Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem igérek semmit sem.
Vagyis de: ha lesz a diginek B1, vagy B38, vagy B40, akkor újra fogok sim-et kérni. -
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem személy szerint undorítóan néz ki villogni...
Nem villogás volt, rosszul értelmezted. Azt a célt szolgálta a mondandóm, hogy lásd: nem az ingyenesség vezérel a digi irányába, nem azt akarom hogy a 0Ft-os csomaggal éljem az életem, az megvan, másképp.Ha szeretnél meggyőződni az állításomról, személyesen is megteheted. Keress privátban, megbeszéljünk egy találkozót.
Vezetékesem és tányérosom is van, eszembe nem jutna váltani.
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
BlacKSouL
Felbérelsz egy ügyvédet
- van jobb dolgom is ...
jelzed a diginek a panaszodat
- ezt megtettem annak ellenére, hogy nem szorulok a digi szolgáltatásaira, (korlátlan HU + korlátlan EU percek +20 GB netem van havonta, ingyen a munkáltatóm által, ennél hihetőbben már csak személyesen tudnám igazolni állításom). És semmilyen érdek nem fűz sem T-norhoz, sem a Tkomhoz, sem a vodához.
Leírtam/elmondtam részükre az indoklást, majd 48 !! nap múlva kaptam egy semmitmondó választ a digitől.És hidd el, nem örülök amikor az idő engem igazol: [link] ... [link]
szabonagyur
A jelenlegi ASZF-ben is benne van, hogy megszűnik.
Ilyet hol olvasol? Mert én csak olyat látok, hogy újonnan nem igényelhető. Az pedig azt jelenti, hogy a meglévő ügyfelek tovább használhatják a csomagot mindaddig, amíg a szolgáltató egyénileg felmondja nekik, vagy amíg az ügyfél másik csomagot választ/felmondja önként a csomagot.Meg 21. század van, tele az egész net azzal, hogy a DIGI megszünteti ezt a teszt szolgáltatást, ennyire burokban élsz, hogy nem nézted se a küldött SMS-t semmit.
Gondolom majd a digi is ezzel fog védekezni, és próbálni kibújni a fent linkelt törvény alól...
Postázási címed rendben van egyáltalán az oldalon?
Szerinted? Ha megjönnek a digitől a számlák....rothfb
Én sem bánom, hogy semmilyen levél nem jött...
Én igen: mert hidd el, majd lesz olyan "droždí" aki ezért hatósághoz fordul, és ott biza a fenti törvényt betűről-betűre ráverik a digire. -
martonl
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyébként más okok miatt nem lőttél ám mellé
. Ugyanis ha azt nézzük, akkor egy több sávon kommunikáló mobilba szerintem már elég méretes antennarendszert kell beépíteni. Ha csak azt nézzük, hogy amcsiban van LTE 600MHz (ez 50cm-es hullámhossz), nálunk meg LTE/5G 700MHz-es sáv, valamint még a milliméteres sávokon is van mobil, ezen túl több sávos pozícionálás stb. stb. a mobilok méretét növeli. Persze itt most nem kagylót meg külső antennát fogsz kapni "kárpótlásképp", hanem egy nagy kijelzőt. #30047 David2135: A Digi térképe kültéri lefedettséget mutat, ezt valahol leírják, ha jól emlékszem.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez egy tipikus esete annak, hogy miért nem csípem a kínai telefonokat. Jók jók, de állandóan mókolni kell velük, plusz akárhányszor jön valami frissítés, valamit mindig elrontanak, valami biztosan nem úgy fog működni, ahogy addig. 3 hibát javítanak, 2-t létrehoznak.
De örülök, hogy működik!
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Családban Samsung telefonok vannak, illetve egy Xiaomi Redmi Note 7 pro. A samukon alapból működik a volte, vowifi, mókolni, kódolni sem kellett, a Xiaomi sajnos bár tudja a vowifit és a kóddal be is lehet kapcsolni, a digis vowifit nem tudja.
Az MI9T elvileg tudja és ha működött, tudnia is kellene, de valaminek történie kellett, hogy most nem megy. Nem kapott új miui-t a telefon? 12-est pl? -
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nos abban egyértelműen igazad van, hogy fogalmazásban nem erős a Digi. Alkalmazhatnának egy olyan ügyvédi irodát, amelyik magyarul, helyesen, jogilag tökéletesen fogalmazza meg ezeket a hivatalos szövegeket, mert sokszor nem egyértelműek.
Ugyanilyen félreérthető szöveg az is, hogy pl a 200 perc milyen irányban beszélhető le. Mert úgy írják, hogy "hálózaton belül, belföldi és eu irányba". Miközben így kellene: hálózaton belül, belföldi mobil és vezetékes, illetve eu irányba. Bár ez az eu irány is mit jelent??? -
dkess
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A válaszom @pjen -nek is szól.
Igen, alapvetően jó a gondolatmeneted - azt leszámítva, hogy 4 Ft/percet és 10 percet alapul véve nem 400 Ft -ra jön ki a matek, hanem 40 Ft -ra ...
Amennyiben csak a 200 percet fohyasztod, akkor Plusz előfizetés esetén az 500+500 Ft -os alapdíjat számlázzák és egyéb hívásdíjat nem ...
-
adolfo01
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyetértek szavaiddal!
Tehát az a digi,aki amúgy apellál az ügyfeleire(támogatásukat kéri,petició,stb),átláthatóbban kellene fogalmazzon alap tarifákat illetően!Itt nem valami speciális esetekről van szó!
Arról nem is beszélve,hogy a konkurencia és a Hatóság alig várja,hogy találjon valamit amibe beleköthet.Úgy,hogy gőzerővel kijavítani és átláthatóvá tenni a Feltételeket!Legalábbis azt ami eddig a pillanatig tudható,aztán a későbbiekben ezt kedvezőbbé lehet tenni!Csak hátrányosabb nem lehet az előfizetők számára! -
Soma01
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem is nagyon gyenge volt a 4G, de a 3G teljesen jó volt. Mi 13-án jöttünk haza és akkor még rossz volt. Ha megszakadt, a 3G-re is nehezen ment vissza úgy. Nekem sokat javul a helyzet amikor kikapcsoltam a telefont pár órára, majd vissza. Akkor, ott én arra gondoltam, hogy a telefonom miatt volt probléma.
A Telenor és a Vodafone SIM kártyákkal minden rendben volt az A1 hálózaton. -
törölt tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És miért nem jelented be hibára? Magától nem fog megjavulni.
A 70 kunás Telekomos SIM meg biztos olcsóbb, mint a Digi roaming, ellenben korlátlan és működik
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hiába állítom be az új apn-t, ami majdnem pontosan ugyanaz, mint amit az eredeti apn tartalmazott, valamint akármit próbálok beállítani preferált hálózatnak, jelenleg az A1 csak 3G-t szolgáltat a digis simre, ráadásul ugyanúgy megszakadozik, mint az előző napokban a 4G.
Nem csak a net száll el, hanem a komplett kártya/szolgáltatás.
[kép] -
DevKiller
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az A1 (Vipnet) hálózata elég jó, nem kell tenned semmit, csak a roamingot aktiváltatnod az előfizetésen. Ha esetleg valami eldugott hegyi faluba mész, ahol véletlenül csak Telekom van, ott meg átkapcsolod a sim-et roaming plusz-ra.
A Telekomnak a Digivel nincs romaing megállapodása, a roaming plusz-os szolgáltatóval viszont van 3G-re, így az van, amit írtál.
Egy hazai Telekomos kártya kint alapból HT-n roamingol.
Ja: Egy darabig még Horvátországból ne gyere haza, csak ha 2 hétre karanténba akarsz kerülni. Remélem ezt hamar elfelejtik, mert három hét múlva ki kell menjek...
A1 lefedettség -
bociusz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A térképre a jelerősséget mutató "pöttyök" csak több nappal, esetenként 1-2 héttel később kerülnek fel. A toronyra kattintva ugyanakkor a szöveges infók, ill. az egyes cellák "hatósugarai" 5-10 perc alatt frissülni szoktak. Arra figyelj, hogy weben a Filters alatt a "Show Low Accuracy Towers"-t is pipáld be, hogy minden torony megjelenjen.
-
DevKiller
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha akarod kint használni akkor először aktiváltasd a Roamingot, mert alapból nem aktív.
Továbbá nem minden országban megy 4G-n. Valahol igen, valahol nem.
Lista az elérhető országokról, szolgáltatókról és a hálózat típusáról
Ahol roaming+ van ott csak átváltás után lesz szolgáltatás -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
OK, megtaláltam. A honlap szerint 1-es roaming területen bruttó 0,488 Ft/MB a költség. Ha veszek alapul egy nagyon alap 1 GB-os csomagot, az ugye 1024 MB. 0,488*1024=499 Tehát 500 Ft/GB. Ha valaki mint pl. én nem használom ki általában sem a csomagomat, akkor ez szerintem bőven elfogadható.
-
4Grider
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Működik 3G-n, nem ingyenes, megabájtonként 45 fillér körüli áron.
Szerk.:
Pontos ár az EU-ban: 0.488 Ft/MB
http://digi.hu/roaming
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest