- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
válasz djtoomi #10988 üzenetére
öö
1) mi az a benchmark?
2)mennyi az az fps szám, 'aminél nem kell jobb'? tehát ami elfogadható és ami felett észrevehetetlen a különbség?
3)Gondolkoztam rajta hogy venni kéne még egy giga RAM-ot, de 3 gigát ki tud egyáltalán használni a rendszer? nem fogok rajta dvdket konvertálni..etc.. szoval csak játékhoz kellene a configban rejlő kraft. namármost jobban megy 3-mal mint 2vel?
4)17'' -es monitorom van -eddig mindent 1024X768ban játszottam...
sokkal jobb néz ki 1280x1024ben mint 1024X768ban?Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Laraxior
titán
Nem lehet valahog ymegoldani hogy XP alatt tudjak beállítani very highot? nem mindent csak mondjuk a vizet meg egyéb "apróságokat"
egyébként mintha lenne valami olyan XP hogy gamer xp vag ymi a neve és támogatja a "DX10et"*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
debut12
aktív tag
válasz Motaba78 #10993 üzenetére
Az első teremben, ahol akármerre indulsz, ugyanoda jukadsz ki, ott felfelé kell tartani, és észreveszel egy kis szellőzö szerüséget, a következő teremben pedig egy kürtö szerüségbe kell lemenni. asszem ott előtte nem árt szétrugdalni a világító fényrudakat!
kb így lehet megoldani. nem pontos a leírásom, de játék közben úgy is rájössz a lényegre ez alapján!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Vistaboy
veterán
válasz Motaba78 #10993 üzenetére
Azon a pályán két taktika van: Rejtőzködés és minél kevesebb lőszer használata. Ha kifogy, Strenght Mode, és ököllel p*fánvered őket. De a legjobban úgy jársz, ha csak akkor használsz lőszert, amikor többen vannak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Olyan segitséget szeretnék kérni, hogy azon apályán vagyok ahol súlytalanságban lebegek és ilyen világos szörnyek vannak és keveregsz egy ilyen labirintusszerü pályán, ott hol lehet megtalálni a kijáratot illetve lőszer hijján mihez tudok kezdeni ?
Előre is köszi -
djtoomi
addikt
válasz Jhonny06 #10990 üzenetére
Körülbelül 25-30fps-től.A legtöbb film 24.99fps-el megy.Pl néhány ismertebb és elég bonyolult,vaskosabb film:stalker,alien vs predator,bad boys-ok,kör,kaptár,tokyo drift,horrorra kadva sorozat...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Jhonny06
veterán
Uhh, a végén kinyírtam azt az exosuit-os alien-t és miután megjelent az alien hajó, vagy mi, elkezdtek minden oldalról lőni rám, kb. 10 fps volt végig, akadt mint állat.
Egyébként az emberi szem hány képkocka/másodperctől látja folyamatosnak a képet?
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Letoltam a Crysist! Nekem eddig ennyire még egy játék sem jött be! Valami hihetetlen, 8800GT-vel pedig 1280y1024 high 4xAA abszolút folyamatos.
Mikor jön a trilógia 2. része???? -
djtoomi
addikt
válasz McCartman #10986 üzenetére
1280x1024-ben,very highon nem tudom hogyan de majdnem ugyanolyan géppel(2gb ram helyett 3-al) nagyon szépen fut a benchmark,valóságban pedig 20fps.
1280x1024-ben highon szépen elfut 30 körül.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
McCartman
őstag
sziasztok!
Egy Intel Core2 Duo E6750 2.66Ghz-es proci , egy 8800gt és 2x1 Gbyte kingmax RAM-mal (667 Mhz) szerintetek hogy fog menni a játék? mennyit bir ez a gép?Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
djtoomi
addikt
válasz slayer006 #10979 üzenetére
Az hogy xp-n nem lehet very highot benyomni,csak highot,és meg kell hackelni a játékot,hogy vistanak érzékelje.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Johnny Cage #10980 üzenetére
Ezek azok azok a "nextgen" játékok amelyeket majd a jövőben megjelenő hardverek visznek csak teljes pompájában!
Emlékezzünk mikor durván 2 éve megjelent az Oblivion az is mindent a padlóra küldött.Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Jhonny06
veterán
válasz _voodoo_ #10963 üzenetére
Sok olyan rész van, hogy üldöznek helikopterrel, utána leszáll pár másodpercre, kiszáll belőle pár koreai katona, aztán elhúz a helikopter. Amikor egyszer leszállt, SCAR-al megpróbáltam átlőni a pilótafülke üvegét, fejbe a pilótát, de nem sikerült. Máshol meg nincs ilyen lehetőség a játékban.
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz Johnny Cage #10980 üzenetére
Ez az!..Hogy én is VH-ról álmodozom, ha nem is teljesről, de shader szinten mindenképp
-
Johnny Cage
addikt
válasz dzsóbácsi #10978 üzenetére
DJTomi very high-on nyomta, meg ezt a benchmark-ot felejtsd el. A CPU 3 Ghz-re húzva bőven elég lesz, a VGA lesz a szűk keresztmetszet minden esetben (még 8800GT-vel is).
Az Index cikkje szerint ([link]) maguk a fejlesztők nyilatkozták, hogy még náluk sem volt olyan gép, ami a legmagasabb fokozaton döccenésmentesen vitte volna a Crysis-t, ez majd csak a jövő zenéje lesz. Legalább értékálló a játék.
[ Szerkesztve ]
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz Johnny Cage #10976 üzenetére
Hm..bárcsak ilyen egyértelmü lenne ..Attól tartok kevés lesz a kari, meg DJTomi fentebbi eredményeit elnézve a proci is.. Tartok a kép torzulásától is, mivel nem natívban használnám a moncsit..
-
Tomaaasz
aktív tag
-
djtoomi
addikt
válasz dzsóbácsi #10971 üzenetére
Hát 15-20%-ot jelent ha árnyékokat high-ról vagy very highról egyel lejjebb vezsed,bár medium,és low között nem sok a különbség,az már enm éri meg!
-
-
djtoomi
addikt
válasz dzsóbácsi #10967 üzenetére
Attól tartok jól látod,úgy hogy hülye f@sz vok,és nem ultra high hanem very high de mindegy. Bef@stam é is mikor megnzétem cpu benchmarkot,kiváncsi vok quad mellett mennyit teljesitene.
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz feka007 #10962 üzenetére
Csak egy picit bosszant engem az árkülönbség . AMúgy tényleg gyorsabb a GTX de nem számottevő meghát a GTX-en van ultrabrutál hűtő a GT-n ez elég silány , bár ez is gyártófüggő lesz . Mindenesetre menjen az Nvidia a francba hogy ilyet csinált mármint a GTX ilyen drága volt a GT meg majdnemhogy a fele lesz .
-
djtoomi
addikt
Most felhackeltem windowst,1280x1024,ultra high minden,crysis gpu benchmarkja ezt hozta össze:
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 51.84s, Average FPS: 38.58
Min FPS: 29.77 at frame 1975, Max FPS: 47.47 at frame 989
Average Tri/Sec: 41298880, Tri/Frame: 1070526
Recorded/Played Tris ratio: 0.86
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 51.54s, Average FPS: 38.81
Min FPS: 27.51 at frame 1945, Max FPS: 53.42 at frame 71
Average Tri/Sec: -41302616, Tri/Frame: -1064319
Recorded/Played Tris ratio: -0.86
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 53.47s, Average FPS: 37.40
Min FPS: 27.41 at frame 1948, Max FPS: 53.42 at frame 71
Average Tri/Sec: -39770080, Tri/Frame: -1063320
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 53.41s, Average FPS: 37.44
Min FPS: 26.68 at frame 1950, Max FPS: 53.42 at frame 71
Average Tri/Sec: -39824332, Tri/Frame: -1063598
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)cpu benchmark emg ezt:
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 1500, Recorded Time: 44.62s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 43.99s, Average FPS: 34.10
Min FPS: 17.00 at frame 196, Max FPS: 46.12 at frame 372
Average Tri/Sec: 35259432, Tri/Frame: 1034124
Recorded/Played Tris ratio: 0.70
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 39.83s, Average FPS: 37.66
Average Tri/Sec: 39166392, Tri/Frame: 1040005
Recorded/Played Tris ratio: 0.69
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 40.36s, Average FPS: 37.16
Average Tri/Sec: 38789408, Tri/Frame: 1043764
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 39.76s, Average FPS: 37.72
Average Tri/Sec: 39062172, Tri/Frame: 1035463
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)Azért ez enm kutya az adataimnál látható rendzsertől.
-
bbchris
senior tag
válasz Rabbitf_24 #10957 üzenetére
Vége már nincs messze csak nagy csata vár rád . Mikor feljön az a valami akkor kiiktatják a pajzsokat utána rakétavetővel ki kell lőnöd a fegyveröblöket vagy ágyúkat amik úgy mozognak mint a szem . Aztán ezután jön az hogy a TAC-al be kell célozni a bal "karját" az űrhajónak de vigyázz mert közben repkednek azok a medúza szerű csápos valamik . Aztán jön majd a jobb szárnya ami ki kell lőni . bővebben 10796 hsz-om .
[ Szerkesztve ]
-
_voodoo_
tag
Valakinek sikerült helikopterrel menni? Mert én végigvittem, de ilyen résszel nem találkoztam, akkor viszont mért van benne a menüben az irányítás beállítás?
-
feka007
veterán
válasz Johnny Cage #10961 üzenetére
Ilyen felbontásban nincs, de ne felejtsük el, hogy van élet az 1280*1024-en túl is, nagyobb felbontásban, magas szűrőkkel pedig a sokkal nagyobb mem sávszélű GTX igencsak elhúz a GT-től.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #10958 üzenetére
Nincs számottevő különbség...
-
Csapi007
veterán
válasz Rabbitf_24 #10954 üzenetére
Lentről kijössz, és elmész balra-előre jó sokat, a fedélzet szélén van több doboz melett.
"Csak úgy mondom"
-
bbchris
senior tag
válasz Rabbitf_24 #10951 üzenetére
Mikor kiérsz a hajó ajtaján akkor menj kissé jobbra szinte majdnem szemben van hátrébb ahol be van egy kicsit robbanva a hajófedélzet , ott vannak ládák és Gauss lütyesz is abban a ládákban nem fogy el a rakétavető ott van olyan tűzoltókocsi is ami roncs , és bújj el nehogy lefagyasszon az a dög .
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz Rabbitf_24 #10951 üzenetére
Lődd rakétavetővel. Egy dobozból végtelen darabot szedhetsz.
"Csak úgy mondom"
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon nagy game
Jöhetnének már idegen lények eddig csak soldiereket öltem -
Rabbitf_24
addikt
hello
tudna vki segíteni?
az anyahajón vagyok az atomtámadás után, a reaktorproblémát megoldottam, felmegyek a
fedélzetre, ottvan az a nagy pók vagy mi és állandóan leszed...a csajszi mondja hogy menjek közelebb aztán legyengíti, de elfogy minden lkőszerem és úgy se történik semmi, felvettem azt az elileg atomot lövő fegyvert is, de azt írja, hogy nincs mit bemérni..
köszi előre is..
-
Jhonny06
veterán
Amikor odaérsz a bánya bejáratához (áll ott pár teherautó), akkor megjelennek a VTOL-ok, amik segítenek neked a kifelé jövő koreai katonákat, meg a nanosuit-os koreait kinyírni és ezután nyílik ki a bánya bejárata ha jól emlékszem. Screenshotot Vista alól most valamiért én sem tudok csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Prés
tag
A bánya bejárata zárva van! Hogyan tudok screenshotot csinálni? a Prtsc nem akar működni!
-
oz82
senior tag
válasz Zsolty #10939 üzenetére
Hali
Segíts neki úgy hogy nem hagyod +dögleni. Menj vele oda egy égő járműhöz!
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
T.Peter
őstag
válasz Zsolty #10939 üzenetére
Már rossz a ruhája, és kezd fagyni? Mert ha igen, akkor vezetni kell. A terület, ahol álltok az elején, annak a másik oldalához kell menni, és ott majd kilövi az alien a követ a másik oldalról. Már nem emlékszem rá, szóval nem tudom, hogy hogyan történtek az események, de kb így. Biztos van valaki, aki éppen most fejezte be ezt a részt, szóval ő jobban tud segíteni.
-
Prés
tag
Nem tudna valaki segíteni, elakadtam. Egy bányánál vagyok, már mindenkit kinyírtam és egy leszálló helyet jelez a térkép illetve egy pontot, ahol a túszok vannak, de oda képtelenség eljutni. Gondolom repcsivel kellene átrepülnöm a bánya felett?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty
tag
hali.
segitség kellene.
Ott tartok amikor meg kell védenem Prófétát, a havas részen ahol a megfagyott egységet is megtaláltam.namost lelövöm az ellent, de nem csinál semmit Próféta, csak ál és kéri hogy segitsek, na de hogy ????
fura, némelyik kinyirt robot a levegőben marad, tapasztalta más is?)thx
[ Szerkesztve ]
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Játszotta valaki a jázékot kihajtott 8800GT-vel "22-es WIDE moncsin??/esetleg VH-ban /..
Érdekelne mit bír a kártya egy ilyen monitorral..
Köszi! -
-
Jhonny06
veterán
Nekem az a rész hiányzik nagyon (az egyik videóban láttam), amikor mész egy földúton, egyszer csak egy atomrobbanás és lesöpri a kunyhókat, nagy az nagyon durván nézett ki.
-
Laraxior
titán
nah megvan a váltás...7900GS--8800GTS lássuk a Crysist hogy is szalad
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
debut12
aktív tag
válasz Johnny Cage #10924 üzenetére
Szóval ami felhozható negatívumnak, az hogy rossz a rendezés, és egyelőre kicsit magas a gépigény. Tehát várjuk a modokat, és a fizuemeléseket!
Amúgy kíváncsi vagyok, hány év múlva lesz a következő hasonló kaliberü durr, amitől sokan leseggelnek. Ha már ez is foto realisztikusnak mondható!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Johnny Cage
addikt
Úgy átlalában véve az a véleményem, hogy a maga a játék nem nagy durranás. A játékmenet abszolút korrekt, jól kidolgozott, de semmi több. A cselekmény sablonos és unalmas, a körités pedig túl száraz. Kétségtelen, hogy a fotórealisztikus grafika páratlan, és arra sem esküdnék meg, hogy a készítők kizárólag csak arra utaztak, de a játék maga egy korrekt lövöldözős játéknál nem több.
-
oz82
senior tag
Nos végigtoltam.
A vége egy picit csalódás a számomra... Még folytathatódott volna a sztori.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
feka007
veterán
válasz whitezo88 #10917 üzenetére
Azért ezek eléggé beállított képek voltak (másodikon mit keres fenyőfa egy trópusi szigeten a robbanás közepén? ), és azért alaposabban megszemlélve látni, hogy a textúrák és minden object elég sokat fejlődött a véglegesig, akkor még inkább csak az effektek voltak meg.
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10916 üzenetére
Igen., a motor lenyűgöz, a kisebb hibák, meg hiányosságok ellenére is! Viszont ezeket a képeket úgy nézegettem még annó, hogy húúúúúúúú, ilyen lesz a játék!!!!
De most kiderült, hogy csak parasztvakítás volt! Egyelőre, mert majd most jönnek a mod hegyek, ahol gondolom a készítők/nem Crytekék/ kiélhetik fantáziájukat, és remélem elég sokan látták a Predator 1et!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
feka007
veterán
válasz debut12 #10915 üzenetére
Tudom én is, úgyhogy az ilyen meg ilyen meg ilyen képek után nekem is hiányérzetem van. Bár az is igaz, hogy azért ezekhez képest jóval szebb lett a grafika, és akkor még hol van az ultra high. Viszont például a belső terek sokkal szebbek lettek mint vártam, azt hittem, hogy csak a külső részek lesznek ütősek, de szerencsére pozitívan csalódtam a Cryengine 2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10913 üzenetére
Azért most ha így hirtelen ledobnának a dzsungelbe lehet találkoznál olyan résszel, ahol bozótvágóval is nehézkes lenne az átjutás. Na én azokat a részeket hiányolom, de nagyon.
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz Johnny Cage #10911 üzenetére
Van benne valami...
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10909 üzenetére
Gondolom a hardverek végessége miatt nem lett sűrübb a pálmafás!
Kéne egy igazi sűrű dzsungeles MODot készíteni!
Remélem az UH graf már úgy fog kinézni, mint a bónusz lemezen lévő Core-X videó első fele, a dzsungelharcos! Az valami über ahogy kinéz!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10905 üzenetére
Naa jó, azért a pályák okoztak némi csalódást. Szerintem mindenki a tech demókban látottakra számított. Ezzel most a Crysist kritizálom, nem pedig a Tropical Island + CryEngine 2-t! Azért zavaró, hogy a pálmafákon kívül más fákat nem lehet térdre kényszeríteni, még rakétával sem. Valamiért azért elvártam volna azt is, mint hogy ha egy házba eresztek egy rakétát, akkor a betonfal is széthulljon a detonációtól. De azért így is nagy előrelépés a sablonos grafikáju gagyi játékokhoz képest!
Csak lehetne egy picit jobb is. Az elégedetlenkedés sajnos emberi tulajdonság!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10903 üzenetére
Amit szinte magam sem hiszek el, hogy gyorsabban betölt a Crysis, mint a BF2. A bad companyt várom már nagyon. Azt olvastam valahol, hogy 100%ig rombolható lesz a környezet. Igaz a Crysisnál is voltak hasonló jeligék, és nem sok minden valósult meg belőle sajnos.
-
Kokusz
tag
Valaki arra valamit mikor a játék 600x800-ba és1280x1024-ben ugyanazokkal a beállitásokkal szinte egyforma frame-n megy Szerintem itt vmi qrvára nem jo
A rally olyan mint az élet, nem tudod mi jön a kanyar után.
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #10900 üzenetére
Naja. Amióta elterjed az internet a készítők ellustulják a dolgot. Azt hiszik nem kell jól összerakniuk a játékot, mert majd ha ráérnek, összehegesztik patchekkel. Régen ilyen nem nagyon volt. Igaz mostanság kezdtem el megint játszani, de régen nagy játékfan voltam. Emlékszem az első gépemre P1 133MHz, 16MB EDO RAM, S3Trio64V+ 2!!! MB VRAM, 1.33 GB Maxtor vinyó, 14" noname monitor, 6X CD olvasó, és ész nélkül küldtem a Doom, Quake, MechWarrior, NFS1, NetworkQRacRally, Destruction Derbyt! De jó is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest