- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Johnny Cage
addikt
válasz feka007 #11428 üzenetére
Mindenki ezt az optimizálást erőlteti: mit takar ez a ti olvasatotokban? Mert az enyémben az optimizálás KOMPROMISSZUMOT jelent. Egy technológiai nagyágyúnak beharangozott játék meg ugyan hogyan köthetne már grafikailag kompromisszumokat? Ez a motor egyszerre hatalmas pályarészeket tölt be, milliónyi fát és falevelet mozgat, amihez hasonlóval mostanában nem nagyon találkoztam (optimizálást akartok? töltsétek be a HL2-t, meg lehet nézni milyen minőségű textúrái vannak, hogy a két lépésenkénti pályatöltögetésről már ne beszéljek).
(A Crysis elfogadhatóan fut medium/high vegyes beállításokon egy 7300GT-n. Most játszok a Company of Heroes: Opposing Force-al - ez a játék teljes részletességen bezzeg folyton megakad, amikor fele annyi textúrát és háromszöget nem számol, mint a Crysis.)
-
Johnny Cage
addikt
válasz Kareszovics #11420 üzenetére
Tedd fel a 169.09-et.
-
Johnny Cage
addikt
válasz djtoomi #11378 üzenetére
A gépeknek le kell szállniuk, csak akkor fog kinyilni az ajtó. Mondom, én azt csináltam, hogy miután leaprítottam mindenkit a leszállási zónánál (és persze továbbra sem szálltak le a helikopterek), beültem egy dzsipbe és alaposan körbejártam a terepet, például visszanéztem az előző telepre, sokszor ott találtam még nano ruhás katonát, akik persze a leszállási zónától vándoroltak vissza, és mivel nem haltak meg mind, ezért nem jött az erősítés (addig nem nyílik ki az ajtó). Amíg nem jönnek, addig egészen biztosan nem halt még meg az összes katona. (Érdekes módon amikor dzsipben ültem, akkor jelezte a katonát a térképen, amikor kiszálltam, nem jelezte. Érdemes járművel próbálkoznod.)
Az is lehet egyébként, hogy a növényzetbe másznak bele. A nano ruhások azért kritikusak, mert lassan mozognak és nem olyan feltűnőek, mint a többi kóreai katona.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
-
Johnny Cage
addikt
válasz djtoomi #11337 üzenetére
Igen, ezzel a résszel mindenki szívott. Vagy a tetőkön lesz valaki vagy egy nanoruhás fasz kóborolt el valahova. Nálam például átsétált az előző táborhoz, persze, hogy nem találtam senkit ott, ahol kellett volna. Dzsippel húzz vissza és figyeld a térképet, jelez e valakit.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Laraxior #11069 üzenetére
Deltán cloak módban, mozgás közben is észrevesz és elkezd vaktában tüzelni. Egyébként meg azért nem vesz észre, mert akkor semmi értelme nem lenne a cloak-nak, így is elég könnyen meg lehet pusztulni a nehéz fokozatokon, a játékmenet érdekében néha csalni kell egy picit.
-
Johnny Cage
addikt
válasz --Disztroj-- #11059 üzenetére
A Far Cry 2-t nem a Crytek fejleszti.
-
Johnny Cage
addikt
-
Johnny Cage
addikt
válasz dzsóbácsi #10978 üzenetére
DJTomi very high-on nyomta, meg ezt a benchmark-ot felejtsd el. A CPU 3 Ghz-re húzva bőven elég lesz, a VGA lesz a szűk keresztmetszet minden esetben (még 8800GT-vel is).
Az Index cikkje szerint ([link]) maguk a fejlesztők nyilatkozták, hogy még náluk sem volt olyan gép, ami a legmagasabb fokozaton döccenésmentesen vitte volna a Crysis-t, ez majd csak a jövő zenéje lesz. Legalább értékálló a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #10958 üzenetére
Nincs számottevő különbség...
-
Johnny Cage
addikt
Úgy átlalában véve az a véleményem, hogy a maga a játék nem nagy durranás. A játékmenet abszolút korrekt, jól kidolgozott, de semmi több. A cselekmény sablonos és unalmas, a körités pedig túl száraz. Kétségtelen, hogy a fotórealisztikus grafika páratlan, és arra sem esküdnék meg, hogy a készítők kizárólag csak arra utaztak, de a játék maga egy korrekt lövöldözős játéknál nem több.
-
Johnny Cage
addikt
A nagy idegen monstrumnál van egy spéci fegyverem, ami folyamatosan azt jelzi ki, hogy "nincs befogott célpont". Na ilyenkor mi van? (Lőszerem szinte minden fegyverből kifogyott.)
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz jozef11 #9770 üzenetére
Hajlamosak vagytok az "optimizálást" összetéveszteni a rendszerigénnyel. Az optimizálás egy felől ügyes programozói megoldásokat, másfelől kompromisszumokat jelent. De az tévhit, hogy az optimizálás azt jelenti, hogy bármilyen erőforrásigényes program kis erőforrás igényűvé varázsolható, mert ez nem igaz. Legalábbis ha valós idejű számítási kapacitásról van szó, akkor nem, mert az nyilvánvalóan véges. A többi kompromisszum kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz Sirandrish #9593 üzenetére
Engem már a második "pálya" is elkezdett untatni... túl száraz a körítés.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz TazLeacher #9544 üzenetére
Neked is mondom, hogy a Bioshock az év játéka!
-
Johnny Cage
addikt
válasz Sirandrish #9515 üzenetére
Nemis, mert a Bioshock az év játéka.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Sirandrish #9318 üzenetére
Menet közben is tudsz nehézségi fokozatot váltani (game options)...
-
Johnny Cage
addikt
válasz bagyulajuve #9151 üzenetére
Remélem mindenkinek feltűnt már, hogy ha a legnehezebb fokozaton játszik (DELTA), akkor az ellenséges katonák kóreaiul beszélnek (az angol csak könnyítés a könnyebb fokozatokhoz).
-
Johnny Cage
addikt
A magyaritasok.hu szerint magyar felirat is lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest