- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Nopp. Nem azért. Illetve nem csak azért.
Azért meg érzékeled az input, meg az outputon megjelenő hatása közötti késleltetést, egyrészt, másrészt meg a frameratettől függően változik az input által vezérelt mozgás darabossága.
A képernyőn megjelenő képet már a Crysis is igen szépen tudja motionblurrel akadásmentessé tenni, de mint írtam a játékos számára a kép folyamatosságán túl számítanak egyéb faktorok is. -
feka007
veterán
Ilyen látványmodokat könnyű csinálni, Crytek is sok ilyet csinált, amit csak pr videókban láthattunk viszont, de egy történetbe beilleszteni már nehéz lenne egy ilyen várost, de látványnak nem rossz.
Én inkább a Far Cryhoz készült Matto minőségű modokra vagyok kíváncsi, felértek az alapjáték minőségével. Ilyenekben szívesen viszontlátnék dzsungeles pályákat pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest