- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #8893 üzenetére
Nem tudom, de nem is érint! 3870 mondjuk jó lesz...
Más: Most telepítem a gamet! Ha angolt választok telepítőnél angol lesz a game? Utálom a magyart elrontja a játék, filmet hangulatát!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Thom!
veterán
a lényeg h Vista 64bit alatt vannak gondok
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #8892 üzenetére
én 800x600-ban highon nyomom, csak a shadows meg a fizika van mediumon, az object quality meg custom, mert konzpolból megbuzeráltam. Sunshafts is be van kapcsolva. Így 25-50fps között mozog, átlag 35 körül. Nekem megérte visszavenni 1024x768-ról, a high shaderért és a sunshaftsért cserébe.
-
losi73
senior tag
basszus nekem pont nem megy vista 64bit van fent
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Sirandrish
legenda
nekem med-high beállitások melett is 20-30 fps volt ugyhgy mad full mediumon nyomom szvsz...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
én dx9 alatt is very high fölé (!!) tudtam tweakelni a grafikát. Hát az majdnem így nézett ki, esküszöm! Volt is vagy 3fps, mikor konzolparancsokkal mindent az egekbe húztam
Jó, persze aki maximalista, annak bizonyára dx10 kell, de egyelőre szerintem még nem jelent meg egyetlen olyan játék sem, ami szembetűnően szebb lenne dx10 alatt. Ezek a képek persze akkor is ütősek! De már előre látom, hogy tweakeléssel szinte (nem teljesen, de szinte) ugyanezt a látványt elő fogom tudni varázsolni xp/dx9 alatt. Értelme ugyan nem sok lesz, mert egyik dx9-es kártya se bírja az ilyen beállításokat. -
Thom!
veterán
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #8884 üzenetére
Hát igen...viszont lowon nekem még 1280x1024-ben is 40fps felett futott a demo.
Sajnos pont azok a beállítások, amelyek a leginkább beleszólnak a grafika minőségébe(shader, shadows, post processing), eszik a legtöbb erőforrást. -
Sirandrish
legenda
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #8880 üzenetére
tudomén hogy zabosakerre a modik, csak megkérdeztem
Bocsesz mindenkitől -
Thom!
veterán
7600GT itt mellett halott
demot végigtoltam vele 1360 felbontásban low grafikával és azon is szép volt -
Sirandrish
legenda
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #8878 üzenetére
enkórról szeded?
-
Sirandrish
legenda
oh már azthittem nah mindegy...40perc és nekem is megvan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
szerintem el lehet, ha a demóból indulunk ki. Na meg abból, hogy a Vistához képest az XP is fürgébb.
Nekem ugyan csak dx9-es vga-m van, de megnéztem a játékot xp-n és vistán is, utóbbin teljesen ugyanolyan beállítások mellett átlagosan -8fpsui: Na meg halálra lehet tweakelni a játékot.
-
Thom!
veterán
nem sajna más fórumról való a kép
-
MaTTeS
senior tag
na asszem ezt a játékot se a játékélményért fogom végigtolni, van egy olyan érzésem hogy öcsém CRT monitorját behozom és 800*600 High-on fogom tolni tft-n elég szarul mutat a 800*600
-
Soak
veterán
válasz raskolnikoff #8867 üzenetére
Én is reménykedem benne, hogy ilyen lesz a teljes de még nem győztem meg rola magam teljesen
Pala : szvsz ez dx9-ben futott ... nem is, elnéztem
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
hát gyerekek én nem játszom már pár éve..DE
GOW,COD4,NFSPS,CRYSIS,HL2EP2 végigviszem az tuti csak VGA kellene (beszerzés alatt) -
Soak
veterán
Röviden tömören kb jol összefoglaltad az én érzéseimet is
amugy az FPS számláló egész biztató, jó lenne tudni a pontos HW-t alatta
szerk : durva még az is ,hogy milyen tartalékok vannak az engineben, jóesélyel sok tapasztalat stb. után egy veszélyes motor lesz belőle amu a Far Cry 2-vel is (aminek nem tom a motorja nevét) bőven felveszi a versenyt
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #8857 üzenetére
nincs, csak hallottam róla hogy valamilyen kertbe háziállat fa és minden nevelgetős szal ha jók tudom akkor ilyen kertnevelgetős játék állatokkal szal minden összefügg mindennel mint pls a settlers 6 ba ha pl nincs buzád akkor nincs kenyér és akkor sztrájk lesz me nincs kaja...
-
Sirandrish
legenda
megvan csak kilépked..mondom nembaj..beszerezzük eredetibe erre még legalább egy hét mire megjelenik
Mattes: megvan neked?
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #8853 üzenetére
nagyon kemeny jatek a pinata
fenn az égiek szexorgiát tartanak mert minden fehér lett
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #8853 üzenetére
Biztos jó lehet. [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Sirandrish
legenda
1 óra mulva nekem is meglesz de tuti nem most fogom megvenni mert most Viva Pinatat akarok
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #8850 üzenetére
én má húzom lefele (kikell probalni és max utana venném meg. látatlanba soha nem veszek semmit )
remélem jo lesz...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
az bőven jó szvsz
Losi: hát szar a verzió..ha esetleg mégis menne akkr irj már be ide
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
losi73
senior tag
yes és még magyar is a crysismit olvasok valami gáz van az inditásal és most telepitem
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #8845 üzenetére
amíg nem jön egy proper crk...
-
Sirandrish
legenda
pont most olvastam énis ugyhogy kicsit tolódik a próbálás
-
RasHaN
aktív tag
nforce:
Nuked ->> yes - bad.crack.crashes.on.many.systemsInternet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
whitezo88
nagyúr
8800GTS hamarabb megadja magát simán korlát miatt mint melegedés miatt, vmodolni meg tudtommal nem lehet szal 1.
-
Henker2
addikt
Lehet nem ide tartozik, de ha tudtok segitsetek. Melyik választás lenne a jobb?
1. X2 3800+-os 939-es procimat lecserélni X2 4600+-os 939-es procira?
2. Megtartani az X2 3800+ 939-es procit, és venni egy brutál hűtőt a 8800GTS-re, és azt húzni?Természetesen a "több" FPS elérésének céljából
Válaszokat köszi!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Sirandrish
legenda
-
Thom!
veterán
nem jelent meg hivatalosan
-
muxi-muxi
senior tag
Észrevettétek, hogy az utolsó pár hétben mekkora csillaghullás van? Sorra jönnek ki a vizuális nyalókák: CoD4, Gears of War, Crysis,Pro Street... Igazi erőmű gyilkosok. Nem bánnám ha egy páran leírnák, hogy milyen géppel hogy fut náluk Crysis (persze kerülve az ilyen szófordulatokat: "nálam tökéletesen megy 1920X1440-ben 4X élelmosással az X600 Pro-mon") Egy két év múlva meg lehet röhögni, hogy mennyit feljődött a technika azóta...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Balupapa
senior tag
tényleg kint van, az első jelentkezőnek adok torrentet
_-=*WheelWhores*=-_
-
Soak
veterán
válasz Unbaised-Ben #8823 üzenetére
én is jot röhögtem
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #8828 üzenetére
maskeppen fogalmazok:ha valakinek lesz tapasztalata irja meg legyszi...
Ne szemetelj ! = Steam
-
Sirandrish
legenda
-
-
hubandika
tag
válasz Unbaised-Ben #8823 üzenetére
és tényleg... wáááááááá
kíváncsi vagyok , vajon sikerült-e egy kicsit jobban optimalizálni
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty
tag
basszusssss.
MEGjelent !!
jeeeeee -
Eagle16
addikt
Hát ez gyors volt, nem mondom
A demót le is töröltem, már nem kell₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Soak
veterán
válasz p a s s e r #8819 üzenetére
-
p a s s e r
őstag
Szánalmas, hogy ennyire türelmetlenek vagytok... Egyesek, persze akinek nem inge, ne vegye magára...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
whitezo88
nagyúr
az a bajom hogy még GoW-t nyomom, erre kijön a Crysis, holnap meg 3 dolgozatom lesz
-
HolloW
senior tag
Csak ne kezdjük el tele spamolni a topikot, hogy kinek hol tart a letöltés please, mert ez a topic is úgy jár mint a COD 4.
köfi
STEAM - KOBRA KAI!
-
-
losi73
senior tag
csak csendben meg jegyzem crysis nforce
-
Jhonny06
veterán
Na, előrendeltem a Collector's Edition-t, ha 16-án (pénteken) jelenik meg, akkor már aznap érte lehet menni, ugye?
-
losi73
senior tag
válasz Winner_hun #8806 üzenetére
thx
-
Jhonny06
veterán
válasz Bagira01 #8802 üzenetére
Sandbox-al?
Archetype Entity->Pickups->Ott lesz valamilyen Alien mappa vagy nem tudom (de azt könnyen megtalálod), és lesz egy MOAC meg egy MOAR nevezetű cucc. Valamelyik maga az alapfegyver (minigun szerűség) és valamelyik a fagyasztó rá, ezt külön kell rárakni (C gombbal).Nem tudom melyik melyik, de szedd fel mindkettőt, megtalálod könnyen.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Tyű emberek, kicsit meglódult a Crysis az új procimmal
Nem gondoltam volna, hogy ennyire visszafogta a régi prockó...
Majd ha lesz időm, mérek megint egy bench-et.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Bagira01
veterán
Fagyasztós fegvert, hogy lehet berakni
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
losi73
senior tag
crysis-nél mit is kell be irni hogy ki irja az fps számokat,ja vistám van és ott nem megy a fraps csak a multi demoban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest