Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nemsokára megyek, csak még van egy kis dolgom.

-
Laraxior
titán
Elkezdtük..lehet csatizni folyamatosan
-
Laraxior
titán
Változott az IP címem..erre figyeljetek kapcsolódásnál
(oprendszert váltottam...) -
nagyamte
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
6. nagyamte
Ha még beférek
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
5. nsrking..... engem kihagytok..
de lehet h egy kicsit kések
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
3. Pisti 88+
4. feka007

-
Beowulf_78
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
feka007
üzenetére
írok ide megint hogy mikor indítom a szervert.. a Crysis már fennt van, a hamachi is,csak valami gebasz van a hamachival
csatlakoztam az én hálózatomhoz...csak az volt a baj hogy én voltam a hálózat maga
úgyhogy igyekszem visszaszerezni a régi IPmet
Szerintem maradjunk a csapatgame-nél
Mellesleg dobhana egy üzit aki jön... msnen,skype-on vagy ide..mindegy. csak hogy hány emberre számítsunk -
pisti88+
senior tag
Minimum ez lesz 
-
feka007
veterán
Akkor 8kor fight

-
Beowulf_78
addikt
Srácok! Lenne egy költői kérdésem! Ha a punkbuster be van kapcsolva és valaki belép, és cheat kóddal megy az hogy jelentkezik?
Tehát azt akarom tudni ha valaki cheat-el az hogy derül ki ha a punkbuster be van kapcsolva. Be se tud lépni, vagy belép és csak utána dobja ki? 
-
feka007
veterán
Keldor papa
Mert a mate-eknek mind 1.0-s van, mivel ők is csak most kezdték (eddig FEAR Combatoztak), aztán aztmondják nekik nem műxik jól 1.21-gyel, és nekem se lenne jó, mert a játék védelme miatt crackelnem kell az eredeti gamet (vmi virtuális meghajtóval van gondja, amit persze hiába törlök le, nem hatja meg) , az 1.21 crack pedig igen fagyogatós... Szóval jobb az 1.0. Meg egyébként végeztek pár olyan módosítást a patchben, ami az 1.0-ban jobb (pl. a rakétavető hatáskörét csökkentették, és szinte ki se lehet lőni a VTOL-t.)
Oksa, akkor holnaptól beszállsz a partyba.
Skypeot rakd fel, ha nincs, meg vmi mikrofont is állíts be! -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én ma már nem megyek, mert kifolyik a szemem, annyit gameltem ma már...
-
Beowulf_78
addikt
Indítom a szervert...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
1.21-es verzió? Akkor lehet mennék én is.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én értelmesen elmondtad nekik, hogy én ma már nem csinálok szervert... Nektek sincs olyan rossz netetek, pár főnek biztos elég lesz.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hát lehet, hogy én megyek majd kicsit, írd be IP-t.

-
Beowulf_78
addikt
Elindítom a beowulf szervert...

Ki gyün gémelni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pisti88+
senior tag
Kivánok, beszállnék én is mint fanatikus Crysis langamer

-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Látom azóta sikeürlt...
Skypera/msn-re vegyél majd fel -
fordboss
csendes tag
Hali! Tudna valaki segíteni?
Szeretnék a Crysis-al DX10-ben játszani,de nem megy! MSI N9M Neo V2,2x1 GB DDR2 800MHz,GeForce 8600GT 512Mb,AMD 5600+ Dual Core! Nagyjából ez a konfigom! Felraktam a VISTA egyik 32 bites verzióját,de DX9-et írt az Everest! Próbáltam leszedni DX10-et,és nem tudom,hogy sikerült de most már DX10-et ír az Everest! Viszont a játék még mindig úgy néz ki,mint előtte(DX9-el)! Tudna valaki segíteni,mit csináljak vele,hogy jó legyen? Mit szedjek le,vagy mit telepítsek? Ha valaki esetleg tud segíteni,kérem PRIVIT írjon,mert nem mindig vagyok fennt és nem hosszú ideig,álltalában csak a privátokat nézem meg! Előre is köszönöm!
-
feka007
veterán
Come on! Lehet jönni

-
feka007
veterán
Ok, akkor úgy csinálom, hogy lesz power struggle, meg dm is, felváltva lesznek.
Na akkor az ip ottvan, öt perc múlva kezdünk lehet jönni -
feka007
veterán
7-kor war lesz mint tegnap, gyertek!!!
Mod: szerver valszeg ugyanaz lesz, mint most volt, tehát ip: 5.231.214.139 -
feka007
veterán
Látom elmentetek...
Este kéne olyan gamet csapni, mint tegnap, az állat volt
-
fpeter07
veterán
Ez nem akar összejönni, "[5.231.214.139.]csatlakozás a szerverhez"... "a csatlakozási idő lejárt"
-
feka007
veterán
Bocsi, kifagyott ez a b*szott gép.
Szar B3-as proci
De msotmár lehet jönni, mostmár nemfog lefagyni mert visszavettem -
feka007
veterán
Nagy a tolongás...

-
feka007
veterán
Gyertek játszani plz, csináltam szervert!
Hamachi: feka007prohardver jelszó: feka007prohardver
Szerver: 5.231.214.139
Akinek van, vegyen fel skypera - gery576 -, vagy msn-re: gery576@hotmail.com Hogy tudjunk beszélni!
Ha bármi segítségre van szüksége vkinek, vegyen fel, vagy írjon pü-ben! -
feka007
veterán
válasz
fpeter07
üzenetére
Nem kell, hogy eredeti legyen, benyomod a hamachit, hálózatba becsatlakozol, Crysist indítod, multiba belépsz, helyi hálózatnál beírod a szervergazda IP-jét, és mehet a móka. Ha kell help, írj nekem pü-t, most szinte egesz nap raerek, mennek szivesen jatszani.
ui> syerencses modon sikerult melleutnom a billen ugz, hogz most atvaltott angol billkiosytasra...
-
fpeter07
veterán
Tegnap végigvittem az első 2 pályát high grafikán, nagyon durva, játékélmény sokkal nagyobb
persze nem ezen a gépen, e6600 4mag, 9600gt, 2 giga ram
szerk: Első mapon az fps nem esett 30 alá, átlag olyan 50-60 lehetett, másodikon is kb annyi, 3. elején 40+ -
fpeter07
veterán
Az ellen bázisát úgy tudod elfoglalni ha veszel TAC fegyvert vagy TAC tankot, de ki kell centizni hogy hova lövöd, mert ha mellé esik akkor nem lesz baja a bázisnak

szerk: azon a szerveren van pb? mert az enyim nem eredeti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Jó sokat aludhattál meló előtt...
De azért ma is jössz ugye? 
-
Beowulf_78
addikt
Úúúúú baazze. Eddig nyomtuk. Kemény volt...
Megállás nélkül 3x1h.
De nagyon kirány volt!
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
a beowulf_78 az nagybetűvel kezdődik, nem?
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Na ma már én nem megyek, de holnap leszek majdnem egész nap

-
Beowulf_78
addikt
hamachi: beowulf_78 jelszó: beowulf
szerver: beowulf 5.219.49.50 -
Beowulf_78
addikt
Jó volt csak kevéske...
-
Laraxior
titán
válasz
feka007
üzenetére
Nem tudom mikor leszek legközelebb...majd írjátok ki hogy ki csinálja a szervert..és kapcsolódok IP szerint.... Pistinek 10/2-es nete van...
nsrking: hát örülök hogy így alakult...
akkor nem kell F.E.A.R.ezni többet..itt több esélyem van a túlélésre,bár valamelyik pálya nem fekszik nagyon. 
Rá kellene gyúrni emberek arra hogy a bázist aprítsuk,mert kicsit uncsi hogy mindig az van kiírva hogy vége a játéknak,nincsen győztes

mod: Beo: Kevéske??? Hát hány embert akarsz? Ez nem piac hogy nyomorogjunk... már 4en hatalmasat lehet gamelni,most meg nyolcan voltunk,ez már jó... nehéz összeszervezni,ki mikor ér rá

-
feka007
veterán
Mindenki írja be amikor van! Én holnap leszek délután meg este is.
Mod: Jaja, csak vagy 3x túlmelegedett a gépem, aszt lefagyott, mert ehhez kevés a lég túlhúzásnál
Mind1, most visszavettem 3,2-re, így csak jó lesz... -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Elvileg az ellenfél bázisát kellene megsemmisíteni....gyakorlatilag stratégiai pontokat foglalunk hogy pontot gyűjtsünk és tudjunk fegyvert venni...
Ezért kellene a skype...hogy tudjatok egymással kommunikálni.
8 kor kezdünk.... megjöttek a winyoim
ma este raid tömb építés vár rám még 
-
Beowulf_78
addikt
Valaki leírná mit kell csinálni a pályán? Mert megnéztem a demo-t is...de nem vágom még mindig.
Úgy meg ha azt se tudom mi van nehéz lesz játszani... 
-
feka007
veterán
Jó game volt.
Aki akar, este is jöhet olyan 8-tól 11-ig. Részletekért lehet engem vagy Laraxiornak is pü-t írni.
Közben rájöttünk, hogy a bázist missile launcherrel kilehet lőni. -
Laraxior
titán
Lehet jönni ha gondoljátok.... aztán pihi lesz kb. fél 6tól.aztán 7 körül megint go

Esetleg ha valaki tudja hogy a bázist hogyan lehet sebezni azt megköszönném,mert a TAC fegyver is hatástalan...

-
feka007
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Mindegy. Közben rájöttem, hogy miért volt magas a pingem, tesóm töltött mint állat...
Felraktam a Skypeot, vegyél fel, gery576 vagyok
Majd megyünk zúzni holnap is, csak mostmár normál pinggel majd, mert nem engedem, hogy a tesóm elbssza nekem a netet folyton... Bezzeg ő egyből rohan be, ha én elkezdek öt percre tölteni vmit... -
Blacious
csendes tag
Sziasztok
Van egy nagy bajom. Végig vittem már a Crysis-t egyszer és most megen kedvem lett hozzá, de amint indítom a Vista azt írja, hogy hiba történt az idításkor és bezárja.
Amúgy 64 es Vista. Felraktam már minden Patch et és hotfixet, de ugyan az.
Tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a baj??Egy hardver sem lett kicserélve. Uninstalláltam még annó és azóta gépet sem raktam újra, meg semmi és most nem megy .

-
Laraxior
titán
fasza gém vót.... bocs a pár bunkóért... nem pH!sok....Nálunk vannak gyakszin

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum I. - [link]
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(oprendszert váltottam...)

Ugyanúgy mint XP-n... én Vista X64 tolom....és már 2x üzemelt szerverként. Jó lenne ha mindenki Vista-n tolná mert akkor be lehetne kapcsolni a DX10-et..mert akkor azért durcább lenne!
Napszakok változása, miegymás......
Éjjel támadni királyságos lehet!

. De ha vki csináll akkor pls írja be ide. THx!