- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
válasz
Vistaboy #14747 üzenetére
Szerintem ez nem igaz sokan chipelik a konzolt hiszen mázsaszám viszik a kétrétegü lemezeket az XBOX hoz a piacrol.
A másik és fontosabb a gamerek tartják el a hardvergyárakat ha nem kellene mindig újabb videokari proci stb megvenné mindenki a kis laptopját vagy alap pc jét és használná 4-5 évig minden másra játékon kivül.
Ha senki nem venne pc játékot akkor is lennének ugyanis a hardvergyártok pillanatok alatt felvásárolnák a tökrement szoftvergyártokat és elkezdenének mégjobban nyomni olyan játékcsodákat mint a Crysis , Farcry , Cod , Unreal.... Hogy fél- egyévenkét a zsebükbenyúljanak a játékosok és vegyenek új hardvereket a gépekbe.
Mig a konzolnál ez nem szempont anno vettek PS2 t 5éve és még mindig azt használják.ez nem buli a mai fogyasztói fogyasztásra kihegyezet gazdasági társadalomban.Én pl veszek játékot amikor annyiba kerül hogy megfizethetem FEAR(1-2) t megvettem 3000 ért és a Most Wanted is a polcon van 4000 ért ha a Crysis és a Cod4 is lemegy 5-6000 köré megveszem.
-
Blood Mage
senior tag
-
-
nike_
addikt
válasz
Vistaboy #14749 üzenetére
És hogy töltsem le a koordinátákat? Azzal a lapival ami a néger mellett van?
Amúgy pontosan az a küldetés neve, hogy:
-Találd meg a túszt a faluban.
-Foglald el a kommunikációs konténert.
Melyik a központi épület? Itt eleve nincs semmi emeletes ház. Másik részben lenne? Mert a két ember nagyon maradni akar, a nigger hallgatja a rádiójeleket, a másik csávesz meg nézi az egyik halottat.
No mindegy, megpróbálom, köszi, hátha lesz ilyen.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Vistaboy #10778 üzenetére
Az asus nem arról híres hogy a legolcsóbban adjaa kártyáit,az első PCI-E-s karim egy 6600GT 50k volt..és ASUS,bár tuti kártya volt, a ph listában nekem sikerült a legmagasabb magórajelet produkálnom vele a 7600G-m is asus volt..kevesebb sikerrel
délután hozzák a 8800GTS-t..hihííí.. este game
-
Desy
tag
válasz
Vistaboy #10718 üzenetére
Ja. Az egyi oldalon így is volt. A másikkal van a gondom. Csaj? ...sehol nem látom és minden zárva. A csaj csak kiabál és mondogatja mit tegyek, de a fegyver nem akarodzik működni. Bejártam a fedélzetet is, hátha a pozició nem jó, de így se sikerült. Rakéta hegyek, azok vannak, de semmi hasznuk. Már második napja vacakolok a dologgal, de nem akarja. Különben álmomban is már elintézem eddig, mert annyit csináltam....
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Vistaboy #10675 üzenetére
Kösz a tippeket! (neked is Laraxior!)Eddig többnyire a jó őreg Kalasnyikovot használtam (meg a távcsöves puskát, de azt csak csínyján, mert elég ritkán lehet találni hozzá lőszert). A koerai helikopterrel kapcsolatos első vesszőfutásom (nem volt nálam rakéta és a fél pályát úgy kellett megcsinálnom, hogy a nyakamon lógott egy ilyen dög) egy lépést sem teszek rakéta nélkül. Az alienek ellen melyik fegyver a leghatásosabb?
-
Mr. Green
tag
válasz
Vistaboy #10665 üzenetére
Hmm.. Akkor a very high az micsoda?
Én u tudtam ha very highban van az akkor már dx 10, vagy mihelyt betennék egy dx 10-es karcit lenne ultra high is? Mert nálam (dx 9-es karim van) a very high már szürkén van. Bár ezt nem igazán értem ebben a motorban, miért nem úgy csinálták meg, hogy lenne külön dx 10-es kapcsoló. Így a dx9 és dx10-et is fel lehetne frankón osztani low-tól ultra high-ig. Meg az nem világos, hogy pl. fizikát miért nem engedi feltenni very high-ra, én utudom nincs köze a dx 10-hez, vagy ebben a motorban igen?
Köszi előre is a válaszokat!
Igazából én sem vagyok nagy ati-fan, azt szoktam megvenni amelyik jobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Volt már nVidia karim is a 7900 GT személyében és naon meg voltam vele elégedve, amíg tönkre nem ment
.
-
Mr. Green
tag
válasz
Vistaboy #10655 üzenetére
Ja, ez így rendben van amit leírtál (és nagyon jól tudom azt is,hogy egy csúcskategóriás motor nem 1 évre készül!!!!), én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez eddig nem volt szokás, hogy kiadunk egy gamát, és majd fél év múlva (vagy lehet, hogy több) lessz csak olyan hardware ami viszi (fullon). Engem csak ez zavart! Jó, ha eltekintünk az anyagi korlátoktól, és mondjuk beszerzünk 2db 8800 Ultrát akkor talán menne dx10 alatt is, bár egy tesztet megnéznék
. Amugy kétszer én is végigtoltam (deltán, normálon)
. Ha értékelni kellene én pl. naon lehúznám a core és azutáni pályákért, ja meg az IDÉTLEN boss fight-ért. SZerintem nem tett jót, hogy az EA lett a kiadó. A Far Cry annak idején nekem egész végig élvezetes volt, de ez.... Szerintem annyi történt, hogy az EA minnél előbb ki akarta már adni (amugy utálom az EA-t, a legtöbb "rókabőrlenyúzós" játékot ők adják ki), és a jó kutyus szótfogad a nagy gazdájának, így szerintem 1szerűen összecsapták a végét. Várom szeretettel majd a folytatást is (addigra meg is lesz hozzá a gépem
), de inkább készüljön sokáig, csak ne csesszék el a végét, és ne legyen benne ennyire IDIÓTA boss-fight.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #10567 üzenetére
Hol lehet itt lőszert találni? Az alienek egyre csak jönnek, én meg már kifogytam.
Egy kis beugróban találtam egyszer, de az nudli volt. Valami nagy teremben vagyok, először jön 3 alien, azokat kinyírom, azután megszólal a riasztó és jön még 3, stb. stb. Valaki nem tud lőszerkódot?Így semmi esélyem sincsen, és magamat ismerve rövid távon uninstall lesz a dolog vége. Pedig szuper játék, de az Alien vs. Predator óta utálom az ilyen "Semmi esélyem az idegenek ellen"-jellegű játékokat. Pedig ezek csak "meztelen csigák" voltak, mi lesz ha még páncél is lesz rajtuk?
-
Laraxior
titán
válasz
Vistaboy #10245 üzenetére
Utána tudod majd megcsinálni az ami a videoban is volt..Hogy jön feléd a hummer kilövöd a kerekét és felborul...mert elég gyorsan jön...ha kocsival mész simán kamikaze lesz
Jaaa..meg az elég érdekes hjogy én látom a csávók lézerjét...de ők nem látják au enyémet...elég vicces
-
-
p a s s e r
őstag
válasz
Vistaboy #8469 üzenetére
Hát, taktikától függ. Én ilyenkor mindent kipucolok, nem mindig rambózva. Nekem olyan 60-70 perc volt. Persze közben néha meg megálltam egy pillanatra megnézni napfelkeltét, stb...
ha olyan alkat vagy, sztem 30 perc alatt is letolható. Illetve delta fokozaton szintén nem sétagalopp, na ott nem lehet annyira vagánykodva menni, szal ott is hosszabb a játékidő.
-
p a s s e r
őstag
válasz
Vistaboy #8466 üzenetére
Szerintem nem tetted jól. A Demo olyan kis szeletke az egész játékhoz képest, hogy kb. csak arra jó, hogy valami alap rutint meg mozgáskultúrát szedjen magára az ember. Én pl. a demonál jöttem bele a nanoruhás trükközésekbe, előtte azt sem vágtam pl, hogy a shootgunnak is két lövésmódja van, az altatólövedékről sem volt semmi dunsztom sem.
De a lényeg, hogy jobb egy pre release demonál belejönni az ilyen dolgokba, sztem. -
Gyula_
tag
Az én konfigommal mediumra állította be a graphics quality-t.
Ugyan nem játszottam vele sokat, de első blikkre a medium kb a splinter cell:chaos theory high szintjén van, vagy még ott sem.
De ezért biztos sok le***-t fogok kapni.
Az eléggé kiábrándított, hogy a távoli objektumok elővillantak "a semmiből", illeltve az árnyékok is ugráltak a távolság változásakor.
Majd még azért próbálkozom finomhangolni a beállítást.
Azt viszont egyértelműen érzem, hogy az 1GB memória XP-n is kevés, legalábbis nekem tekerget a vinyó...igaz, ősrégi, haldokló XP-n próbáltam. -
Winner_hun
félisten
-
T.Peter
őstag
válasz
Vistaboy #4327 üzenetére
Lehetséges. Majd kiderül. Reméljük a legjobbakat
Sirandrish: Ez a két változat még a legjobb. Mondjuk valahogy meg kell állapítani, hogy egyáltalán tízes-e a kártya. Ezt lehet, hogy a második variáció szerint fogja csinálni. Az is lehet, hogy ott lesz a választási lehetőség, s mivel megnézte, hogy milyen kártya van a gépben, ezért ha 9-es, akkor inaktív lesz a 10-es mód. -
T.Peter
őstag
válasz
Vistaboy #4317 üzenetére
Azt nem tudom elképzelni, hogy kb 45 perc legyen a demo hossza(mivel a teljes első pályát teszik bele). Az oldalon a második kép, ami a havas táj, ott a bal oldalon lévő sziklának a textúrája ronda, és még az illesztés is nagyon ronda. A két fajta demot(dx9, dx10) hogy fogják megoldani? Egyben mind a kettő, és ki lehet választani, hogy melyik módban indítsa, vagy két külön fájl-t lehet letölteni majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest