztem, sajnos van van:
"...azok a természetes személyek, akik – részben az internetezés számukra túl magas ára miatt – eddig nem rendelkezhettek internet-hozzáférés szolgáltatással, meghatározott ideig igénybe vehetik a Digitális Jólét Alapcsomagot."Ez rám nem vonatkozik, mert két szolgátatónál van mobilnet és egynél vezetékes net hozzáférésem.

Emiatt ha nem lesz jó ajánlat Vodától, akkor marad valami flottás megoldás, vagy visszatérek a digimobil korszak előtt használt feltöltőkártyás mobilnethez voip szolgáltatóval (pl. Cheapbuzzer vagy Stuntcalls). -
csaszi75
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Mi lehet a kókány?
Azon kívül, hogy ugyanolyan lehet mint a roaming, ahogy írták is, meg roamingot kell engedélyezni..
Egy dolog ami feltűnik, hogy Vodafone-nál van olyan, hogy 4G hang és lemegy hívás közben 2G-re, s nem szakad meg.
Azonban most DIGI-nél nincs ilyen, tapasztalatból.. Az eredeti DIGI hálón volt olyan, hogy a VoLTE hívás leváltott hívás közben 2G-re?
Másik kérdés, ha a DIGI előfizető külföldön van, akkor ott milyen gyorsan (lassan) épül fel a 2G hívás?
Vagy Vodafone előfizető külföldön 2G-n?
Érdekes ez nah..
-
-
Chiller
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
https://telex.hu/belfold/2023/06/30/digi-4ig-mobilhalozat-pro-m-1800-mhz
Szvsz vagy megszűnik kompletten a digi név, vagy virtuális szolgáltató lesz VF hálózaton.Én előbbire tippelek.A digi fizikai hálózata pedig már a Pro-M-é, valószínűleg idővel megkapják az állami szakszolgálatok (rendőr, tűzoltó, stb). Vagy beszántják, de normál user nem fog rácsatlakozni többet.
-
-
kw3v865
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Jó lenne tudni, hogy valójában a felhasználók hány %-áról van szó, akiknél lényegesen rosszabb lett a szolgáltatás minősége. Ezért is írtam, hogy az a topik semmiképp nem reprezentatív minta, ebből a szempontból teljesen fals lehet (esetleg abból lehet megtudni, hogy mennyivel csökkent az elmúlt 1 hónapban az előfizetések száma).
-
-
kw3v865
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"Főként nem úgy, hogy az árszínvonal elérje a nagyok szintjét."
Miről beszélsz? 1480 Ft-ot fizetek (akinek nincs más digis előfizetése, annak is csak 1830 Ft), ami tartalmaz 200 perc lebeszélhetőséget (utána 4 Ft) és 15 Gb mobilnetet, ma már a Vodafone hálózatán, lényegében országos lefedettséggel. Tegyük hozzá azt is, hogy 20% feletti infláció mellett történt az áremelés. Hol kapsz ennyiért, vagy közel ennyiért (max. 1000 Ft-tal drágábban) hasonló szolgáltatást? Ennyiért ma nincs jobb mobil szolgáltatás Magyarországon. Ez tény. Aki maradt, jól járt, a Vodafone hálózatán általában még jobb sebességet mérek, de az összes digis ismerősömnek is hasonló a tapasztalata és a hangminőség is rendben van többnyire.
Természetesen mindig vannak, akik rosszul jártak, peches ügyfelek, akiknél gyengébb a térerő. Kellemetlen, de van ilyen, bizonyos esetekben értehető is, hogy váltanak. Azonban ebben a topikba (a többi szolgáltató esetén is) legtöbbször panaszkodni járnak az emberek. Az elégedett ügyfelek riktán írogatnak, mert minek. Tehát ez a topik semmiképp nem reprezentatív minta.
A roaming miatti panaszkodás, de főleg a VoLTE-fetisiszták hisztije meg szóra sem érdemes, komolytalan. Néhány telefonbuzi panaszkodása lényegtelen a szolgáltatónak, mert a felhasználók 90%-a leszarja, hogy mi az a VoLTE, egyszerűen csak használja a telefonját. A Digi jelenlegi formájában is fapados szolgáltatásnak minősíthető, de ennyiért ez teljesen rendben is van. Ismét a WizzAir vs. Lufthansa példát tudom felhozni. -
leo81
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én az indulás utáni napon hoztam ki a 4 db SIM-et. Ha jót akarnak és értékelik a korábbi 4 év hűségét akkor nem emelnek többet, mint az infláció és meghagyják ezeket a feltételeket. Ha emelnek voda árszintre akkor pápá lesz. A voda hálózatát eddig is ismertem, így nagy meglepetést nem okozott a váltás, de bizony vannak hiányosságok lefedettségben és a sávszélességben is: 3-5MHz-es 4G blokkok és sok helyen csak GSM900. De ezért a pénzért még mindig több a területi lefedettség, mint a DIGI hálózaton (Dunántúl). Ez a 3/3 sincs, amit belengettek.... Itt Zalaegerszegen 3CA elérhető, de nem értem, hogy a B3 és a B1 miért nem megy már 20MHz-en, amikor a sávokat már rég megvették. B7 és B28 sincs is.... De: ennyi pénzért a 5-30Mbites sávszélesség és a 4Ft-os percdíj ajándék, így marad a 4db SIM ameddig csak lehet... remélem elketyeg ez még egy darabig...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
, gondolom a meglévőt nem veszik el. Vagy igen? 
Bár az tény, hogy így könnyebben biztosítható a hálózat stabilitása.