- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dashes #17796 üzenetére
Nekem elment a játéktól a kedvem a csapatjáték alatt, mert engem nem szórakoztat ez a céltalan gyilkolászás főleg amikor nem is az a lényeg a hatalmi harcban, arra ott a DM...ez van, sajnálom.
DM-re voltam kihegyezve, főleg így hogy négyen voltunk.
De a DM, már amennyit tudtam játszani, jó volt.Aki jönne még esetleg játszani most este...írja be! Ha összejövünk 4-en minimum akkor indítok DM-es szervert.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dashes #17659 üzenetére
Hozzászólok én is... világosan érthetően leírtam, hogy aki a szobámhoz akar csatlakozni, TŐLEM kérje a nevet/jelszót, mert így korrekt, ezzel kivédve az esetleges 1x csatlakozó "játékosokat". Pár hete volt ez téma, amikor új szobákat csináltunk, és te még nem voltál itt. Be kellett vezetni egy rendszert, és arra kértelek titeket hogy tartsátok be.
Feka-nak annyi lett volna a dolga hogy Lara-hoz irányít téged, és Lara adott volna neked jelszót. Mert Feka tudott erről a megálopadásról ami idáig be volt tartva. Nem arról van szó, hogy nem veszünk fel új tagokat... csak vannak szabályok amiket be kellett vezetni mert nem akarunk minden héten új hamachi szobákat nyitni hetente. Mint ahogy a piros lámpánál is meg kell állni, mert ez a szabály... szóval nem a csatlakozásoddal van a gond, ha gondolod az én szobám nevét és jelszavát elküdöm privibe, és szívesen látlak, mint ahogy Lara is!
Feka-val skype-on közbe beszélgetek/beszélgettem...(mert megsértődött és kilépett) de bele kell rágnom a szájába vazze egy majd 20 éves embernek hogy megértse miről is van szó?Az agyam eldobom (ja, bocs azt nem tudom mert nincs
).
Egy példa csakis Feka kedvéért: Ha a telefonszámomat "Géza" átadja "Józskának", majd ez a "Józska" felhív hogy ezért meg azért keres.... ezután felhívom "Gézát" hogy a tudtom nélkül hogy merte kiadni a számomat, mert a menete minden esetben hogy "Géza" először engem hív fel, majd ha én jóváhagyom, akkor megadhatja "Józskának".
Ha Feka még ezek után se érti nem tudok mit tenni.... -
Laraxior
titán
válasz
Dashes #17654 üzenetére
Gondolom olvasni sem tudsz...olvasd már el még egyszer mit írtam...drágaf*szom...hajtogatod hogy gyökér,gyökér...olvass,értelmezz,utána mondd a magadét
tehát? nem az agyökér aki megkapta a jelszót..Ő miért is lenne?hiszen először van itt.... hanem akiknek aszájába lett rágva és nem csak én tettem,Beo is megmondta,aki jön rendszeresen az csatlakozhat.Tehát agyökér név szerint feka amiért megadta a jelszót,kérdés nélkül. Remélem érthető.Más dologazt mondod hogy fasza a game,jönnél mint állat,esténként vagy amikor ráérsz.Persze gyere,adok jelszót meg szobanevet,de hogy az én f*szomat más verje... Mindenki a magáét,és nem megsértődni,hanem felfogni
-
Laraxior
titán
válasz
Dashes #17643 üzenetére
Kíváncsi lennék ki adta meg a jelszót és a szobanevet.... kipróbálásra nem hozzánk kell jönni,tököm tele van hogy csinálhatok állandóan új szobát mert megtelik,és a sok gyökér nem érti hogy nem adjuk ki a jelszót egyszeri gamereknek!!!
Tán kiírassam 72es betűmérettel is? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest